Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Megoldódott ,de nem a support által. Most már megy a Bulletstorm kijátszhatóm eredetibe is végre!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Méred. És értelmezni is tudod?

Random példa, hozok neked ilyet 20-at... tudom azok is hülyék.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.05. 14:20:11

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
ha a dobozost regisztrálod be, abból RU lesz
Moby
> Félelmetes mit összeforgalmaz

Na mennyit forgalmaz össze? 😊 És akorábbiak? Totális álomvilágban éltek + bulvártájékozódás.

/na csak mer én mérem/mértem + wireshark, és vonyítva röhögök a posztokon
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.01.05. 13:14:17

Adversus solem ne loquitor

Scooter
Bár az más, mert két különböző kiadás. Ezek meg egyformák.
Tinman
Tegnap hangosan felolvastam főnökömnek a billentyűleütést figyelő(!) folyamatra vonatkozó részleteket, mert ha mesélem neki úgysem hitte volna el... beteg ^^
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.05. 11:56:44

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Ja, értem. Hát, a Steam flexibilitását ismerve kétségeim vannak, de nem én vagyok a legjobb illetékes itt ezügyben 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
Igen, nekem is az van meg. Azért kérdem, mert ha meglenne valahonnan <#vigyor> az RU nélküli is, nem vehetik vissza a steam-en ha két különböző van meg? Hasonló mint a Deus Ex: Human Revolution és a Director's Cut, vagy a Sleeping Dogs és a Definitive Edition. Olyan mintha 2 különbözőt vennél meg.
Tinman
Itt a gond! Alapból az általam tegnap feltelepített dobozos, telepítő lemezes, 38.000+áfás Win10-ben is ezt el kell játszani... nem csak az ingyen ebédnél.

Már pedig ez patkányság. Az ingyen ebéd esetén fizetsz a saját adataiddal, magán dolgaiddal. Elfogadható. Aki akarja, tegye, de, hogy a fullos dobozos terméknél is u.e. van, az k. gáz.

Rapid81
Mindet ki lehet kapcsolni az utolsó darabig. Ettől aztán kár félni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Voltan
". Félelmetes mit összeforgalmaz ez a háttérben és default mennyi, a magánszférád 2 lábbal tipró szar van benne engedélyezve."

Na végre, köszönöm, erről beszéltem.

Voltan
Nekem a RU van meg, de nem láttam különbséget...

Rapid81
De ő a Win10 adatgyűjtésétől fél. 😄 Ezért írtam.

Egyébként ennyibe tart kikapcsolni ezeket a cuccokat benne. Kb 5 perc...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.01.05. 11:34:06

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Scooter
Az nem gáz ha a steam-envan egy Dishonored és egy Dishonored (RU)? Két külön tétel.
Én úgy tudom hogy a letöltés legális, a feltöltés /megosztás nem az, a seedeles meg nem tudom minek számít..
És már nem egyszer hallottam hogy benyújtották a csekket valamelyik nagyobb film kiadó/cég egy torrent felhasználónak- igaz a nyugat-európában volt, ott meg eleve illegállis az egész...
De az is igaz hogy mindegy milyen windowst használsz, úgyis az ip címed alapján mérnek be..
Tinman
Proxy + Tor. De aki ilyet használ, ilyen után érdeklődik az mindig mocskosul gyanús ám...

IT-val kelek-fekszek 30 éve, de soha nem merném kipróbálni a fenti kombót, az meg gondolat szinten sem érdekel, hogy mit rejt a net sötét oldala.

Viszont az ingyen Win10-et is kenjék a hajukra. Azt a rakat szart csak ügyfelek külön és kifejezett kérésére tesszük fel bárhová. Félelmetes mit összeforgalmaz ez a háttérben és default mennyi, a magánszférád 2 lábbal tipró szar van benne engedélyezve.

Tinman
Nincs a torrenttel semmi baj. Film letölt, megnéz, töröl. Idehaza ez legál. Progit, sw-t meg veszünk kuponos akcióban olcsón, de legál. That's all folks.

Tinman
"Ha ennyire félted a torrentezésed, akkor vegyél egy NAS-t és azon futtasd a torrentet."

És akkor hirtelen minden... öööö... nem. Minden marad ugyan úgy. Ahogy egy "egyszerű" Cryptlocker vírus eléri a NAS-t, úgy a gonosz haxor is látni fogja, hogy van ott egy NAS és azon nyilván van megosztás... ;-)

Voltan
Tudom, de mint írtam, nem féltek semmit. Épp csak nem rohanok win 10-re váltani, mert nem bízom benne egyelőre. Ennyi.

