Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
#263722 Moby: látom a W3 mellett még ki van hagyva a hely a második kiegnek is <#nyes>#nyes>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.12.30. 17:42:58
HALP.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adversus solem ne loquitor
minden epizódba belekezdtem, de valahogy mindig türelmetlen voltam hozzá, most kitartóbb fogok lenni 😊
Nekem ez ugye drágább lenne, mert nekem sehol sincs wallet lóvém.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Contains the full game and seven packs of additional content: - Last Survivor and Crew Expendable (featuring the original AlienTM cast) - All five Survivor mode packs, including Corporate Lockdown, Trauma, Safe Haven, Lost Contact and The Trigger
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Alien: Isolation (alap játék) az általad megadott kuponnal -> 2443 Ft-ot vontak le, ezt paypal fizettem.
Alien: Isolation (Season Pass) fujjfujjnemveszünkonnansemmithelyről -> 1.200 Ft. (Viszont nekem még volt ott némi wallet pénzem szóval, ez nem fájt így most kicsit sem.)
Összesen: 3.643 Ft.
DE! Jó szokás szerint a Season Pass NEM tartalmazza az összes DLC-t, többek között az előrendelőknek járó Nostromo DLC-t sem (ez valójában csak 1 db. DLC és a pontos neve: Crew Expendable), továbbá a Last Survivor DLC-t sem! Hogy ez mekkora gennyes patkányság, abba most hadd ne menjek bele. Jó hír, hogy ezek darabja 0.99 Euro-ért vehető Steam-en, tehát további 630 Ft költség van vele. (Kártyapénzem egy picit maradt még, így nekem ezért se kellett fizetnem szerencsére.)
Tehát a végén nagyjából 4.300 Ft-ra jön ki a garantáltan full élmény. Ez hörcsög szemmel sok. Ha most ennyit vontak volna le a kártyámról, nem mentem volna bele, de nekem ez effektíve 2443 Ft-ba van, ami több, mint frankó.
Bonus: Az Alien: Collection 5k alatt tudtommal sehol nem megoldható. (A Collection viszont tényleg minden DLC-t tartalmaz.)
Köszönöm szépen a tippet!<#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ez a 4 ezer már kissé necces lenne azé' 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
De leginkább a 3. részben mondom, a csoportos harc lett 'gyenge' ... 1-1 ellen sima ügy 😊
Amúgy a játék, a világ, a küldetések, a történetmesélés és hogy van magyar felirat, mind mind remekké teszik a játékot 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nahát... azt mondják, hogy nem volt rajtuk nyomás, meg határidők. Így azért jobb játékot lehet csinálni, nem igaz?
#justpeasantthings
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
szerk: vak vagyok, sorry
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.30. 11:47:30
Valaki tolja? Mi a vélemény? Mennyire gazdag tartalmilag, mennyire multiplayer, és jó-e, úgy általában?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként az egyedi az talán valóban túlzás, a Summonerből merítették az alapokat.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.12.30. 10:47:09
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A kupon másolható formátumban: DEC-COUPMAIL-HOT20
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.30. 09:39:00
A ház egységét nem is akarom megbontani, és nincs is mit beledobni.
Otthon még át tudnám helyezni pendrive-ra a cuccot
Szóval, egyelőre, úgy tűnik, hogy véglegesen digitalizálódtam, a mátrix része lettem 😊
- Tomb Raider: Anniversary
- Tomb Raider: Legend
- Tomb Raider: Underworld
Reakcióm: <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Én a Witchernek amúgy minden oldalát szerettem új korában, mert a célnak bőven megtette a valóban szokatlan harc, és a karakterfejlesztés is működött, ha nem volt semmi extra. De ami kegyetlen jó volt, az a kelet-közép-európai szürke fantasy világa. Ehhez kaptunk egy remek karaktert, árnyalt döntéseket, és ezzel máris meghaladta a műfaj addigi klasszikusainak 90%-át. Előveszem bármelyik korábbi BioWare-nagyágyút (olyat is, amit új korában és most is nagyon bírok), rosszul vagyok tőlük, annyira kőbuták mai szemmel az érdemeik és az élvezeti faktoruk ellenére (és régen is volt Fallout vagy Torment, ami más liga volt).
