Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem írtam azt, h a grafika miatt. Rouge kiforrott ugyan az mint az 3,4. Prevgen mechanikában, az meg réges rég unalmas volt bennük, szerencsére már a Unity is nagyott fejlődött azon téren.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.17. 18:11:48
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TR sem azért alakult át mert szar volt. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
szerk.: nem kell felkapni a vizet az általános véleményemre, az lényegtelen, de nekem azért fura hogy csak a grafika miatt kihagysz egy elvileg jobb sztorijú, kiforrottabb játékot.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.17. 18:01:44
Avagy: kibújt a szög a zsákból 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.17. 17:55:08
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Az viszont dícséretes h minőségben még megkínálták a prevgent egy ilyen résszel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.17. 17:34:13
Vagy, csak 50%-ot kapnak, és még így is egy fél zsiguli az áruk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az F-nél is ezért basz fel h felemelik a SP árát 3 dlc miatt amiből az első egy már meglévő modell újraszínezése megtoldva a power armornál megismert minilegóval (fél napos munka?), a másik a finoman szólva is félkész simcityzés korrigálása (remélhetőleg lesz olyan mint amit egy igényedebb modder összerakna) és egy valódi tartalom első olvasatra.
Szal mivel caffeteriás játékpénzből behúztam a játékot most baromira remélem h majd egy év múlva is lesz még opció megvenni külön Sp-t mikorra már minden dlc és patch kijött és szép nagy % virít az eredeti át mellett
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Round 2: Streets of Rage 2, Binary Domain, Condemned: Criminal Origins
Round 3: Gunstar Heroes, Renegade Ops, Viking: Battle for Asgard
Na mindegy, a reklámozás nem állt szándékomban, ha gondolod, nyugodtan töröld az előző hozzászólásomat is (és akkor ezt is), én már sajnos nem tudom.
FIFA 16 PC - $37.18
Más kérdés, hogy a korábbi részeket a Tony-s amazonos időszakban a tavasz elején már viszonylag aprópénzért vettem:
19/04/2013 - FIFA Soccer 13
14/04/2012 - FIFA Soccer 12
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.17. 14:42:21
A másodikat lecsekkolom,köszi!
*Szerk: Ott se látok számomra ideális árat. Pedig volt már féláron Originen is, de elmulasztottam. Na mindegy várunk.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.02.17. 14:39:07
"The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries" - Available: 2/23/2016 - "Includes access to all three episodes in this all-new miniseries from the award-winning studio, Telltale Games. " - most csak 13,5 euro.
Hát, időgéppel igen - amúgy meg jó pár év kellett hozzá.
//Érzékeltetésül a megjelenések
* The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard - Release Date: 3 Aug, 2012
* The Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire - Release Date: 4 Oct, 2012
* The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn - Release Date: 5 Feb, 2013
Megjelenés óta figyeltem a játékot, és az árát, később a DLC-ket is, aztán a Legendary-ét is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.17. 14:28:10
Viszont lehet venni játékpénzt a 2K-s NBA-hez, akciósan. 450 000 VC-t akár már potom 23 ezer jó magyar forintért! Csak most, csak Önöknek!
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.17. 14:02:46
De azért is adták magukat a 3D platformerek, mert az ügyességi elmeikből leegyszerűsítve szívesen merítenek az akció-kalandok/hack'n'slashek - lásd double jump, glide, megkapaszkodás stb., illetve maguk a platformerek is szeretnek belekutyulni a játékmenetbe sokfélét (mindenféle minijátékok; a már említett gördeszkás grindolós vonal; Alice: Madness Returns - dashelős, már-már DMC-s, GoW-os harc; Ratchet - fejlesztgetős unlockolás, "konzolosan" TPS-játékmenet; Sly Cooper - lopakodás; Jak 2-3 - GTA-s sandbox és küldetésrendszer, "konzolosan" TPS-játékmenet; et cetera).
