Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Ma délután folytattam, és nem a WW felé mentem, hanem a másik irányba, kikerülve a banditákat, bementem abba a strongholdba ... bár ne tettem volna, mert onnantól kezdve a környéket farkasok helyett banditákkal pakolja tele, akik szétvernek 1mp alatt 😊 Úgy futottam el WW-be, hogy minden fa mögött megálltam pihenni, a pawnjaim meg valahol eldöglöttek, és is alig éltem túl 😊 itt még csak lvl8-as voltam.

Ki is emeltem ezt a szerencsétlenkedést, mert kicsit meglepődtem, hogy előtte senki nincs arra, aztán telebaszta 😊

http://www.twitch.tv/lazahun/v/36057736

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Árnyék mózes

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

3Error
<#taps>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
a maga korában érdekes volt, még a jó kis történet miatt is, de manapság már elévült ez a recept

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Azért nem lesz, mert a harmadik rész lesz az utolsó és az már elkészült, csak még nem merték bejelenteni. Steam database oldalon meg is található. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Ennyi. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Szemétláda valve meg persze hogy engedélyezte mivel most se csináltak lószart se és hozzájuk is ömlik majd a pénz a game eladásaiból.

#265120: Olvastam . Engem őszintén megmondva nem is érdekel a Half Life. Nekem egy szimpla fps nem láttam benne anno sem most sem semmi kimagaslt semmiben sem.
Inkább 27x akármelyik Cod vagy Crysis vagy Far Cry vagy szinte bármelyik másik fps.
Ha lenne is HL3 max a tech miatt várnám mit préselnének ki a soucre-ból.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.17. 15:20:54

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Erről jut eszembe, azt tudjátok, hogy Marc Laidlaw, a HL írója elhagyta a Valve-ot? Azaz valószínűleg tényleg nem lesz több HL a cégtől.

[merlinw.org]

MerlinW
Nálam minden város, ahol nem akarnak megölni xD

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Ja ezt látod elhiszem. 😊

grebber
Half life fanok venni fogják a srácnak aki csinálja ez bőven elég.

darkSectorxxx
Én láttam nemrég ezt a gameplay videót, szerintem ezt így ahogy van hülyeség folytatni, ez manapság már enyhén fogalmazva gagyi.

grebber
Annyi volt, hogy ha hosszabb ideig játszottam, akkor időnként megakadt az egész játék egy-egy másodpercre. Ilyenkor újraindítottam. Ezt leszámítva olyan nem volt, hogy lement volna bizonyos részeken alacsonyra az FPS.
Az OFF-ban válaszoltam.

@Evoluti0N

Kösz, ez alapján buherálásban előrébb járok. Azért a definiáljuk a "végig jól futottat": nem volt soha érezhető frame drop? Mert ha nem, akkor van miről bezsélnünk, ha volt, akkor viszont ugyanott tartunk. 99%-ban nálam is 60 az fps, csak időnként zavaróan beránt. (Igen, az 1% is sok tud lenni. Ha csak minden századik esetben késelnek meg hazafelé menet, az sem kellemes 😊 Komolyabb átírogatás nélkül viszont ennél sokkal rosszabb volt a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.17. 13:23:16
Hát, az FPS miatt kell inizni, mert anélkül 31-re van korlátozva.
@Zo Most nem vagyok gépközelben, de leírom majd, hogy mi a helyzet pontosan az ini-vel. Amúgy annyit csináltam, hogy beállítottam ini-ben a maximum FPS-t 30-ról 60-ra, kikapcsoltam a vsync-et és aztán külön ráraktam a játékra a graf kártya beállításainál. Ennyit csináltam és végig jól futott a játék. A grafikai beállításoknál minden on maradt, a PhysX meg low (AMD kártya miatt ugye).
De majd leírom konkrétan, miután gépközelben leszek.
grebber
Nvidia mekkora császár lehetne ha elérhetővé tenni a physx-et és akkor akárki tudna írni fasza gameket rá akár cpu akár gpu gyorsított megoldással.
Pl most a Batmanba néztem ha a cpu számolja 10 fps szánalom. De hát sajnos nvnek kb ez az egyetlen valamire való "ütökártyája" bár már alig alig használja valami.

