Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ráadásul ehhez még lehet venni DLC-ket is a teljes élményt. Steam-Uplay címek = pfeejj.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"Az nem zavar hogy két évad között várnod kell? Ha jól rémlik sorozatokat is egyben nézel."

* 99,99%-ban nem játszom évados játékokkal. Ahogy már írtam, a Life is Strange volt az egyetlen, amit megvettem direkt azon célból, hogy játsszak is vele , és Sir Quno Jedi adta meg ehhez a végső lökést, amikor a sajátos stílusában valami eszméletlen módon megindította a nyálelválasztásom a modern tinilányos sztorival kapcsolatban.

* Sorozatokat nem nézek. Csak régieket, és lezártakat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HeadHunter86
5-öt hogy?

HeadHunter86
Én ma behúztam a Mordor GOTY-t 11,49 EUR-ért STEAM-en.

MarkBlade
én is váltottam.. és nem bántam meg 970 Asus.. eddig 5-játékot kaptam hozzá. A fele árát már behozta 😄
zorrobomber
Sin Episodes volt szerintem az első.

Hint:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ott a Ritual eladása miatt nem lett csak egy rész a sorozatból.

Ha a Hitman Blood Money-ból kiveszek egy pályát, az tökéletesen élvezhető önmagában, innentől kezdve pedig lényegtelen hogy hány rész jelenik meg. A kalandjátékoknál még valamelyest érthető az érvelésed (bár ott is bevárható a teljes évad). Az nem zavar hogy két évad között várnod kell? Ha jól rémlik sorozatokat is egyben nézel.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.09. 15:48:07

IMYke2.0.0.0
"Life is Strange" volt az egyetlen kivétel, amit tettem (és ha lesz 2. évad, akkor még és talán).
Amúgy meg nem szándékozom támogatni az epizodikusságot. A Telltale félék sosem izgattak fel. S mivel már boldog-boldogtalan ilyesmit művel - köszönjük Valve (tán ők voltak ennek (is) az úttörői?) -, a könnyebb és játékos igény-barátabb fejlesztés nevében, még inkább ódzkodom ettől a formátumtól.
Kivétel nélkül még egyetlen fejlesztő brigád sem tudta tartani a tempót a részek között - akadtak, akik bele is buktak (pölö: GRIN), vagy szimplán abbahagyták (pölö: Valve), valahol a vég előtt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mászthev csomag:

Azaz, ilyen áron mégse...

zorrobomber
A Hitman előzetesen úgy tűnik hogy jó lesz. De persze annyira nem mint az Absolution merhát az egybe jött ki és az instant jobb.

TBTPumpa
Már én is az új ződet várom (ASUS GTX9800 volt az utolsó vídiám - de hulladék ez, ma így elnézve - azt hiszem itt még ilyen Forceware Driver néven futott a dolog). Nem azért, mert az AMD-vel bármi problémám lenne (így is jobban teljesít, mint vártam), hanem csak kíváncsi vagyok, hogy a zöld mitől elitebb, mert szerintem semmitől, de a HW fórumokon a zöldek valamiért mégis folyton verik a..... mellüket. És már én is szeretném verni. Ha már ájfónra meg audira nem kerül, valamivel kompenzálni kell. <#idiota>

A Mirror's Edge miatt félek én is. Kíváncsi vagyok rá, de nem akarok 15 000 forintot kiadni egy publikus bétatesztért, aminél esélyes, hogy sosem fog elkészülni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.09. 15:25:20

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
A M.E.C.-vel kivárok - (ellentmondásosan hangzik, tessék beleélni) túlságosan várom ahhoz, hogy teszter legyek. Inkább a bátrabbakra bízom a vásárlást.

Hit-Episodic-man: így, ebben a formában nem érdekel.

Deus Ex Mankind Divided - dettó, kivárás.

Ha vennék is VGA-t, az - 2000-2014 óta először - nringyia lenne már.

