Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Én meg csak akkor ha az jó is és értelme is van ... akkor mindenképpen ... egyébként meg nem 😊
Ó anyám, hány játék van, ami egyedi akart lenni, egyedi megoldásokkal akart operálni, végül ez lett a veszte ... sajnos.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

robotnyk
pedig az nem mindig jó.

: >
ffxi
Akkor neve adja el magát, majdnem belefutottam a jól csengő "edísön"-be. <#bdead>

Fákjúal!

Én ha választani kell az egyediségre szavazok inkább.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Laza
Néha jobb a jól bevált recept, mint a szükségtelen és/vagy erőltetett egyediség, újdonság ... uff 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
X360 kontrollerrel toltam, meg nyáron utoljára, már nem is emlékszem hogy volt 😊

Én is sokat vártam a játéktól, és kaptam egy nagy nullát..
A kocsik illetve a vezetés nagyon árkád jellegűek, nekem nagyon nem tetszett, nem lehet benne érezni hogy te most vezetsz, ráadásúl az egyik dlc vel megkaptad a legjobb autókat, és egy csomó idióta ruhát, és talán pénzt is... Szóval már az elején fel vagy tunningolva...
A sztoriban sincs túl sok minden, a város se egy nagy durranás, talán nem is lehet csinálni benne semmi különöset..
A dlc meg még rosszabb főleg az a horror -zombis...
Na igen azért a harmadikkal már elég fentre rakták a lécet...maguknak is egyébként.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
nekem az első részről az maradt meg, hogy már az elején voltak MMORPGt idéző unalmas fetch questek, és át volt itatva egy kicsit gyermeteg, felesleges szexualitással
mooo
Azt a mindenit, nagyon szépen köszönöm!!! <#worship>
Moby
Nekem is jobban bejött az elsőé, de nem volt gondom egyikkel sem. A széria bejárt egy utat, és érteni köll azt is, hogy ahhoz, hogy minden díjat bezsebeljen, mindenhova eljusson, ahhoz engedni köll itt-ott. És ez még nem is feltétlenül rossz, ha egy nagyobb jó érdekében teszi. Éshát így túl a harmadikon, azért tette.

Adversus solem ne loquitor

Akkor csak én húzgáltam a számat, hogy egy egyedi (tudjuk laza...egyedien szar) harcrendszerről átálltak egy vótmá harcrendszerre.

Moby
Akkor az azé még minden volt, csak tucat nem. Emlékszem tátott szájjal nézte mindenki az első vidiket a harcról még megjelenés előtt.

Ez egy meglepően baromijó játék. Kb. Mad Max feeling...Van benne valami ami miatt játszatja magát.

Második meg tucat TPS harcrendszerű volt...Nem értünk egyet, de nincs ezzel nagy baj.

kigyi
Szerintem adj neki még egy esélyt nekem nagyon tetszett persze kicsit monoton a játék, de sakkban tartott az alien párszor (lehet félős vagyok).

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Nekem pl. nem jött be, pedig a filmeket bírom nagyon. Lehet futnom kéne vele egy kört még.

kigyi
Akkor nagyon fogod szeretni rettenet módon eltalálták a hangulatát.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Így is eléggé fel vagyok rá spanolva :-D

Egyébként nekem az all-time főhajtás sci-fi fronton az Alien első résznek jár, szóval nem is értem miért nem vettem még meg ezt a játékot. Minden évben újra nézem a quadrology-t és minden évben szám tátva sokkolódok lefelé, hogy a születésem pillanatában ezek mit toltak a moziban, döbbenet!

