Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nem csak erről van szó. A technikai gyengeségek csak egy dolog. De ez a platformzártság már inkább csak hátrány, mint előny. Nincs minőségellenőrzés, sem biztosítás, csak a változtathatatlanság. Onnan, hogy ismét lett pécém, be sem kapcsoltam a konzolokat, csak az exkluzívokért. De jórészt azokat sem játszottam, egyet kivéve: a bloodborne. Nekem ez a generáció erről a játékről szólt. Illetve nem is ez a generáció, hanem a zárt platfromok. Ezen már a generációk sem változtatnak, sem egy esetleges jobb hardver.

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
Resident Evil 0 HD Remaster Review

Epic facepalm
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.19. 00:03:55

Parasite Eve 2, best game EVER!

A következő generáció úgy lesz 8k, ahogy ez a generáció full hd. 😊
Fpocok
RE0HD bezsákolva 😄

darkSectorxxx
Ja így akkor már értem a QB-s válaszodat.
Hát ja azért hazudnék ha azt mondanám hogy részben nem tudlak megérteni, nekem sem hiányzik már sok. 😊

Majd a következő generációban ahol 8k lesz és talán stabil 120fps. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Mondjuk úgy megszabadultam tőle. És ezzel a boxxal zártam ezt a generációt végleg.

darkSectorxxx
Basszameg. Most nézem télleg.

Eladtad a konzolt?😄
Most vagy a grafikon felső pontján megint? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Látsz az aláírásomban konzolra utaló nyomot? 😄

darkSectorxxx
Xbox-ra nem jó, mármint EA Access-ben? 😊
/// vagy itt is kell a maszterrész meg sokfps?
Amúgy tudtommal még semmi dátum nincs, csak az a varázsszó hogy "nemsokára"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 22:31:26

Moby
Nem tudja valaki idehaza mikor indul az origin access? <#rolleyes> Le fogunk maradni az unravel demóról 😞

darkSectorxxx
Vita?
Nincsen semilyen vita. 😊

Moby
A vitainditó okfejtéshez méltó lezárást kreáltál.<#eljen> Itt álljunk is meg vele.

darkSectorxxx
Amit soha nem akartak beletenni az hogy hiányozhat a játékból? 😊
Csupa rejtély az egész. 😄

Moby
Mármint mi eshet meg másik fejlesztővel? Hogy a játékosok olyat kérnek, amit a készítők eredetileg nem akartak beletenni?
Ja, reméljük ilyen soha többé nem fog megtörténni. az maga lenne a POKOL 😄

darkSectorxxx
Ja nem véletlen, de írtam hogy a hírben nem is a tartalom mértéke volt a lényeg, 2 hét múlva ez megeshet más fejlesztővel vagy más játékkal is...Remélem engem soha nem fog érinteni. 😊

darkSectorxxx
Ja semmiség.

darkSectorxxx
Ennyi. 😄

//bár nekem a single a multi "hogyismonnyam bántásnélkül milyensége" miatt hiányzik csak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 22:14:00

Moby
Édesistenem...

Totti5
Mi a gond a motorral?!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Szarkazmus volt.

Moby
Megállítanálak, mert nagyon erőszakosan csinálsz magadból bolondot nyilvánosan: soha nem is volt szó róla, hogy belekerül. Nem kivágták, hanem nem tesznek bele valamit, amit néhány bétázó játékos rikvesztel(t). Én boldog vagyok, mert tuti elindulna valami valódi pénz alapú biszniszelés feketén. Accounttörlések, stb. Láttuk már sokszor hova vezet ez. Neked meg hótmindegy, mert bármilyen lesz, téged ez a játék nem érint.
Lépjünk.

Totti5
És?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Battlefront nem érdekel multis fos. Oda ha jönne egy rendszer 10-12 órás single player dlc akkor érdekelne.De ilyne soha nem lesz ergo a téma számomra érdektelen.
NFS - Ezresért jó lesz szeretem az autós cuccokat extrák itt sem érdekelnek csak végigviszem majd egyszer azt cső.

