Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Jah, csak az a szerencsétlen kb. mindenből lopott... még a Portalból is :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Season Pass ennyiért? A probléma része vagy. Brrrr.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Akkor nekem lehet, hogy kimaradt az a rész. Velem nem fordult elő, hogy kiakadt.
Pedig a vizes pályán (Okasankaar) tömegek akadtak fel, mert a mon használatánál (nem spoiler, ez olyan mintha a Marióban azt mondanám, hogy érméket kell felszedni) végleg elszállt a játék. Nálam máshol volt a gond (Motazaar), újrajátszásig már úgysem akarom lelőni magamnak se 😊

Mondjuk én még 2000-ben játszottam vele, netem sem volt, fogalmam sincs, hogy mennyire patchelték. Később XP-n már problémásnak találtam, és ott már nagy panaszáradat volt sokaknál, hogy még több jön elő, belassul, stb.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.17. 10:58:16
zorrobomber
Fallout 4 Season Pass - R$79,99, BEMVINDO10 kóddal R$72 ~ 5169 Ft (VPN)
Utálom magamat és a Bethesda-t (hogy a 60€-s árral zsarol), de megvettem.

Scooter
Nekem a régi Outcast-ban nem volt semmi bug. Simán végigvittem. Nagyon jó játék, eszméletlen jó hangulattal és főleg zenével. Persze nem a megjelenéskor vittem végig. Aztán nem is a megjelenéskor. 5 éve volt kb. amikor elővettem a 2CD-s GURU-s mellékletet, mert végre kíváncsi voltam rá és milyen jól tettem. Nagyszerű gamma.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.17. 10:54:00
wesker24
Jah a Darksiders 2 az amiben igazán érdemes cuccokat farmolni mert szoktak egész jó cuccokat dobni a Bossok föleg a Crucible (Arena) szokta dobni a legjobb cuccokat, én is kifarmoltam magamnak a legjobb cuccokat amikor már max szinten lvl 30-on voltam egyszerűen olyan OP-re csináltam a karit hogy szinte egy kezes gyilkológép lett hozzám se tudtak érni 😄.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.02.17. 10:42:28
Én is ezen röhögök. Ezzel még DS is meglepett, hiszen ő látszólag amúgy is inkább a filmszerű csőjátékokat kedveli, erre előáll itt a farmolással, mint erénnyel.
Azért tegyük hozzá, hogy ezen az alapon minden kicsit kombózós akció-kalandot lehetne GoW-klónná degradálni (a GoW-ot meg egy butított DMC-ként kezelni, kiröhögni), lop a DS mástól is, és jól gyúrja egybe. Megvannak a maga hibái, és egy pár nagyobb konzolos név, főleg a GoW után nehéz megélni nagy relevációként, de például a Dante's Inferno szinte csak "skincsere" lenne hozzá képest, ha nem lenne harmatgyenge az eredetihez képest (ugye a DI, a DS és a GoW3 1-2 hónapon belül érkezett 2010-ben).
zorrobomber
Farmolni?? És ez jó? Dzsízösz.

darkSectorxxx
Az első rész a másodikhoz képest lószar. Az nekemis 1 végigjátszást ért csak hogy lássam mi a vége a DS2 ilyen komplexebb világ, sok titkos szarsággal, ha elhagysz egy területet későm millió dologért vissza lehet menni. Farmolni, stb.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
God of War-on nevelkedtem, minden részét keresztbe kasul többször is végigtoltam. Pont egy ilyen után jött a Darksiders 1, a sok nyúláson kívül az egész nekem egy erőltetett valaminek tűnt a GoW-hoz képest. A 2. részről nem tudok nyilatkozni, még el sem indítottam, majd sorra kerül, de az csak jó hír, ha jobb, mint az 1. rész.

darkSectorxxx
Darksiders 2 messze jobb mint az első.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

wesker24
A Darksiders 1 is jó játék volt habár a vége egy kicsit frusztrálóan nehéz volt már, A Darksiders 1 inkább akció orientáltabb hack and slash játék volt de a jobbik feléből, szerencsére a Darksiders 2 már sokkal jobb lett az első részhez képest, kapott egy kisebb RPG beütést meg egy kis adventure részt na meg persze sok sok fejtörőt és feladványt, na és persze az EPIC gigantikus BOSS harcokat (mint pl a Shadow of the Colossus) nem hiába maxoltam ki 100 %-ra a játékot, végigvittem Normalon és Hardon is, persze a Deathnitive Editionban már van egy Ultimate nehézség is mazohistáknak 😄. Nem hiába lett a Darksiders II az ÉV akció kalandjátéka 2012-ben. És persze várjuk a hireket a Darksiders 3-ról amit a Nordic Games 2016-ra igért.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.02.17. 10:15:26
MerlinW
Neocore facebook oldalán Deathtrap giveaway játék van.