Botond
VGA vásárlás előtt lett volna érdemes, én direkt úgy vettem a 750est, hogy az kb optimális a Q9550hez ami még optimálisabb lett volna az már fogyasztásban lett volna sok az én ízlésemnek.

Szerezz egy 960ast, elég sok gondod meg fog oldódni.

/szerk: megnézni az optimális VGA 20 másodperc, ini-ket túrkászni, nos az kicsit több idő. 😄 Vagy neked az ini turkálás is játéknak számít? 😊
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.17. 12:58:10
Igen, közben én is kiguliztam a két VGA közötti különbséget, a Radeonok neve nekem nem mond sokat.

A Madness Returns viszont 2011-es játék, mely eredetileg egy GeForce 7600-at követelt, és az enyéménél sokkal erősebb vasakkal is képesek szenvedni vele. Sajnos problémás a játék, nem tudom, hogy jelen esetben a VGA-k közötti különbség szerepe mekkora. Eleve a PhysX a probléma gyökere szó, ami nvidiás dolog. Lehet, hogy az Evoluti0N-nélk CPU-ról megy, és az elviszi, illetve elvinné nálam is? Nem értek hozzá.

A 3d mark eredményekkel játszva én úgy látom,

Én inkább játékokkal játszva szeretném látni, de amúgy kösz az infót.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.17. 12:55:55
Botond
Igen, mert ez pc, annyi a megoldás, hogy nagyobb vas kell oszt csocsi. :o
grebber
Nekem szerencsére nem kell inizni

(Szereztem ebayről egy Prey-t. Lassan le kell ráznom magamról ,hogy ne tudok angolul. Mert azért mégis csak összemakogtam neki 5-6 üzenetváltással hogy csak a serialt lebotoltuk! Steam megette. Most már jöhet a szinkron hozzá.)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.17. 12:53:19

A fizikát csak iniben lehet annyira visszavenni, hogy játszhatóan fusson. Lásd például itt.
Botond
Erősen túlbecsülöd azt a 750 ti-t. Az kb az én procimhoz való (Q9550), az i5ösökhöz, főleg a te modern i5ösödhöz az nagyon karcsú, és iszonyat bottlenecket csinál. Mintha én beraknék egy geforce2est a Q9550 mellé.

/szerk: A 3d mark eredményekkel játszva én úgy látom, hogy gtx960as kellene neked, addig nőnek a pontok, a 970esekkel már nem, oda már a procid lesz a bottleneck.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.17. 12:53:41
Ha egy játékban a kamera miatt halok meg sokszor, akkor természetesen más lesz vele a viszonyom ahhoz képest, mintha easyben szinte átszaladok rajta. Az is befolyásolja, ha máshoz - szerintem jobbhoz - szoktam. Játszottam én több legalább nyomokban hasonló harcrendszerű játékkal, nehezebbekkel is, így látom, hogy hogyan lehetne - szerintem kellene - máshogy csinálni. Másnak lehet más a benyomása vagy a preferenciája, én nem az eltérő véleményt firtattam, hanem annak a fundamentumára voltam kíváncsi, mert az legalább olyan fontos.

Sőt, mivel jó magam két teljes végigjátszás után tudok nyilatkozni, elmondható: a nehézségi szintnek sincs ehhez köze.

Ha már itt tartunk, azt mondhatod el, hogy nálad nincs, azt nem, hogy nálam sem. Másrészt a két teljes végigjátszás mibenléte sem egyértelmű ez alapján. Hiszen a "nightmare-en első végigjátszás során erősen frusztráló a kamera" megállapításomhoz nehezebb úgy hozzászólnod, ha nem tapasztaltad meg abban a formában a játékot, ahogy én.

Hozzáteszem, én tényleg nagyon finnyás vagyok, ha a kameráról van szó, és amikor próbáltam utánaolvasni, hogy van-e rá valami megoldás, netán csak én vagyok a hülye, rendre olyan véleményekbe futottam bele, hogy másoknak is feláll a hátán a szőr tőle, és megfelelő nehézségi szinteken a legnagyobb ellenfélnek számít. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy többséginek nyilvánítsam ezt a véleményt, és talán nem is ez a lényeg.

