Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
ebbe az a szar hogy csak átvezetőkben lehet látni. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Már megint az igénytelenség, pont egy Lara Croft játéknál! Nemcsoda, hogy ezek már megint lövik egymást ott keleten.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
looooooooool

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Nem Cherry kapcsolós? Akkor hulladék, ennyi pénzért pedig pláne. Amúgy is a membrános billentyűzetnél nincs jobb! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
én igen ha lenne ennyim felesbe

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Megdobhatnának egy ilyennel. 😊

Voltan
Jóhogy!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
...és a második Division-t 60E-ért adod, hogy visszahozza a billentyűzet árát! <#idiota> Úgy a helyes. <#nyes>
Fpocok
Mechanikus? Sosem fogom megérteni azokat. De nem akarom újra elkezdenia vitát... én sem adnék ki ennyit egy billre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Hatvanezer egy billentyűzetért? Bágátell, kérem. Rendelek is mindjárt kettőt, a második DIvisionért jelentkezhet bárki 😄

zorrobomber
Nagyon bejöttek itt az árukapcsolt termékek mostanság, úgyhogy nesztek 😊
új Logitech G810 ORION SPECTRUM billentyűzet + Tom Clancy's The Division
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.04. 15:30:58

zorrobomber
Price error, de erről lecsusszantunk, avagy a Gamersgate újra alakít 😊

Mondjuk nem nagy kár, de a éhes.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.04. 15:14:47

darkSectorxxx
Milyen uzsi, én este 5-kor ebédelek. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.04. 14:10:55

ffxi
Uzsiszunet 😊

Fákjúal!

Atisz
Nekem a második komolyabb kártyához (Leadtek GeForce 2 - tényleg, hogy eltűnt a Leadtek, pedig elég komoly gyártó volt) járt egy Gunlok nevű robotos játék (amit sosem próbáltam ki), illetve a világ azt hiszem első pixel shaderes játéka a Dronez, egy iszonyatosan nehéz 3d platformer, elképesztő látvánnyal. Az a vicc, hogy a pixel shadert a GF 3 támogatta, tehát ez a játék amolyan "nézd meg hülyegyerek, milyen lenne, ha a drágábbat vetted volna" kategóriás volt 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Ez nem TLOU.
Csak egy skin, a TLOU maga a story, amit nem lehet visszaadni módokban. 😊

darkSectorxxx
Te is most? 😄

ffxi
115 uj uzi WTF!? 8kor csekkoltam utolja'ra. Elszabadult a HB? 😛 Yah nem, Lara szabadult el 😛
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.02.04. 14:04:05

Fákjúal!

darkSectorxxx
105 új olvasatlan komment, na elmentek a picsba. 😊

Dzsini
Persze ez attól is függ, hogy mivel játszol - FPS-re én nem használom (akkor már rég kevés lenne), a Mass Effectek pedig jól mentek eléggé feltekerve is.
frame per secet pedig nem számolgatok 😊 ha zavar, hogy kevés, lejjebb veszem, általában van hova

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
Nekem is 900 pont körül van a Firestrike a laposon, de az még UE 3-as játékokra is vékonyka a legtöbb esetben 720p-ben (mass effect, spec ops és a 30 fps-t sem bírja tartani). i7 4702MQ és GT740M.
kigyi
A HP komplett F1-es RC autót adott ajándékba nem túl drága nyomtatóihoz, még meg is van az autó. 57Km/h sebességre képes az a kis szörnyeteg.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Mi rég volt már. Azok a szép idők.

kigyi
Nem tartott sokáig az akció és nem mindegyikhez járt ott sem. (viszont nekem még abból vannak a HL1, HL2 és társaik 😊 Abban az időben kezdtem el dolgozni a helyi számtech boltban 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.02.04. 13:15:23

Első videokártyám egy ilyen típusú volt 😄 Nem adtak hozzá semmit 😄

Dzsini
Nekem egy 6 éves gamer laptop szolgál máig - i5 430M és Mobility Radeon 5650.
Múlt évben kezdtek olyan játékok jönni, amik még low-ra véve is kényelmetlenül lassúak voltak 1080p-n.

~900 pont Firestrike 3DMarkban, egy mostani i5 6600K beépített grafikája kb.1200 pont, a GTX970 11000 pont környékén van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
A ATI 9600-as kártyákhoz pedig valve pack volt, na az sokat sokat ért. De később a nem kuponos korszakban annyi játék járt a kártyákhoz, hogy sokszor bőrönd méretű dobozban adták őket (10-12 CD-nyi játék....) Már egymást licitálták túl a gyártók.....

Voltan
Nem nevetlek ki, ugyanez volt nálam is, csak két év eltolódással. Az előző vasat 2009-ben vettem, és 2014 nyarán cseréltem le.

Tinman
"Én mondjuk azt se értem igazából, hogy 100E fölötti kártyákhoz miért adnak játékot?" -kérdezted. Erre válaszoltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lehet engem kifogsz nevetni, de augusztusba vettem gépet, az előző gépemet 6 évig használtam játékra, de még most is működik, filmezni stb lehet rajta, de csak 6 éves vagy több szegény.

