Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Epic facepalm
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.19. 00:03:55
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hát ja azért hazudnék ha azt mondanám hogy részben nem tudlak megérteni, nekem sem hiányzik már sok. 😊
Majd a következő generációban ahol 8k lesz és talán stabil 120fps. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Eladtad a konzolt?😄
Most vagy a grafikon felső pontján megint? 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/// vagy itt is kell a maszterrész meg sokfps?
Amúgy tudtommal még semmi dátum nincs, csak az a varázsszó hogy "nemsokára"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 22:31:26
Nincsen semilyen vita. 😊
Csupa rejtély az egész. 😄
Ja, reméljük ilyen soha többé nem fog megtörténni. az maga lenne a POKOL 😄
//bár nekem a single a multi "hogyismonnyam bántásnélkül milyensége" miatt hiányzik csak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 22:14:00
Lépjünk.
NFS - Ezresért jó lesz szeretem az autós cuccokat extrák itt sem érdekelnek csak végigviszem majd egyszer azt cső.
#265204: Hülyék sajnos mindig lesznek akiknek ilyen dlc-ket el lehet adni
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.18. 22:04:16
Next PC upgrade: 2022
Röpke 6k csak a ruhákért.
Persze mindez mellett nem megemlítve hogy 2 tróger játékról beszélünk. Mondjuk én nem nagyon lepődtem meg, tudtam hogy a BF után ezt a motort még 100 másik szarral is eladják. csak pl a NFS-ben kicsit azé reménykedtem hogy a játék része is jó lesz.
Minden hülyeség így terjed hogy valakik elkezdik.
Igaz manapság kevés ubi játék maradt amiért én pénzt adnék, de mikor ilyen baromságokat hallok azért az kemény.
Tudod te is hogy megy ez.
Itt engednek kicsit meg maguknak, akkor megteszi a másik fejlesztő, bepróbálkozik a 3, aztán csak csodálkozunk 5 év múlva hogy még szarabb lesz minden mint manapság.
A Battlefront meg NFS SP mizéria csak a kezdet. 😄
Most is megjött a RE0.
Lehet hogy "ugyanazt" vetetik meg velem újra, vagy más HD cuccossal, de legalább tudom kb mit kapok, és legalább elvileg azt nem baxáűk el, mert egyszer már össze lett rakva régen.
Ezért jó sokszor hogy régi játékok is jönnek új köntösbe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 21:57:44
Mi ez a buzi duma? Mondják azt basszameg hogy nesztek egy félkész játék basszátok meg, nem készült el időbe, nem itt prioritás meg kutyafaxa.
És márciusig még mik derülnek ki hogy mi fog hiányozni a játékból?
Mondják ezt azok és úgy akiknek tudjuk a 2015-ös évének munkáját, és a Division eleve már az elején azzal indult hogy köszönőviszonyban nincs a bemutatott látvánnyal, amivel régen demozgatták.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 21:52:40
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.18. 21:51:17
De nem is ez a pén, ha nem mondják lehet eszébe sem jut senkinek, de így basszameg kész vicc az egész, miaz hogy nem nyer prioritást egy játékelem?
WTF....
Legközelebb a COD dlc-jét ha kivágják, az lesz a hírekben hogy nem nyerészkedés, tudják hogy a játékosok még akarnak mappokat csak nem ez volt a prioritás...
Hogy miafax?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem fog nagyon hiányozni, de tény, hogy egy funkció nem lesz benne az első pillanattól fogva a Tom Clancy's The Divisionben.
Reggel megtudtuk, hogy a The Divisonben márciusban még nem egész New Yorkot, pusztán Manhattant járhatjuk be. Azért az is elég nagy, de a fejlesztők korábban már Queenst is megmutatták. Az valószínűleg csak később lesz hozzácsatolva.
A Ubisoft Massive azt is megerősítette, hogy a játékosok nem fognak tudni tárgyakat cserélgetni egymás között, mivel más dolgok nagyobb prioritást élveztek. Julian Gerighty associate creative director elmondta, hogy ugyan megjelenéskor nem kerül be, de a jövőben talán beteszik a játékba, mert látják, néhányan mennyire vágynak rá.
A Tom Clancy's The Divisionből ez nem fog hiányozni, aztán majd a megjelenéskor meglátjuk, valami fontosabb is áldozatául esett-e a priorizálásnak. Már csak pár hetet kell várni, március 8-án minden kiderül."
