Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Random példa, hozok neked ilyet 20-at... tudom azok is hülyék.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.05. 14:20:11
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na mennyit forgalmaz össze? 😊 És akorábbiak? Totális álomvilágban éltek + bulvártájékozódás.
/na csak mer én mérem/mértem + wireshark, és vonyítva röhögök a posztokon
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.01.05. 13:14:17
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.05. 11:56:44
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Már pedig ez patkányság. Az ingyen ebéd esetén fizetsz a saját adataiddal, magán dolgaiddal. Elfogadható. Aki akarja, tegye, de, hogy a fullos dobozos terméknél is u.e. van, az k. gáz.
Mindet ki lehet kapcsolni az utolsó darabig. Ettől aztán kár félni...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Na végre, köszönöm, erről beszéltem.
Egyébként ennyibe tart kikapcsolni ezeket a cuccokat benne. Kb 5 perc...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.01.05. 11:34:06
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
És már nem egyszer hallottam hogy benyújtották a csekket valamelyik nagyobb film kiadó/cég egy torrent felhasználónak- igaz a nyugat-európában volt, ott meg eleve illegállis az egész...
De az is igaz hogy mindegy milyen windowst használsz, úgyis az ip címed alapján mérnek be..
IT-val kelek-fekszek 30 éve, de soha nem merném kipróbálni a fenti kombót, az meg gondolat szinten sem érdekel, hogy mit rejt a net sötét oldala.
Viszont az ingyen Win10-et is kenjék a hajukra. Azt a rakat szart csak ügyfelek külön és kifejezett kérésére tesszük fel bárhová. Félelmetes mit összeforgalmaz ez a háttérben és default mennyi, a magánszférád 2 lábbal tipró szar van benne engedélyezve.
És akkor hirtelen minden... öööö... nem. Minden marad ugyan úgy. Ahogy egy "egyszerű" Cryptlocker vírus eléri a NAS-t, úgy a gonosz haxor is látni fogja, hogy van ott egy NAS és azon nyilván van megosztás... ;-)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Microsoftnak-nak van valami "magyar kirendeltsége" ? Esetleg valami magyar live chat szerűség? A következő problémám lenne. (GFWL probléma.) Anno nagyon régen megvettem steam-en a Bulletstorm nevű játékot. A serialja aktiválva lett anno egy live fiókomhoz. Nos már nem igen emlékszem melyik email címemre volt a játék serialja regelve így nem is tudok játszani vele. A lényeg azt szeretném elintézni ha lehetséges hogy a serialomat a mostani win 10-es accountomra tegyék át ,vagy ha nem segítenek ebben legalább mondják meg milyen emailcímhez tartozik a serial és megpróbálni azt életre kelteni. A cím ami dereng hotmailes és a webes felületre betudok lépni tehát jelszó minden stimmel csak a game-en belül nem jó neki valami. Kihez kéne fordulnom ez ügyben?
Nem féltek amúgy semmit, és nyilván nem foglalok le túl sok időt az NSA, a CIA és a Moszad munkarendjéből.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Totális elmebaj. Azzal csak tetézed, hogy az ingyenes win az no-no, de a torrentfilmeket félted.
Gyerekek. Baszni meg szűznek is maradni egyszerre nem lehet 😊
Mindegy, én ódzkodok a Win 10-től, csak akkor váltok, ha nagyon muszáj lesz.
Ezt hívják Privacy Policynek, és minden cég köteles ezt elérhetővé tenni.
Mostanában épp a fránya Microsoft volt soron a sajtónál az ingyenes frissítéssel az "abcúg adatgyűjtők" ringlispílen, nem a fránya ingyenes OSX frissítés és a fránya ingyenes Android frissítés.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.05. 08:54:14
De egyik másik entitás sem teszi ki közleményben, hogy márpedig mi figyeljük minden mozdulatodat amit a mi oprendszerünket futtatva teszel, és későbbi felhasználásra (bármi célból) el is raktározzuk, neked meg kuss.
Az meg, hogy adott programokat nem enged futtatni, vagy adott esetben le is törölhet, az már tényleg mindennek a teteje (ok, ebben nem tudom, mennyi a valóságalap, csak több helyen olvastam)
Nem mintha bármi rejtegetni valóm volna, némi filmes-sorozatos torrentezésen kívül, de ezt azért kicsit nehezen veszi be a gyomrom, ennyi.
Erre persze lehet azt mondani, hogy de hát ők legalább nem sunnyognak, hanem a képedbe mondják, de ez még nem teszi a szememben szimpatikusabbá. Ennyi, nem hülye vagyok, csak a pofátlanság kicsit b*ssza a csőröm.
Eleve egy ingyenes Windowsnál nincs gyanúsabb dolog a világon. "Timeo danaos et dona ferentes" 😄
Ja, mielőtt bárki firtatná a jelenlegi oprendszeremet, jogtiszta, dobozos Win 7 Ultimate-et használok.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.01.05. 08:49:01
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mindegy tudjuk miről van szó. Remélem a WD 2 ütős lesz várom már nagyon.
grebber: Ezt a "gyökér" címet csak Fpocok írta, amúgy ha rémész a linkre, akkor ott már rögtön úgy kezdődik a cím, hogy "Next Big Assassin's Creed" vagyis a "következő nagy AC".
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.01.05. 06:53:59
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Őrület micsoda lila ködben éltek.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Idén nem lesz Assassins Creed játék?
Parasite Eve 2, best game EVER!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gears of War 4 (Xbox One) – Multiplayer Beta 2016 tavaszán / Megjelenés 2016 őszén
Quantum Break (Xbox One) – 2016 április 5
Halo Wars 2 (Xbox One & Windows 10) – 2016 ősz
Crackdown 3 (Xbox One) – Multiplayer 2016 nyarán
Fable Legends Open Beta (Xbox One & Windows 10) – 2016 tavasz
ReCore (Xbox One & Windows 10) – 2016
Sea of Thieves (Xbox One & Windows 10) – 2016
Gigantic (Xbox One & Windows 10) – 2016
Killer Instinct: Season 3 (Xbox One & Windows 10) – 2016 március
Gears of War: Ultimate Edition (Windows 10) – 2016 tavasz
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (Xbox One & Windows 10) – 2016 tavasz
Cobalt (Xbox One, Xbox 360 & Steam) – 2016 február 2
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.04. 21:23:18
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10