TBTPumpa
fck Annyiért még meg is vettem volna a teljest. De így előbb meg kell várnom a teljes játékot és aztán a kedvezményes árt.
Még a Mirror's Edge-re vagyok nagyon kíváncsi. Az eddigi videók alapján tetszik, de ugye az EA marketingesei nagyon ügyesek, úgyhogy ez még egy borzalmas végeredményű játék is lehet. EA címnél nincs garancia a jó minőségre.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.09. 15:16:26

zorrobomber
A Hitman már volt elárazva -> 15$, amazonon. A full, nem az episode one.

TBTPumpa
Kíváncsi vagyok, hogy az AMD szponzorált (létezik még ez a cég?) Mirror's Edge Catalyst, az új Hitman vagy a Deus Ex beszerezhető lesz-e ilyen formában. <#hehe>

Voltan
Majd számolj be arról, hogy fut a masinádon!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
TIS-100 (-50%) - 3,49€

Ha 8 Mbitről van szó, akkor sajnos az ennyi.
Rapid81
Bakker, még 1 óra hátra van. 8:30 óta tölti a 8 megás neten....... 25GB és még van hátra 3... <#falbav>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Én majd egyben akarom (hisz még az előző részeket sem toltam (hováááá?) ki) a Chronicles-t.
Ha és egyáltalán eljutok odáig, hogy eljussak hozzájuk, addigra mindhárom (vagy a csomag) bund(es)li(ga)-tag lesz.

Tinman
Nem azt vitatnám, hogy a 7790-en rossz lenne, mert durván odavágott az a kártya, hanem az AC India osztogatás fáj. Hamarosan 5 dolcsis kategória és semmi egyéb csak a China újraskinezve. Ettől függetlenül letolom, ahogy China-t is, mert volt jó pillanatai.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
MSI RADEON™ R7790-1GD5/OC-m van.
Szavam sem lehet rá, a maga kategóriájában szépen teszi a dolgát. sub-FHD alatt vagyok.

Tinman
Már megy is...

kigyi
Ott folytatod a karaktered ahol abbahagytad. Indítod és a play-re kattintva kiválasztod a kiegészítőt megmaradnak a cuccaid és a skillek is. Sajnos félbe van még a TR előbb azt akarom letolni, de közben kicsit játszok ezzel is.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
Kossz

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Hát az inkább büntetés :-/

Az Asus-féle osztogatáshoz képest, meg sértés :-D

genndy
Siker (?) (<#vigyor1>), grebber visszatért.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Töröltem. Meglátjuk, hogy látják-e mások...

Moby
Tudom, más jellegű gondjaim voltak vele korábban, emiatt nem használom egy ideje.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.09. 14:01:01

Adversus solem ne loquitor

Voltan
A Following?
Mesélj, hogy lehet elérni a tartalmat? Van egy hely, ahol el lehet hagyni a várost, vagy ez hogy megy?

Én a magam részéről beleöltem már vagy 70 órát az eredetibe, de még mindig a Slums-ban vagyok.
Szóval a Following-ot hogy leher elérni? (Még nem próbáltam, este lesz lehetőségem)

genndy
#266889 : ez az, erre emlékeztem hogy becopyztad már egyszer. Ezért írtam hogy fejlécből tutira tiltva van.

tomsolo szelleme visszajár <#fogmosas>

Dzsini
SG+, és egyénileg beállítod.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Az más kérdés 😊

kigyi
Hát ez elég jóra sikeredett hozza a hangulatot amit az alapjáték is tudott hiba nélkül.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Nálam sem, bár én szívesen konzerválnám ezt az állapotot 😄

Adversus solem ne loquitor

Dzsini
Bármelyik moderátor beírhatta. Bármelyik ki is szedheti, ahogy a házigazda is. Elég a blockusers... sort kitörölni.
Lehet, hogy - ahogy a képekkel is van - egy tartalomszűrő valamelyik filtere fogja meg ezt a scriptet, abban több listára is fel lehet iratkozni, ezért lehet, hogy valakinek harap rá, valakinek nem.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.09. 13:59:25

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Nos, akkor olyasvalaki hunyó - szerencsére, nem én -, aki még hozzáférhet a kódhoz.

