Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Én mondjuk azt se értem igazából, hogy 100E fölötti kártyákhoz miért adnak játékot? Akinek annyi pénze van, hogy egy ilyen VGA-t megvegyen, annak a játékra is van pénze. Maximum díjjazzák vele a drágán vásárlókat, hogy máskor is tegyenek így, úgy 2-3 évente, ha bírja addig egy széria. Én sose vennék 100E fölötti VGA-t, amikor ez az egyik leggyorsabban cserélődő hardware. Ez csak az én véleményem. 1x vettem régen dobozos ATI Radeon 8500-at, 87E Ft-ért, de azt is megbántam. Jó ha 1-2 évig toppon volt, aztán már semmi se futott rajta normális sebességgel.
Voltan
Picsábamár, mindenki itten beszélget ilyen 970-ekről, meg ilyesmi.
Én meg ülök nyelvemmel a számban, mert várok a Pascal kártyákra, a pénz már szépen félre van téve, és itt tologatom a csúszkákat a menükben, hogy belőjem a gtx 770-re a teljesítményt.

Lassan már ott tartok, hogy a tököm fog itt várni nyárig, a Pascal bekaphatja, és veszek egy 980ti-t. De aztán sajnos beharapom a nyelvemet, mert tudom, hogy hülyeség volna. De viszket a tenyerem...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
Engem sose érdekelt, hogy 60 FPS meglegyen. Örülök ha valami jó ha 30-al fut.
Atisz
Az erkölcs említése egy nyugat-európai pénztárcához igazított árú játékszoftver beszerzése kapcsán.

1.) Az rendben van, hogy szerencsétlen ukránoknak a játék árának 1/4-t kell leszurkolni, de hogy a suttyó oroszoknál is éljen ez az akció, akiket kb. a 2000-es évek közepe óta felvet a pénz (az őket jelenleg sújtó gazdasági válságot ne vegyük most figyelembe), az már bicskanyitogató. Nézz el Moszkvába, miket árulnak, milyen áron.

2.) Miért ne használná ki ezt az akciót az, aki kifizetett 100+ ezer Ft-ot egy videokártyára? Mi ebben a "nem erkölcsös"?

3.) Tudod a németeket (tudom, hogy mindig velük jövök, de direkt említem őket, mert "bezzegország" és nyugat-európaiak) éppen az különbözteti meg tőlünk, hogy egy ilyen lehetőséget szó nélkül, teljesen természetes módon kihasználnak, míg mi magyarok elkezdjük feljelentgetni a másikat (mint ahogy azt egy fórumtárs tette korábban - a windows store-os akció kapcsán) és éppen ezzel keltünk ellenszenvet magunk iránt (arról nem is beszélve, hogy ez valóban nem erkölcsös, mert nem a becsület, hanem a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" elv alapján működik).
Tudom hogy a történelmi hátterünk jóval siralmasabb a németekénél, de amíg ezt nem tudjuk levetkőzni, addig nem fogunk előrejutni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nálam az a gond, hogy gigabyte kártyám van ki is választom, de amit kér check numbert olyan nincs <#vigyor3>

TBTPumpa
Jajj hagyjuk már ezt. Karácsonykor a Strix perifériákra külföldön mindenhol 30% kedvezmény volt. Idehaza lófaszse kategória. Mert a paraszt magyar úgysem vesz billentyűt, egeret, fülest, csak gétéiksz 970-et és 980-at, mert ezek alatt nincs élet. GTX960-nal vagy AMD-vel már a BIOS sem jön be! Mindjárt szólok is apunak vegyen mégegy GTX980-at, hogy legalább 60FPS meglegyen a TR menüjében, mert 4k géming és mesztörrész.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.04. 12:03:18

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szia!
Ha megvan még a Season Pass az AC Syndicate-hez akkor érdekelne, akár valamibe meg is egyezhetünk. 😊
Köszi

Utoljára szerkesztette: valaminick, 2016.02.04. 11:46:17

kigyi
Viszont legalább végigérek a TR-en 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
A főnökök már csak ilyenek. Nekik mindent lehet, neked meg semmit. Ők sokszor akkor jönnek és mennek amikor akarnak. Ilyen igazságos egy világban élünk.
kigyi
Na a főnök arcomba tolta, hogy jövő héten szabadságra megyek (tavalyi, de még marad bőven)

wesker24
Nekem aztán tök mindegy a lényeg hogy olcsón jutottam hozzá azt kész, az hogy mások ingyen szerezték be egészségükre az engem nem érdekel.
Fpocok
"...ne én legalább támogattam a fejlesztőket egy kis pénzmaggal. "

Kuponvásárlással pont nem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Amikor én vettem a Gigabyte Geforce GTX 970 Gaming G1-et úgy volt hogy játék is jár hozzá aztán amikor kibontottam a dobozt a kód nem volt sehol se, felhívtam a boltot hogy most mi van ott azt mondták hogy már eleve így kapták.

