Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Dragon's Dogma: Dark Arisen
* Lords of the Fallen - Ancient Labyrinth DLC
* Lords of the Fallen - Monk Decipher DLC
Mennyiségben az egyik, ha nem A legkevesebb vásárlásom egy Winter Sale alatt. Árban már ez nem igaz, mert köbö a második legdrágább.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Dying Light (Steam)
Arma 3 Extended (Kinguin)
Idén megpróbálok semmit nem venni, tekintettel a korábbi végigjátszandó listámra (ami nem is volt teljes)...
Fákjúal!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Shovel Knight
Undertale
Legend of Grimrock 1 és 2
Primordia
The Stanley Parable
The Old City Leviathan
Tales from the Borderlands
Tembo The Badass Elephant
Saints Row: Gat out of Hell
@Rapid81, Igen, én pl. CB's Jericho-t vettem anno kulcsként és akkor már nem volt megvehető a Steamen, de simán aktiválni lehetett.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.01.03. 15:24:14
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
Lista (Nem csak Ubisoftos eltávolítások))
mooo: Ó én nem játszani szereztem csak elloptam mások elől nem tudtad?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.03. 07:58:36
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
(csak hogy más már ne ácsingózzon rájuk feleslegesen)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nem tudjátok miért nem lehet steamen megvenni a Mafia 2-öt?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.02. 18:34:10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.02. 18:29:28
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha gyün PC-re, akkor jobban merítek az élményből. Ki tudja, talán nem 60 euróért akarják kiadni...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.02. 17:59:01
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Háát, köszi, maximum a Talos, de az is elég hátul van a kívánságlistámon, mert kb. belefulladok a várakozólistámba. Tudod mit, dobok egy pü-t a szabad játékaimról aztán vagy megegyezünk vagy nem.
bon, genndy, benneteket sem érdekelne a Talos vagy a GFandango ? <#nezze>#nezze><#wink>#wink>
Lassan nem csak egy 4-500 oldalas könyvet lehet elolvasni egy nap alatt (a betűméret miatt), hanem egy sztorit is végig lehet vinni. :-s De legalább szabadságbarát a dolog a munkahelyeken. 😊
Jöhet a Rise ot the Tomb Raider.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A körítést nem szeretterm, de mechanikailag az egyik (?) legérdekesebb és legjobb TPS. Mármint valaha. Nagyon szívesen újrajátszanám PC-n, már régóta epedezek egy jó port iránt.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.02. 14:19:58
Fable 2-vel izmozhatna ms pc-re
According to TSSZ the following titles are ‘high priority’ PC ports:
Vanquish
Resonance of Fate
Hatsune Miku: Project Diva franchise
Virtua Fighter 5
Valkyria: Azure Revolution
szósz
A konzolosság ajnározása meg érthető ,hiszen pc-n mi zajlik most? Minden létező konzolos jóságot visznek pc-re... Innentől nem érdekel ki van a konzolok ellen valamiben kiba...tt jók mégis ha a pc- konzolosodik.
Ismeritek ezt az oldalt?
Adversus solem ne loquitor
Tech? Pont zárt térben lehet nagyot alkotni tech terén, hiszen a látótávolság méterekben mérhető. A Doom 3 fény/árnyék/részecske fizika játékai ezer éve se voltak piskóták, ahhoz képest én látom azt a sokkoló előrelépést. Picit többet vártam.