Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Én lecsaptam mindenre ami él és mozog. -.- Lucasarts bundle, Grim Fandango remaster, Lego Indiana Jones 1+2, és Blackguard dlc. A költségek 20%-át fedezte kb a kártyapénz. Ez iszonyat bevásárlás az őszi szélhez képest, amikor csak egy endless space dlc-t vettem. 😊
IMYke2.0.0.0
Nálam:
* Dragon's Dogma: Dark Arisen
* Lords of the Fallen - Ancient Labyrinth DLC
* Lords of the Fallen - Monk Decipher DLC

Mennyiségben az egyik, ha nem A legkevesebb vásárlásom egy Winter Sale alatt. Árban már ez nem igaz, mert köbö a második legdrágább.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Én csütörtök óta azt érzem, hogy kéne venni valamit... de kemény voltam és kibírtam! Büszke vagyok. Jutalmul jövőhéten megveszem DD-t és RE0-t 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Troger911
Nekem ezek estek sale alatt:
Dying Light (Steam)
Arma 3 Extended (Kinguin)

Idén megpróbálok semmit nem venni, tekintettel a korábbi végigjátszandó listámra (ami nem is volt teljes)...
ffxi
Mortalokkal nem szokot gond lenni, ebay-en is tele van velük. Ha megvetted püffölhetnénk 😊

Fákjúal!

Laza
MK X Premium -ot (global) vette valaki G2A-n 2600Ft-ért? Jó lett egyébként? Érdemes megvenni? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kész. Mai nappal befejeztem téli szél vásárlásomat.

Shovel Knight
Undertale
Legend of Grimrock 1 és 2
Primordia
The Stanley Parable
The Old City Leviathan
Tales from the Borderlands
Tembo The Badass Elephant
Saints Row: Gat out of Hell
ffxi
Jericho-t még mindig lehet venni csak nem a régiónkban.

Fákjúal!

Jah, éppen láttam tegnap, hogy te is játszottad és neked is az az egy bizonyos acsi lett csak meg. 😄 Fenének van kedve ilyenekkel szenvedni, hogy csak bizonyos mennyiségszer használjam a csáklyát, meg hasonlók.
3Error
Höhö, én is tegnap este lőttem le az 5. epizódot... Rettentő kemény játék, főleg annak, aki át tudja érezni.

@Rapid81, Igen, én pl. CB's Jericho-t vettem anno kulcsként és akkor már nem volt megvehető a Steamen, de simán aktiválni lehetett.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.01.03. 15:24:14

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Rapid81
Kulcsként még aktiválhatóak, lásd pl. Prey.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Ezek már nem elérhetőek a steam-en ,de amit megvettél "örökké" telepíteni tudod majd!

Next PC upgrade: 2022

Botond
Ebből nekem csak a RUSE van meg, de az telepítve van. A removed mit jelent vajon? Ha letörlöm és újra telepíteni akarom, akkor nem sikerülne? GTA1-2 van még meg, de az csak purchase disabled és tudnám is telepíteni.
grebber
A katalógusból nem most kezdte igaz ,de már elég szép mennyiséget eltüntetett.
Lista (Nem csak Ubisoftos eltávolítások))

Botond
Törölgeti? Mit törölt eddig? A katalógusból, vagy a lopott kulcsokat a userektől?
grebber
Ubisoft szépen törölgeti a játékait steamről....

mooo: Ó én nem játszani szereztem csak elloptam mások elől nem tudtad?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.03. 07:58:36

mooo
Még fél éve nyertem Genndy kollégának köszönhetően és nekem nagyon bejött a játék. Eddig 2x végigjátszva és egy 3. végigjátszás betervezve,amiben már csak 3 achit kell megcsinálni <#nyes>
genndy
Más (csak kifutottam az időből): akarok majd jönni egy beszámolóval frissen végigjátszott játékokról (South Park és Life is Strange), csak kiégett az agyam a LiS 3 nap alatt végigzúzott 5 epizódja miatt. Illetve inkább a játék zúzott le engem. Érzelmileg meg agyilag. NAGGYON komoly cucc. Majd még ömlengek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Köszönöm itt is a szupi játékokat! <#worship> (addig erősködött amíg mindkettőt rámtukmálta ingyen <#nyes>)
(csak hogy más már ne ácsingózzon rájuk feleslegesen)

grebber
Na izolációs élien megnyerve (áá elnézést ellopva) Mondjuk félek, hogy a gyerek majd refundol és tűnik elfelé a game majd! Szóval óvatosan az örömmel.

3Error
<#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok
Nem nagyon van rá magyar szó... amiről egyből eszembe jutna, hogy "ja, igen, arra gondoltál".

Rapid81
Az jó, mert én 3 óra alatt a végére értem. 😄 Amúgy jó, egyszer élvezetes, de hogy én megcsináljam időre, meg ne essek le, meg x csáklyázást (igen, ez a magyar szó rá <#awink>) használva, hát az már sok.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

A Story About My Uncle. Hát, ez jó rövid volt. Sejtettem, hogy nem lesz hosszú. Mindössze 4 óra alatt végigvittem. Ilyen 3D-s first person platformer. Ahol nagyokat ugrálva és ilyen energianyalábból álló (ha agyonütnek akkor se tudom hogy mondják magyarul) grappling hookot használva kell haladni, mégpedig igencsak szürreális pályákon. Jó volt, érdekes volt, de ennyire katarzismentes befejezést. Te jó ég! Mintha egy résznél csak elvágták volna, hogy bumm!, itt a vége. Csak néztem ki a fejemből.
Köszi szépen, akkor onnan beszerzem.
3Error
Nyugodtan vedd meg vagy a Kinguinen vagy a G2A-n, nem sokért adják a DCut verziót. (allkeys szerint az Instant Gamingen még olcsóbb, de azt nem ismerem, ami pedig utána van /online-gold, MMOGA (egy és azonos csoport)/ nem ajánlom, mert szívtam már velük...)