Jól van mondom akkor így jártam a Metal Gear Rising Phantom Pain járt volna hozzá de az a játék meg engem nem érdekelt, persze ha kaptam is volna hozzá játék kódot úgyis eladtam volna.

Ami a Rise of The Tomb Raidert illeti én Nvidia kuponost vettem 7k-ért hardver aprón mert az egyik tag vett egy Geforce GTX 980 Ti-ot és ahhoz járt a Rise of The Tomb Raider.

Hogy megérte hát persze hogy megérte hogy a viharba ne én legalább támogattam a fejlesztőket egy kis pénzmaggal. Az hogy mások ingyen szerezték be Rise of The Tomb Raidert az engem meg nem érdekel egészségükre ennyi.

Vehetem volna Asus Geforce GTX 970 STRIX-et de az meg 20 k-val többe került volna annyi pénzem meg nekem nem volt rá, így is bőven jó a Gigabyte Geforce GTX 970 Gaming G1 hangja szinte alig van egyedül csak a Corsair A70 CPU Coolernek van hangja de engem sose zavart hogy ha egy picit hangos a gép.
Scooter
Inkább az a vicc, hogy sokkal jobban menőbb országokban adnak hozzá, itt meg nem. Tökre igaz, minden amit leírtál! <#eljen> Főleg egy nem éppen olcsó VGA-nál!
IMYke2.0.0.0
Mi a sírás oka?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Még mindig nem tudom elfogadni. Bocs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Jaj, ezt ne már.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
Má mindegy, má nyomtam egyet. Max nem regelem be.

Tinman
Pre-order gyanús! Girls of Arcadia PC árja only!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem, nem off.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"we’re only able to open up this contest to legal residents of the United States"

:-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ja vágom. Nekem mondod a TR minimumon talán menne.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Kössz 😄 Amúgy ez US only?

zorrobomber
ez most így +1

Tinman
"200 keys for the Windows 10 Store version"

Hát egy másik dimenzió... és már 3137-en jelentkeztek a 200 kulcsra. :-/

Fpocok
The Last of Us PC-n -ish
#justpcmasterracethings

Tinman
Nemá' Imi.

27%-os áfával vettem én is a kártyát, mert az áfát bizony nem fizeti ki helyettem, se a nagyker, se a főnököm, csak én! Fel van sorolva 40 ország, plusz a teljes dél-afrikai régió! Gyak. a legtobb EU tagállam is ott a listában. Mi nem. Még Románia és a horvátok is ott vannak mi nem. Mi niggerek vagyunk, sőt még azok se a legalja... vagy mik? Nem tudom ezt értelmezni semmilyen dimenzióban, hogy nekünk miért nem jár a DRÁGÁBBAN megvásárolt hardverhez egy játék, ami a gazdag osztráknak, aki OLCSÓBBAN vette a kártyát, TÖBB fizetésből jár.

Ez tudod mi? Rasszizmus. Okádék.

Bonus: Semmiféle extrát nem kaptam anno a kártyámhoz. Ha 1 hónappal később vettem volna OLCSÓBBAN (mert picit lejebb ment az ára), akkor kaptam volna a játékot. És akkor most ne aludjak nyugodtan? Olyan tiszta az ügyben a lelkiismeretem, mint egy kihipózott jégpáncélnak.

IMYke2.0.0.0
Akinek nincs STRIX-e, PPID-je, vagy a fiókján új Tomb Raidere: "Giveaway: Rise of the Tomb Raider (PC)" - még 4 órán át tart.

Nincs lelkiismeret furdalásom. Annyi mindenből kihagynak minket, egy-egyszer mi is járhatunk jól.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nem fogják elvenni. Minden egyes ASUS kártya egyedi széria és PPID számmal rendelkezik. Egyedi.

Mi történik akkor, ha én 3 hónapja eladtam a kártyámat egy Japánnak ebay-en? Övé a kártya, övé a serial és a PPID, már pedig EHHEZ a kártyához JÁR xy játék. Nem vehetik el, nincs az a jogcím.

IMYke2.0.0.0
Gyárthatjátok rá az ideológiát. Engem nem izgat, ha ti/te is jól tudtok ezek után aludni. Örülök, hogy örültök az új játékoknak.
Csak ne legyen majd itt sírás-rívás később - és főképp topik szétoffolás miatta.

IMYke2.0.0.0
Kösd csak át a dolgot, ja.

IMYke2.0.0.0
Tehát, nyugodtan tudsz aludni, hogy " ha jól értettem a készlet erejéig ad csak kódot az Asus" és így ellopod (!) attól a lehetőséget, akinek az országával/ban ASUS szerződést kötött erre a promócióra.
Egészség.

