Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennék arra a munkahelyre szívesen...Nekem még a telefonomra sincs időm ránézni munka közben nem hogy híreket nézegessek (nem bántásból mondom, csak hogy legyen itt másik véglet is...) Ez melyik munkahely? Mennék oda inkább dolgozni :-).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
inkább az előző, azt hiszem
kigyi
Itthon vagyok a napokban ilyenkor csak a fórum van megnyitva és játszok, ha van időm rá. Munkahelyen tájékozottabb az ember ott ráér híreket nézni és időképet böngészni 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MerlinW
TV-ben az a hír, hogy Fekete Pákónak kiütése van a jobb mutatóujján, nem az hogy havazni fog😊 Válaszd okosan az információforrásod😊

[merlinw.org]

kigyi
Én TV-t néztem időképet nem sasoltam az elmúlt napokban. És egy szóval sem említették.

Dzsini
Ha a cím elolvasása után megnézed a radar előrejelzést is, akkor azért Zalát szépen beborítja a kék-lila (hó). Ahhoz képest, hogy ezt kedden így tippelték, nem lőttek túlságosan mellé.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.10. 10:33:41

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
Hát azért attól kicsit távolabb vagyunk, azt én is hallottam, hogy a magasabban fekvő területeken, de nem tudtam, hogy ez már annak számít....

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
Annyi hó esett reggel még mindig nem olvadt el, persze ezt egyik időjós sem említette. Nesze neked Zala....

kigyi
Nincs ezzel gond, benézte és ez összejöhetett volna akkor is, ha bevárja. Én is kipróbáltam tegnap, nagyon jó lett nem bánmtam meg, hogy a megjelenés után nem sokkal vettem SP-t hozzá valami 10-11€ volt azt hiszem.

zorrobomber
Öö, vagy nem kell játszani semmivel és akkor nincs mentés, nincs mit letörölni... heureka

Voltan
Én tavaly day 1 vettem meg a Dying Light-ot, akkor még szaga sem volt a kiegeknek. A tavalyi év egyik legjobbja a játék, és továbbra is imádom. Eszem ágában sem volt várni a game of the year editionre.

Ezt most benéztem, mert nem volt túl egyértelmű az interface. Kicsit a cég hibája, kicsit az enyém. Megesik.
Az eddigi játék nagy részét a felfedezés, meg lájtos szórakozás tette ki, most majd keményen ráállok a questekre, és azt hiszem, hamar beérem magam majd.

A délelőttömet mindenesetre jól tönkretette. És fél óra múlva prezentálnom kell egy értekezleten. Breeh.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
"Kipróbáltam a followingot"

Tudom, dögöljek meg, de ezért is szajkózom mindig, hogy tessenek egyben bevárni a produkciót és akkor véletlenül sincs ilyen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A Steam értékelések alapján úgy látom, hogy ez majd ráér valamikor a jövőben, valami jó kis leárazáskor.
Voltan
Azért mindenkinek köszönöm a segítségét. A saját hülyeségem ellen nehéz védekezni.

Mondjuk a sztoriban nem tartottam nagyon messze, csak 15%-on volt, viszont kurva sok időt beleöltem, és már eléggé magas szintű voltam...
Most majd belövök a traineren mindent és végigrohanok arra a szintre, ahogy voltam.

Voltan
Á, baszhatom, mert már újrakezdtem. Csak az új fájlokat találja meg, a régit nem.
Remek hangulatban megyek munkába.

El is kések.
BASSZAMEG. 😞😞
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.10. 08:56:55

Nem játszottam még az S2-vel (valószínűleg a Wolf Among Ust is becsúsztatom még előtte), az S1-et viszont nem éreztem lezáratlanabbnak a Half-Life (1)-nél vagy a Mass Effect 2-nél, a Monkey Island 2-nél meg pláne nem. Persze az tény, hogy sorozatoknál is divatosabb az évad végi cliffhanger, mint a filmeknél, és ez játékokban is jelentkezik, de önmagában az epizodikusság nem zárja ki a lezártságot. A Sam & Maxnél sem volt emiatt panasz.