[merlinw.org]

Bottal se piszkálnám már az AC3-at PS3-on, ráadául benéztem, mert van egy plusz DLC is hozzá, ami sose akciós, és akkor meg se vettem. Nyilván nem nem is érte volna meg az árrát, csak a PC-s verzióhoz jár ingyen. Annak idején viszont az AC:B közben még volt egy parányi lelkesedésem (konzolon az is sokkal rosszabb volt, mint PC-n a 2, pedig elvileg a Brotherhood az optimalizáltabb), és a UPlay megkerülése, az aktuális kedvező ár mellett az is motivált, hogy az még az előző gépem volt, amin rosszul futott volna az hírhedten rossz port. Rossz döntés volt előrevásárolni.

A DarkSiderst szerettem. Nagy újdonságokat nem hozott, és még direkt a GoW III elé ütemezve is kénytelen voltam lesajnálni a harcrendszert és a kamerát (plusz túl könnyű volt apocalyticen is), de a formula zeldásítása miatt nagyon is szórakoztató volt. Egyszer fel is raktam, aztán pár napra megjelent a Deathinitive Edition, még jó bugosan, így uninstall lett belőle 😊

Az Outcast 1.1 meg jó modernizált változatnak tűnik, de nekem öt perc alatt sikerült kiakasztanom bugokkal (kinyírtam próbából egy fontos karaktert, erre load game után is virított failedes szöveg a képernyő közepére égetve), és az irányításba találd ki alapon kell belerázódni. Szóval a fapados retró hangulata megvan neki így is, de hát nagy kedvencem volt, ami annak idején is bug miatt vérzett el a legvégén 😞 Az első nyílt világú 3D-s játékélményem volt szinte RPG-sen reagáló világgal, számomra afféle pre-Gothic, csak sci-fiben. Ami miatt 10/10 alá már nem is mehet <#buck>
Tinman
Uuups wrong hole :-)

Dzsini
Attól függ milyen a bor.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
A fene ezt a mai világot, már mindenki azzal kezdi, hogy meg akarja vesztegetni az embert?
Már úgy jön be az emberke, hogy hoz egy üveg bort a kezében és átnyújtja, hogy nekem hozta. Persze utána már elmondja, hogy mit kellene csinálni... 😄 Hát hova jutunk így?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
AC3 prevgen konzolon? Rettenet. Higgy nekem, X360-on néztem, ahhoz képest a PC-s verza egy álom.
AC:R nem olyan rettenetes pedig, semmi extra, de egy AC-nek teljesen ok.

Darksiders 2 nekem is megvan már mindenféle fullos, superior verzióban, de még nem volt rá erőm, ugyanis nekem az 1. rész se jött be túlzottan. Outcast 1.1 valami bundliból van, 1x letolom majd, de nagyon a sor végén van, mert anno letoltam, élveztem, de most vannak mások, fontosabbak.

Fpocok
Áucs

Port report:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem a Revelationsnél újabb AC-m nem is nagyon van plusz egy sornak sem. Most ugye a China beugrott a bundle-ból (az 1 dolláros tieren felül az FC3 érdekelt), illetve PS Plushoz volt AC3-am, amihez vettem DLC-ket én idióta, mert azt hitten, hogy az AC:R-hez lesz gyomrom PC-n, és akkor majd jöhet. Most már úgy néz ki, hogy addig még újabb upgrade is lesz, így biztos nem konzolon fogom játszani.

Kedvem most inkább az Arkham Knighthoz lenne, de ótvar port, gyenge a vasam hozzá, a WB nem érdemel pénzt (vároma bundle-t, hogy kicseszhessek velük), így szabadabb akció-kalandban majd jöhet DarkSiders 2 és Outcast 1.1.
Fpocok
LOOOOOOOOOOOOOOOOL WTF?

Call of Duty: Black Ops III - Multiplayer Starter Pack

12 font és korlátozottan, de lehet multizni

The Multiplayer Starter Pack gives you access to Public Ranked Multiplayer matches and features including Weapon Paint Shop, Gunsmith, Arena, Freerun, Theater, and the Black Market.

For the complete Call of Duty: Black Ops III experience, you will need to upgrade to the full version of the game. Below is a list of features not available in the Multiplayer Starter Pack.
Features NOT included in the Call of Duty: Black Ops III Multiplayer Starter Pack:
Zombies game mode
Campaign game mode
Ability to play in Multiplayer custom games
Ability to Prestige (your level will be capped at 55 in the Starter Pack)
Access to mod tools or modded content (once released)
Access to unranked server browser (once released)
Ability to Fresh Start your profile
The ability to access Dead Ops Arcade II and Nightmares mode

At any time, you can upgrade to a full version of Call of Duty: Black Ops III, and the price you paid for the Starter Pack will automatically be deducted from the price of the full game or Digital Deluxe Edition.

