Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Steam Controller sale alatt azt értettem hogy játékok is lesznek leárazva. A kontrollerre - bár nem bánnám ha lenne egy a birtokomban (van épp elég steam-es játékom), mondjuk ajándékba kapnék egyet - nekem sincs szükségem.

Fpocok
De hát csak steamen keresztül megy.... úgy meg kell a ráknak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Troger911
Tegnap én is belenéztem, egyezik a véleményünk!
kigyi
Etikus vagy sem játszottam egy kicsit a TR-el. Spoiler nélkül csak kis vélemény.

Akinek tetszett az előző rész az szerintem ebben sem fog csalódni, nagyjából hasonlít pár újítás van benne pl. craftolásra nagy súly helyeződik és sérülünk amit gyógyítanunk kell hát ez hiányzott az előzőből nekem.
Nagyon szép, de talán még annál is szebb lett. Az átvezetőkön kívül minden jól van optimalizálva ott beesik 60 alá VH-on, de amúgy finomra optimalizálták meg van a 60 fps így ez is hozzátesz az élményhez.
Itt is van mit gyűjteni és a tábortüzeket még mindig szeretjük.
Kicsit átöltöztettem szegény lányt nyáriasabb ruhába a hegyen hát én is elkezdtem fázni ahogy ránéztem 😊

Kártyák: Na ezeket nem értem mit keresnek itt és mire valók mik ezek? Jah igen és SQE játékokért, mert játszottál velük kapsz ajándékot hát ez érdekes kicsit Battlefield Veteran feeling, de a furcsa az, hogy az előző részért nem kaptam semmit lol.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Lehet hogy ma Steam Controller sale lesz.

Pro érvek:
- kevés weeklong deal
- steam frissítés amiben egy rakat kontroller feature van
- volt egy kiszivárgott kép ami szerint a kontroller is le lesz árazva 33€-ra

Kontra érvek:
- még nem szivárgott ki maga a hír hogy sale lesz

zorrobomber
Én 760-al jártam hasonlóan, annyi különbséggel hogy a 960 azért egy kategóriával drágább mint ez volt, de nem megerőltető a csúszkák állítgatása, nincs grebber féle mindent maxra fétisem. Jól mutatnak a játékok így is (pl. Fallout 4 simán megy és szép is).

Uh, basszus! Ez 5 nap múlva megjelenik. Nem is tudtam, hogy már jön! Jaj, de jó! Alig várom. 😊
Moby
Kipróbásztam az unravelt. Ahogy azt sejteni lehetett zseniális.

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
Konzol árával egyenértékű pc.

Jim Morrison
Ott van leírásban a config
Bar lehet arra gondolsz, hogy a jelenlegi konzolokra gondolt
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.02.04. 22:42:48

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kill3r21
Mi az a Potato cucc?
Fpocok
Currently unavailable

ffxi
Nálam még mindig annyi

Fákjúal!

Fpocok
javítva.

Fpocok

genndy
Humble Weekly Bundle: Make Your Move
1$:
Frozen Synapse
Frozen Cortex
Lux Delux
Shattered Planet

BTA (4.91$):
The Last Federation + Betrayed Hope DLC
Reassembly

Pay $15 or more to also unlock!
Chaos Reborn
Big Pharma

Nem mondanám combosnak. De legalábbis nekem semmi nem kell belőle.
Lehet hogy csak tierenként ad egy kulcsot, weeklyk szoktak olyat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Steamen is annyi...

Szerk.: Ja, nem, bocs, az csak az Intro pack 😄
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.02.04. 21:29:59
Fpocok
Akkor sem kéne, ha 10 lenne. Dugják fel az epizódokat a seggükbe.

ffxi
Vár(and)ós 😛

Fákjúal!

Az régebbi Imrém....De hidd el ennél az új 900-as szériánál az Asusnál nem volt lehetőség magyarra rakni a dolgokat...Ez van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"ENSLAVED™: Odyssey to the West™ Premium Edition" - könnyed végigrohanással, emlékek felidézésére .
Igazi öcsimax talán később.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

benőmenő
Ha ezt tudom :S
Voltan
Jaja, most már talán nem kell sokat várni 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok

benőmenő
Ezt hol mondták, hogy open world lesz?
Amennyiben ez igaz, sikerült is lebeszélned róla. 😞
Fpocok
The Ship: Remasted egy hét múlva jelenik meg. De jó lenne, ha lenne community és nem halna el a multiplayer pár nap után. Szerintem k*baszott jó játék!