Rapid81
Ha ennyire félted a torrentezésed, akkor vegyél egy NAS-t és azon futtasd a torrentet. Egyébként meg a jelenlegi szabályozások szerint Magyarországon a saját célra történő médialetöltés (film, sorozat, egyéb mozgókép) nem illegális, csak akkor, ha üzleti célzattal teszed.

grebber
Ő hát itt már jártam párszor. Nekem ide nincs szakképesítésem soha nem jutottam innen sehova 😞

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Akkor viszont határhaszon elvén le kell sz*rni ezeket. Ha vki ezt gyűjti, hogy hányszor nyitom meg a Steam klienst hát egészségére. Ha szerencsénk van akkor ők legalább pontosan mérik mennyit játszok és meg tudják esetleg mondani mennyi afk volt 600 órányi civ5 alatt. Írok is nékik, mert ez tiszta jó! 😊
grebber
Ide is minél több helyre annál jobb hátha valaki levelezett már MS-al:

A Microsoftnak-nak van valami "magyar kirendeltsége" ? Esetleg valami magyar live chat szerűség? A következő problémám lenne. (GFWL probléma.) Anno nagyon régen megvettem steam-en a Bulletstorm nevű játékot. A serialja aktiválva lett anno egy live fiókomhoz. Nos már nem igen emlékszem melyik email címemre volt a játék serialja regelve így nem is tudok játszani vele. A lényeg azt szeretném elintézni ha lehetséges hogy a serialomat a mostani win 10-es accountomra tegyék át ,vagy ha nem segítenek ebben legalább mondják meg milyen emailcímhez tartozik a serial és megpróbálni azt életre kelteni. A cím ami dereng hotmailes és a webes felületre betudok lépni tehát jelszó minden stimmel csak a game-en belül nem jó neki valami. Kihez kéne fordulnom ez ügyben?

Voltan
Igen, pedofil terrorista vagyok, valamint drogokkal és emberi szervekkel kereskedek online 😄

Nem féltek amúgy semmit, és nyilván nem foglalok le túl sok időt az NSA, a CIA és a Moszad munkarendjéből.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Én szerencsére annyira kis pötty vagyok az univerzumban, hogy nem éri meg utánam kutakodni, meg nem is szervezek fegyveres felkeléseket, vagy terror cselekményeket vagy egyéb bűncselekményekben és azok előkészítésében sem veszek részt, így indokuk sincs utánam kutakodni. Kicsit irigykedek, hogy neked micsoda szuper életed lehet a dollármillióidból, és meg is értem, hogy félted ezt az életvitelt, és aggódsz, hogy beleszánják az időt és az energiát, hogy lenyúlják azt amid van, mert gondolom nem az utóbbi kategóriába esel és terrorista vagy azért aggódsz. 😄
Voltan
Dehogynem, jogtiszta windows + torrent 😛

Moby
>Eleve egy ingyenes Windowsnál nincs gyanúsabb dolog a világon.

Totális elmebaj. Azzal csak tetézed, hogy az ingyenes win az no-no, de a torrentfilmeket félted.
Gyerekek. Baszni meg szűznek is maradni egyszerre nem lehet 😊

Voltan
Nyilván minden szolgáltató csinálja, persze. Az Apple-t is ekézte a South Park ezzel kapcsolatban az egyik részben.

Mindegy, én ódzkodok a Win 10-től, csak akkor váltok, ha nagyon muszáj lesz.

Dzsini
Kiteszik közleményben, mert annyi baromságot ír a sok különféle oldal, hogy tisztába teszik a dolgokat. Ezt küldjük, erre használjuk, ezt és ezt lehet állítani rajta, ezt és ezt nem. Ugyanígy a Google is tisztába teszi, hogy milyen adatokat gyűjt rólad a böngészőn és az Androidon át, és hogy mire használja, és mit lehet belőle kikapcsoltatni/letiltani. Az Apple hasonlóféle módon üzemel az OSX / IOS rendszert használókkal.

Ezt hívják Privacy Policynek, és minden cég köteles ezt elérhetővé tenni.

Mostanában épp a fránya Microsoft volt soron a sajtónál az ingyenes frissítéssel az "abcúg adatgyűjtők" ringlispílen, nem a fránya ingyenes OSX frissítés és a fránya ingyenes Android frissítés.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.05. 08:54:14

Voltan
Szó sincs lila ködről. Tisztában vagyok a ténnyel, hogy ez egy általános jelenség.
De egyik másik entitás sem teszi ki közleményben, hogy márpedig mi figyeljük minden mozdulatodat amit a mi oprendszerünket futtatva teszel, és későbbi felhasználásra (bármi célból) el is raktározzuk, neked meg kuss.

