Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk én még 2000-ben játszottam vele, netem sem volt, fogalmam sincs, hogy mennyire patchelték. Később XP-n már problémásnak találtam, és ott már nagy panaszáradat volt sokaknál, hogy még több jön elő, belassul, stb.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.17. 10:58:16
Utálom magamat és a Bethesda-t (hogy a 60€-s árral zsarol), de megvettem.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.17. 10:54:00
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.02.17. 10:42:28
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.02.17. 10:15:26
A DarkSiderst szerettem. Nagy újdonságokat nem hozott, és még direkt a GoW III elé ütemezve is kénytelen voltam lesajnálni a harcrendszert és a kamerát (plusz túl könnyű volt apocalyticen is), de a formula zeldásítása miatt nagyon is szórakoztató volt. Egyszer fel is raktam, aztán pár napra megjelent a Deathinitive Edition, még jó bugosan, így uninstall lett belőle 😊
Az Outcast 1.1 meg jó modernizált változatnak tűnik, de nekem öt perc alatt sikerült kiakasztanom bugokkal (kinyírtam próbából egy fontos karaktert, erre load game után is virított failedes szöveg a képernyő közepére égetve), és az irányításba találd ki alapon kell belerázódni. Szóval a fapados retró hangulata megvan neki így is, de hát nagy kedvencem volt, ami annak idején is bug miatt vérzett el a legvégén 😞 Az első nyílt világú 3D-s játékélményem volt szinte RPG-sen reagáló világgal, számomra afféle pre-Gothic, csak sci-fiben. Ami miatt 10/10 alá már nem is mehet <#buck>#buck>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Már úgy jön be az emberke, hogy hoz egy üveg bort a kezében és átnyújtja, hogy nekem hozta. Persze utána már elmondja, hogy mit kellene csinálni... 😄 Hát hova jutunk így?
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
AC:R nem olyan rettenetes pedig, semmi extra, de egy AC-nek teljesen ok.
Darksiders 2 nekem is megvan már mindenféle fullos, superior verzióban, de még nem volt rá erőm, ugyanis nekem az 1. rész se jött be túlzottan. Outcast 1.1 valami bundliból van, 1x letolom majd, de nagyon a sor végén van, mert anno letoltam, élveztem, de most vannak mások, fontosabbak.
Kedvem most inkább az Arkham Knighthoz lenne, de ótvar port, gyenge a vasam hozzá, a WB nem érdemel pénzt (vároma bundle-t, hogy kicseszhessek velük), így szabadabb akció-kalandban majd jöhet DarkSiders 2 és Outcast 1.1.
Call of Duty: Black Ops III - Multiplayer Starter Pack
12 font és korlátozottan, de lehet multizni
The Multiplayer Starter Pack gives you access to Public Ranked Multiplayer matches and features including Weapon Paint Shop, Gunsmith, Arena, Freerun, Theater, and the Black Market.
For the complete Call of Duty: Black Ops III experience, you will need to upgrade to the full version of the game. Below is a list of features not available in the Multiplayer Starter Pack.
Features NOT included in the Call of Duty: Black Ops III Multiplayer Starter Pack:
Zombies game mode
Campaign game mode
Ability to play in Multiplayer custom games
Ability to Prestige (your level will be capped at 55 in the Starter Pack)
Access to mod tools or modded content (once released)
Access to unranked server browser (once released)
Ability to Fresh Start your profile
The ability to access Dead Ops Arcade II and Nightmares mode
At any time, you can upgrade to a full version of Call of Duty: Black Ops III, and the price you paid for the Starter Pack will automatically be deducted from the price of the full game or Digital Deluxe Edition.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Magyarul, lehet hogy végig lehet lövöldözni az első pályát easy szinten, de alapvetően nem erről szól, mint ahogy a Blood Money sem. Az AI azért persze erősen kérdőjeles milyen lesz.)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.16. 21:17:20
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
1$:
Awesomenauts
Heroes & Generals (Early Access) — Weekend Warrior Pack
Dirty Bomb — The Ultimate Starter Pack
Curse Premium 30-day subscription
WildStar — Jumpstart Pack
5$:
Vertiginous Golf 4-pack
SMITE — Freya + Pixel Buster Skin
Neverwinter — Humble Pirate Pack
War of the Vikings
Robocraft (Early Access) - Twin Robot Pack
12$:
Dirty Bomb — Humble Bundle Loadout Cards and Case
Path of Exile — Arctic Crown + Cobra Pet
Life is Feudal: Your Own
Viszont a HB kezdőoldalán elcseszték a linket (https://gamepedia_bundle/) <#idiota>#idiota>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bezzeg a Sega az meg lett. Áááá abban van benne
Azért Kösz Imi 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.02.16. 20:08:47
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
(már csak a Golden Axe miatt is)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
'About the Game
Go to any of the following pages and click "Install Game" to add all of the games in this package to your account. You will only need to do this once. '
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Benne:
* Golden Axe
* Hell Yeah! Pimp My Rabbit Pack
* Hell Yeah! Virtual Rabbit Missions
* Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit
* Jet Set Radio
* Sega Classics
//Sega Classics-ot időközben kivették, úgy néz ki
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.16. 19:47:22
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
meg persze én sem azért poénkodtam.
Sőtt, jó ha infókat írkáltok független hogy valaki vásárol-e vagy nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.16. 15:49:24
Nem azt mondom, hogy sajnálni kellene a kiadókat, egyszerűen más, "sokkal veszélyesebb" világot élnek, mint a vásárlók. Játékos is vagyok, dolgoztam nagy kiadóknak, mindkét oldal problémáját látom, ismerem. Igazság szerint, nekünk vásárlóknak baromira nem kellene a kiadók dolgaival foglalkoznunk, csak magunkat szívatjuk ezzel. Vásárolunk vagy sem. Aztán a kiadó úgyis látja mi az ami kell a népnek és mi az ami nem. Miután a buták mindig többségben lesznek, ez úgysem fog változni.
[merlinw.org]