Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez így már megnyugtatóbb. Nincs nagy tapasztalom a Uplay nyelvi régióival. Az Origin viszont aktiválásnál fel szokta kínálni a nyelv(csoport)választást.
Én a választási lehetőségre szavazok a megkötések helyett. Igaz, ennek semmi köze ahhoz, hogy hol élek.

Mellesleg családon belül is tapasztalom, hogy angol nyelvű játékokkal fel lehetett hozni más nyelvtudását is, és nekem is segítettek. Szóval a lehetőség taneszközt is jelent egyben. Ettől még jó, ha van honosítás is, pláne ha az megüti a szintet is, és nem vállalhatatlan vagy problémás. A múltban volt példa bugokra és patchelhetetlenségre is, igen, a hivatalos magyar verziónál. Máskor meg a DLC-k nem jöttek magyarul, aztán kutyulódtak a nyelvek.
Többek közt pont ezért nem veszek már dobozos verziójú játékot, na meg az undormány 3 nyelvű dobozok miatt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Nekem nem futotta dobozos deluxera, szóval én csak a 15 eurós Digital deluxeot vettem uplayen, abban angol,német,francia,spanyol nyelvek vannak, magyar nincs.
Nagyon helyes (online multiplayerre épülő játékokkal terveznek), így ennyivel kevesebb játékkal kell majd játszani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Fujj-fujj helyről + kupon. Season Pass-t meg a GTX970 miatt kaptam múltkor :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jogos. Ha le vagy maradva, akkor érdemes kivárni, megy le ezeknek is az ára, mint a fene.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem kamu. Magyarországon élek, nekem ez így rendben van.

kigyi
Honnan sikerült olyan jó áron beszerezni hogy le is csaptál rá?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
online multiplayerre épülő- Na nem lesz több ubi game-em soha?

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot MerlinW!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Ugye kitöltötted a program opt-outot is (https://www.amd4u.com/amdgamepromo/pvtOptOut) (szken a számláról, meg a batch fájl kimenete)?
Ha nem, akkor próbáld úgy. Nekem is visszadobta, majd még próbálkozok, de csak hétfőn tudom beszkennelni (ASUS Radeon R9 280X).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Azért remélem, kamu, hogy Uplayen is csak magyarul (és esetleg az említett további nyelveken) játszható ez a verzió.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.20. 09:58:11
IMYke2.0.0.0
Én még nem tartok ott - rá is érek az újabbakkal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem emeltem ki, de szerintem, nekünk ez nem jó hír:

"Guillemot szerint a jövőben inkább az online multiplayerre épülő, tartalmakkal hosszú ideig frissíthető játékok kerülnek majd a középpontba, ezek ugyanis hosszabb távon jelentenek biztosabb bevételt, mint az évente érkező single player játékok."

//Úgy látszik, a DLC-zés már nem elég nekik a terjeszkedéshez, és a Bugattik vásárlásához.

Tinman
Pont ebben a pillanatban szereztem be a Syndicate-et, abból is a Special Edition-t*, Season Pass-em meg már volt.

Végre. Utolértem magam AC kollekció ügyben.

A Season Pass ugyanis nem tartalmazza a Darwin és Dickens Conspiracy küldiket, az előrendelőknek meg a Special Edition ill. a nem olyan rég kiadott Gold vásárlóknak jár. Az alap + SP tehát nem tartalmazza ezeket a rövidke sztori DLC-ket. Mondjuk ahogy olvasom a Darwin, Dickens küldik minősége erősen a béka segge alatt, de hát a teljes játékhoz nem árt. Egyébként az alap játék és a special között volt kemény 1.5 ojró eltérés, nyilván a Special-t vettem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.20. 09:49:37

IMYke2.0.0.0
"Nem fog többé évente megjelenni az Assassin's Creed

Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója a GamesIndustrynak nyilatkozva azt mondta, ugyan az Assassin's Creed jövőre visszatér, ez azonban nem jelenti azt, hogy onnantól kezdve visszaállnak évenkénti megjelenésre. Úgy fogalmazott, a cél inkább a "rendszeres" megjelenés.

Ezzel együtt a Ubisofton belül egyfajta változás is végbe megy. Guillemot szerint a jövőben inkább az online multiplayerre épülő, tartalmakkal hosszú ideig frissíthető játékok kerülnek majd a középpontba, ezek ugyanis hosszabb távon jelentenek biztosabb bevételt, mint az évente érkező single player játékok. Példaként a Rainbow Six Siege-et, a The Divisiont, és a For Honort hozta, de még ebben az üzleti évben érkezik egy másik cím is, ami ebbe a sorba illeszkedik majd."

Tinman
Elírtam, tessenek megkövezni. U.i. akciós kövek eladók.

A doboz egyébként megfelel a Steam-en is látható magyar/lengyel/cseh verzának, így a hátoldalán is ezek a nyelvek szerepelnek.

Botond
Nekem jövő héten is elvisznek szerencsére 6 dobozt, a héten is elment 3, szóval a gyűjtemény lassan de biztosan leapad 10 alá, nem fog kinézni végre a géming sarok úgy, mint egy dobozraktár. \o/
Botond
Heroes8 nekem is kellene!
Jó, de nincs kedvem a kert végébe építenem egy múzeumot a játékoknak 😊 Kiegészítők (DLC-k) még biztos jönnek bőven, meg patchek is.

