Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg ülök nyelvemmel a számban, mert várok a Pascal kártyákra, a pénz már szépen félre van téve, és itt tologatom a csúszkákat a menükben, hogy belőjem a gtx 770-re a teljesítményt.
Lassan már ott tartok, hogy a tököm fog itt várni nyárig, a Pascal bekaphatja, és veszek egy 980ti-t. De aztán sajnos beharapom a nyelvemet, mert tudom, hogy hülyeség volna. De viszket a tenyerem...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
1.) Az rendben van, hogy szerencsétlen ukránoknak a játék árának 1/4-t kell leszurkolni, de hogy a suttyó oroszoknál is éljen ez az akció, akiket kb. a 2000-es évek közepe óta felvet a pénz (az őket jelenleg sújtó gazdasági válságot ne vegyük most figyelembe), az már bicskanyitogató. Nézz el Moszkvába, miket árulnak, milyen áron.
2.) Miért ne használná ki ezt az akciót az, aki kifizetett 100+ ezer Ft-ot egy videokártyára? Mi ebben a "nem erkölcsös"?
3.) Tudod a németeket (tudom, hogy mindig velük jövök, de direkt említem őket, mert "bezzegország" és nyugat-európaiak) éppen az különbözteti meg tőlünk, hogy egy ilyen lehetőséget szó nélkül, teljesen természetes módon kihasználnak, míg mi magyarok elkezdjük feljelentgetni a másikat (mint ahogy azt egy fórumtárs tette korábban - a windows store-os akció kapcsán) és éppen ezzel keltünk ellenszenvet magunk iránt (arról nem is beszélve, hogy ez valóban nem erkölcsös, mert nem a becsület, hanem a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" elv alapján működik).
Tudom hogy a történelmi hátterünk jóval siralmasabb a németekénél, de amíg ezt nem tudjuk levetkőzni, addig nem fogunk előrejutni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.04. 12:03:18
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha megvan még a Season Pass az AC Syndicate-hez akkor érdekelne, akár valamibe meg is egyezhetünk. 😊
Köszi
Utoljára szerkesztette: valaminick, 2016.02.04. 11:46:17
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Kuponvásárlással pont nem 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Jól van mondom akkor így jártam a Metal Gear Rising Phantom Pain járt volna hozzá de az a játék meg engem nem érdekelt, persze ha kaptam is volna hozzá játék kódot úgyis eladtam volna.
Ami a Rise of The Tomb Raidert illeti én Nvidia kuponost vettem 7k-ért hardver aprón mert az egyik tag vett egy Geforce GTX 980 Ti-ot és ahhoz járt a Rise of The Tomb Raider.
Hogy megérte hát persze hogy megérte hogy a viharba ne én legalább támogattam a fejlesztőket egy kis pénzmaggal. Az hogy mások ingyen szerezték be Rise of The Tomb Raidert az engem meg nem érdekel egészségükre ennyi.
Vehetem volna Asus Geforce GTX 970 STRIX-et de az meg 20 k-val többe került volna annyi pénzem meg nekem nem volt rá, így is bőven jó a Gigabyte Geforce GTX 970 Gaming G1 hangja szinte alig van egyedül csak a Corsair A70 CPU Coolernek van hangja de engem sose zavart hogy ha egy picit hangos a gép.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem, nem off.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
:-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hát egy másik dimenzió... és már 3137-en jelentkeztek a 200 kulcsra. :-/
#justpcmasterracethings
Parasite Eve 2, best game EVER!
27%-os áfával vettem én is a kártyát, mert az áfát bizony nem fizeti ki helyettem, se a nagyker, se a főnököm, csak én! Fel van sorolva 40 ország, plusz a teljes dél-afrikai régió! Gyak. a legtobb EU tagállam is ott a listában. Mi nem. Még Románia és a horvátok is ott vannak mi nem. Mi niggerek vagyunk, sőt még azok se a legalja... vagy mik? Nem tudom ezt értelmezni semmilyen dimenzióban, hogy nekünk miért nem jár a DRÁGÁBBAN megvásárolt hardverhez egy játék, ami a gazdag osztráknak, aki OLCSÓBBAN vette a kártyát, TÖBB fizetésből jár.
Ez tudod mi? Rasszizmus. Okádék.
Bonus: Semmiféle extrát nem kaptam anno a kártyámhoz. Ha 1 hónappal később vettem volna OLCSÓBBAN (mert picit lejebb ment az ára), akkor kaptam volna a játékot. És akkor most ne aludjak nyugodtan? Olyan tiszta az ügyben a lelkiismeretem, mint egy kihipózott jégpáncélnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mi történik akkor, ha én 3 hónapja eladtam a kártyámat egy Japánnak ebay-en? Övé a kártya, övé a serial és a PPID, már pedig EHHEZ a kártyához JÁR xy játék. Nem vehetik el, nincs az a jogcím.
Csak ne legyen majd itt sírás-rívás később - és főképp topik szétoffolás miatta.
Egészség.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szeretnél te is ingyen játékot? Hát hogy a viharba ne!
Mitől lennél te másodrendű vevő egy cseh vagy más országbeli vevőhöz képest (csak, hogy közeli országot mondjak)? Semmiben.
Mégis ki vagy rekesztve a promócióból, mert kis piac vagy? Hát nagyon úgy néz ki!
Semmi lelkiismeret furdalásom nincs főleg, mert mindenféle trükközés nélkül kajálta be a kódokat (nem kellett a hekk sem), csak annyi, hogy Ausztráliát adtam meg országnak (amúgy meg ugyanazt az e-mail címet alkalmaztam mindhárom kódnál és még az IP sem változott).
Nem fair kirekeszteni egy becsületes vásárlót csak azért mert ott lakik ahol.. Főleg a globalizálódó világban felháborító az eljárás.Szerintem.
Ui.: Ha elvennék a kódokat nem lepődnék meg, de akkor is megérte megpróbálni úgy érzem. Főleg, hogy ha jól értettem a készlet erejéig ad csak kódot az Asus.
1. Nincs ASUS GTX 970-esem.
2. Ha tudnék venni ilyet, olyan helyen venném, ahol nem voltak rossz tapasztalataim
3. Ha olyan helyen tudok venni olcsón, ahol nem adnak hozzá, akkor vállalnám, hogy Így Jártál Kártya a jutalmam.
Ez a kód rídimelgetés számomra akkor sem erkölcsös cselekedet. Főképp úgy, hogy Magyarországon csak 1-2 partnerüzlet van, de most - ezek szerint(?) - boldog-boldogtalan Strix-tulaj aktiválgat.
Nem, senkitől sem irigylem, még mielőtt valaki felsírna.
Aztán rákerestem a neten, és kiderült, hogy ez nem hiba, hanem egy remek, remek fícsör.
Imádom! Halkabb a gépem, mint valaha!
Szerk.: Ráadásul mikor kibontottam a Strixet és megláttam, hogy mindent kispórolnak a dobozból, akkor kicsit kiakadtam, de most kárpótoltak legalább.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.02.04. 09:27:18
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT