Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Bocs, ha zaklattalak játék közben. <#idiota> Nem szándékos. Általában nem zavarok senkit, ha nem muszáj.
Én még nem járok ennyire előre az információ feldolgozásában. Teljesen lefagytam, és nem az időjárás miatt.
robotnyk
örülök, én már hajlott korom miatt nem emlékszem 😄
Tinman
Utolsó bekezdésekre: OMG és WTF együtt. Kéz a kézben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
Helló robotnyk ! Évekkel ezelőtt, de sokat "láttalak" prog. house topicban. <#wave>

Kicsi a világ. : chungee-t a mondeo.hu-ról ismerem, killer21-et (Zsömit) meg FB-s/hangout-os ökörködés által, de nem gondoltam, hogy sg.hu tagok, főleg nem, hogy EJ-sek. <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.01.04. 13:43:21

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tegyük hozzá a mentett állások nem a játékkal töltött időt mérik, a sikertelen próbálkozások éppen úgy nincsenek benne, mint a játékon kívüli szórakozások. Egy Dark Souls vagy Dragon's Dogma mentési rendszere mondjuk egyenlővé teszi a nettót a bruttóval, ha nem kerülöd meg a rendszert, és az utóbbinál még egynél több karaktert sem indíthatsz egyszerre.

Ugye az NFS:The Runt végigszáguldottam az Origin szerint 7 óra alatt, a játék pedig 2 órát hozott ki összidőnek. De ott ez csak a köridők összeadása, nem fedi a játékkal töltött időt.
robotnyk
még így lezárásképpen megvettem a The Long Darkot :>
3Error
Én sem szoktam kilépni a játékokból, szóval 100 órából 10-et nyugodtan le lehet vonni. <#wink>

(ellenben nálam is láthatjátok sokszor 0-24-ben megy egy game, no annak az az "értelme", hogy anno virágbóti' verzióval kb. annyit játszottam és szeretem, mikor ránézek a "játszott játékokra" és elsírom magam, hogy "bakker, ennek sem volt értelme"... <#zavart2>)

Ez olyan lassan, mint az óraállítás a kocsikban... <#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.01.04. 13:35:11

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jah. Vicces szokott lenni, amikor látom, hogy azoknál a játékoknál, ahol írja a játékidőt statisztikáknál, esetleg a mentésnél, mekkora különbségek szoktak nálam lenni az ottani idő és a Steames idő között.
Vagy ha nem jól lép ki a játék, akkor néha ott marad a task mamagerben és a Steamben is. Nem jó megoldás, de ha magadnak nem csalsz direkt, akkor a bruttó időidet némi ráhagyással megkapod.
IMYke2.0.0.0
Én játék alatt sokszor kerülök beszélgetéses helyzetbe 😊
A STEAM és a játék nyilvánvalóan ilyenkor is fut - ergo: "játszom". Hozzá kell tennem, hogy az évek során ha talán egyszer fordult elő, hogy 10-15 percnél tovább voltunk így, mert egy idő után kiléptem inkább a játékból, és úgy folytattam az eszmecserét.

S volt olyan is, amikor egyértelműen "kártyázás" miatt futott egy-vagy-több "gamma".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A "játszott" sem véletlen volt a részemről 😊
Nyilvánvaló, hogy:
* nem japán***, és épp ezért nincs az az isten, hogy elhiggyem neki
* háttérben futtatja fmost is, tuti], az e-penis miatt.

//*** = róluk bármit képes vagyok elhinni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Bármibe "beletolok" én is ennyit. A Steam sokadik hibája, hogy nem érzékeli, hogy valójában játszol-e, pedig csak egy keyboard/mouse/controller position lekérdezés kellene mondjuk minden 1 percben. (Nyilván ez is átverhető, de az már azért nagyobb macera.) Helyette az van, hogy ha elindítod a játékot, de az dob egy hibát, hogy teszem azt nincs megfelelő DX-ed hozzá, akkor is úgy veszi a Steam mintha ingame lennél.

Innentől pedig már csak egy gép/szerver kell, ami sok más dolga mellett futtat így egy játékot és generálja a kamu időket. Mi ennek az értelme? Semmi.

Ez a szerencsétlen pl. az elmúlt 2 hétben játszott 3 másik játékkal is, van amelyikbe 126 órát tolt és ma tolta... holott mégis úgy látszik, hogy folyamatosan ingame a Nekopara-ban. Értelmetlen cheat.

Arra viszont sikeresen rávilágít, hogy a Steam-nek ez a téren se kéne ennyire amatőr gagyinak lennie, mert nekem se volt ám 60 óra a Legend of Grimrock 2, hanem kb. a fele! Csak egyszerűen nem léptem ki akkor, amikor ittenék' osztottam az eszet', meg kimentem kajálni/csövelni/elverni a postást...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.04. 11:46:06

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Szerintem ez nem ciki, hanem inkább kamu. 😄 A vicc az, hogy ennyi játékidő után ezt írja véleménynek: "It's okay." 😄
IMYke2.0.0.0
Úristen,,,,

NEKOPARA Vol. 1 c. játéknál olvasom, hogy van olyan, aki ~6200 órát és olyan is, aki ~8300 órát "játszott" vele.