És még egyszer: sehol nem kértem meg Evoluti0N-t, hogy ne szeresse a játékot kamera miatt, vagy a véleményét közelítse az enyémhez. Egy szóval sem. És téged sem, ha valamiért így éreznéd.
grebber
Ja hát olyan ini nem létezik ha nem bírja a gép stabil lesz a 60 fps akkor is. Vagy nem tudom mire gondolsz

IMYke2.0.0.0
Sajnálom, ha ezt nem tudtam eléggé értelmezhetőre fogalmazni: "Miért is kéne mindenkinek egyforma véleménnyel lennie róla?"

Evoluti0N-t, engem, és bizonyára sok-sok más játékost sem zavart annyira a kamerakezelés, hogy erre építse az ellenvéleményét. Sőt, mivel jó magam két teljes végigjátszás után tudok nyilatkozni, elmondható: a nehézségi szintnek sincs ehhez köze.
Szóval, azon felül, hogy kiemelted a Nightmare fokozatot, nem látok relevanciát aközött, hogy a játék másoknak bejött, és a kamera rossz (lenne).
S ez csak egy szubjektum volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kösz, de ennél sokkal alaposabb initurkálást is megejtettem, nem az FPS-átállítása a gond, hanem az, hogy utána tartsa is. Ezért is érdekelne Evoluti0N hitelesített tapasztalata, hiszen neki a konkrét gépét ismerjük. De lehet, hogy a GTX 750 Ti-m van annyival gyengébb az ő VGA-jánál, hogy nem tudja megoldani erőből.
Én igyekeztem korrekten válaszoni a kérdésedre. Még amit kiemeltél a hozzászólásom elejéből, abban is leírtam: szerintem nem kéne homogenizálni az emberek véleményét. A visszakérdésemmel azt kívántam kifejezni, hogy mennyire nem tartom a kommentemhez kapcsolódónak. Sajnálom, ha ez így félrement.

Ha pedig úgy érzed, hogy valamire nem kaptál kielégítő választ, akkor ezen segíthetek, ha előtte rákérdezhetsz konkrétabban, mert így őszintén szólva nem értem, hogy mire vagy a leírtakon kívül kíváncsi.

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.17. 12:26:27
IMYke2.0.0.0
"Szerintem nem kéne. Szerinted talán igen?"

Mi van???

//Én is tudok így válaszolni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber

Értem, akkor talán annyival nem erősebb a géped, hogy ez legyen az oka. Gondolom, ha SSD-re telepítetted volna, azt kiemelted volna. Meg tudod adni az inis beállításokat?
Szerintem nem kéne. Szerinted talán igen?

Én Evoluti0N korábbi tapasztalataira voltam kíváncsi, mert az nyilván meghatározó lehet adott játékról alkotott vélemény kapcsán. Mondjuk Tucatnyi Zelda-szerű akció-kaland és a God War főbb részeinek ismeretében máshogy néz az ember egy DarkSidersre, mint abban az esetben, ha az életének az első játéka. Vagy mondhatnám ugyanezt a Super Mario Bros. és a Giana Sister relációjában is. Emlékszem, amikor felütöttem egy magyar tesztet a Command & Conquer 3-ról, és azzal kezdődött, hogy az író még sose játszott egy C&C-vel se. Azt hiszem, érthető, ha érdekel a véleményformáló nézőpontja, mert releváns, ami nem azt jelenti, hogy csak egy veterán gondolatai számítanak.

Ha másra gondolsz, kérdéseket tettem fel. Például a játék kamerája nagy közutálatnak örvend, és én is úgy találtam, hogy a játszhatóság rovására megy. Tehát joggal érdeklhet, hogy más hogyan boldogult vele. Itt is szerepet játszhat egyébként, hogy mihez szokott az adott játékos vagy milyen nehézségi szinten küzd meg vele. Hiszen ha leveszi a szintet, akkor pikk-pakk megvannak a harchoz, és nem azért, mert az ellenség egy csapással kinyír, mint nightmare-en.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.17. 12:10:58
IMYke2.0.0.0
Miért is kéne mindenkinek egyforma véleménnyel lennie róla?

i5 4670K, R9 280x, 8GB ram.

Kamerával nem volt különös gondom. Nem tűnt rosszabbnak, mint bármely másik 3rd person játékban.

