Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gond, hogy ha egy fejlesztő megálmod egy játékot, és kivesz/betesz/mellőz xy dolgot, azt azért teszi jó esetben, mert az elképzelt "álmába" nem fér bele. Ha én a Mad Max-be tavakat modolok, mert unom a kietlen tájat, akkor az lehet, hogy jól néz ki, lehet, hogy emeli a változatosságot, csak éppen a készítője elképzelésébe nem passzol. Már pedig engem a készítő elképzelése érdekel azért adok pénzt. És pontosan ezért férnek bele olyan modok, melyek kizárólag a grafika minőségén javítanak, lásd DaS 1-2 GeDoSaTo.
Nem mondom, hogy 2. végigjátszáskor nincs ezeknek a modoknak létjogosultsága, de az egyéni véleményem világosan leírtam. Ha ez neked nem tetszik szíved joga, lépd át és ne emlegess fel olyan momentumokat a múltból, mely kapcsán szinten nem értettünk egyet, mert nem tartozik ide.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hol állítottam ilyesmit?
Arról volt szó végig - hogy, és talán megszoktad, ezért nem figyelsz rá -, hogy NEKEM mi a véleményem. Ahogy az aláírásom első része is utal rá.
Sosem (!) szoktam mások nevében pötyögni a billentyűzeten.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként Fallout 3-ban alapból van Maclaren 😄
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.18. 16:49:49
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Holnap sajna csak reggel 6-kor indítható! 😄 korai kelés lesz ebből! 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VS.
Wastelander sugárzó viharba kerül, a fertőző cseppek elől bemenekül egy kisbusz hátuljába, ahol vacogó fogakkal próbál túlélni egy szimpatikus, épp sziesztázó csontváz társaságában:
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.18. 16:38:42
Hátizé... hó mod nincs? <#szomoru1>#szomoru1>
Közben én Fallout 4-et is vígan, szubjektíven moddolom... és örülök neki hogy így tettem. Be is szólt az asszony, hogy bakker ebben a játékban mindig esik az eső?? Nem elég hogy kint szar idő van, bent a tévén is ezt kell látnia 😊
Fallout 4 True Storms
Második: tekintettel arra, hogy nem vagyok MOD-turkáló, tekintsük 1:1-nek. Más témában esetleg majd én hozok olyat, amihez te nem tudsz, és akkor érteni fogod.
Továbbra sem értem, hogy miért is kéne nekem ettől még szeretnem a lore/non-lore MOD-okat.
Lore Weapon Expansion (L.W.E)
"All of the included weapons are lore based, meaning they are either based on designs found in previous games (with visual upgrades) or based on descriptions/places/characters mentioned in the series lore."
Azoknak, akik szeretnek - ilyen (szeretnék megizzasztani a gépüket a sok eye candy, csilivili textúra/effekt maxra húzásával) - olyan (szeretnének különböző, akár --- hogy is van ez? --- lore-friendly***(?), vagy épp ellenkezőleg, poénos, elrugaszkodott, ouverpávered cuccot, stb a játékba) MOD-okat használni, azoknak nyilván nem kérdés, hogy rápróbál az ilyenekre.
Én maradok annál, amit a játékok eleve kínálnak, és semmiképp sem próbálok machinálni annak világával.
Bocs, én már csak ilyen vagyok.
//*** mi a "lore" egy RPG-ben a fű-, fa-, ég-, talajtextúrákban, vagy a vízminőségben...
//Arról nem is beszélve, hogy a fejlesztők kitaláltak egy páncélzat, fegyverzet, szállító-/világító/stb. eszköz "lore"-t, és azzal - bármennyire is akarják - a MOD-ok készítői sehogy sem igyekeznek megegyezőt, hanem épp ellenkezőleg, valami "vikingeset" (ha már Skyrim), valami extrémet (tökéletes bőrű, tangában rohangáló amazonok) stb. alkotni.
Ez nem "lore".
Akkor lenne az, ha maguk a készítők, a KITALÁLT (tehát nem viking, vagy bármelyik földi északi nép) világnak, ott fellelhető irodalomnak, öltözködésnek stb. megfelelőt alkotnának.
Nem fognak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.18. 15:05:27
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.01.18. 14:38:28
Az alap Skyrim Mod nélkül egy sivár csupasz játék, a harcrendszere alapból kuka ezért vannak rá modok amik ezt a sivár játékot felhozzák arra a szintre aminek a játéknak alapból lennie kellett volna.
!!! TE válogatod ki őket.
Anno én rámentem arra, hogy nagyobb legyen a változatosság a fegyverek és páncélok kinézetében, és szebbnél-szebb, lore-friendly modok vannak erre a célra.

Úgy elveszett ettől a játék lelke, hogy sírtam örömömben 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.18. 14:36:57
Akkor emelek kalapot, ha valaki olyat művel, amiben a textúrák + effektek + fizikai + ütközés modellezés is érintett.
Addig ez felesleges.
Amúgy sem egy 2. Skyrim-ra vágyik***, remélem, a világ.
//*** = a szanaszét modolásával elveszett a játék lelke.
Ááááá majd ha superior lesz, ráér :-)
Pl.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.18. 13:51:37
//Szerk.: Csodálkozom, hogy még nem vetted, telepítetted. Ezek szerint, későbbi időpontban tervezed.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.18. 12:29:36
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Witcher 3-at tavaly kezdtem valamikor, nem tudom mennyi lehet benne, de talán az alapjáték felénél járhatok 2-3 hónap alatt és még sehol nincs a DLC, szerintem mire megjelenik a nagy kiegészítő addigra végzek csak vele. De egyáltalán nem bánom, tart ameddig tart.
Tegnap 26-os szinten álltam le - úgy már kevesebb az esélyük ellenem.
Csinibaba direkt csini óriás - remélem, jól szolgál majd 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Inkább remake mint a sok szarság, amit ma újításnak hívnak bizonyos játékokban.
Én várom nagyon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.17. 21:44:59
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**