Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troger911
Engem csak a Rogue érdelek belőle, úgyhogy kihagyom 😞
Tinman
Itt is nagyon szépen köszönöm a cserét! <#worship>

Most az a furcsa helyzet állt elő, hogy a hétvégén lepergett China után, már bele is vetem magam az Indiába. Remélem javították a China sutaságait.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
A Steam fiók eladása súlyosan sérti a Steam ToS-t és kifejezetten tiltott, ami a fiók letiltásával jár.

"You may not sell or charge others for the right to use your Account, or otherwise transfer your Account, nor may you sell, charge others for the right to use, or transfer any Subscriptions other than if and as expressly permitted by this Agreement (including any Subscription Terms or Rules of Use) or as otherwise specifically permitted by Valve."

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Bandicoot
Kitoltam, ezekkel a játékokkal többet sosem fogok játszani, és mivel a napokban vettem egy ps4-et és várom a division-t így ezt eladom.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TBTPumpa
Bővült az Ubis Bundli

Eme két nagyszerű játékkal:
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory®
Far Cry 3 Blood Dragon

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

mooo
Ha jól emlékszem azt írták a játék topikjában, hogy az élsimítást kell lejjebb venni/kikapcsolni, mert az eszi meg az fps-t és a stabilitást.
TBTPumpa
Ennyire nem jött be a Rise of the Tomb Raider, hogy még az accounttól is szabadulsz? <#buck>

kigyi
Ahh a weboldalon most, hogy nézem már jó dátumok szerepelnek 😄 A szemetek már azt hittem szórakoznak 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Bandicoot
Nem tudom hogy itt lehet-e ilyet írni vagy sem, ha nem akkor törölje a HG és bocs (és akkor hova lehet?), de végülis eredeti játékokról van szó.😊

Akit érdekel egy Steam account, benne 11 játékkal (komplett Batman kollekció + Blackgate deluxe, Dark Souls 1-2, Mad Max, Metal Gear V, Rise of Tomb Raider), nos eladó ~20k.
Bővebben privátban.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Rapid81
Egy egyébként is tökéletes játék tökéletes folytatása. 😊

High beállításokkal nagyjából 40 FPS körül mozog. Maximumra állítva már a menüben is 12-15 FPS-t kaptam. Néha vannak indokolatlan belassulások, legfőképp töltésnél, amikor is akár 10FPS alá is eshet a képfrissítési ráta, de játék közben minden okés. A másik, ami indokolatlan, az a töltési idő hosszúsága. Lehet át kell pakolnom az SSD-re, mert 1-2 perc között mozog egy pályatöltés. Egyébként esetlegesen lehetséges, hogy ez az FPS-en is javítani fog.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
<#eljen>
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Igaz. Félreolvashattam.

Totti5
Nyilván nem a programozók, fejlesztők küldözgeti ki a mailokat...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.09. 19:40:40

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Veszem észre! <#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.09. 19:39:49

Totti5
18 Xbox
19 PS, PC

Fpocok
Az a 18, az jó lesz 21-nek is.

Totti5
Jó játék már most is. Ez a brigád nagyon profin nyomja.

Ubisoft...Van még kérdésed? :-D

Most viccen kívül ez a Division Béta egyébként.

Failre: Ahol emberek dolgoznak ott néha becsúszik néhány hiba. Ez mondjuk elég csúnyácska hiba...Ezért valaki nem lesz megdícsérve az biztos. :-D
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.09. 19:35:42

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Milyen játék lesz ez, ha már a marketing sem megy? <#hehe>

Húú ez mekkora fail....XD Február az cimbi....Ezt a marketingesek elszabták.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Elírták.

HeadHunter86
Nem értem. Mikor megvetted kaptál kupont. Beváltottad egy játékra és vége. Neked hogy lett 5???

kigyi

zorrobomber
Abból a szempontból hasonlít a LiS és a Telltale stuff, hogy mind 90% sztori -> még megértem hogy nem akarja az ember várni a folytatást(én is egyben szoktam ezeket letolni), de Hitman 90% gameplay (legalábbis az eddigi ígéretek alapján visszatér a Blood Money féle recepthez). Ezt lehülyézni meg nem érteni... Sandbox pályák vannak beígérve. A Ground Zeroes-nál miért nem sírt senki?

