Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.31. 15:47:52
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Most gyakorlatilag egy operációs rendszer nélküli kütyüm van.
//Értsd: se**hülye a mai, általános fónokhoz képest.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.31. 15:45:05
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez a 6.15 is 2 havi indiegala group buy és máris ingyen volt.
Next PC upgrade: 2022
Igen én is ezt fogom használni.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elöször is BUÉK mindenkinek!
Másrészt az Origin accomon feltörték, és már a link amivel vissza tudnám állítani a mail címem, nem megy.
Valaki járt már így?
Ticket nyitottam, csak nem tudom, hogy fognak kapcsolatba lépni, mikor nem tudok bejelentkezni, és nem is kért mail címet.
Szerintetek skizofrén? 😊
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.12.31. 13:05:02
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak bátrak nézzenek mögé:
Watch Dogs: Season Pass - Uplay - 2015.05.07 (még mindig megvan) - géjtúé - 306 Ft
//Már látom, hogy sikerült "olcsóbban" beszerezni. Amihez majd így is 2 kliens fog kelleni...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.31. 11:32:05
6.15euroba fájt a WD Complete.Frankó.
Lassan a VGA teszthez teljes lesz a paletta már csak a Cars kell, de mivel arany áron lesz még jó sokáig abból a wa... lesz majd
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.31. 11:24:01
6.5 eurot simán megérne de hát minden ellenem van 😞
én sem használom ész nélkül, de azért a saját pénztárcám ellensége sem vagyok. most az elmúlt hónapokban vettem dobozos játékot, vettem steamest, de vettem kódot G2Aről is.
G2A nem érdekel,nem is fog soha
Fuck ilyenkor nem vagyok otthon 😞
(Erőteljes elárazásnak nézem)
talán még streamelni is fogom :>
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"That's not all: The “incorrect” Hitman bar code replaces three numbers—6, 0, and 4—with three 9s"
ÉRTITEK?????
------------->>> "three numbers" <<<-------------
------------->>> "three 9s" <<<----------------------
HALF LIFE 3 CONFIRMED!!!!!!!!!!!!! <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.12.31. 09:43:56
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Vagy megy valahova 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én is trollkodásnak vélem amúgy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.