Rapid81
Van már mód valahogy a Nuuvem-ről való vásárlásra? Az XCOM 2 6500 HUF náluk, bakker...
CDKeys-en 10500, G2A-n 11k... Francba.
Vagy ha valakinek van brazil ismerőse, plíz jelezzen! Köcce!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Van, ami nem érhető el a nagy Angliából. Minden másra ott a Mastercard!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Gondoltam befizetek SG-re, de csak SMS-sel lehet fizetni. Én meg nem tudok, akarok innen. REKT.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.04. 19:16:41

TBTPumpa
Igazából csak cheat DLC-k (képességfejlesztők) vannak eddig bejelentve, de majd a megjelenéskor. 2 Season Pass, mikrotranzakció, Faith haja, szeme és ruhája festhető DLC. Mirror's Edge lakberendező DLC stb.

MerlinW
EA!! DICE!! YEAH!! Remélem az 1000 dollárnyi DLC is jó lesz hozzá xD

[merlinw.org]

Fpocok
Ehh. Akkor nem veszek.

genndy
Nem, viszont csak Big Pictureből.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Hát ez kibebaxottnak jól néz ki! Jó kis open world játék lesz!

MÁS:

Steam controller csak steames játékokkal megy?
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.04. 19:14:58

Tinman
Teljesen más rendszer, teljesen más cég, más világ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa

IMYke2.0.0.0
"Megsúgom, hogy sehogy ugyanis ezeknél a promócióknál nem tudod Magyarországot kiválasztani semmilyen módon"

Én kaptam ilyen kódot a lízingelt 7790-es mellé, és nem rémlik úgy, hogy ne ment volna a regisztrálása magyarként. Igaz, AMD Game Evolving - Never Settled Reloaded akciós kódok voltak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha eddig vártál akkor már megéri tovább várni. Kitartás!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Továbbá ha belegondolunk legálisan vettünk VGA-t drága pénzért és csak azért nem jár nekünk kód mert Magyarországon lakunk...Egy Csehnek persze jár vagy egy Ausztrálnak, vagy egy Japánnak (akik nyilván nagyobb fizetésből élnek). Én úgy gondolom ugyanolyan áron és ugyanolyan becsületes módon vettem a videókártyámat. Ergó ugyanolyan jogom van a promóciós kódhoz mint bármely más adott típusú ASUS kártyával rendelkezőnek. És még csak el sem veszem mástól a lehetőséget (január közepe óta megy a promóció ha jól olvastam....

Nem lopottkupont vettem hanem az egyedi ASUS VGA kártyám adatait írtam be az ASUS promóciós oldalán, aki cserébe a tőlük való korábbi vásárlásért megajándékozott.

Más: Abba belegondoltatok már, hogy ha veszel Magyarországon teszem azt az Iponnál egy ASUS Strix 970-es kártyát és kapsz hozzá egy kupont akkor azt hogy lehet legálisan beaktiválni a steamre például? Megsúgom, hogy sehogy ugyanis ezeknél a promócióknál nem tudod Magyarországot kiválasztani semmilyen módon. Ha jól emlékszem a kártyához kapott Metal Gear Solid kupont is Ausztriai állampolgárként aktiváltam be, mert nincs Magyarország a listában. Vehetsz VGA-t, kaphatsz kupont, de nem tudod a saját országod lakójaként aktiválni...Komolyan mondom vicc az egész.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.04. 18:41:46

Scooter
ÓÓÓ yeee! Kegyetlen jó lesz!!! <#gun> <#violent> <#eplus2> Már várom. Viszont sima DOOM, nem DOOM 4. A steam-en is DOOM. Persze a 3 után jön. Nem kötözködésből írtam. <#idiota>
TBTPumpa

Fpocok

TBTPumpa
Majd jön Totti és lehord a sárga földig! szmájli.gif
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.04. 17:24:32

Fpocok
Persze hogy nem komoly. Jót mosolyogtam rajta 😄

IMYke2.0.0.0
De, épp hogy néztem.
Viszont, Fpocok nem írt hasonlót, a kép alá írt szöveg pedig nem hinném, hogy komoly. Ellenben, a te riposztodban sehol sem látok szmájlit, ami akár segíthetne is átemelni az esetlegesen szándékolt iróniát .

TBTPumpa
Nem nézted kinek válaszoltam! <#whatever>

darkSectorxxx
Pláne hogy a gameplay-hez semmi köze.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"Már megint az igénytelenség, pont egy Lara Croft játéknál"

Tehát, neked csak a grafó számít és a popó?
Azaz, végképp nem játszanád végig a teljes sorozatot a 2015/6-os verzióig, mert avitt?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.04. 16:59:03

Fpocok
The Division így futa a Potato Masher-en

Spoiler (katt a megjelenítéshez)