#265204: Hülyék sajnos mindig lesznek akiknek ilyen dlc-ket el lehet adni
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.18. 22:04:16

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Tomb Raider-t is néztem, kb már van 10 dlc ruha és 600, azaza igen 600ft darabja a ruháknak. Banyek.
Röpke 6k csak a ruhákért.

darkSectorxxx
Nem láttad ott az SP extrákat?
Persze mindez mellett nem megemlítve hogy 2 tróger játékról beszélünk. Mondjuk én nem nagyon lepődtem meg, tudtam hogy a BF után ezt a motort még 100 másik szarral is eladják. csak pl a NFS-ben kicsit azé reménykedtem hogy a játék része is jó lesz.

grebber
"A Battlefront meg NFS SP mizéria csak a kezdet" Milyen mizériák ezek, mi van velük?

darkSectorxxx
Tudod nem ez a baj, hanem az elv, a szar könnyen terjed...😄
Minden hülyeség így terjed hogy valakik elkezdik.
Igaz manapság kevés ubi játék maradt amiért én pénzt adnék, de mikor ilyen baromságokat hallok azért az kemény.

Tudod te is hogy megy ez.
Itt engednek kicsit meg maguknak, akkor megteszi a másik fejlesztő, bepróbálkozik a 3, aztán csak csodálkozunk 5 év múlva hogy még szarabb lesz minden mint manapság.
A Battlefront meg NFS SP mizéria csak a kezdet. 😄

Most is megjött a RE0.
Lehet hogy "ugyanazt" vetetik meg velem újra, vagy más HD cuccossal, de legalább tudom kb mit kapok, és legalább elvileg azt nem baxáűk el, mert egyszer már össze lett rakva régen.

Ezért jó sokszor hogy régi játékok is jönnek új köntösbe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 21:57:44

grebber
Nem kötelez senki, hogy vedd meg akkor meg mit háborogsz. Mi van te óceán?<#eplus2>

darkSectorxxx
Nem tudom, de nem is egészen ez az egy fícsör szerintem a fontos, hanem az egész cikk és annak jelentése.
Mi ez a buzi duma? Mondják azt basszameg hogy nesztek egy félkész játék basszátok meg, nem készült el időbe, nem itt prioritás meg kutyafaxa.

És márciusig még mik derülnek ki hogy mi fog hiányozni a játékból?

Mondják ezt azok és úgy akiknek tudjuk a 2015-ös évének munkáját, és a Division eleve már az elején azzal indult hogy köszönőviszonyban nincs a bemutatott látvánnyal, amivel régen demozgatták.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 21:52:40

zorrobomber
Lehet hogy én fogalmaztam rosszul, de nem hiányzik az alapjátékból sem az eső, ott van az. A mod csak a gyakoriságát növeli meg, illetve a hosszával lehet variálni. Én meg értem hogy az eső neked nem tetszik, de sose tudod mikor fog egy olyan mod jönni ami épp neked fog tetszeni és másnak nem.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.18. 21:51:17

darkSectorxxx
Ő bűrkinek aki játszik vele és akar cserélni? 😄
De nem is ez a pén, ha nem mondják lehet eszébe sem jut senkinek, de így basszameg kész vicc az egész, miaz hogy nem nyer prioritást egy játékelem?
WTF....

Legközelebb a COD dlc-jét ha kivágják, az lesz a hírekben hogy nem nyerészkedés, tudják hogy a játékosok még akarnak mappokat csak nem ez volt a prioritás...

Hogy miafax?

grebber
Nem is baj . Nagyon remélem ,hogy soha nem találkozok majd másik emberrel a játékban aki nem gép.

Fpocok
Egy mmoban, de minimum egy coop multiban tárgyakat cserélni? Kinek kell.

darkSectorxxx
"Tom Clancy's The Division - még egy dolog, ami hiányzik majd megjelenéskor

Nem fog nagyon hiányozni, de tény, hogy egy funkció nem lesz benne az első pillanattól fogva a Tom Clancy's The Divisionben.