Magyar egyébként a doboz? A normál kiadásnál azt írták, hogy nem választható az angol nyelv, remélem, hogy UPlayről letöltve igen.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.20. 08:51:41
Tinman
Kíváncsi vagyok rá, csak még fel sem bontottam <#vigyor3>

Szerintem kár volt kihagyni, helyrekalapálják ezt... kénytelenek rá, mert a szidalomtenger amit kaptak a vásárlóktól, az brutál.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.20. 08:46:12

Heroes VIII? Te aztán hardcore módon nyomod az előrendelést!

Szerk.: Én kihagytam a CE-t. Nincs már hová tenni.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.20. 08:43:28
Tinman
Most olvasom, hogy szerencsétlen Heroes VIII lassan játszható lesz, 1.7. patchnél járunk, a megjelenés óta 5 hónap telt el, most kerül olyan formába lassan, hogy végig is játszható talán már tisztességgel. Lassan meg kéne bontani a CE-t? ^^

Tehasut
Igen, igen. Erőteljes bundli zamata van. A helyükben ki sem jöttem volna ilyen égéssel.
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.02.20. 08:40:33
Tinman
Így már oké és elég lehangoló, amit írtál, meg engem a felhozatal se hozott lázba, mert ezek nagy része bundli szökevény :-/

benőmenő
Na most képzeld el, hogy le kell tölteni a programot, ami validálja a kártyádat. Namost ez a képembe tolta, hogy az enyém az nem valid.
Utána átdob egy support oldalra, ahol az érvénytelen kulcsokért lehet reklamálni. A validáló program nem jelenik meg sehol, uninstallálni nem lehet, többé nem indul. AMD pasztmek'.
Remélem legalább nem vírus.
Tinman
Húha, ezt még dekódolnom kell :-)

benőmenő
EZ Dirt Rally. Van baj? <#fogmosas>
Szerk.: Lett volna, de ezek szerint az MSI Gaming R9 270X-em nem valid manufaktúrátó' vanik. <#wilting>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.02.20. 08:28:53
Tinman
Ez a lista :-DDDDD

Tehasut
Az AMD visszavág!
Francba, 1 hete adtam el az R9 270-esemet.

Free game from AMD (Modern R9 or R7 or FX or APU)
These are the games to choose from.
Far Cry 3 Uplay
Far Cry 3 Blood Dragon Uplay
Dirt 3 Steam
DiRT Rally Steam
Saints Row IV Steam
Sonic & All-Stars Racing Transformed Steam
Guacamelee Steam
Lego Batman 3 Steam
Napoleon - Total War Steam
Sid Meier's Beyond Earth Steam
Tales From Space: Mutant Blobs Attack Steam
DYAD Steam
Space Run Steam

forrás
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.02.20. 08:03:26
Fpocok
"You have to invest WAY more money to play the slightly better looking version on PC"

Nesze neked IGN. Nézd a like bart videó alatt.

"They go on in the video to spread even more misinformation. In fact, Sean Finnegan bestows his "facts" on PCs and then admits he actually doesn't own one. This shit has to stop."
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.20. 07:17:58

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
Most láttam amit írtál. Igen én is most kaptam meg a kódot mail-ben. Mind a 3 nagyon jónak néz ki.
Tinman
Megkaptam végre én is... Streets of Rage II jóféle retro, Condemned alapmű és még nem volt meg, Binary megvolt már. Többet kaptam, mint amit vártam. Mondjuk ezért a pakkért, pár dollárt dobtam is volna, nem is értem miért free.

Nemrég küldtek kulcsot a megadott, spamre rendszersített fiókomra. Mondjuk ebből megvan mind, nekem majd a Renegade Ops kell, meg az elsőből érintett a Jet Set Radio (31 fps-hez igazított fizika, Fpocok biztos örül neki).
kill3r21
Srácok ha valaki lát, hall, vagy tud occó Division Kuponról, szóljon nekem majd 😊
Rapid81
Aha,észrevettem. Az eddigi 40 óra alatti 2 kifagyás helyett most 2 óra alatt produkált 3-at... <#falbav>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Ma jött az első hotfix (egyenlőre csak fps drop fix meg talán pár fagyás), komoly patch hamarosan.
robotnyk
g2a, shadow of mordor goty, 1200-1500 körül.
Nem hiába megy a gamer körökben a mondás, hogy "You can't spell ignorant without IGN."
Fpocok
IGN is egy nagy rakás fos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Oksa és magyarul?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Mi tudunk angolul...

darkSectorxxx
De legalább magyar. 😊 Angol írásokat nem linkelek soha, hacsak nem annyira fontos.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Inkább ilyen forrást... Sárt nem szeretjük.

darkSectorxxx

Scooter
sszemtelen nyerte az L.A. Noire: Complete Edition-t. Gratulálok! <#taps>
kigyi
Persze ők hozzájutottak az "összes" gamer email címhez 😄 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.02.19. 18:58:09

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

darkSectorxxx
Ma néztem 1000ft-os TR-t és már nem elérhető.... S

Tinman
Ehhez bárki is hozzájutott végül?