Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Parasite Eve 2, best game EVER!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
új Logitech G810 ORION SPECTRUM billentyűzet + Tom Clancy's The Division
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.04. 15:30:58
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mondjuk nem nagy kár, de a
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.04. 15:14:47
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.04. 14:10:55
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak egy skin, a TLOU maga a story, amit nem lehet visszaadni módokban. 😊
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.02.04. 14:04:05
Fákjúal!
frame per secet pedig nem számolgatok 😊 ha zavar, hogy kevés, lejjebb veszem, általában van hova
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.02.04. 13:15:23
Múlt évben kezdtek olyan játékok jönni, amik még low-ra véve is kényelmetlenül lassúak voltak 1080p-n.
~900 pont Firestrike 3DMarkban, egy mostani i5 6600K beépített grafikája kb.1200 pont, a GTX970 11000 pont környékén van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.04. 13:06:08
El kéne dönteni mit akartok. 10 évig helybentopit, hogy szarra se kelljen költeni, vagy 3-4 évente azért beleférhet némi innováció is? Azt is főleg kiskanállal adagolva, de azér na...3 év után essen is már egy szintet az átlagelvárás csessze meg.
Adversus solem ne loquitor
Csak annyira élveztem azt a kb. 3 hónapot, amíg mindent fullban tolhattam a mostani (és egyébként számomra nagyon kedves) 770-el 😊
Főleg, hogy akkor léptem be az 1080p csudálatos világába.
Egyébként épp 2 napja raktam fel megint az előző Tomb Raidert, és csak lesek, hogy baszki, ez ilyen jól néz ki? 😊 Anno kicsit le kellett venni a grafikát, igaz úgy se volt csúnya.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.04. 13:05:40
A kilenchetveneket mondjuk 2016-an őszén kukázni fogják mert szar sem fog érni?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem tudom mit szeretnétek kimatekolni, de sehogy nem jön össze 😊
Az de cuki egy kártya volt! Oooh, good old times 😊
Én pont belefutottam a rezgő lófxszba, mert 14 nyarán vettem az új gépet gtx 770-el. Három hónapra rá meg piacon volt a 970, dafke ugyanazért az árért, mint az én 770em (jó, 10-20 ropi különbség).
Szopó... benéztem sajnos.
Ezért viszont most meg már nagyon vennék új kártyát, de az a logikus lépés, hogy várok a következő generációra. Amit aztán szintén 2 év után cserélhetek 😄
Mindezt úgy, hogy az előző konfigom egy radeon 5850-el majdnem 5 évig húzta. Persze a végén már köhögött igencsak, de akkor is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne 8-10 éves tapasztalatokból próbáljunk navigálni, mer félrevisz. Pöppet változott a pc helyzet azóta.
Nekem pl. állandóan a képembe vágta, hogy az xy gyártó videokártyáját vegyem, mert jár mellé TR, meg AC, de ha az én célom az, hogy jól bevált márkát vegyek, akkor magasról teszek az ilyenekre. Vannnak azonban akiknél ez működik és komolyan befolyásolja a döntés meghozását. Tegyük hozzá azért, hogy egy ASUS videokártyával azért nem lehet annyira rossz lóra tenni 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.02.04. 12:46:35
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2016.02.04. 12:39:31