Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.01.05. 19:41:00
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
Én karácsonyi égőnek is mindig ilyen narancssárgás színt szerettem, szerintem sokkal jobb, mint a színes égők. És a billentyűzetnél is egyetértek veled, szerintem is nagyon jól mutat. Mindig is szerettem a fekete + narancs kombót, autós játékokban is majdnem mindig ilyen színűre festem az autóimat. 😄
Ennyiért remélem is, hogy időt álló. 😊
Hol írtam azt, hogy kevés?
Tomb Raider 2013-ból előrendelve fizettem ki a Survival Editiont, dobozos verzióban. ~13000 JMF volt.
Viszont, nem is volt olyan érzésem - mert nem keltették előre, azzal, hogy arcomba vágták a profillapján a Season Pass-t -, hogy ezzel nem kaptam meg A JÁTÉK-ot.
A Season Pass-szel megfejelt előrendelői ár miatt azt érzem (eléggé kiemeltem, látható?), hogy bármikor is, bármennyiért is lesz enyém a Rise of the Tomb Raider alapjáték, ott fog motoszkálni bennem az érzés, hogy mi mindentől fosztott meg a Season Pass.
Még úgy is hogy: " <és tök bagatell, hogy az SP pár Master Chief sisakot ad, meg Hello Kitty-s kikacsintású buggy festést, és instant power upokat a csuzlidhoz>és tök bagatell, hogy az SP pár Master Chief sisakot ad, meg Hello Kitty-s kikacsintású buggy festést, és instant power upokat a csuzlidhoz>"-like.
Látom, nem érted, és nem is akarod megérteni, mire akarok kilyukadni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Beindul a kuponláz aztán a G2A is olcsón fogja szórni.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gondolom, neked sem lenne őszinte a mosolyod.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A világítása szerintem korrekt, csak 1 színt tud és az sem zavaró. A Logitech vagy Razer cuccok valóban olyan színorgiában villognak, mint egy karácsonyfa, vagy mint egy cirkusz... Az engem zavar, olyan dedós érzetet kelt. Ez olyan kis stílusos és visszafogott. És valóban nehéz, de ugye ez egy alap dolog a mechanikus billentyűzeteknél. Ez jelzi, hogy van benne anyag. <#idiota>#idiota>
Használd egészséggel! Ez lesz az utolsó dolog, amit cserélni fogsz a PC-dnél annyira időtálló. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.05. 19:10:08
Ha CE 30 alatt lesz berántom lehet. Úgyis idén jár le a fundamentám<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.05. 19:07:50
- Akkora a súlya, hogy ha ezzel megütnék valakit, az többet fel se kelne. 😄
- Úgy villog itt, mint a karácsonyfaégő. Idén legalább ezzel sem lesz baj, felrakom a fára, azt had villogjon. 😊 Szerk.: Biztos, hogy ez ilyen karácsonyi ficsőr. 😄
- Nagyon hangos, ahogy írok. Igazából nem baj, csak már hozzászoktam a halk billentyűzetekhez.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.01.05. 19:07:35
De ugye Batman Arkham Knight is volt 4000 Ft-ért még májusban. Reménykedem a jó szerencsében.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.05. 19:05:11
Egy ennyire látványosan szétszedett játékért én egy sefternek sem tudnék 4000-4500 Ft-nál többet kifizetni nyugodt lélekkel.
Pedig, Lara baba maga az Istennő játék témában.
Ha lesz kupon megveszem, ha nem, akkor várok egy komolyabb akcióig. Teljes árat már nem kapnak tőlem ezek a srácok, az a hajó már elment.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.05. 19:04:48
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Azaz, gyorsabban lesz ez baromi olcsó, mint egy multi köré épített alibi-szinglis játék.
A ~25000 Ft az baromi sok nekem a teljes 0 Day élményhez. Kivárás lesz.
Erre inkább nem mondok semmit. <#hehe>#hehe>
Amíg olyan profin és egyedien csinálják meg mint Párizs, London, Róma, Velence, Konstantinápoly addig le a kalappal előttük. Egyedi és rettenő profi amit művelnek. A belengetett Egyiptom izgalmasnak hangzik, sivatag, fáraók, piramis, oázisuk stb...
Sántít ez rohadtul 😄
/én sehol korábban nem láttam utalást arra, hogy egyáltalán valaha lesz majd parallel kétszereplős AC. Nekem minden ilyen chemtrail-szagú ötletelés csupán 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.01.05. 18:26:01
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Csak itt megint az a kérdés, hogy a japán kultúrát ki mennyire szerti a nyugati országokban 😄 Mert minket sem fogadnának el az 56-os forradalmunkkal 😄
@robotnyk, egyidősek vagyunk <#idiota>#idiota>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Unity prolog előtti kezdőmenü: AC széria tovább gondolva
Black Flagből utalás:
Katt
Lehet elmélkedni melyik rész jön 😊
De úgy tudom hamarosan felfedik az új AC részt, január végén, vagy max március végén...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.05. 18:12:01
A Unityban amúgy szépen felvázolják a Helix program menetét (ott van Ezio, Kenway is), mielőtt elkezdjük a prológusát.
Eddig minden AC rész igényes lett, eltekintve a megannyi bőrlehúzásoktól, szépen tartja magát a széria. De lehet csak a rajongó beszél belőlem.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.05. 18:05:36
Elhiszem, hogy sokan várnak valami távolkeleti verzát, hát én nem. Kb annyi közöm van a történelmükhöz, mint a konyhájukhoz. Semmiféle kötődésem nincs, a jelenükről is csak egy nagyon keveset tudok.
Ráadásul, az Assassin's Creed szinte kiált Japánért és/vagy Kínáért, Koreáért. AAA címben. Nem oldalra scrollozósban.
S vajon miért... Hm...
Collector's Edition is lesz
Igen, mellé adják a 2013-as játékot is. Valószínűleg az kimaradt mindenkinek. <#idiota>#idiota>
PC-s képek itt
Minimális rendszerkövetelmény ott:
Windows 7 64bit
Processzor: Intel Core i3-2100 vagy ennek AMD-s megfelelője
Videokártya: NVIDIA GTX 650 2GB vagy AMD HD7770 2GB
RAM: 6GB
Merevlemez: 25GB szabad hely
DirectX: DirectX 11
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.05. 16:39:24
"Apró érdekesség, hogy a 4Chan-on rákérdeztek arra, mi a helyzet a sokak által várt Japánban vagy Kínában játszódó epizódokkal.
A válasz nem túl pozitív: úgy tűnik, hogy a Ubisoft vezető dizájnerei nem érzik úgy, hogy a játék meglévő mechanizmusai működnének ezekben a környezetekben, és szinte teljesen át kellene alakítani az irányítást, a karakterek animációit és az egyes játékrendszereket. Mivel az Assassin's Creed fejlesztése eleve nagyon drága, szinte lehetetlen lenne egy teljesen új részt megvalósítani egy olyan környezetben, ahol semmit nem tudnak újra használni a korábbi részekből."
Részemről hivatalosan is bekaphatják a b-t.