Egyébként a Telltale régen éppen a jó példa volt arra, hogy lehet időre szállítani az epizódokat, de valóban ott ment el, ahol mondod: mindenbe belevágtak, ami csak létezik. Szóval az epoizódokkal is csak az a baj, mint a hgayományosabb játékokkal: csúsztatgatják, csúsztatgatják (nyilván kevésbé, mert az alapomk már megvannak), csak itt feltűnőbb és fájdalmasabb.
Dzsini
Recuva ingyenes, és ilyen alap helyreállításokra az is képes.

Tinman
Enkór. Ilyen esetben 1x használatra simán bocsánatos bűn. Ebből neked anyagi hasznod nem lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
WTF? Hát mert marhára szorosan összefügg az egyes évadok története! Abs. nincs lezárva az S2, sőt...!

A tv sorozat esetében jóval szimpatikusabb a megoldás, hogy lemegy egy teljes évad és utána tudod, hogy kis szünet, de napra pontosan tudod, hogy hány hónap múlva jön a következő évad. Ellenben a Telletale szutykai is a tv sorozatok ritmusát akarták volna követni (nyilván nem a heti megjelenést), csak k. nem jött össze.

Voltan
Ez a getdataback nem ingyenes, ugye? Megtaláltam a file-okat, asszem, de meg kell venni hozzá a szoftvert

TWD S3 is mikor lesz? Mire meghalok? Addigra már thx nem érdekel -.-

De komolyan, mi a különbség aközött, hogy Walking Dead 3-ra vagy Walking Dead S3-ra kell várni? Egy csomó esetben évek kelnek el egy játék két része között, mégsincs miatt ennyi panasz és sóhaj.
Inkább Vanishing of Ethan Carter a játék, vagy inkább Gone Home? Úgy értem, hogy az előzőben azért kellett is csinálni valamit, az utóbbi pedig tényleg csak séta.
wantonly
Mielőtt újrakezded...

1. Steam cloud?
2. Elvileg itt vannak (voltak) a mentések: \\Program Files(x86)\Steam\userdata\xxxxxx\239140\remote\out\

Rá kell ereszteni egy adatvisszaállítót (pl. GetDataBack-t) és annyi.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.02.10. 07:52:12
Voltan
Erősen kétlem, mert a játék menüjén belül töröltem

zorrobomber
Talán vissza lehet még állítani, biztos jön majd valaki nálam okosabb és OFF-ban leírja mit lehet ilyenkor tenni...

Voltan
Úgy, hogy fasz voltam. Kipróbáltam a followingot, de az intrót elnyomtam, hogy lássam, hogy néz ki. Aztán ki akartam törölni a save-et, hogy előről kezdjem, már az intróval, erre nem csak azt a save-et törölte, hanem az egészet a picsába, a fő profilt is.

H nem vettem volna most meg a kieget, akkor törölném a faszba az egészet, de így előről kell kezdenem, ha játszani akarok vele.

Még a slums-ban voltam ugyan, de már beleöltem vagy 70 ótát, gecire semmi kedvem előről kezdeni a nulláról.
Bocs a káromkodásért, de kibaszott ideges vagyok

zorrobomber
Hogy sikerült (csak hogy okuljunk)?

Voltan
Basszameg, indjárt felrobbanok, sikeresen letöröltem a Dying Light save-eimet....
Hát mindjárt tökön szúrom magam, kezdhetem előrő, úgy, hogy a Followingot még csak megvettem, kisem próbáltam.
Az rohadt kurva életbe <#boxer>

robotnyk
kb a Firewatch kétharmadánál járok, és nagyon jó. Akinek a The Vanishing of Ethan Carter, Dear Esther, Gone Home, és hasonló játékok bejönnek, azoknak merem ajánlani
Fpocok
Igen. Írják, hogy ez nem esélyes 😞

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
AC India 1. impressions.

Na jó. Tényleg nem tudom értelmezni az AC China-t, most így az India tükrében főleg nem.

