Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szavaimból kivehetted. Nem, de nem is érdekel. Nem a billenytűzet a lényeg. Számomra nem. Bármennyire jó is, nincs az az isten, hogy ennyit költsek rá, de még 10E-et se adnék érte. Ami elromlik az el is romlik. Nem hiszem, hogy örökéletű bármelyik.
genndy
Humble Bundle szünet. Nincs új kéthetes nagy bundle.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Moby
Használtál már mechanikust?

Adversus solem ne loquitor

Scooter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az más kérdés, hogy ennyiért időtálló-e. Én soha a büdös életben nem adnék ennyit egy billentyűért. A 2000 Ft-os billentyűm is megvan már kb. 10 éve. A másik géphez meg egy egyszerű 5000 Ft-os Logitech K120 van. Ez amilyen minőségi a 2000 Ft-oshoz képest, jó lesz 20 évig. Persze ha akkor még lesz USB. Bár nem ítélek el ezért senkit, ha neked jó, egészségedre. Nem vagyunk egyformák. Valaki ettől lesz boldog.
Moby
No. A Razer cuccok színét 16 millió színből kevered ki. Illetve a fényerejét is. Nem villog, csak ha azt akarod. Ha akarod pont ilyen narancssárga. Ha akarod akkor meg más.

MoRT2195
Azt mit értem volna vele? Van egy GTX 970-em, szerintem ez bőven elég egyelőre. 😄 35k-ért meg biztos nem kaptam volna jobbat (használtat ne is említs!!!). 😊
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.01.05. 19:41:00
Rapid81
Bakker, ezért már egy jobb VGA-t is kaptál volna. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Microsoft also revealed that a slew of its titles, Halo 5: Guardians, Forza Motorsport 6, Gears of War: Ultimate Edition, and Rise of the Tomb Raider have sold more than 1 million copies.

Next PC upgrade: 2022

MoRT2195
Ja és aminek nagyon örülök, hogy az ENTER kétsoros. Láttam az angol billen egysoros, hál' isten a magyaron már kettő. Mindig a tetejére ütök az ENTER-nek, és az egysorosnál ez így vagy a backspace lenne, vagy egy betű. 😄
Botond
Steam kliensnél semmi nem gyűjt rólunk több releváns és bármire használható adatot, az megvan? 😄
MoRT2195
Tudom, hogy hangosak, csak baromi fura most. 😄
Én karácsonyi égőnek is mindig ilyen narancssárgás színt szerettem, szerintem sokkal jobb, mint a színes égők. És a billentyűzetnél is egyetértek veled, szerintem is nagyon jól mutat. Mindig is szerettem a fekete + narancs kombót, autós játékokban is majdnem mindig ilyen színűre festem az autóimat. 😄
Ennyiért remélem is, hogy időt álló. 😊
IMYke2.0.0.0
"elhitetitek magatoknak hogy kevés. Vicces"

Hol írtam azt, hogy kevés?

Tomb Raider 2013-ból előrendelve fizettem ki a Survival Editiont, dobozos verzióban. ~13000 JMF volt.
Viszont, nem is volt olyan érzésem - mert nem keltették előre, azzal, hogy arcomba vágták a profillapján a Season Pass-t -, hogy ezzel nem kaptam meg A JÁTÉK-ot.

A Season Pass-szel megfejelt előrendelői ár miatt azt érzem (eléggé kiemeltem, látható?), hogy bármikor is, bármennyiért is lesz enyém a Rise of the Tomb Raider alapjáték, ott fog motoszkálni bennem az érzés, hogy mi mindentől fosztott meg a Season Pass.
Még úgy is hogy: " <és tök bagatell, hogy az SP pár Master Chief sisakot ad, meg Hello Kitty-s kikacsintású buggy festést, és instant power upokat a csuzlidhoz>"-like.