Valami zavart érzek én itt az erőben...Márciusban jön a játék mindenre...

Totti5
Release date(s) 8 March 2016

Béta lesz megint februárban.

kigyi
Nem ebben január van írva, különben is február 18 már a megjelenés napja (bone-ra biztos, de pc-re 19-én jön)
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.02.09. 19:23:14

Nem azt küldték meg véletlen, hogy február 18-tól open béta van?

kigyi
Kaptam levelet a Division Beta-ra, hogy Január 18-tól lesz looooool hát kapják be ezek is. A kulcsot nem küldték ki időben ezt meg ideküldik msot...

Troger911
Ez rám részben igaz 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MerlinW
Van AC Chronicles: China és India (UPlay) feleslegem, ha valakit érdekel biznisz, csere vagy bármi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.09. 18:35:21

[merlinw.org]

20 euró a játék. Az nem mocsokdrága.
IMYke2.0.0.0
Nincs türelmem a vérszívásaidhoz - hülyeségekre meg nem válaszolok .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Szerintem Imi esetében a Life is Strange a kivétel volt, mely erősíti a szabályt. Majdnem én is elcsábultam, mert kb. 2 hetente jött itt is a cunami, hogy mennyire jó játék.

Amúgy a Telltale-nek a jó k. anyját! Belekaptak mindenbe, aztán a menetrendet véletlenül sem tudják tartani. TWD S3 is mikor lesz? Mire meghalok? Addigra már thx nem érdekel -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Olyan mint a Steam. Mocsok drága. Csak Steam esetén lehet olcsóbban is kulcsot venni a különböző oldalakon. Originnél ez közel ki van zárva.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.09. 18:01:15

Mi a baj az Originnel?
TBTPumpa
Nincs belőle dobozos és csak Originen lehet beszerezni? Kár, érdekelt volna, de így várnom kell egy komolyabb akcióra, mert Originen nem költünk több ezer forintot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.09. 17:55:49

Szerelmes vagyok. Végigvittem két pályát eddig az Unravelben. Közhelyesen fog hangzani, de ennek a játéknak lelke van. Imádom.
Life is Strange sok mindent sokkal jobban csinál, mint a Telltale. Ha gondolod leírom részletesebben, hogy miket. Doom is FPS, Far Cry 3 is FPS, mégis két teljesen különböző játékról van szó.

Szerk: Nem akarok senki "oldalára állni", csak ez így nem állja meg a helyét, hogy ha az egyik bejön, akkor a másik miért nem.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.02.09. 17:27:37
zorrobomber
A lényegre, erre:
- "Ha a Hitman Blood Money-ból kiveszek egy pályát, az tökéletesen élvezhető önmagában"
nem írtál semmit.

"99,99%-ban nem játszom évados játékokkal."
Igen, de a 0.01%-ban, jelen esetben felhozva a te példádat: a Life is Strange esetében nem zavar, hogy várnod kell a két évad között? Ha nem, akkor mi bajod a többi játéknál/sorozatoknál a két évad közötti várakozással? Ha a Life is Strange tetszett, mi bajod a Telltale játékokkal? Detto ugyanez a recept, és azokat is ugyanúgy dicsérték, többek között olyanok is, akiknek a szavára adsz is (pl.: Tinman - Walking Dead S01).

"Sorozatokat nem nézek. Csak régieket, és lezártakat."
Igen, ezt írtam én is, hogy sorozatokat is egyben nézel, szóval ez sem volt túl sok extra információ, csak a saját mantrád...

robotnyk
derp, nálam még 2015 van. szóval 2015 őszén, még a syndicate előtt 😄
IMYke2.0.0.0
És te?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Idén ősszel? Vissza a jövőbe!
robotnyk
én csak idén ősszel vittem végig a unityt, így 5 patchel később nekem nagyon tetszett, de én mondjuk elfogult vagyok.
zorrobomber
Te el szoktad olvasni amit más ír?

Napokon keresztül eltűntek módszeresen a hozzászólásai nálam is valamiért. Most már úgy néz ki minden látszik.

MarkBlade
Mikor vettem adták a GTA5 , Witcher3, Batmant.. Most behúztam a TR, meg Batman.. összegben már 60k körül van..
Scooter
Én meg szombaton a The Vanishing of Ethan Carter-t rántottam be. Fantasztikus a grafikája.