Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
STEAM-en akartam írni kommentet. Tegnap még ment.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iOS Universal (=mobil gém)
<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.19. 14:02:21
irónia alert
A Dead State-re mar fajt a fogam egy ideje, ennyit siman meger.
SpeedRunners kod nekem nem kell, akinek esetleg igen:
Utoljára szerkesztette: Smuge, 2016.02.19. 13:23:53
Elmentem a checkout végéig, elvileg nem rinyál a Hungary miatt, van PayPal, és nincs szállítási költség.
Egy petíciótól nem, de amikor elmarad a szokásos Euro-eső, attól már hajlamosak a megújulásra.
Kevés olyan játék van, amire érdemes teljes árat kicsengetni (és itt jön az amit írtam, hogy németországi árakkal nyúzzák a magyar prolit), amire meg nem, az úgyis veszít az árából ~30%-ot néhány hónap múlva.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én szerintem várok pár évet, mielőtt nekiesem😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ez a Dying Light meg jó lesz Complete Collectionba 1500ért évek múlva.
Next PC upgrade: 2022
"Egész évre új tartalmakat ígér a Dying Light fejlesztője
Még csak most jelent meg a rengeteg tartalmat ígérő Dying Light: The Following – Enhanced Edition, de a Techland már arról beszél, hogy az új tartalmak eljövetelének nincs még vége. A stúdió azt ígéri, hogy a játékosok igényeit is figyelembe véve folyamatosan új tartalmakkal állnak majd elő 2016 során."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csatlakoztál Istihez, aki valahol szintúgy letévedt a beszélgetés mezsgyéjéről.
Szó sincs itt arról, hogy nekem/ünk ezzel-azzal az árral bajunk van.
Arról van szó, hogy szép lassan belefásulunk - mi, a világ játékosai - abba, hogy (figyelem, erős sarkítás!!!!) 60 euró alatt már csak indie játékok jönnek, mert már az Early-ben megjelenő 1 A-s játékok végára is
S még egyszer: az egész gondolatébresztő írás volt, nem pedig konkrét termék miatt felsírás, aminek a feloldásához
Tény: sosem fog egyetlen cég sem megenyhülni egy petíciótól.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
eladó egy uplay-es fiók, amiben csak a crew alapjáték van benne, akit érdekel írjon privátban!!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Next PC upgrade: 2022
Subscription Confirmed
Your subscription to our list has been confirmed.
Please allow up to 24 hours for a unique Steam code containing this content to be sent to you.
Szóval elvileg 24 óra múlva küldik.
Streets Of Rage II, Binary Domain és Condemned: Criminal Origins.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.18. 19:06:46
Még az alapjátékok sem.
Az viszont tény hogy itt magyarországon legalábbis rengetegen azt hiszik hogy egy évekig készült játék, csak mert mondjuk 8 órás, nem ér többet egy pizza árárnál, mert pc-n sokszor ennyiért jut hozzá.
Meg hogy majd egy ezresért megveszem, meg várok a bundle-ra mert annyit ér.
Fenét, megéri a pénzét szinte az összes AAA még a kisebb bugok ellenére is.
Csak azért sok, mert szarják a játékokat, és mindenki 100 játékot akar 10 játék árából venni, nehogy lemaradjon valamiről.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.18. 18:43:46
Megtehetném, hogy egy Amerikában élő sandwich board man, vagy mosogatólány, netán Andrew Wilson EA CEO fejével, és pénztárcájával, de nekem attól nem lesz jobb, és akkor sem állunk semmivel sem közelebb a statisztikai igazsághoz, miszerint a Föld játékosai mennyire vagy sem fásulnak bele az új és magas (mindenhol - lásd az amerikai A.Joe rantjét) árakba annyira, hogy végül lakonikusan természetesnek is vegyék/ük.
Mert az utóbbi lesz, nem kérdés.
Sőt, amikor egy szegény Magyarországban valaki a monitorja mögül még védeni is kezdi ezt a stratégiát [volt itt rá példa - a "játékok árai hosszú évekig nem változtak" szlogennek kezdve], akkor... tényleg jöhetnének már a borgok...
//Csak neked válaszoltam, de nem egyedül neked címeztem. Általánosságban. Beszélgetünk.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.18. 18:39:46
Vastagabb nyugaton a pénztárca, de azért kár úgy tenni, mintha tennének az árra.