Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ott köllene megadni a számod? Nemtudom, sosem vásároltam innen(és ahogy látom nem is fogok 😄)
Adversus solem ne loquitor
Ez csak tipp, de egy próbát megér.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Fast Delivery in Five Easy Steps:
1) Add the desired digital products to your basket.
2) Enter your details and checkout with PayPal or Credit/Debit Card (via guest checkout).
3) Receive a phone call or sms with your 4 digit verification number (free of charge).
4) Enter this 4 digit verification number on our site.
5) Receive your CD key / Product Code on your account and/or to your email address
Adversus solem ne loquitor
PayPal-ról fizetve.
Email-re sem jött semmilyen kód.
BatmanAA
Utoljára szerkesztette: NiNDzsaa, 2016.01.04. 20:37:43
ha arra nyomok ott meg valami telefonos dolgot kellene produkálni. Sehogy nem találom a Steam kulcsomat. Nem vagyok egy láma,de ez már sokkkk.
Brothers - A Tale of Two Sons: 1,49€
Outcast 1.1 Deluxe Edition: 3,64€
Grim Fandango Remastered: 2,99€
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Complete Pack: 9,99€
Trine Enchanted Edition: 1,49€
Trine 2: Complete Story: 2,54€
The Cave: 3,74€
RAGE: 4,99€
RAGE The Scorchers DLC: 2,49€
Command and Conquer: Red Alert 3: 2,49€
Kihagytam. Még ezt az Indiegala-ról:
The Creepy Adventurer bundle.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.01.04. 20:22:54
Amúgy a favorit nálam a LEGO Batman első része, az baromi jó volt.
A Lego Batman 3 viszont játékmenetileg elég unalmas volt, de tényleg iszonyat poénos volt. Nem volt még játék, ami engem megtudott volna nevettetni, viszont ebben tényleg majdnem mindegyik videón nevettem, nagyon poénosra sikerült nekik megcsinálni, ebben ez a rész volt a legjobb.
A BalckShot Hungary csoport célja, hogy olyan játékosokat gyűtjsön egy helyre, akik nem használnak semmiféle csalást vagy más egyéb segédprogramot, ami nem a saját tudását tükrözi, hanem a cheat program csinálja helyette. Nem értem azokat a játékosokat, akik önmagukat álltatják, hogy mennyire jó játékosok, miközben az AIM vagy más programot használják játék közben! Ne csatlakozz, ha csítelsz! Üdv, HUNter
A hivatalos oldal: BlackShot regisztráció és letöltés itt!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fákjúal!
Lego Jurassic World PC - $5.88
//Favicc. Bocs.
//Ja, és Maya van a logómban...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.04. 18:21:11
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Pletykák szerint az idén nem érkezik nagy Assassin's Creed rész."
Heh jó vicc. Az viszont számomra érdekesebb, hogy Witcher-hez hasonlót akarnak csinálni. Egyiptom érdekes helyszín lehet, de szerintem akkor megint visszamennek jobban az időben. Én örülnék neki, már túl modern volt a mostani részekben a múlt is. 😄
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A Scalebound is csak 2017-ben érkezik.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.04. 17:20:23
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.04. 16:54:39
Ősszel Mondeo generátor újítás -30k 😞 El tudtam volna másra is költeni, ha nem is az egészet sale-re 😛
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.01.04. 16:30:28
Fákjúal!
Dungeon of the Endless - $3.24
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
USB, mikrofon, és füles csatlakozó? Minek az egy bill-re? Nem is hallottam még ilyenről, de szerintem nem is kell egy bill-re ilyen. Max akkor van valami értelme, ha valaki vezeték nélküli bill-t használ. De olyankor általában van az embernek vezeték nélküli fülese, egere, és kontrollere is. 😊 Szóval én sok értelmét nem látom, de hát legyen, zavarni nem zavar. 😄
Felsőkategóriás gamer cuccok ezek (az ASUS Professzionális Gamer arcoknak ajánlja a Strixes cuccait), ahol el is várható a minőség.
Persze vannak ennél drágább billentyűzetek is más gyártóktól, de ez is teljesen jó. Német Cherry MX kapcsoló van benne és nem valami utángyártott, kínai másolat. Az egérben pedig japán Omron kapcsolók vannak.
Negatívum talán csak az ára és a szoftveres "támogatás", de az ASUS-nál sosem volt erősség a friss Driverek kiadása.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.04. 15:32:26
Nem kell megölni őket, sokkal jobb és könnyebb ellopakodni mellettük. Egyrészt ha egyszer észrevesznek (ha úgy ölöd meg az egyiket, hogy a többi nem látja meg, akkor is), elkezdenek az irányodba lövöldözni, elképesztő pontossággal, másrészt az alien előbb-utóbb (ezt általában valami sztorihoz kapcsolódó esemény idézi elő) lerendezi őket, mintegy eltávolítva őket az utadból.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy a Jurassic World kivételéve most már mindegyik rész megvan steam-en (a Lego "Minecraft" Worlds sincs, de az elég más, és teljesen hidegen hagy), és a LEGO Avengers dobozosan elő van rendelve. 😊 Még pár DLC-t kell beszereznem, illetve majd ugye a Jurassic World-öt és teljes a gyűjtemény. 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.