//De, akkor mi a magyarázat arra, hogy nálam minden trükközés nélkül láthatók az egyik Kősziklánk írásai?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.09. 13:56:05

Voltan
Jaja, nálam sem jelennek meg a hozzászólásai.

IMYke2.0.0.0
Need for Speed: The Run - DRM: Origin - 75% OFF - 5 amerikai dollár.

Dzsini
idézek a topicba beállított js-ből:

function blockUsers(_userlist) {
var bl_users = _userlist;
bl_users = bl_users.split(',');
var u = $('#forum-posts-list').attr('data-info').replace(/\{"user_id":"|","topic_id".*/img, ""😉;
if (bl_users.indexOf(u) != -1) {
$('#content').remove();
}
$('.header a.name').each(function () {
var a = $(this).attr('href').replace(/\/felhasznalo\//img, ""😉;
if (bl_users.indexOf(a) != -1) {
$(this).parent().parent().remove();
}
});
}
blockUsers('1023284462');

Ez a script a megadott sorszámú felhasználó hozzászólásait rejti el mikor lefut, és a 1023284462 számú felhasználóra van beállítva.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.09. 13:54:04

IMYke2.0.0.0
1-el alattad...?

genndy
Általad nem. Egyébként ki van, a banneres megoldással.
Aki akarja, váltson mobilnézetre abban látszik minden hsz.

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok jó hangulatban - 2. napja a megrepedt fogam miatt járom a várost, és holnap is megyek -, ezért előre szólok, hogy a tőlem telhető legnagyobb higgadtsággal írom: bullshit.

Képem - grebber ott van, minden trükk nélkül:

Plusz infók:
* a kép felső sarkában: uBlovk Origin aktív.
* a kép felső sarkához közel: SG.hu plugin, aktív.
* nem használok egyéni tiltólistát. Sosem tettem, még a legnagyobb "összeveszések" során sem tettem senkit sem arra
* nem, nem vagyok IT-s és programozó sem, és nem, nem piszkáltam a bannert, illetve az SG.hu motorját, hogy Petivel kiszúrjak.

Ja, nálam is tiltódik, Operából is Firefoxból is, pedig nem használok semmit, ami ezt indokolná.
benőmenő
Sg plugint nem használok, ublock origin az egész oldalra ki van kapcsolva és nem látom a hsz-eit.
Tinman
Hát pedig de... nekem úgy látszik a hsz-e, ha az oldal betöltődése közben a stopra nyomok. Ja és nem használok itt a cégben semmiféle reklám blokkolót.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.09. 13:40:56

IMYke2.0.0.0
uBlock Origint használok.
grebber van.
Képeket nem tudom látni sem itt, sem sehol az SG-n. Csak ha kikapcsolom az uBlock-ot és F5.

zorrobomber
Kár.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom mi a vita tárgya, de grebber nem lett kitiltva a totyikból. Sem szkripttel, sem mágiával.

Dzsini
Kevésbé, mint amennyire sokan gondolnak - inkább arról van szó, hogy az ökoszisztémában (iTunes music, és a többi) hozzászoktak a felhasználók, hogy 1 dollárt elkölteni nem nagy gond, és ott szinte teljesen ismeretlen a kompatibilitási probléma. Ha azt írják működik, akkor működik és kész.
Folyamatosan jön föl amúgy a Play (és az Amazon appstore) bevétele, régebben ez sokkal inkább 85-15 volt, most már 60-40-hez közelít, köszönhető annak, hogy a régi fragmentáció és kompatibilitási problémák szép lassan kikopóban vannak a robotos felületről, így kevesen égetik meg magukat azzal, hogy vesznek valamit, ami utána nem, vagy rosszul működik a készülékükön. Akkor viszont soha többet egy fillért nem fognak elkölteni.