Az meg, hogy adott programokat nem enged futtatni, vagy adott esetben le is törölhet, az már tényleg mindennek a teteje (ok, ebben nem tudom, mennyi a valóságalap, csak több helyen olvastam)

Nem mintha bármi rejtegetni valóm volna, némi filmes-sorozatos torrentezésen kívül, de ezt azért kicsit nehezen veszi be a gyomrom, ennyi.

Erre persze lehet azt mondani, hogy de hát ők legalább nem sunnyognak, hanem a képedbe mondják, de ez még nem teszi a szememben szimpatikusabbá. Ennyi, nem hülye vagyok, csak a pofátlanság kicsit b*ssza a csőröm.

Eleve egy ingyenes Windowsnál nincs gyanúsabb dolog a világon. "Timeo danaos et dona ferentes" 😄

Ja, mielőtt bárki firtatná a jelenlegi oprendszeremet, jogtiszta, dobozos Win 7 Ultimate-et használok.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.01.05. 08:49:01

TBTPumpa
Persze, hogy nem az. Amihez a Microsoft hozzáér az arannyá változik!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Nem sok helyen van benne a címben hogy NAGY AC. Pedig elég fontos momentum ez a nagy szó jelen esetben!
Mindegy tudjuk miről van szó. Remélem a WD 2 ütős lesz várom már nagyon.

MoRT2195
Nyugi, már lentebb megelőztek. Viszont úgy látom sok embert nem érdekel, se Pumpa linkjére, se a te linkedre nem reagált kb. senki. 😄

grebber: Ezt a "gyökér" címet csak Fpocok írta, amúgy ha rémész a linkre, akkor ott már rögtön úgy kezdődik a cím, hogy "Next Big Assassin's Creed" vagyis a "következő nagy AC".
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.01.05. 06:53:59
mooo
Az én winter salem kimerül egy Assassin's Creed 4 Black Flag-ban,mert a többi akciót nem találtam elég jónak/vagy nem érdekelt/vagy már megvolt a játék. Az viszont telitalálat volt, mert már 50 óránál tartok(ennyit ír a nem pontos steam legyen inkább 45) és még benne lesz pár óra 😊
Totti5
Naja, telefont likvidáltad már? de még jobb ha internetet is kirántani az aljzatból.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
De a cookiekat elfogadod az oldalakon 😄
Őrület micsoda lila ködben éltek.

grebber
"Idén nem lesz Assassins Creed játék? - Ez mekkora gyökér cím már. Kapásból kettő is jön az év elején!

bon
Azt hiszed, hogy a többi rendszer nem küld információkat? Nem csak Windows-ra gondolok.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Voltan
Hát én ugyan nem fogok sietni felrakni ezt az ingyenes NSA appot a gépemre az tuti, Az MS meg egye meg a vacak játékait, elvagyok nélkülük.

Fpocok
FÚÚÚ GYEREKEK... NEM IS TUDOM, HOGY LE MERJEM E ÍRNI... de lehetséges hogy... /nyel

Idén nem lesz Assassins Creed játék?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Nem az.

TBTPumpa
Tudod, valahogy el kell passzolni a sz@rt is. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Voltan
A ká anyjukat ezzel a win 10-zel!

Fpocok
Egyre jobb a reakció időd. Be van neked állítva valami, hogy jelezzen, ha épp fikát írok?

És valahol be lehetne ( kellett volna ) állítani még a telószámot ( új regisztrálásnál sem látom hogy lehetne) vagy buktam?

Totti5
Még mindig kizárólag MS, és ez a lényeg.

Gears of War 4 (Xbox One) – Multiplayer Beta 2016 tavaszán / Megjelenés 2016 őszén
Quantum Break (Xbox One) – 2016 április 5
Halo Wars 2 (Xbox One & Windows 10) – 2016 ősz
Crackdown 3 (Xbox One) – Multiplayer 2016 nyarán
Fable Legends Open Beta (Xbox One & Windows 10) – 2016 tavasz
ReCore (Xbox One & Windows 10) – 2016
Sea of Thieves (Xbox One & Windows 10) – 2016
Gigantic (Xbox One & Windows 10) – 2016
Killer Instinct: Season 3 (Xbox One & Windows 10) – 2016 március
Gears of War: Ultimate Edition (Windows 10) – 2016 tavasz
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (Xbox One & Windows 10) – 2016 tavasz
Cobalt (Xbox One, Xbox 360 & Steam) – 2016 február 2
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.04. 21:23:18

Fpocok
ReCore jön PCre! Már akit érdekel! Viszont elesett még egy exkluzív!

robotnyk
vettem innen játékot, valóban kell a hitelesítő kód első alkalommal, de egyébként ha mindent jól csinálsz akkor működik