grebber
Volt már ilyen korábban is. Gondolom lejártak a jogok meg kell őket újítani aztán újra megvehető lesz.

genndy
<#taps>

Helló!
Nem tudjátok miért nem lehet steamen megvenni a Mafia 2-öt?
ZsZso
Itt is nagyon szépen köszönöm!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

lalakov
Az utolsó Dying Lightot Zsozark (ZsZso ha jól tudom) nyerte. Gratulálok, a játékot elküldtem.
Totti5
P* Platinum játék. Azok lehet nem a leghosszabb, nem a legtartalmasabb, biztos h nagyon cső, és biztos hogy a lényeg a harc mechanikán van. Abban a legjobbak a piacon, H&Sben mai napig szállítják a legbrutálisabb, HC kombójátékokat. TPShez is így nyúltak hozzá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.02. 18:34:10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Pont az az egyik jó benne, hogy nem Geow-os style, hanem japán :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.02. 18:29:28

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
+1

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Nem mondtam hogy rossz: hiszen nem is ismerem - ellenben, a hirtelen megnézett vigyijóban azt láttam, hogy "GeoW"-osan harcolnak, ja és hátirakettyéval szakíssa a betont.

Ha gyün PC-re, akkor jobban merítek az élményből. Ki tudja, talán nem 60 euróért akarják kiadni...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.02. 17:59:01

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Vanquish kik.rt jóak volt! Ha jön pécéport azonnal veszem!

Adversus solem ne loquitor

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mooo
AC4 Black Flag
Dying Light
Sniper Ghost Warrior 2
Meg valamelyik Total War játék 😊
genndy
Igen, HB-n is kérhetsz refundot, ha még egyik kódot sem használtad fel.
Háát, köszi, maximum a Talos, de az is elég hátul van a kívánságlistámon, mert kb. belefulladok a várakozólistámba. Tudod mit, dobok egy pü-t a szabad játékaimról aztán vagy megegyezünk vagy nem.

3Error
Mármint a HB-n? A Steam-en már nem tudnék... (tudtam egyszer, rendben is volt)

bon, genndy, benneteket sem érdekelne a Talos vagy a GFandango ? <#nezze><#wink>

Maala
Hú, tegnap egy kis 17 órás szösszenet alatt végigvittem a Tomb Raider GOTY-t 100%-ra. Wow, nem tudtam, hogy manapság már itt tart a játékipar árkád játékok terén. Pedig éjfélkor még 61%-nál tartott, aztán kiderült, hogy amíg egy területet nem maxol az ember teljesen, addig nem adja hozzá a %-hoz... Dafuq.

Lassan nem csak egy 4-500 oldalas könyvet lehet elolvasni egy nap alatt (a betűméret miatt), hanem egy sztorit is végig lehet vinni. :-s De legalább szabadságbarát a dolog a munkahelyeken. 😊

Jöhet a Rise ot the Tomb Raider.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A Vanquish nem éppen egy Gears of War. Pörög, csúszkálni kell benne, mint a Bulletstormban, van benne bullet time. Lehet, és kell is lövöldözni fedezékből (amiért büntet a játék, és gyakran le is tudják rombolni), de nagyon nem ott kuksolva tölti az ember a játékidőt. Az egésznek van egy arcade shoot-em up/bullet hell utánérzése is.

A körítést nem szeretterm, de mechanikailag az egyik (?) legérdekesebb és legjobb TPS. Mármint valaha. Nagyon szívesen újrajátszanám PC-n, már régóta epedezek egy jó port iránt.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.02. 14:19:58
IMYke2.0.0.0
Valkyria még érdekel is - Hatsune PC-n szerintem gáz, Vanquish fedezéklövölde és a Resonance csak-csak.

grebber
Vanquis jöhet a többiről nem is halottam így maradhat örökre konzolon.
Fable 2-vel izmozhatna ms pc-re

Fpocok
According to TSSZ’s source, the lineup of upcoming PC ports will be extensive. One of the bigger titles that surprised me was the mention of Yakuza 0, but according to the source its just a idea the team has shot around and isn’t finalized.

According to TSSZ the following titles are ‘high priority’ PC ports:

Vanquish
Resonance of Fate
Hatsune Miku: Project Diva franchise
Virtua Fighter 5
Valkyria: Azure Revolution

szósz

grebber
Abu-ra: Nagyon sok igazat mond pedig és szakmailag kevés nála jobban hozzáértő embert "ismerek".
A konzolosság ajnározása meg érthető ,hiszen pc-n mi zajlik most? Minden létező konzolos jóságot visznek pc-re... Innentől nem érdekel ki van a konzolok ellen valamiben kiba...tt jók mégis ha a pc- konzolosodik.

benőmenő
Párszor vásároltam már, legutóbb a DMC4: SE-t és eddig nem volt problémám.
Fpocok
GamesRocket
Ismeritek ezt az oldalt?

Moby
Meglátom ezt a nevet, és elkap a visítóröhögőgörcs 😄 Annak az embernek annyira szorult bele a feje a konzolok seggébe, hogy nem volt rest magából hülyét csinálni heti szinten 😊

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Jah és gondom van az élsimítással is... maxon is gáz, bárhogy piszkálgatva is gáz, de csak bizonyos felületeken ^^

Tech? Pont zárt térben lehet nagyot alkotni tech terén, hiszen a látótávolság méterekben mérhető. A Doom 3 fény/árnyék/részecske fizika játékai ezer éve se voltak piskóták, ahhoz képest én látom azt a sokkoló előrelépést. Picit többet vártam.