Sajna a netsebességem 70%-val vánszorog még osztrákiából is, talán még fél óra és rárepülhetek :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.30. 20:46:19

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Újabb napi #justpcmasterracethings

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Alien Isolation atomultrahangulat. Előtte néztem meg mind a 4 részét a filmnek és utána nyomtam le a játékot. Baromira hozza a filmek hangulatát. Atomultrakirályság.
robotnyk
arra még én is vágyom. mikor kijött nem kívántam, most végigjátszanám
Tinman
Ó basszus még ezt sem toltam le, pedig nagyon akarom :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Rendi vagy, mint mindig, de most már ráér... most belevetem magam Idegen: Izolációba, meg AC Chronicles + AC Rugó + X-Com + M&M Clash of Heroes, meg Mortal X. Fulladok meg a jó cuccoktól :-)

IMYke2.0.0.0
A sima baromi jól tud kinézni a maga módján.

Extreme beállítások mellett, HD textúrák telepítve, aktiválva:

Opciókban csak a "High" kiválasztása mellett, HD textúrák telepítve, aktiválva:

Nekem kaki a VGA-m, így hát hiába futott a korábban már általam sok játékban megszokott szinten még az Extreme mellett is, levettem a High-ra. Elég az erre a kis monitorra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Square Enix, ésszerű döntéseket tudnak ők hozni. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.30. 20:34:43

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Ha látok még meglövöm neked.

lalakov
<#worship>
Tinman
Igen, elég sok melóm volt ünnepek előtt nem figyeltem oda. Sebaj, lesz ez akcióban feléért 3 hónapon belül, ebben holt biztos vagyok :-)

IMYke2.0.0.0
Mooo-nak küldted. SG-n ez a neve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Ja, polc nagy úr, én holnap is eladok három porfogót, lassan megszűnik ez a szekció az életemben, marad a digit only. 😊
Fpocok
season passal megkapod a teljes új kiadást, amikor kijön.

Prince23
És ha meg van az alap kiadás, és mellé csak egy season passt vennék? megkapnám később az extrákat hozzá, mikor februárban jön?

Fpocok
Ha azt a verziót veszed, benne lesz minden.

Prince23
Egyébként februárban jön a javított Dying Light extra kiadása. Az ugyebár tartalmazni fogja magát az alapjátékot is + a season passt + egyébb add-onokat is? vagy csak a nagy kiegészítő küldetéslemezt fogja?

lalakov
A Dying Light-ot qsscanner nyerte, gratulálok! A nyereményedet elküldtem. (Imy segíts! 😊 )
Prince23
Far Cry 4 bezúzva

am egyre imádom ezt az uplay rendszert 😄

Milyen jó lenne már, ha exkluzív dlc-ket lehetne elkölteni a steam pontjainkból 😄 Persze ha a steam is bevezetne hasonló reward rendszert.. Nagyon jó lenne.

ffxi
<#eljen><#worship>

Fákjúal!

Fpocok
Moby
Pedig célzattal szótam itten is róla. Elkerültük egymást.

Tinman
Ehhhfck. Annyiért berántottam volna én is... na majd körbenézek.

Moby
2000(tesco).

Tinman
Kholat mennyi volt?

ffxi
Lemaradtam arról a linkról 😞 Röviden, miért nem éri meg?
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.30. 19:05:04

Fákjúal!

Moby
Jóhogy! 😊

IMYke2.0.0.0
Akkor nem szóltam 😊)

Vagy legalább ne 12.000 ft körül adnák őket, mert ennyiért még akkor sem venném meg ha milliomos lennék...
Majd warezba, mert ezt érdemlik
Totti5
2012. 12. 29.

Thank you for your purchase of (1) Game Stock Car - Full Version

Your Serial Number to activate your copy of Game Stock Car - is xxxxxxxxxxxxxxxxx

Akkor még nem volt steamon <#banplz> de évente jött ki friss verzió. 2014es még megvan.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.30. 18:42:42

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Jé, találtam olyan AUTÓS játékot, mai sem Totti5-nek, sem arty-nak, de még csak w77d-nek sincs meg 😊 : "Stock Car Extreme"

Scooter
Isteni gamek! <#eljen> <#taps>