<#zavart2>#zavart2>
"Viszont a Mad Maxbe beleférne gondolom még pár tucat fegyver és járműtípus, esetleg néhány tennivaló és szereplő, ha azok nem lógnak ki a játékból"
Alapvetően különbözik ezzel kapcsolatban a nézetünk. Elfogadom, hogy más pl. a GTA-ba is belemodol Ladákat, Kispolszkikat, meg Skoda 120L-eket. Nekem ez nem fér bele, de részemről ok, ha másnak igen. A Mad Max szerintem úgy kerek egész, ahogy van, bár kevesebb grind jobb lett volna és akkor rájövünk szépen csendben, hogy cirka 70-80 órás játék jó, ha 20 lett volna. :-/
Véleményem szerint, járműből kellően sok van benne, főleg ahhoz képest, hogy míg a Falloutban azért akadnak a múltból jó állapotban megmaradt dolgok, addig a Mad Max világán érződik, hogy nem 50 éve tűnt el az óceán, hanem jóval több, hiszen a tárgyak, épületek, az infrastruktúra maradványai mind-mind szinte alapokig leamortizálódtak.
Több fegyver éppen ezért szerintem nem nagyon passzolna bele... esetleg pár ötletes melee only fegyó. Az egész világról ugyanis lerí, hogy a roncsok roncsának a roncsából vannak a dolgok összetákolva és azok is éppen szétesni készülnek... nekem már a kutyakaja is barokkos túlzásnak tűnik. Ha az épületek a vasbeton szerkezet belsejéig lerongyolódtak, akkor ott nincs már kutyakaja. A másik táplálkozási alternatíva ennél fogva abban a világban hitelesebb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mit is kerestünk a Fallout 1-ben? Milyen chipet? <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.18. 21:15:55
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fallout 4-et elkezdtem, állandóan ilyen idő volt benne:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zavart, felraktam a weather modot, azóta inkább ilyen idő van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékmenetre lényegében nincs hatása (max kicsit több a RAD), de hangulatosabb szerintem. Kétlem hogy lenne türelmem először napsütésben, aztán esősebb időben végigjátszani... Ez egy sandbox játék ami igazán magát sem veszi komolyan... ha megfigyelitek a modolható játékok mind ilyenek, nem veszik túl komolyan magukat.
rip o7
Most néztem a megjelenéseket, Áprilisra nagyon kell gyúrnom vazze!!!!!!!!!
(Most végülis csak egy Resi 0 kellett, és február-március hónap pihenő lesz. 😊 )
Dark Souls 3
Ratchet & Clank
Uncharetd 4
Quantum Break
te szent isten...legatyásodok húsvétig. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 20:40:59
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.18. 19:08:53
[merlinw.org]
De bőven nem csak azért szoktak kihagyni valamit, mert az "elképzelt álomba" nem fért bele, te is nagyon jól tudod. És ezek a modok pont nem arról szólnak, amiről a Mad Max tavak szólnának, hanem olyasmiket raknak vissza, amiket mondjuk amiatt hagytak ki, hogy konzolon elférjenek (pl. a Witcher 3 grafikai (és talán tartalmi) visszafogása az E3 videók és a végleges között - mondták is, hogy a PC változat áldozatul esett több téren annak, hogy sokkal több pénzt kapjanak a konzolos megjelenés miatt - és ezek olyasmik, amiket GeDoSaTo-val nem lehet visszahozni, új modellek, textúrák kellenének, tehát komplex modok).
Viszont a Mad Maxbe beleférne gondolom még pár tucat fegyver és járműtípus, esetleg néhány tennivaló és szereplő, ha azok nem lógnak ki a játékból. És könnyen lehet, hogy ezekhez hasonlók a tervrajzokon, modellfileokban léteznek is, csak idő/pénzhiány miatt nem készültek el végül, vagy kivágták (lásd Witcher példája). Ha ezeket, vagy hozzájuk hasonlókat a közösség utólag megcsinálja, akkor az a készítő elképzelésébe is passzolhat.
Van arra is példa, hogy sikeres modokat (és azok készítőit) emeltek be a hivatalos játékba (a Skyrim Hearthfire például), mert azok annyira passzoltak a készítő elképzeléseihez - és ki ne szeretné, ha ingyen dolgoznak nekik 😊
Végül a bugokat javító modok nem tudom hova kerülnek ezek után, hiszen ha valami valahogy nem működik, akkor azt azért csak illik javítani, ha már hivatalosan nem foglalkoznak vele.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.18. 19:03:17
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.