Reggel megtudtuk, hogy a The Divisonben márciusban még nem egész New Yorkot, pusztán Manhattant járhatjuk be. Azért az is elég nagy, de a fejlesztők korábban már Queenst is megmutatták. Az valószínűleg csak később lesz hozzácsatolva.
A Ubisoft Massive azt is megerősítette, hogy a játékosok nem fognak tudni tárgyakat cserélgetni egymás között, mivel más dolgok nagyobb prioritást élveztek. Julian Gerighty associate creative director elmondta, hogy ugyan megjelenéskor nem kerül be, de a jövőben talán beteszik a játékba, mert látják, néhányan mennyire vágynak rá.

A Tom Clancy's The Divisionből ez nem fog hiányozni, aztán majd a megjelenéskor meglátjuk, valami fontosabb is áldozatául esett-e a priorizálásnak. Már csak pár hetet kell várni, március 8-án minden kiderül."

<#zavart2>

Tinman
Ez is egy Bethesda játék. Ott a Skyrim, konzolon is volt eső, a lehetőségekhez képest jól megoldották, így, nem biztos, hogy azért maradt ki, mert konzolon nem "fért volna bele", hanem azért, mert így akarták. Persze ez már csak hit kérdése, mert szerintem most egyikünknek sincs kedve "Dear Bethesda!" kezdetű levelekkel igazságot osztani.

"Viszont a Mad Maxbe beleférne gondolom még pár tucat fegyver és járműtípus, esetleg néhány tennivaló és szereplő, ha azok nem lógnak ki a játékból"

Alapvetően különbözik ezzel kapcsolatban a nézetünk. Elfogadom, hogy más pl. a GTA-ba is belemodol Ladákat, Kispolszkikat, meg Skoda 120L-eket. Nekem ez nem fér bele, de részemről ok, ha másnak igen. A Mad Max szerintem úgy kerek egész, ahogy van, bár kevesebb grind jobb lett volna és akkor rájövünk szépen csendben, hogy cirka 70-80 órás játék jó, ha 20 lett volna. :-/
Véleményem szerint, járműből kellően sok van benne, főleg ahhoz képest, hogy míg a Falloutban azért akadnak a múltból jó állapotban megmaradt dolgok, addig a Mad Max világán érződik, hogy nem 50 éve tűnt el az óceán, hanem jóval több, hiszen a tárgyak, épületek, az infrastruktúra maradványai mind-mind szinte alapokig leamortizálódtak.

Több fegyver éppen ezért szerintem nem nagyon passzolna bele... esetleg pár ötletes melee only fegyó. Az egész világról ugyanis lerí, hogy a roncsok roncsának a roncsából vannak a dolgok összetákolva és azok is éppen szétesni készülnek... nekem már a kutyakaja is barokkos túlzásnak tűnik. Ha az épületek a vasbeton szerkezet belsejéig lerongyolódtak, akkor ott nincs már kutyakaja. A másik táplálkozási alternatíva ennél fogva abban a világban hitelesebb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ahogy írtam wasteland = puszta. A wasteland szót nem véletlenül nem lehet pl. egy Hortobágyra elsütni a jelenlegi formájában, mert a Hortobágy egy pezsgő élettel teli dzsungel, míg a "wasteland" egy nukleáris kataklizma utáni kietlen, élettelen vidék. A Falloutok által felvázolt posztapok világ történelme szerint, pedig pusztulás olyan mértékű volt, hogy az eső nem éppen egy gyakori vendég a wastelanden, ergo az időjárásra is komoly hatással volt...

Mit is kerestünk a Fallout 1-ben? Milyen chipet? <#rinya>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.18. 21:15:55

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Abs. megértem ha valakinek egy borongós Londonra van szüksége, de szvsz okkal lett olyan a F4 időjárása amilyen. Azt azért feltételezni se merem, hogy azért maradt ki a ködös/esős albioni klíma, mert nem volt rá idő/pénz/kedv/ötlet. Kimaradt, mert így akarták. Neked bejön, teljesen el tudom fogadni, de nekem ettől még lehet furcsa.

zorrobomber
"Abban nincs vita, hogy elsőre szerintem is mindenféle változtatás nélkül érdemes nekikezdeni"

Fallout 4-et elkezdtem, állandóan ilyen idő volt benne:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zavart, felraktam a weather modot, azóta inkább ilyen idő van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A játékmenetre lényegében nincs hatása (max kicsit több a RAD), de hangulatosabb szerintem. Kétlem hogy lenne türelmem először napsütésben, aztán esősebb időben végigjátszani... Ez egy sandbox játék ami igazán magát sem veszi komolyan... ha megfigyelitek a modolható játékok mind ilyenek, nem veszik túl komolyan magukat.

