Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Just Death

"Just Death is an “Open-World Sandbox Crime Game” set in procedurally generated cities. Just Death features an Online Open City mode, Vigilante, Bank Heist, and Gang War modes. Join in the development today!"

Random generált város. Érdekes.
Viszont a videó és a képek nem győztek meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát akkor azért....<#bee1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Tudtommal a kettőnek ugyanaz az üzemeltetője.

Párszor vásároltam már onnan, eddig még nem volt gond. Kb. G2A szint.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Hm, épp most hogy megvettem a '15-öt:
Farming Simulator 17 announced
Mé' nem 16? 😊

Köszönöm. Meg is vettem. Haza érek aktiválom is.<#puszi>
Tinman
Béna programozók... az milyen már amikor az AC China kórájhét, eszeszdé, gaytx970 mellett framedroppol? Vicc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
De ez legalább szénné árazva ennyi amennyi. A Cod összeset azonnal megvenném ha végre 3-4 $ lenne minden rész. De azt soha nem éljük meg 😞

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Az elég durva, hogy a full ára még mindig mennyi 😮

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Éppen tolom, pár órám benne van, eddig elég kellemes.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Nem rossz. Bár a The Scorchers DLC nincs benne. Igaz én decemberben 4.99+2.49-ért vettem, de nem bánom. Aztán ha bánnám is, nem tudok mit csinálni. <#vigyor1>
zorrobomber
Dzsini
Kinguin szürkezónának számít, voltak régebben rossz hírek róla. Mondjuk ennyi pénzért akár még zsákbamacskának is jó, ha valakit érdekel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Akinek még nincs meg elér rég látott epic best buy Rage €1.79 (Nem ismerem a helyet nem tudom van-e egyéb költség)

Voltan
Hát igen 😊

IMYke2.0.0.0
Én már most is röhögök rajta/uk 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ellenben, ha a Golf áramlat a felmelegedő víztől leáll... ;-)

grebber
Édes jó istenem , azért itt keményen elnyomta az agyatokat a szmájli hatás.
Erről itt dögöljek meg ,de fogok könyvet írni.

Az ez dolog, hogy én suttyó gyökér csöves parasztgeci vagyok, de hogy valaki ne ismerje fel a poénokat mert nincs ott 6x10 a 23-on szmájli mögötte az megrázóan beteges.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.22. 11:53:43

MerlinW
Mondd hogy ezt valamilyen gyermek ismerős/rokonod gépelte ide, mert... huhh

[merlinw.org]

Voltan
Csak viccelt bazmeg, komolyan nyomasztóan rémes vagy...

kigyi
Golden Axe megy win10-en is 😄

Amúgy meg érdekes dolgot vettem észre a hétvégén Mafia-s kedvem volt a második részt elvittem a 9. küldetés végéig. És lol a 7. fejezetben volt 25 FPS-re beesés is. Na de ne már ez milyen régi játék és mégis 😄 Lehet az zavarta meg, hogy alt+tab volt előtte, mert valamit megnézem a fórumban, de lol.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Akkor pont van ember. Globális felmelegedés = jön az új jégkorszak. Azt érzed. Nem hiába a sok ilyen jellegű film ezekkel készítenek fel.Melegszik a déli sark elolvad a jég lehűl a óceán azt hideg lesz. Gyűjtsél sok újságpapírt az jól szigetel és melegen tart majd.

Dzsini
Globális felmelegedés sincs, mert én ma reggel fáztam.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Jézusom...

Tinman
Virtual PC, akkor is lesz... sőt.

Tinman
Gond nélkül elindítom Win 8.1 alatt 2016-ban a cirka 25-30 éves PC játékokat is.

grebber
Milyen vízért? Most is hetekig csak esett az eső árad a Balaton is. Van itt víz bőven.

Voltan
A téma amúgy is tök meddő, esélyes, hogy húsz év múlva nem is élünk, vagy a nukleáris pusztaságban fogjuk egymás torkát elvágni egy korty vízért.

Dzsini
És a win7 olyan jól fogja kezelni az új hardvereket, mint a Win3.1 a mostaniakat.

grebber
De mondjuk nem is értem miről beszélünk , ha akármi nem menne fel a win 7 egy másik SSD-re azt megy minden.

Dzsini
De azt nem vésték barlangfalra, hogy a DX9 - DX11 támogatás is "forever" megmarad. És azt se, hogy a Windows helyett addigra nem lesz valami teljesen más.

grebber
Win 10 forever hát ezt se tudtad! Ez az utolsó Windows , MEG LETT MONDVA! És amit a MS monda az barlang falra vésett igazság<#banplz>

Dzsini
...és napokig szórakozhatsz, mire találsz egy olyan emulátort, amin még elindul bármelyik.

Tinman
+1

Voltan
Jézusom...

grebber
Bele se merek gondolni 20 év múlva mennyi ma AAA címet fogok majd megvenni 1$-ért /bundleba/ingyen <#guluszem1>

Tinman
Fura amit mondasz...

VFX1 - 21 éve:

MerlinW
Hogy fogunk röhögni 10-20 év múlva ezen a képen😊

[merlinw.org]

MarkBlade
Pont ezt írom hogy régen volt jó. Az új HTC k legtöbje az egy évet sem bírja és tönkremegy. Persze addig nagyon jó.. bár mostmár túlárazott. Elszaladt velük a ló. Pedig pont az volt a fircska a kezdetekbe hogy azt a minőséget adták megfizethető áron mint a nagyok.. samsung..apple..
kigyi
Volt egy pár HTC-m az újításaik miatt imádtam a céget mindig, de sajnos a minőség terén más a véleményünk. Sokszor sikerült nekik is rossz minőségű terméket piacra dobni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Nem baj majd itt is az lesz mint lassan mindenhol hogy kb 2 cég lesz az egész világon amiknek mindenük megvan<#eljen>

MarkBlade
HTC csak vergődik.. Lassan eltűnik ő is mint a Nokia. Egyre drágább és rossz minőséget gyárt. Régen ez az arány fordítva volt, de nem tudja a lépést tartani a nagy gyártókkal.
Ez a VR szemüvege is érdekes de szerintem lesz ez fél áron is nem sokára.Samsung kb ingyen fogja adni a 4K telefonok mellé..
darkSectorxxx
Én megmondtam volna ha kérdezel. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

benőmenő
Attól még nem kevésbé lelombozó.
Dzsini
Pedig már jó ideje lehet tudni, hogy egy kellemes középkategóriás gép ára lesz egy-egy ilyen duplaminimonitor.

Fpocok
A jövő!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

benőmenő
Én kis naiv meg azt hittem anno, hogy ezekkel a vr cuccokkal kapok egy olcsóbb opciót a "méregdrága" 3D-s monitorokkal szemben, ami jobban kitölti a látóteremet. <#szomoru1>
Fpocok
Jah, hát igen. Érződik rajta, hogy távol-keleti. Akit zavarja a stílus, az kerülje el messziről. Engem nem is zavar, nem is különösebben vonz. Nem is az a része, ami megfogott, hanem az, hogy a harc mellett millió dolog van, amivel el lehet szórakozni.
Háát néztem most, pár videot róla 😊 Szinte csak csajszik futkosnak benne és nagyon koreai 😊
Biztos kihagyom.
A kérdésed jogos és a mindegy, mint válasz. Persze aki szereti ezeket az biztos jól ellesz vele 😊