Látom, nem érted, és nem is akarod megérteni, mire akarok kilyukadni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Látom, Prohardveren már van néhány "Rise of the Tomb Raider Nvidia kupont keresek" hirdetés. <#hehe>
Beindul a kuponláz aztán a G2A is olcsón fogja szórni.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Dehogy pörgős. Sok arca van, akció, kaland, felfedezés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem tudom mit kellene elképzelnem. Átlagosnál jóval tartalmasabb játék a Tomb Raider, sok sok minden van benne. De hát üssétek, nekem mindegy, csak már látatlanba elhitetitek magatoknak hogy kevés. Vicces.

grebber
Ez egy pörgős akció cucc nem nézem minden méterem a fáknak kérgét szimulátor

IMYke2.0.0.0
Képzeld el: mondjuk a Halo 5 Guardianst csak úgy vehetted volna meg, hogy nem kapsz meg mindent a leg-hiper-szuperebb kiadással , - mikor MINDENRE vágysz a kifizetett pénzedért -, hanem mellé még mondjuk egy Season Pass-t is venned kell a "teljes" élményhez <és tök bagatell, hogy az SP pár Master Chief sisakot ad, meg Hello Kitty-s kikacsintású buggy festést, és instant power upokat a csuzlidhoz>, 30 júróért, mert csak...
Gondolom, neked sem lenne őszinte a mosolyod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Nem. Aki 11 óra alatt átrohan rajta az nem használta ki a játékot.

TBTPumpa
Minden mechanikus billentyűzet hangos. A Brown kapcsolós némileg halkabb, de azt is hallani bőven. A Blue a leghangosabb.
A világítása szerintem korrekt, csak 1 színt tud és az sem zavaró. A Logitech vagy Razer cuccok valóban olyan színorgiában villognak, mint egy karácsonyfa, vagy mint egy cirkusz... Az engem zavar, olyan dedós érzetet kelt. Ez olyan kis stílusos és visszafogott. És valóban nehéz, de ugye ez egy alap dolog a mechanikus billentyűzeteknél. Ez jelzi, hogy van benne anyag. <#idiota>

Használd egészséggel! Ez lesz az utolsó dolog, amit cserélni fogsz a PC-dnél annyira időtálló. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.05. 19:10:08

grebber
Egy helyben állva max min 20 óra ha játszik az ember nem acsizgat ez se hosszabb mint az előző része ami 11 órába megállt.
Ha CE 30 alatt lesz berántom lehet. Úgyis idén jár le a fundamentám<#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.05. 19:07:50

MoRT2195
Na megjött a drágaság. 😊 Első benyomások:
- Akkora a súlya, hogy ha ezzel megütnék valakit, az többet fel se kelne. 😄
- Úgy villog itt, mint a karácsonyfaégő. Idén legalább ezzel sem lesz baj, felrakom a fára, azt had villogjon. 😊 Szerk.: Biztos, hogy ez ilyen karácsonyi ficsőr. 😄
- Nagyon hangos, ahogy írok. Igazából nem baj, csak már hozzászoktam a halk billentyűzetekhez.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.01.05. 19:07:35
TBTPumpa
Emlékeim szerint a 2013-as rész 3000-4000 Ft környékén ment anno PH-n. Bár ez picit drágább lesz, hisz akkor 7990 Ft volt a bolti ára, most meg 12990 Ft.
De ugye Batman Arkham Knight is volt 4000 Ft-ért még májusban. Reménykedem a jó szerencsében.

Totti5
Nincs szétszedve a játék.

Totti5
Kapsz egy min. 20 órás single játékot, aminek a single része 100%, az SP tartalomnak ahhoz nincs köze.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.05. 19:05:11

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy a sefterek nagyon vérszemet fognak kapni. 😞
Egy ennyire látványosan szétszedett játékért én egy sefternek sem tudnék 4000-4500 Ft-nál többet kifizetni nyugodt lélekkel.
Pedig, Lara baba maga az Istennő játék témában.

TBTPumpa
Be kell húzni valahonnét egy kupont olcsón, aztán majd 1000 Ft-ért megvesszük hozzá a Season Pass-t. Többet ezek nem érdemelnek.