Release Date: 30 Dec, 2014

Ebből következik, hogy utóbbi eléggé ciki, hiszen egy évben 8760 óra van...

IMYke2.0.0.0
Férfiasan megvallom: az a játék nekem nehéznek bizonyult. Anno még valamilyen nem-teljes verzióját kipróbáltam offline és beletört a bicskám.
Szerintem, ott és akkor valahogy nem tudtam ráhangolódni a lassúságára.

zorrobomber
Aztán persze lehet nekem is valahogy beugrik a kosárba egy Invisible Inc. 😊 Egyedül az csikar most a sale kínálatból igazán...

IMYke2.0.0.0
Amúgy meg, lehet, hogy még nekem nem ért véget a szél. Vásárolhatnékom támadt, mint egy rossz plácazizának.

zorrobomber
Nekem ma kezdődik... de szerintem csak unokaöccsnek veszek Don't Starve-ot meg 1-2 apróságot. Elvagyok a Fallout 4-el még jó darabig.

Tinman
Én inkább nem írom be... <#buck>

dartonite
Iden en is tulzasba vittem kicsit, tobbet koltottem mint elozetesen akartam.

Mordheim- City of the Damned -27 €
The Wolf Among Us -5,7 €
3 Tomb Raider sp DLC -0.3 € /db
KOTOR 2 - 3 €

Tovabba eleg sok idom volt ugyhogy ...
-vegigtoltam a Spec Op: The line-t.Ez a jatek nekem nem jott be.A lovoldozos reszei unalmasak es kiszamithatoak es a sztori egyedul ami miatt kitartottam mellette.Vegulis nagy joindulattal egyszer megeri vegigjatszani, de biztosan nagyobbat utott mikor megjelent.

-vegigtoltam a Tomb Raider-t.So-so, elsore ez is sokkal szorakoztatobb volt.Most mar annyira nem volt nagy fun, eleg kozepes elmenykent eltem meg.

-vegigtoltam a The Wolf Among Us-t.Na EZ igen!A legjobb Telltale jatek amivel valaha szerencsem volt jatszani, minden pillanatat elveztem.

-A Mordheim-ben pedig nagyon pozitivan csalodtam, nem szokasom szinte teljes arat adni szinte ismeretlen cimekert, de ennek a warez verzioja teljesen lenyugozott ugyhogy 'kenytelen' voltam behuzni.

Ja es boldog uj evet a topiklakoknak ofc.
IMYke2.0.0.0
Igen, láttam a GiTS-játékot, merengtem is felette. Végül úgy döntöttem, bevárom a teljest és az utána érkező vélemény-hullámot.
Az animéket jobban kedvelem annál, hogy egy ilyen játékkal elrontsák nekem a GiTS-világba vetett bizalmamat.

Fpocok
Igen. Biztos azért csinálták ezt, hogy aztán írjanak róluk.

???

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Annyira jelentéktelen lett ez a rész, hogy cikkezni kell róla, hogy el ne felejtsék.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok

ffxi
Bal oldalon a szobor nagyon szép 😊

Fákjúal!

Fpocok
#justpcmrthings

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ffxi
Úgy van, kapják csak be 😄

Fákjúal!

Voltan
Nálam a mostani sales mérleg:

Besiege
Crypt of the Necrodancer + dlc
Sid Meier´s Pirates!
Mark of the Ninja DLC
Far Cry 3 Deluxe
Alien Isolation Complete - most ezt tolom ezerrel, hihetetlen milyen jó, a hangulat álleejtős teljesen!

Még holnap lehet, hogy behúzom a Ryse-t, de ezen még vacilálok, hogy megéri-e

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MoRT2195
Nem nagyon volt..... sőt igazából nem is volt még Asus termékem azt hiszem, szóval nem tudom komolyan gondoltad, vagy ironikusan mondtad, hogy majd jó rá b*sz*k?! <#vigyor>

Anonymusxx: Ú, de jó, hogy mondtad a Broken Sword-öt, nagy köszi érte. 😄 <#worship> El is feledkeztem róla, hogy megakartam venni a hiányzó részeket (3, 4, 5),de most be is húzom akkor őket. 😊
Nekem eddig a mérlegem egy nagy nulla...De holnap még lehet veszek 1-2 dolgot. Jah nem mert Dragon's Dogmát vettem, de azt vásáron kívül is vettem volna.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én bezsákoltam a steamről a Skyrim fullt, ha már úgyis szinte kész hozzá a magyarítás, + egy hiányzó dlc a bordlerlands 1 hez, Broken sword 4,
Máshonnan a Darknes within 1,2 + az ajándék Bedlam..
Na meg egy pár kaland az orosz oldalról...
3Error
Persze, a fórum erről szól. (mármint a kulturáltabb fórum)

3Error
Ne sajnáld. Asus ! <#nyes>

grebber
Nekem nem kell kérdés hogy hozzászóljak egy témához sőt meg sem kell engem szólítani.
Beszélgetések a valóságban hogy néznének már ki mindenki beszél körülötted mindenről te meg kussolsz .. Ez ott sem így működik itt meg főleg nem.