Végre van silent takeout! Egy lopakodós játékban az AC China-ban ilyen nem volt. Itt ez alap. China-ban öltél, vagy elsunnyogál, vagy nyilvánosan verekedtél.
Végre van szénába berántós takeout. Nem is értettem, hogy a China-ból ez is, hogy maradt ki? Annyira adta volna magát, igazi AC feature.
Végre nem kell SweetFX, mert alapból szépek, kontrasztosak, élénkek a színek.
Végre lehet lopni és lootolni! Ez is, hogy a bánatba nem volt jelen a China részben?

Ami rögtön szemet szúrt, hogy picit élőbb, hitelesebb a környezet, nem csak LVL1, LVL2 feeling. Eddigi benyomásaim már sokkal pozitívabbak... China nagyon lehangoló volt, itt már az első fél órában többet tudtam meg a karakterről, mint az elődben az egész játék alatt.

Valami AA viszont kell rá, talán forced driverből megnézem, mert bizony vannak recék, na nem mintha az első részben nem lettek volna.

Szerk.: Forced AA megy szépen, lefolyik a képernyőről a cucc. Na ez már valami :-)

Komolyan mondom a China egy félkész valami. Szégyellje magát a UBI -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.09. 22:24:44

Tinman
Senkinek nem ajánlott. Uplay is egyre kevésbé tűri a nagyon különböző régiókból származó kulcsok aktiválását. 1-2 még átcsúszhat, de PH-n egy sráctól vettek el AC-ket.

MerlinW
Ahogy Rapid rávilágított, ezzel a vásárlót szívatod, nem a Valve-ot. Márpedig egy mail-jelszó-fizetési stb adatváltozás egy account-on a leghülyébb automatikának is feltűnik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.09. 21:10:17

[merlinw.org]

Moby
Az lehet, de ha találsz olyan balféket, aki ezért pénzt is ad, nos ő beleszaladhat a pofonba.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
MGS 5-re meg írnak 10 dollárt. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rapid81
Csak erről tájékoztasd a vásárlót is, hogy bármikor ugorhat a 20k-ja...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Köszi, valóban jobb lett. Felraktam Maximumra, de levettem az élsimítást, valamint átraktam SSD-re és minden szalad, ahogy kell. Néha-néha akad be egy picit, de továbbra is csak töltés közben.

Valamint tomsolo rámutatott, hogy hogyan lehet csökkenteni a töltési időt. Betojtam... <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Bandicoot
Őszintén szólva amíg a steam köp a vásárlók alapvető jogaira amit több országban is támadnak addig én köpök arra hogy a steam-nek nem tetszik ha a használt megvásárolt holmijaimtól megszabadulok ami alapvető jogom lenne (ha nem lenne apróbetűvel ez a jog jól képen köpve).

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Ja. Sokat szidtam, de eléggé meghatározó a széria a játékoskarrieremben.

TBTPumpa
ASUS GTX980 modellek mellé már XCOM 2 is jár. Lőni kell kupont olcsón.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.09. 20:58:37

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Hát ez nagyon komoly! Tök durva érzés, hogy ránézek egyik-másik borítóra és bevillannak sorba az események/emlékek és nem is rossz a szám íze tőlük... sőt.

Botond
Á, már elvetted a 3 perc hírnevem. 😞
Kongy
Felső sor, meg a 2. sor bal első nekem is stimmel, aztán valahogy elfogyott a lelkesedés.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Lusta voltam saját szerverre tölteni, képhost elsőre ment, próbáld azt. Uplay-eset én is tudok, de az olyan snassz😄

[merlinw.org]

Botond
Ugyanezt a képet próbálom egy hete felrakni, csak bugos a képfeltöltés. Persze nem ilyen porfogó formátumban, hanem uplay libraryként, az mégiscsak 21. századibb. 😊 De porfogó formátumban is nice! 😊
mooo
<#finom>
Moby
Szép basszus, nagyon szép!

MerlinW
Szívesen és én is😊 Sok mindent nem javítottak, más a hangulat a színvilág miatt, de alapvetően ugyanaz a Mark of the Ninja copy. Russia-t mindjárt kipróbálom, mert megjött az új családtag 😄

[merlinw.org]