Jah. Játszottam párral, de elég béna vagyok bennük. Szal a nehézségi szintet tökéletesen belőtték nekem. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.17. 11:49:38
grebber
Hoho elvileg lesz a Prey-hez magyar szinkron. Ennek tiszteletére feltúrom E-bayt akad-e még olcsón

Milyen vassal volt fix az a 60 fps? Nálam időnként initurkálás után is berántott. Rossz a performance amúgy konzolon is, technikailag sajnos fércmunka.

Amúgy a kamera nem zavart? Nekem sajnos nem tud nem az eszembe jutni elsőként a játékról, de ahogy említettem, nightmare-en, ahol tényleg résen kell lenni, ott nagyon sokat árt a játékmenetnek.

a platformer rész jó kidolgozott.

Szoktál játszani 3D-s paltformerekkel, vagy akció-kalandokhoz méred? Mert a játék egyharmadáig eléggé belépő szintű, de amúgy korrekt.
Pedig elég jó a strider, és szerintem szórakoztatóbb is zsiványkodni, mint tankkal nyomulni (ami az elején szintén nem megy csak úgy). A kasztok változgatása viszont természetes ebben a játékban, sőt ajánlott is a legjobb augmentációk összeszedéséhez.
Hogy jött ez ki? Nálad az encampment is város?

A halászfalun kívül csak a főváros Gran Soren igazi település.
Arra ott a Bitterblack Island, az gyilkos. De tényleg jellemző, hogy new game+-on játszva átfutottam a játékon, Bár itt még egy sárkány vagy akár egy ogre is meg tudja szorongatni az embert, ha nem figyel, az előbbi instant le tudja gyakni mellőled a partyt.
Alice: Madness Returns pipa. Hát, ez nekem valami rohadt mód bejött. Minden fokon zseniális és minden fokon előrelépés az előző részhez képest. Változatos ellenségek, akiket különböző taktikákkal kell legyőzni, végre reagálnak az ellenségek a csapásokra (hátratántorodnak), van dash és lock az ellenségekre. A pályadesign fantasztikus, a platformer rész jó kidolgozott. Erre jön a hihetetlenül ötletes és beteg világ, a feladványok, a jópofa 2D-s részek, a sok eldugott felszedhető cucc, a kihívás pályák, vagy akár az olyan apróságok, hogy a különböző pályákon más-más ruhában van Alice. Egyedüli bajom a játékkal az volt, hogy ordít róla a szar konzolport. Ez már akkor feltűnik, amikor az ember belép a grafika menübe és alig van opció, azoknak is a nagy része on vagy off. Aztán még rátesz egy lapáttal, hogy alapból 31-re le van korlátozva az FPS. Miért? Elindítottam a játékot és majd kifolyt a szemem. Nem akartam elhinni, hogy ez ilyen szarul fut. Szóval megnézem az FPS-t. 31. Balra nézek 31, jobbra nézek 31, földet nézem 31. Szerencsére ini átírásával be lehet állítani amennyit akarsz, szóval végig tükörsima 60-nal játszottam aztán. De akkor is. Ezt minek kellett? Ezeket az apróságokat leszámítva azonban valami zseniális darab.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.17. 10:47:48
IMYke2.0.0.0
😊))

//Azt ugye tudjátok, hogy hősünk szinte bármit fel tud emelni? 😊 - a csata hevében Csinibabát eldobtam, innen jöttem rá 😊

Fpocok
😊))) Találkoztam két ismerős arccal 😄

darkSectorxxx
Várható volt valami "extra meglepetés" tőlük. 😄

IMYke2.0.0.0
Ahogy én látom - friss fejjel -: itt aztán tényleg kell a Csapat.
Jelenleg max 2 pawnom lehet, de most rendesen, igazán menedzselni kezdem őket.

//A rift meg nagyon jópofa, ahogy megnézhetők mások pawnjai.

Azzal is szívni fogsz....Ez nem egy könnyed játék ilyen szempontból.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
DDDA bekaphatja 😄 Na csináltam tankot, meglássuk milyen lesz.

Botond
Na majd az új gépen ránézek akkor én is, jól hangzik ez a sok ragequittelős dolog, amit írtok. <#vigyor1>
IMYke2.0.0.0
Igen, az.
Csúnya (?) (nekem nem az), de finom.

Botond
De a dragons dogma a játék? 😊
IMYke2.0.0.0
Van egy hely, ahová 8-11 szint körül nem ajánlott menni, és természetesen arra mentem tegnap... 😊))