*ásít*
grebber
Hu de jó is lesz 4 év múlva tolni ezeket Tomb Raider ,Dying Light EE<#eljen>

darkSectorxxx
jah kibaszott játék hobby mi? Legatyásodunk már év elején. 😄

robotnyk
én épp most rendeltem elő 3 játékot (Tomb Raider, XCOM2, Dying Light EE, mert utóbbi kimaradt anno)

rip o7
darkSectorxxx
😊 Csak azt hittem ez egyformán jött ki, hiszen NFS és multiplatform...

Most néztem a megjelenéseket, Áprilisra nagyon kell gyúrnom vazze!!!!!!!!!
(Most végülis csak egy Resi 0 kellett, és február-március hónap pihenő lesz. 😊 )

Dark Souls 3
Ratchet & Clank
Uncharetd 4
Quantum Break

te szent isten...legatyásodok húsvétig. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 20:40:59

grebber
Mik után? Ezer éve nem volt nfs game már itt az ideje a sok fos rally mellett<#banplz>

TBTPumpa
De minek. Inkább ki se hozzák ezek után.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Most nézem hogy az új NFS csak márciusban jelenik meg pc-re?

IMYke2.0.0.0
Pontosan. Így gondolom én is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Dehát.. wasteland != sivatagos meleg sivárság. Európa is lehet wasteland ha pl. becsap egy meteor, akármilyen sivár kőkupac lesz a helyén, az éghajlati övön nem fog változtatni. Mármint változtathat, de akkor valszeg ember nélkül marad a bolygó - good for her - 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.18. 19:08:53

[merlinw.org]

Dzsini
Abban nincs vita, hogy elsőre szerintem is mindenféle változtatás nélkül érdemes nekikezdeni, látni, hogy milyen (bár ez is felvet kérdéseket, lásd utolsó bekezdés).

De bőven nem csak azért szoktak kihagyni valamit, mert az "elképzelt álomba" nem fért bele, te is nagyon jól tudod. És ezek a modok pont nem arról szólnak, amiről a Mad Max tavak szólnának, hanem olyasmiket raknak vissza, amiket mondjuk amiatt hagytak ki, hogy konzolon elférjenek (pl. a Witcher 3 grafikai (és talán tartalmi) visszafogása az E3 videók és a végleges között - mondták is, hogy a PC változat áldozatul esett több téren annak, hogy sokkal több pénzt kapjanak a konzolos megjelenés miatt - és ezek olyasmik, amiket GeDoSaTo-val nem lehet visszahozni, új modellek, textúrák kellenének, tehát komplex modok).

Viszont a Mad Maxbe beleférne gondolom még pár tucat fegyver és járműtípus, esetleg néhány tennivaló és szereplő, ha azok nem lógnak ki a játékból. És könnyen lehet, hogy ezekhez hasonlók a tervrajzokon, modellfileokban léteznek is, csak idő/pénzhiány miatt nem készültek el végül, vagy kivágták (lásd Witcher példája). Ha ezeket, vagy hozzájuk hasonlókat a közösség utólag megcsinálja, akkor az a készítő elképzelésébe is passzolhat.

Van arra is példa, hogy sikeres modokat (és azok készítőit) emeltek be a hivatalos játékba (a Skyrim Hearthfire például), mert azok annyira passzoltak a készítő elképzeléseihez - és ki ne szeretné, ha ingyen dolgoznak nekik 😊

Végül a bugokat javító modok nem tudom hova kerülnek ezek után, hiszen ha valami valahogy nem működik, akkor azt azért csak illik javítani, ha már hivatalosan nem foglalkoznak vele.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.18. 19:03:17

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
F3-at végigtoltam, de Rory-ba hiába ültem bele nem tette be magát kettőbe... de, most hogy mondod... lehet, hogy manuális váltós? Egy MacLaren? Nemá' :-(