Nincs benne egyetlen semerre kilógó elem sem.
vs
De egy gecijó világban
Mondot a Deus Exet illetően. Bizony, a világ is ér. Másrészt a DX furcsa állatfaj, mert ugye RPG-kről volt szó, de az eleve hibrid. Na most ami manapság megy RPG szinten (de jórészt korábban is), abban lopakodni nem tudsz, illetve valami lebutított akármi lesz helyette. Az az egy-két lopakodós játék, ami kijön, és esetleg jobb is ebben, mint a DX, tök más kategória, ha mondjuk a 2000-es Deus Exet még a régi Thiefekkel hasonló célközönség szerette is. És jobb is volt a Thief lopakodásban, de ott sem egy RPG-ben fejlesztgetett karakter tette ezt, pláne nem cyberpunk képességekkel és kütyükkel (hanem steampunkokkal 😊. Már 2000-ben is erről szólt, hogy kaptál egy kiemelkedő sztorit egy frankó világban, olyan lopakodással és akcióval, amit a műfajon belül más nem tud (persze ma játszani FPS-ként nem lenne túl definitív élmény). Ez nálam nem a mindenben megbízhatót hozó kategória. A legnagyobb erénye viszont mégis az volt, hogy a játékosra hagyta a játékot, ez a spectorizmus az, amit a Human Revolutionbe nem tudtak tökéletesen átmenteni, de minden elvárásomat felülmúlták azzal, hogy mégiscsak egész ügyesen sikerült az utódot a lombikban felnevelni.
Ha a sztori, quest nem jó, akkor skip.
Tehát nem érdekel a Doom sem? És a Soulsokban melyik volt jó ezek közül? (Ugye ott az ősklasszikus Demon's Souls, melyben mágust indítva még a harc sem jó.) God of War 3? Kevés az a játék, melynek a sztorija nem csak stílusos vagy funkcionálisan jó, és most direkt nem RPG-t írtam. Mert ugyan ebben a műfajban sok a történetre és küldetésekre gyúró, de egy csomó teljesen másban jó, amiben a sztorizgatósak meg gyakran nem. A Dragon's Dogmában a harc során az ott vagyok érzése, vagy a kiegészítő kazamatájának soulsosan nyomasztó és szívató húzásai adják az élményfaktort.
Persze akadnak szórakoztatóbb döntések vagy érdekesebb fordulatok és okésabb küldetések is (de többnyire offline MMO a javából), de ha az említettek jelentik a lécet, és nem is bokamagasságban helyzted azt el, akkor kerüld messzire a játékot! Ha más miatt is tudsz élvezni egy akció-RPG-t, akkor viszont nagyon is érdemes lehet vele kezdeni. Többször és bőven részleteztem már, hogy miben jó és miben nem az. Te pedig próbáltad is, tehát számomra meglepő dolgokat keresel benne. Vagy csak más a mércénk, az enyémet még nem húzta le a Witcher 3 <#banplz>#banplz>
A valamiben kimelkedőt nyújtóra én olyan példákat mondanék még, mint a Gothic, a Wizardry 8 vagy a Realms of Arkania. Mai napig tudnak olyat, amit szinte alig-alig tud megközelíteni más. Bár a Witcher vs Gothic reláció érdekes lesz számomra.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.12.30. 08:25:19
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
/amúgy nekem tök oké egy fasza világban megbízhatót szállító címmel sem. A nyúlszex szerintem tipikusan az. Nincs benne egyetlen semerre kilógó elem sem. De egy gecijó világban csónakázik komótósan, és meg is veteti velem a mankind divided-et simán.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.29. 23:54:43
Az a witcher3 lenne? Nos nem. A witcher3 nem a megbizható hozza minden szinten, hanem minden szinten feltörli a padlót minden mással.
Ezzel csak egy probléma van: én nem említettem w3-at. Nem is méricskélném ilyenekhez, nyilvánvalóan nem egy liga. Ha a sztori, quest nem jó, akkor skip. Hiába fasza a világa. Ez ma már nagyonkevés.
/nem tudom milyen, csak HA...
Persze érthető, hogy egy alapvetően király RPG után bajosabb lehet a többivel játszani. Nem kevesen vannak, akik belekóstoltak a tutiba, és az marad nekik az etelon talán örökre. Biztos hallottál már a
Személy szerint többre tartom a valamiben kiemelkedőt, különlegeset tudót, a minden fronton megbízhatót hozónál (vagy inkább arra és a mindenkinek megfelelésre törekvőnél). Ez utóbbi idővel elfakul, és ritkán úttörő, viszont az előbbi jó eséllyel megosztóbb. Na nem mintha a Witcher ellen beszélnék, hiszen az első rész éppen azért nagy kedvencem, mert az is az előbbi kategória nálam, ha nem is mondanám, hogy a maga idejében bármely oldala kifejezetten gyenge lett volna (bírtam az unortodox harcot is).