Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
BÚÉK
Kezdjük az új évet egy nyereményjátékkal. Ígérem ez az utolsó Dying Lightom. 😊

wesker24
BÚÉK MINDENKINEK ! <#pias>
darkSectorxxx
Mindenkinek:

Sül a malac, zsírja fröcsög, boldog új évet te kis köcsög! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Troger911
Boldog új évet!
Fpocok
Még nem. <#fejvakaras>

<#nevetes2>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Na most BÚÉK srácok! <#integet2>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Moby
<#worship>

Adversus solem ne loquitor

gabo91
Köszönöm, akkor majd legközelebb! (Érdekes itt jelzi az uplay pontokat, de maga az uplay program nem frissül...)

Mobby: Küldtem priviben.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Prince23
AC Black flagben multiban nem gyűlik az erszényem, pedig már 1000 felett lennék... és csak 12 aranyt mutat mindig. ez fura. Valaki tipp?

Tinman
Igényelj 20%-os kupont itt.

Persze csak ha van Uplay pontod...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Division beta key: ha az itteni coreból nem startol rá senki, én szívesen elszaladnék vele 😊

gabo91
Nekem 7,5euro ... valamit rosszul csinálok..? <#conf>

(Aha, de bankkártyámat már elkell dugnom .... )

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Tinman
6 euro az igényelhető kupon kóddal.

Kellemes találat, bár nekem korábbról már megvan steam-en :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gabo91
Heroes VI CE 7,5 euro Uplayen... Vasárnap hezitáltam, hogy STEAM-en vagy Uplayen vegyen e meg, mindkét helyen 15Euro (volt)....
megérte várni 😊 és megérte így itthon szilveszterezni 😉

Boldog új évet mindenkinek!

Lenne egy Clancy’s The Division’s Closed Beta kulcsom, ha valakit érdekel. (mikor indul egyébként nem tudja valaki?)

Uplayen a pontokat miért nem írja jóvá? 40pont járna a vásárlásért, de nem kaptam meg... 24-én far cry-t vettem ott is járt volna, de azt sem írták jóvá... 😞

Fpocok
Pedig nem,.

Totti5
Az állítólag forrásra nem kell hallgatni. Moziban néztük még anno, a 2.5 óra hamar elröpült. Nagyon jó alkotás, de tény hogy nem akciófilm.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Scooter
Én a Kingdoms of Amalur: Reckoning-ot fogom végre elkezdeni! Nagyszerű lesz úgy érzem. Aztán még gondolkodok azon a 6 üveg különleges sörön amit kaptam a tesóm férjétől. Aztán bónusznak jöhet a pezsgő. Bár lehet, hogy csak pezsgő lesz. <#buck>
Moby
Rohadtjó. Most néztem meg én is a napokban.

Seth
Egyáltalán nem

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
"Előkszítem a nasit The Martian-ra"

Csak el ne aludj... <#wilting>... állítólag olyan... lassú...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
Agyon moddolva 😊

Fákjúal!

Fpocok
Az.

Tinman
X360 verza? Lehet végül is.

RatBaG
szerintem gta 5. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Elnézve a kerék tükör radiál voltát, gondolom valami early shot valamelyik korai forza részből... az kell legyen, mert balra parkoló(?) talajtextúrája olyan, mintha ott nekik mindig fehér karácsonyuk volna.

ffxi
Sovány vigasznak is kevés 😄

BUÉK mindenkinek, nekem rituálé ilyenkor a filmezés alvásig. Előkszítem a nasit The Martian-ra 😛

#263851 miféle jószág ez? 😮
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.12.31. 19:33:41

Fákjúal!

Fpocok
#justmasterracethings

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.12.31. 19:19:09

IMYke2.0.0.0
Ja, ás azt írja "In Library", de ugye csak az alap skineket kaptuk, annak idején.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Warner Bros-ék saját maguk ellenségei:

MarkBlade: <#szomoru1>
Tinman: otthon valószínűleg Star Trek Voyager - 3 évad, folytatás - bár már az elejétől nincs kedvem ehhez a feminizmushoz, de Tuvok és majd Hetes miatt végigküzdöm.

MarkBlade
Csak hogy feldobjam a napotok végét.. vagy kezdetét.. válasz a Nyuvemtől 😄
Hi,

If you are in Europe, the only game we have available in your region is Songs for a Hero (Standard and Premium Edition).

Songs for a Hero: Standard Edition
http://www.nuuvem.com/item/lenda-do-heroi-edicao-standard

Songs for a Hero - Premium Edition
http://www.nuuvem.com/item/lenda-do-heroi-premium-edition

Atenciosamente, Cristiano
[email protected]

Boldog újévet!
Tinman
Megértelek... nekem is rendre gaming szokott lenni ilyenkor. Rettenetesen hidegen hagy, hogy a Föld 1x már megint megkerülte a napot.

IMYke2.0.0.0
Jobbulást!
Nekem meg a szomszéd helyiségben 7 órától dübörögni fognak, zenével, hangzavarral - szerintem, megyek majd haza. Pedig, egész hajnalig játékkal akartam üdvözölni 2016-ot.

Kivéve aki dögrováson van, mint pl én...Szilveszterre lebetegedni...Valaki nem szeret odafenn...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Nagyon danke! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Botond
Mindenki indul partizni, ez az utolsó alkalom idén, hogy buékoljunk. Szóval BUÉK! 😊
Rapid81
Hova BÚÉK-oltok még? <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Guten Rutsch ins Neue Jahr! Jó csúszást! 😉
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.31. 18:00:19

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Vielen dank! 😊

IMYke2.0.0.0
Ein gutes neues Jahr!

darkSectorxxx
BUÉK!!!

Seth
Final Fantasy 9 PC/iOS,Android

Remélem angolul is jön

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
#justmasterracethings

Just Cause 3 multiplayer

Laza
Az szép, az SP nekem is kéne, sajna Uplayes az enyém, dobozosan vettem meg ... de most nincs ilyen szupi ára 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Moby
Aham. Azthittem élő steam meg uplay fiókokat tudok valahogy összekötni.

kigyi
Ha van uplay-es játékod steam-re. Pl. AC BF, FarCry 3, Settlers 7 stb. akkor összekapcsolja a steam-el a fiókodat és ahhoz rendeli a játékot. Gyakorlati haszna nincs, de anélkül nem megy szóval ez inkább kényszer dolog.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.12.31. 16:06:26

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Szerencsére vannak olcsóbb alternatívák. Akkor meg minek maradni a drága Steam-nél, meg a Valve-nél amikor még egy valamirevaló karácsonyi Sale-t sem tudnak összehozni? HL3-ról pedig már nem is beszélek. <#buck>

Microsoft is felismerte ezt, így a Windows Store is bővítésre kerül. Hamarosan első körben bekerül a Rise of the Tomb Raider (pár nappal a Steam-es start előtt), aztán a Cuphead és az Ori and the Blind Forest Definitive Edition is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.31. 15:58:03

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Már régóta meg akarom kérdezni: az mi a uplayes játékoknál, hogy támogatja a uplay meg steam fiók összekapcsolását? Hogy lehet azt összekapcsolni, és mi a gyakorlati haszna:

Moby
>Túlárazott cuccok vannak ott csak

Ezt mond el valamelyik konzolos topikban is <#banplz>

kigyi
Nem felejtettelek el, de még mindig nincs másik gép itthon.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Kezdesz egyre szimpibb lenni <#vigyor3>