Egyébként meg amiket írsz, azok a DMC-ben is megvoltak, tehát a GoW fontos inspiráció volt, de ezeket a Santa Monica úgy lopta Kratosnak, mint Prometheus nekünk a tüzet. A GoW alap a műfajban, de legtöbb elemében az is inkább koppintás, mintsem spanyolviasz. Tulajdonképpen olyan ez, hogy a KillSwitch feltalált egy fedezékrendszert, melynek továbbélését most a Gears of War másolásának éljük, pedig az eredeti innováció nem az övéké, csak popularizálták és továbbcsiszolták. A KillSwitchcsel szemben viszont a DMC egy sikeres, népszerű, élő és sokat csiszolgatott franchise, tehát a GoW-ot ennyire előtérbe állítani helyette nem korrekt, akkor sem, ha te azt ismered és szereted jobban, és nyilván fontos közvetítő, ihlető volt a DI-nél, a DS-nél vagy az új Castlevania: LoS-nál is (bár volt a GoW előtt is volt már nyomokban a DMC nyomdokain járó GoW-like Castlevania).
Én is látom a DarkSiders nyúlásait, én is sokkal jobban csípem a GoW-ot, de túlzásokba nem esnék.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.17. 13:53:04
Főleg ha spoilerfób vagy, akkor nehéz feladvány mindent elkerülni addig.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akkor jól számolom, hogy ez a posztapok CoD alapvetően ~34.000 Ft-ba kerülni hamarosan Steam-en? Hát kettőt adjatok basszus :-D
Fúúú de nagy élvezet lesz ebből majd egy GOTY-t berántani háromezeré' <#buck>#buck>
"a Season Pass ára március elsejétől 49.99 dollárra növekedik majd"
BEJELENTETTÉK A FALLOUT 4 ELSŐ 3 DLC-JÉT, NŐ A SEASON PASS ÁRA
Én se vettem az alapjátékot, hanem vártam volna a GOTY-ra, de hát az asszony hónapokig mást se látott, csak hogy F3-ban lőttem a raidereket, és ebből matekozott úgy hogy jó lesz ez.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.17. 12:48:38
Nem baj, csatlakozom, mert én meg anno a Saints Row 3-hoz vettem valami 4k körül SP-t... azóta se tettem ilyet. Dark Souls 2-höz is a SP-t olcsón, dollárban, kuponnal, VPN-el vettem. Hát ennyire támogatom én a DLC/SP fasságot.
"A 60€-hoz mit fogsz szólni?"
Ezt F4 alapjátékra érted? Azon csak röhögni tudok. Ha fele ennyiért lenne se venném... sőt, ha 15 ojró lenne se. Mit csináljak vele? Nem teljes jön még majd content, drága a SP, ráadásul a New Vegast még le kéne tolnom. Rettenet backlogom van. Rémes.
De akkor ennyi erövel a Devil May Cry copy 😊
Akkor hagytam abba mikor kifejlesztettem egy ulti fegyvert. Elég random megy a fejlesztés, és nekem aránylag türhető próbálkozás és fejlesztés után adott egy fegyót, amit akkor még anno én másnál nem láttam. Fel is tettem youtube-ra. Azzzal a fegyverrel elvileg halhatatlan vagy.
Szóval nekem csak a 2 dlc maradt ki sajnos mert nem volt jó hozzá az akkori mentésem. Nem kompatibillis.
És ezzel nem azt mondom, hogy a Spyro, a Jak & Daxter, a Sly Cooper, a Ratchet & Clank, a Psychonauts és a stb. nem hozott semmi újat vagy mást, a Spyro leve a glide-ra fókuszáélt, ami a Marióban a sapkázás volt, de a közvetlenül a platforminghoz kapcsolódó alapok már mind ott voltak korábban, a legkreatívabb elszakadást a témán (Psychonauts) túl számomra a műfajváltások jelentették. De a Ratchet TPS-esítése például az MDK-t idézi, konkrétan a világ legkisebb atombombáját, mint fegyvert is lenyúlták, igaz, gránátvetőként. A Tony Hawk és a Jet Set Radio hatása is nyomon követhető volt, hiszen szinte kötelező jelleggel alapoztak rá (Spyro 3, Ratchet & Clank, Jak 2-3). Nagyon szeretem őket, mind más egy kicsit, de az alapvetések nagyon is ismerősek, és sokat lopnak, a szó jó értelmében.
Az igaz viszont, hogy a Super Mario 64-ben igyekeztek elsütni mindenféle ugrást, tehát a három dimenzió igencsak behatárol 😊 De egy gyakós akció-kalandnál sem végtelen a mozgástér.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.17. 11:25:12
Nem.
Ez Zónak is szólt, felesleges megfeszíteni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.17. 11:03:53