Ha lesz kupon megveszem, ha nem, akkor várok egy komolyabb akcióig. Teljes árat már nem kapnak tőlem ezek a srácok, az a hajó már elment.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.05. 19:04:48

IMYke2.0.0.0
//Lévén, hogy az egész Windows arra épült. A júzer szokások rögzítésére, és az ebből fakadó használat megkönnyítésre.

bon
Halkan megjegyzem nem kapcsolható ki minden adatgyűjtés.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Single Player. (Leírása alapján még annyi multi sem lesz, mint a 2013-asban)
Azaz, gyorsabban lesz ez baromi olcsó, mint egy multi köré épített alibi-szinglis játék.

A ~25000 Ft az baromi sok nekem a teljes 0 Day élményhez. Kivárás lesz.

TBTPumpa

Moby
Azthittem sorban van, azokat nem is néztem 😄

Totti5
Nem évente készül az AC és szerinted pl a Londonban nem volt meló?!

Prince23
A Unity a legelső, te 😊 Moley templomos nagymester bukása...

Totti5
Van benne igazság, hisz mindenki alanyi jogon elvárja hogy 56*100 millió fogási, kapaszkodási pontot 100%osan tökéletesen lekezeljen a játék. Ezek szépen az évek alatt kialakultak, összejött egy alap amit át tudnak emelni, bejáratott eszközökkel hatékonyan megcsinálni. Ugye mindig megy a sírás hogy van amikor nem pont úgy csinálja ahogy az a júzer elképzelte és nyomta. Megeshet, tökéletes sohasem lesz, mert millió hibázási lehetőség van hisz teljes a szabadság. ACban pontosan kell ugrálni, nem lehet túlozni, elnagyolni a dolgot és a mechanikát ( mint más játékokban ).

Amíg olyan profin és egyedien csinálják meg mint Párizs, London, Róma, Velence, Konstantinápoly addig le a kalappal előttük. Egyedi és rettenő profi amit művelnek. A belengetett Egyiptom izgalmasnak hangzik, sivatag, fáraók, piramis, oázisuk stb...

Moby
Ebben sem a unityt, sem a syn-t nem találom. Gondolom akkor Jazz Age lenne a következő. A Bladed Cross volt a Syn?(Mé?). Hol a Unity?
Sántít ez rohadtul 😄

/én sehol korábban nem láttam utalást arra, hogy egyáltalán valaha lesz majd parallel kétszereplős AC. Nekem minden ilyen chemtrail-szagú ötletelés csupán 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.01.05. 18:26:01

3Error
Priv. akkor lesz, ha kirántod az RJ45-öt. PC-s windows szinten. Olyan "életbeni privátszférát" a 21. században már nehéz elképzelni. HÁ' MÉG A 007-est IS ELKAPJÁK ! <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Prince23
A második világháborús AC rész előtt én még nem tartanám kizártnak a modern, de még mindig feudális alapokra törekvő Japánt. Amikor a Tokugawa sogonátus összeomlik (korban ez kb akkora tehető, amikor még a Syndicateban Frye tesókkal ügyködtünk) a prologus kezdődhetne ezzel, majd a Meidzsi időszakot pedig kidolgoznák az Ubisok. És akkor felvetődhetne megint a bandaháború témája, a jakuzák meg ezek.

Csak itt megint az a kérdés, hogy a japán kultúrát ki mennyire szerti a nyugati országokban 😄 Mert minket sem fogadnának el az 56-os forradalmunkkal 😄

3Error
Ezt részletezd kicsit légyszi, mert nem értem. (mármint, hogy mire-mi és miért) <#wink>

@robotnyk, egyidősek vagyunk <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Prince23
A szóban forgó, leendő vagy kamu folytatások:

Unity prolog előtti kezdőmenü: AC széria tovább gondolva

Black Flagből utalás:
Katt

Lehet elmélkedni melyik rész jön 😊

De úgy tudom hamarosan felfedik az új AC részt, január végén, vagy max március végén...

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.05. 18:12:01

Moby
Amíg ilyen minőségben teszi, és tud úgy jó irányba menni, ahogy a syndiacte tette (ami már nagyon rég nem volt jellemző a szériára) tőlem minden évben húzhatnak egy bőrt. Az én pénztárcám kipattanik rá.

