Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg családon belül is tapasztalom, hogy angol nyelvű játékokkal fel lehetett hozni más nyelvtudását is, és nekem is segítettek. Szóval a lehetőség taneszközt is jelent egyben. Ettől még jó, ha van honosítás is, pláne ha az megüti a szintet is, és nem vállalhatatlan vagy problémás. A múltban volt példa bugokra és patchelhetetlenségre is, igen, a hivatalos magyar verziónál. Máskor meg a DLC-k nem jöttek magyarul, aztán kutyulódtak a nyelvek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha nem, akkor próbáld úgy. Nekem is visszadobta, majd még próbálkozok, de csak hétfőn tudom beszkennelni (ASUS Radeon R9 280X).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.20. 09:58:11
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Guillemot szerint a jövőben inkább az online multiplayerre épülő, tartalmakkal hosszú ideig frissíthető játékok kerülnek majd a középpontba, ezek ugyanis hosszabb távon jelentenek biztosabb bevételt, mint az évente érkező single player játékok."
//Úgy látszik, a DLC-zés már nem elég nekik a terjeszkedéshez, és a Bugattik vásárlásához.
Végre. Utolértem magam AC kollekció ügyben.
A Season Pass ugyanis nem tartalmazza a Darwin és Dickens Conspiracy küldiket, az előrendelőknek meg a Special Edition ill. a nem olyan rég kiadott Gold vásárlóknak jár. Az alap + SP tehát nem tartalmazza ezeket a rövidke sztori DLC-ket. Mondjuk ahogy olvasom a Darwin, Dickens küldik minősége erősen a béka segge alatt, de hát a teljes játékhoz nem árt. Egyébként az alap játék és a special között volt kemény 1.5 ojró eltérés, nyilván a Special-t vettem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.20. 09:49:37
Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója a GamesIndustrynak nyilatkozva azt mondta, ugyan az Assassin's Creed jövőre visszatér, ez azonban nem jelenti azt, hogy onnantól kezdve visszaállnak évenkénti megjelenésre. Úgy fogalmazott, a cél inkább a "rendszeres" megjelenés.
Ezzel együtt a Ubisofton belül egyfajta változás is végbe megy. Guillemot szerint a jövőben inkább az online multiplayerre épülő, tartalmakkal hosszú ideig frissíthető játékok kerülnek majd a középpontba, ezek ugyanis hosszabb távon jelentenek biztosabb bevételt, mint az évente érkező single player játékok. Példaként a Rainbow Six Siege-et, a The Divisiont, és a For Honort hozta, de még ebben az üzleti évben érkezik egy másik cím is, ami ebbe a sorba illeszkedik majd."
A doboz egyébként megfelel a Steam-en is látható magyar/lengyel/cseh verzának, így a hátoldalán is ezek a nyelvek szerepelnek.
Magyar egyébként a doboz? A normál kiadásnál azt írták, hogy nem választható az angol nyelv, remélem, hogy UPlayről letöltve igen.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.20. 08:51:41
Szerintem kár volt kihagyni, helyrekalapálják ezt... kénytelenek rá, mert a szidalomtenger amit kaptak a vásárlóktól, az brutál.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.20. 08:46:12
Szerk.: Én kihagytam a CE-t. Nincs már hová tenni.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.20. 08:43:28
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.02.20. 08:40:33
Utána átdob egy support oldalra, ahol az érvénytelen kulcsokért lehet reklamálni. A validáló program nem jelenik meg sehol, uninstallálni nem lehet, többé nem indul. AMD pasztmek'.
Remélem legalább nem vírus.
Szerk.: Lett volna, de ezek szerint az MSI Gaming R9 270X-em nem valid manufaktúrátó' vanik. <#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.02.20. 08:28:53
Francba, 1 hete adtam el az R9 270-esemet.
Free game from AMD (Modern R9 or R7 or FX or APU)
These are the games to choose from.
Far Cry 3 Uplay
Far Cry 3 Blood Dragon Uplay
Dirt 3 Steam
DiRT Rally Steam
Saints Row IV Steam
Sonic & All-Stars Racing Transformed Steam
Guacamelee Steam
Lego Batman 3 Steam
Napoleon - Total War Steam
Sid Meier's Beyond Earth Steam
Tales From Space: Mutant Blobs Attack Steam
DYAD Steam
Space Run Steam
forrás
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.02.20. 08:03:26
Nesze neked IGN. Nézd a like bart videó alatt.
"They go on in the video to spread even more misinformation. In fact, Sean Finnegan bestows his "facts" on PCs and then admits he actually doesn't own one. This shit has to stop."
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.20. 07:17:58
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.02.19. 18:58:09
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/