De Imrém ez nem kupon ám...Hanem magán a kártyán lévő szériaszámot és más azonosítót írjuk be. Ez nem a dobozból kilopott kód esete. Kártyához rendelt számot fogad el a rendszer és ad cserébe játék kódot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kigyi
Tehát nuuvemen sem vásároltál soha olcsó kulcsot, csak azért, mert nem etikus 😄

<#eljen>

Teljesen egyetértek. Vettél Strix-et drága pénzért? Vettél!
Szeretnél te is ingyen játékot? Hát hogy a viharba ne!
Mitől lennél te másodrendű vevő egy cseh vagy más országbeli vevőhöz képest (csak, hogy közeli országot mondjak)? Semmiben.
Mégis ki vagy rekesztve a promócióból, mert kis piac vagy? Hát nagyon úgy néz ki!

Semmi lelkiismeret furdalásom nincs főleg, mert mindenféle trükközés nélkül kajálta be a kódokat (nem kellett a hekk sem), csak annyi, hogy Ausztráliát adtam meg országnak (amúgy meg ugyanazt az e-mail címet alkalmaztam mindhárom kódnál és még az IP sem változott).

Nem fair kirekeszteni egy becsületes vásárlót csak azért mert ott lakik ahol.. Főleg a globalizálódó világban felháborító az eljárás.Szerintem.

Ui.: Ha elvennék a kódokat nem lepődnék meg, de akkor is megérte megpróbálni úgy érzem. Főleg, hogy ha jól értettem a készlet erejéig ad csak kódot az Asus.

IMYke2.0.0.0
"Tehát ha te vennél egy gtx 970-est, a kódokat erkölcsi dolgok miatt nem ridímelnéd, hagynád veszni?"

1. Nincs ASUS GTX 970-esem.
2. Ha tudnék venni ilyet, olyan helyen venném, ahol nem voltak rossz tapasztalataim .
3. Ha olyan helyen tudok venni olcsón, ahol nem adnak hozzá, akkor vállalnám, hogy Így Jártál Kártya a jutalmam.

Ez a kód rídimelgetés számomra akkor sem erkölcsös cselekedet. Főképp úgy, hogy Magyarországon csak 1-2 partnerüzlet van, de most - ezek szerint(?) - boldog-boldogtalan Strix-tulaj aktiválgat.

Nem, senkitől sem irigylem, még mielőtt valaki felsírna.

Tehasut
Mikor először elindítottam a gépemet a Strixem beszerelése után, megijedtem, hogy nem ment a venti. Gondoltam, majd ha bebútol a win és kicsit felmelegszik, bekapcsol. Nem kapcsolt. Indítottam egy játékot, aztán vártam, vártam, nem kapcsolt be a venti. Már kezdett szaga lenni a kártyának, gyorsan kikapcsoltam a gépet és eléggé befostam. <#vigyor>
Aztán rákerestem a neten, és kiderült, hogy ez nem hiba, hanem egy remek, remek fícsör.
Imádom! Halkabb a gépem, mint valaha!
Tinman
Na de az mennyire elfogadható, hogy nagykerből kilopják a kupont, PH-n veszik és azt aktiválja be az end user? Mer' azér' az tényleg elég erős.

Troger911
A konzolos hekk nélkül azt el tudod fogadni, hogy beregisztrálod a nem olcsó kártyád és megkapod a játékokat? Mert szerintem ebben semmi nincs, ha csak annyi nem, hogy nálunk nem elérhető a promóció...
Tinman
Nekem az a fő gondom vele, hogy minket megint kihagytak. Mekkora patkányság ez már? Mintha a mi pénzünk semmit nem érne. Abs. nem csoda és abs. jogos mindenféle magyaros trükközés ilyen esetben. Ebbe kérem bele vagyunk lökve, mert semmibe nem vesznek minket ez látszik -.-

Tehasut
Tehát ha te vennél egy gtx 970-est, a kódokat erkölcsi dolgok miatt nem ridímelnéd, hagynád veszni?
MarkBlade
Isten vagy köszönöm.. TR és Batman megvan a past nem engedte de nincs meg a játék amúgy sem..
Tinman
Cserébe a Strix halk, nem egy melegedős fajta. Íjesztő amikor tolom a Hearthstone-t és be sem kapcsol a venti, csak áll és porosodik ott magába :-D

Tinman
A srác a következőt látta: Steam. Deadfall: 39 Euro. Egyébként mindenképpen Syberiát vett volna, csak nem pont ezt, de mivel ehhez extra is járt... volna :-(

IMYke2.0.0.0
Én ezt akkor sem kárpótlásnak látom - bocs, de nem tudok azonosulni a dologgal.

Nekem tegnap se kellett már.

Troger911
Nálam ma már nem kellett a konzolos trükk, simán csak rámentem az oldalra és ausztrália... Ez már csak annyira gáz szerintem, mint külföldi oldalról vásárolni...

Szerk.: Ráadásul mikor kibontottam a Strixet és megláttam, hogy mindent kispórolnak a dobozból, akkor kicsit kiakadtam, de most kárpótoltak legalább.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.02.04. 09:27:18
darkSectorxxx
Nm vagyis nem maga a win10 nem kompatibillis, hanem valami más az oka.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Na, leszakad az arcom...
Erkölcsileg nem kicsit megkérdőjelezhető a cucc.