Prince23
Syndicate története miatt most egy második világháborús AC résznek kellene jönnie, legalábbis szerintem. De mivel ismerjük az Ubisoftot, még a II VH-rész előtt le tudna még egy részt húzni a kemény medvebőréről. Ha az idősíkokat nézzük, Anglia után jöhetne Az utolsó szamuráj fejezete is, és csak majd ezután jönne a 2. VH rész. A sokak által említett Egyiptomot én speciel nem tudom elképzelni, hiszen akkor évezredekkel ezelőtt játszódna az aktuális, mikor az ókori fáraók a csúcson voltak, ez pedig az Ókor témáját érintené... Én ezt csak egy AC reboot-nál tudnám elképzelni.

A Unityban amúgy szépen felvázolják a Helix program menetét (ott van Ezio, Kenway is), mielőtt elkezdjük a prológusát.

Eddig minden AC rész igényes lett, eltekintve a megannyi bőrlehúzásoktól, szépen tartja magát a széria. De lehet csak a rajongó beszél belőlem.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.05. 18:05:36

Moby
A syndicate rohadt jó lett, sokat fejlődött, és ez az rész is, ahogy eddig mind, elképesztően igényes.
Elhiszem, hogy sokan várnak valami távolkeleti verzát, hát én nem. Kb annyi közöm van a történelmükhöz, mint a konyhájukhoz. Semmiféle kötődésem nincs, a jelenükről is csak egy nagyon keveset tudok.

benőmenő
Port by Nixxes (360-ra is ők portolták)
Nem lesz belőle AK akkor.
Moby
Mond el nekem mi olyan van a screenshoton, ami alátámasztja az egységsugarú user félelmeit.

IMYke2.0.0.0
Ugye? Nekem is ezért szaladt fel a szemöldököm. Rohattyanakmekk.
Ráadásul, az Assassin's Creed szinte kiált Japánért és/vagy Kínáért, Koreáért. AAA címben. Nem oldalra scrollozósban.

IMYke2.0.0.0
Rohadtul direkt nem a "zofisial" unboxingot mutatom: Rise of the Tomb Raider VIP + Collector's Edition unboxing and giveaway!
S vajon miért... Hm...

TBTPumpa
4K, Windows 10 support illetve a Nixxes szállítja ezt is, csak már az Nvidiával karöltve.

MoRT2195
Dehát ha valami újjal állnának elő, akkor kicsit kéne dolgozniuk, és nem tudnának évente új részt kiadni. Ne várj lehetetlen a Ubisofttól. 😄
TBTPumpa
Rise of the Tomb Raider - 2016. január 28.
Collector's Edition is lesz

Igen, mellé adják a 2013-as játékot is. Valószínűleg az kimaradt mindenkinek. <#idiota>

PC-s képek itt

Minimális rendszerkövetelmény ott:
Windows 7 64bit
Processzor: Intel Core i3-2100 vagy ennek AMD-s megfelelője
Videokártya: NVIDIA GTX 650 2GB vagy AMD HD7770 2GB
RAM: 6GB
Merevlemez: 25GB szabad hely
DirectX: DirectX 11
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.05. 16:39:24

IMYke2.0.0.0
Esszesszínsz KríD:

"Apró érdekesség, hogy a 4Chan-on rákérdeztek arra, mi a helyzet a sokak által várt Japánban vagy Kínában játszódó epizódokkal.
A válasz nem túl pozitív: úgy tűnik, hogy a Ubisoft vezető dizájnerei nem érzik úgy, hogy a játék meglévő mechanizmusai működnének ezekben a környezetekben, és szinte teljesen át kellene alakítani az irányítást, a karakterek animációit és az egyes játékrendszereket. Mivel az Assassin's Creed fejlesztése eleve nagyon drága, szinte lehetetlen lenne egy teljesen új részt megvalósítani egy olyan környezetben, ahol semmit nem tudnak újra használni a korábbi részekből."

Részemről hivatalosan is bekaphatják a b-t.