Fpocok

zorrobomber
Hitman PS4 Beta Hands-On Impressions – Agent 47 Is Back In Form
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Magyarul, lehet hogy végig lehet lövöldözni az első pályát easy szinten, de alapvetően nem erről szól, mint ahogy a Blood Money sem. Az AI azért persze erősen kérdőjeles milyen lesz.)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.16. 21:17:20

zorrobomber
Ki lehet már törölni az accodról játékokat. Kipróbálod és ha nem jön be akkor del. Jet Set elvileg klasszikus konzolport, és mint alább írták, Hell Yeah is elvileg jó. Golden Axe-ot browser-ből is tudod tolni (elvileg, én nem jutottam túl a karakterválasztó képernyőn, de mintha régen is valami hülye gombot kért volna ott).

Scooter
Nem rossz, de csak a Golden Axe érdekelne. A többi kicsit se, úgyhogy fölösleges cuccokat ezért nem húzok be. Azért <#eljen>
Ezt a Hell Yeah-t már rég venni akartam, de így még jobb.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Humble Gamepedia Online Multiplayer Bundle
1$:
Awesomenauts
Heroes & Generals (Early Access) — Weekend Warrior Pack
Dirty Bomb — The Ultimate Starter Pack
Curse Premium 30-day subscription
WildStar — Jumpstart Pack

5$:
Vertiginous Golf 4-pack
SMITE — Freya + Pixel Buster Skin
Neverwinter — Humble Pirate Pack
War of the Vikings
Robocraft (Early Access) - Twin Robot Pack

12$:
Dirty Bomb — Humble Bundle Loadout Cards and Case
Path of Exile — Arctic Crown + Cobra Pet
Life is Feudal: Your Own

Viszont a HB kezdőoldalán elcseszték a linket (https://gamepedia_bundle/) <#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Jim Morrison
ah, a cím megtévesztett ezért nem olvastam el... kösz

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kigyi
Neked az meg van? Mert nekem pont csak azt nem rakta a fiókomra pedig az volt az egyetlen ami kellene 😄
Bezzeg a Sega az meg lett. Áááá abban van benne

Azért Kösz Imi 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.02.16. 20:08:47

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

genndy
<#worship>
(már csak a Golden Axe miatt is)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Hát, öööö:

'About the Game
Go to any of the following pages and click "Install Game" to add all of the games in this package to your account. You will only need to do this once. '

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
de hol kell beszerezni, mert neten nem látok gombot kliensben meg nem találom :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
SFV 45% -on áll STEAM-en 😄

IMYke2.0.0.0
Ingyen van: "Make War Not Love 3 - Prize 1 (no cost)"

Benne:
* Golden Axe
* Hell Yeah! Pimp My Rabbit Pack
* Hell Yeah! Virtual Rabbit Missions
* Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit
* Jet Set Radio
* Sega Classics

//Sega Classics-ot időközben kivették, úgy néz ki
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.16. 19:47:22

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Sajna nem tudok erre érdemben reagálni, mert még nem játszottam vele. Visszatérek rá, ha letoltam. Idén szerintem jó esély van rá... eléggé AC hangulatban vagyok már lassan 1.5 éve :-)

Fpocok
Van már info f4 dlckrol. Hat o ize...

Totti5
AC Syndicate 3 évig készült.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Pl a Batman Arkham Knight is ezen ment át. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Totti5
Konzolon azért tart tovább ( kb mindig is ), mert a rendszerrel teljesen kompatibilisnek kell lennie, egy igen hosszú cseklistát kell teljesíteni, hogy ha a júzer x,y,z gombot 10szer nyomkodja, akkor a dash nem fagy e ki, vagy a játék vagy akármi. A minőségellenőrzés elég tág fogalom, nem azt nézik hogy hány frém!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nem is sértetten válaszoltam 😊

benőmenő
Nyilván nem rossz indulatból írtam. <#vigyor2>
Tinman
Jogos.

darkSectorxxx
Nem rajtad ércelődik szerintem, csak megjegyezte. 😊

meg persze én sem azért poénkodtam.
Sőtt, jó ha infókat írkáltok független hogy valaki vásárol-e vagy nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.16. 15:49:24

MerlinW
Azt azért illik tudni, hogy attól, hogy évente kapsz AC részt, attól azok még 2-3 évig készülnek 😊

Nem azt mondom, hogy sajnálni kellene a kiadókat, egyszerűen más, "sokkal veszélyesebb" világot élnek, mint a vásárlók. Játékos is vagyok, dolgoztam nagy kiadóknak, mindkét oldal problémáját látom, ismerem. Igazság szerint, nekünk vásárlóknak baromira nem kellene a kiadók dolgaival foglalkoznunk, csak magunkat szívatjuk ezzel. Vásárolunk vagy sem. Aztán a kiadó úgyis látja mi az ami kell a népnek és mi az ami nem. Miután a buták mindig többségben lesznek, ez úgysem fog változni.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem írtam sehol, hogy olcsó. Csak jeleztem, hogy ez is van.

darkSectorxxx
Még a hülyének is megéri. 😄