Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Wind-Ó Hét és minden VGA alatt ment eddig nálam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Ja volt megjelenés után pár nappal 90% off. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Scooter
Már nem azért, de a Deadfall Adventures-t 2015. szeptember 16-án vettem 3,99€-ért. Én azért nem vennék egy extra kiadású fülest, hogy kapjak egy 1300 Ft-os játékot. <#vigyor>
Tinman
Semmi trollkodás. Ugyan azt fogom tenni, mint a Mad Max és a Shadow of Mordor esetében, megszabadulok a feleslegtől, kártyázok ilyesmi. Március 31 még messze és maradt még múltkorról 7 ojróm.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Troger911
Én mondjuk tettem egy próbát és beadtam a kulcsot uplaynek. Villant egyet és eltűnt a kulcsos ablak. Aztán megpróbáltam még egyszer, akkor írta, hogy ezt a kulcsot már aktiváltam erre a fiókra. A fiók infóban nem látszik, de gondolom, ha meglesz az alap, akkor majd ott lesz az sp is. Ha nem, akkor support, mert a kulcsot ugye időben redeemeltem 😊 Amúgy, hogy akarod ingyen megoldani? Tippeket adhatsz 😊
Közben találtál valami lehetőséget annak begyűjtésére is vagy trollkodol bádogman? :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

dartonite
fck :|
Március végéig aktiválható. Szerintem alapjáték nélkül nem tudod beaktiválni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nincs.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dartonite
Ize nekem gigabyte 970-esem van, arra is van hasonlo modszer?
Nem kaptam anno semmit hozza, orulnek vmi kodnak 😊
Éljen a Strix.

Tinman
Értelek, de pont ez zavar... pitiszar semmit nem ér, és mégis eltűnik belőle. Mit csinál vele?

Tinman
Március 31-ig be kell szereznünk. Nem gond, megoldom free azt is ;-)

genndy
Tehasut

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Fotóbolt!

zorrobomber
Én mindjárt kettőt <#idiota>

lostprophet
Net szerint az limitált példányszámú. Aquában pl. az MSI GTX 970-hez Tomb Raidert és MSI Gaming egeret adnak 112k-ért, gyorsan be is rendeltem egyet.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

MarkBlade
Valaki leírná pontosan mit kell csinálni pls..
wantonly
Ez előbb találtam egy EVGA-s linket is.

https://www.evga.com/articles/00977/Rise-of-The-Tomb-Raider/
Fpocok
de csak asus?

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Továbbra sem gondolom, hogy nálam lenne a hiba, mert sokan panaszkodnák rá a fórumokon.

Viszont köszi, hogy letesztelted. 😊
wantonly
Sajnos a Tomb Raiderhez minimum GTX 970-es kell.

De az Arkham Knight-hoz és a többihez 960 is elég valóban.
MarkBlade
Nekem is pls..ez kihagyhatatlan.
kigyi
Hát ez jó kérdés, mert a kulcsot gondolom visszautasítani nem fogja tehát vagy benyeli vagy amikor majd megveszed szépen csatolja.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
BATTLE ROYAAAAAAAAAAAAL!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Akkor mindenkinek a szája jár. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Ha alatta akkor meg csak indifos? 😊

darkSectorxxx
Ha GTX vga-d van 960-tól felfelé és Asus, akkor 3-at is.

Rise of the Tomb Raider
Batman AK
Assassins Creed Syndicate
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.04. 07:36:56

Troger911
SP-t vajon tudsz alapjáték nélkül aktiválni? Vagy ez beváltható marad sokáig? Nekem is beugrott, de az alapjátékra még várnék egy jó akciót!
Troger911
Közben berántottam a Batman AK-t is 😊 Hála a Strix-nek...
Fpocok
Na mivan itt... ingyen játékok potyognak? Én is kapok?

Troger911
Megvan, köszi! Rise behúzva!
Troger911
Leírnád, hogy sikerült?
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.02.04. 06:51:02
darkSectorxxx
Az hát, megpróbáltam most billentyűzettel. 😄

mooo
Engem az zavar, hogy nagyon lassan kanyarodik(mint a Hot Pursuitban), egyszerűen szar irányítani... Bár ahogy a múltkor is írtam balf@sz vagyok az autós játékokhoz,de azért szeretem őket.
Prince23
Ez mekkora egy trágya játék...

darkSectorxxx
Ő hogyisvanez. 😊

Most Wanted Win10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.04. 00:42:31

RatBaG
hát ha ez is az az egy hajó, amit mindenhol láttam pack-ben, akkor nem nagy veszteség.
azt hiszem tier 3-as cruiser, de a alap tech tree-s t3 hajók ugyanolyanok, vagy még jobbak is. a legnagyobb érték benne a +1 "garage" slot.

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Én még a DLC-ket is megvettem majdnem 30 ojróért😊 Plusz a 30 dolláros pre-order😊 Egyszer élünk...😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Én ezért pl nem is merek bevinni semmit boltba szervizelni, isten tudja mit és hogy kapnék vissza.

darkSectorxxx
Nem vagy hülye.
Nem tudhattad előre, amúgy bőven ér annyit a játék, mikor végigértél 100%-ra oszd el az időt a lovéval és meglátod hogy nem is annyira drága még a 1x k sem érte.

kigyi
Lopnak ezek mindent, de van olyan nagykerünk ahonnan mindent megkapunk (persze a többi olyan amit te is írtál 😞

ratgab: az a kupon ami ahhoz járt 50€ értékű gold vagy mi van ott és egy prémium tank... Na az már menő volt.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.02.04. 00:00:57

World of Tanksból indulok ki ott vannak 10k-s tankok...

Hatalmas bevételek lesznek ebből a PC-s TR-ből. Játékosok fele Windows Store-ban veszi aprópénzért, másik fele ingyen kapja. Jah, van az egy hülye (én), aki teljes áron vette. 😄
3 teljes játék+ szezonbérlet..hát ez így azért bitang jó dolog volt így :-D

Tinman
World of Warship ingame hajó... aki tolja annak biztos jó, annak gondolom "érték". De mennyire piti már olyat kilopni? Eladja 1k-ért? Kb. annyit ér.

És működik: Batman Arkham, Rise of the Tomb Raider (ennek nagyon örülök) és AC Syndicate Season beröppent.

darkSectorxxx
Azért senki nem naív ez mindenhol így megy. Ha én így eladnám max nem írnám oda.

Elenben ilyen nincs hogy elírtuk, akkor kapnának a fogyasztóvédelemtől.

kigyi
Na most, hogy írod olyan járt az enyémhez, de mire jó? Valami csatahajó...

Tinman
Múltkor kaptunk egy 50k-s VGA-t egy nagykertől. Le volt szépen ragasztva. Rajta: World of Warship valamilyen hajó kód a dobozban. Szerinted volt benne? Szarráfossálopják odafent magukat.

Bonus: Ügyfél srác Steelseries Syberia fülest rendelt egy extra kiadást, de direkt azért azt, mert ahhoz járt Deadfall Adventures játék is. Lejött. Kód sehol. Hívom a nagykert. Ők nem tudnak semmiről, kapcsolgattak ide-oda. Végül egy szervizes tájékoztatott, hogy nekik ez a polcon volt készleten és ez még az a széria, amihez nem jár...

- De... de... ööö a számlán azért rajta van tesó!
- Elírtuk.

/rohadj meg