Voltan
Jó, igazad van, csak nekem savanyú a szőlő. Már a 9-es széria megjelenése óta csikorgatom a fogam 😊 Ha akkor várok kicsit, nincs baj. Igaz, a régi vas már tényleg nagyon az utolsókat rúgta.

zorrobomber
Ennyi pénzért én tuti visszamentem volna a boltba rájuk borítani az asztalt (persze csak képletesen). Ha nincs akkor pénz vissza és megveszem máshol az a hely meg örökre el van felejtve.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.04. 13:06:08

Moby
Még mindig csak maszatolunk, de máris ugrottunk 50%-ot 😄
El kéne dönteni mit akartok. 10 évig helybentopit, hogy szarra se kelljen költeni, vagy 3-4 évente azért beleférhet némi innováció is? Azt is főleg kiskanállal adagolva, de azér na...3 év után essen is már egy szintet az átlagelvárás csessze meg.

Adversus solem ne loquitor

Voltan
Kicsit kezdek grebberesedni, igaz 😊 Elnézést.
Csak annyira élveztem azt a kb. 3 hónapot, amíg mindent fullban tolhattam a mostani (és egyébként számomra nagyon kedves) 770-el 😊
Főleg, hogy akkor léptem be az 1080p csudálatos világába.

Egyébként épp 2 napja raktam fel megint az előző Tomb Raidert, és csak lesek, hogy baszki, ez ilyen jól néz ki? 😊 Anno kicsit le kellett venni a grafikát, igaz úgy se volt csúnya.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.04. 13:05:40

Ha full high-ba akarod tolni, akkor lehetséges, de ha medium stb, akkor még mindig keveset mondtál.

Voltan
OK, rendben. Akkor 3 év.

97-be jelent meg, ha jól néztem utána, de szóljatok ha nem. Akkor még azt se tudtam, hogy mi az, hogy PC 😄

Moby
>hogy 2 év után kukázhatod, mert addigra szart sem ér.

A kilenchetveneket mondjuk 2016-an őszén kukázni fogják mert szar sem fog érni?<#fejvakaras>
Nem tudom mit szeretnétek kimatekolni, de sehogy nem jön össze 😊

Voltan
😄😄😄😄

Az de cuki egy kártya volt! Oooh, good old times 😊

Dzsini
Nekem adtak, a Voodoo3 3000-hez adtak ajándék Descent 3-at.

Scooter
Persze, ezért is írtam a #266431 hozzászólást.
Voltan
Várjál, nem is az árát mondta, hanem azt, hogy 2 év után kukázhatod, mert addigra szart sem ér.
Én pont belefutottam a rezgő lófxszba, mert 14 nyarán vettem az új gépet gtx 770-el. Három hónapra rá meg piacon volt a 970, dafke ugyanazért az árért, mint az én 770em (jó, 10-20 ropi különbség).
Szopó... benéztem sajnos.

Ezért viszont most meg már nagyon vennék új kártyát, de az a logikus lépés, hogy várok a következő generációra. Amit aztán szintén 2 év után cserélhetek 😄

Mindezt úgy, hogy az előző konfigom egy radeon 5850-el majdnem 5 évig húzta. Persze a végén már köhögött igencsak, de akkor is.

Scooter
Jó persze, igazad van. Nekem már amúgy is tele a t*köm az állandó gépfejlesztéssel. Egy ideje stagnálok, de előbb-utóbb kéne valamit összerakni, csak fogalmam sincs, hogy milyen legyen. Az biztos, hogy 200E minimum.
Amikor én vettem a VGA-m akkor nem adtak hozzá játékot, sőt ahol vettem ott sose adnak hozzá játékot, legalábbis ahogy megfigyeltem. Nem adott, adna lökést nekem hozzá, hogy adnak e vagy sem. Eredetileg nem is NViDIA-t akartam venni.

Tinman
Rém egyszerű. Van 110k-ért x márka játék nélkül, meg van 113k-ért y márka játékkal. Melyiket veszed?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Persze ha éppen azt a VGA-t nézted ki amihez játékot is adnak, akkor az egy plusz lökés, hogy inkább azt vedd.
Moby
A 970 2014 ősze óta kapható, a mostani msi-m úgy az ötödik-hatodik amit vettem, egy forintot nem mozdult az ára (forintban) mióta a piacon van.
Ne 8-10 éves tapasztalatokból próbáljunk navigálni, mer félrevisz. Pöppet változott a pc helyzet azóta.

Atisz
Egyrészt, másrészt pedig a játék kiadója szerződést köt az adott videokártya gyártójával, hogy annak hirdetésein megjelenjen az ő terméke is. Az pedig már a közgazdászok dolga, hogy milyen arányban építik be a felsőkat. videokártyák árába az adott játék árát.

Nekem pl. állandóan a képembe vágta, hogy az xy gyártó videokártyáját vegyem, mert jár mellé TR, meg AC, de ha az én célom az, hogy jól bevált márkát vegyek, akkor magasról teszek az ilyenekre. Vannnak azonban akiknél ez működik és komolyan befolyásolja a döntés meghozását. Tegyük hozzá azért, hogy egy ASUS videokártyával azért nem lehet annyira rossz lóra tenni 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.02.04. 12:46:35

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szerintem ne keverjük bele, hogy kinek hogy van pénze VGA-r, senki nem tudja, hogy a másik meddig gyűjt stb és hogy van pénze játékra. Szerintem ez nem függ össze.
Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2016.02.04. 12:39:31