3Error
Szerintem ratgab úgy értette, hogy kérdezett Téged valaki?! <#idiota> (ellenben mivel píszlávjunityi van ezért biztos nem <#law>)
Szerk.: (nehogy félre értsd, csak viccelődök !!! <#wink> )

Egyébként én is hasonlóan vagyok a multival. Én JÁTSZANI szeretek, rivalizálni nem.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.01.03. 20:24:05

grebber
Soha az életbe nem szerettem multizni.
3 szökőévenként tolok valamibe 10 órát azt kifújt. Én játszani szeretek nem pedig magamat szopatni. Annyit nem játszok multival, hogy "én alázhassam a népet" szóval csak utolsóak vagyok jó ,de az meg nem pálya nekem.
Inkább végigtolok minden single game-et 6-7x

MoRT2195
Nálam már így az első hónapba lesz komolyabb költekezés (és sajnos ez már a valódi tárcám). Mégiscsak előrendeltem a LEGO Marvel Avengerst dobozosan, ez 8000ft lesz házhoz szállítással (CD Galaxisnál ez így 10.000ft lenne, csak hogy egy kicsit visszatérjünk a korábbi témára). Illetve megrendeltem eztet a... annyira gyönyörű, egyszerűen muszáj megvennem. Sajnálom rá kicsit ezt az összeget, de akkor is megveszem. 😄
Újabban Imy lettél?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

3Error
Én vettem egy pakkot hozzá (GITS - must have), de mivel multi meg sem nyitottam még... <#szomoru2>

grebber
Többjátékos - itt elveszítettek ,pedig jó lett volna ránézésre.

Rapid81
Nálam ennyi volt a winter sale:
-

Egyedül a walletem töltődött fel, meg a kívánságlistám nőtt vagy 20 játékkal. 😄

Imy, ezt láttad már?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.01.03. 20:14:30

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

3Error
Tényleg... Azért tudom végigolvasni a hsz-eket... <#vigyor> Persze hiányzik.

3Error
Azt nem tudtam... kapják be. (csak úgy) <#idiota>

Én jobbára csak olcsóbb játékokat vettem, nagy részük anime :

Train of Afterlife
Sakura Angels
A Kiss For The Petals - Remembering How We Met
Without Within Extra Edition
Without Within 2
RWBY: Grimm Eclipse (ezt bizniszpénzből, a kinguinen)
+
Grim Fandango Remastered - Soundtrack Edition
Hatred
ENSLAVED: Odyssey to the West Premium Edition

Meg ajándékba vásároltam még, de az egész nem került (remélem, hogy jól emlékszem), egy Fallout 4 Steam-es árába. <#zavart1>

grebber
Hála istennek

Fpocok
Külföldön van, nem?

Troger911
Gyerekek darkSector, hogy eltűnt...
gabo91
Karácsonyi szerzemények:
Just Cause 1
Just Cause 2 (pakkban volt a kettő)
Gothic csomag: (Gothic, 2, 3+kieg, Arcania +kieg)
Borderlands 2 GOTY nem tartalmazott néhány DLC-t, ezeket vettem most meg Headhunter 1-5, ultimate vault hunter 1-2
Mad Max
Far Cry 2
Heroes IV CE

Terv idénre: Command & conquer -ből van egy szép (17db játék) pakk
Just Cause 3
TC Division
Project Car
Grim Down
Dying Light-ből majd ha lesz valami GOTY vagy CE

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

MoRT2195
Én idén költöttem a legtöbbet:

Lego Indiana Jones
Lego Indiana Jones 2
Lego Star Wars: The Complete Saga
Lego Star Wars III
Lego Pirates of the Caribbean
Batman: Arkham Origins
Half-Life 1 Anthology (tartalma: Half Life, Half Life: Blue Shift, Half Life Oppsing Force, Team Fortress Classic)
Far Cry 3: Deluxe Edition

+ LEGO Batman 3: Beyond Gotham DLC: Batman of the Future Character Pack (ezt teljesen áron, 2 euróért vettem, mert ezenkívül az összes DLC megvolt, akciózva meg nem volt)

Szerencsére mind kártyapénzből. 😄

(Szerk.: Vagyis tavaly vettem meg őket. Utálom az újévet. <#wow3>)
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.01.03. 19:32:28
kigyi
Még én sem költöttem egy fillért sem eddig, ellenálltam amíg lehetett.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/