Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Build 31: Voice-Overs, Intro and Polish Pass is now Live!
23 FEBRUARY - ZANTAI
After all these years, we have finally arrived at the finish line. Build 31 marks the last pre-release build for Grim Dawn, and it is here! We are proud of the work the team has put in to bring you the game and we hope that you enjoy the culmination of our efforts.
With this update, we have polished nearly every aspect of Grim Dawn, from performance and environments to class balance and itemization. You can now play through the main storyline with fully-voiced NPCs and start a new character with our animated intro. Achievements have also been unlocked for the achievement hunters out there.
As always, we will be monitoring the forums for any unexpected issues, which we plan to address in upcoming hotfixes as we prepare to take Grim Dawn out of Early Access.
For the full list of changes, visit the forum.
//860 MB szabad helyet leszippantva érkezett ez a patch.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.23. 12:01:33
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Semmi fanboy duma, nekem perfekt játék alatt. 😊
Xone kontroller 10/12
Szerk.: Persze én a mostani megoldásommal jól elvagyok, de akkor is dühítő az az ignorancia, ahogy kihagyják a ziccereket.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.23. 09:32:27
/szerk: igen, néha nekem is belagzott bt-n. De ez szerintem nem a bt adapter hibája, hanem a nonoffisül illesztés miatt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.23. 09:24:00
Egy KotOR-nál amúgy rendben van az egér emulációja. Nem FPS-ről van szó, és nem is a tapipaddal irányítom a karaktert, hanem kissé darabosan a két analóggal. Ez egy RPG-nél nem probléma. A képességek használatánál és a Pazaaknál viszont sajnos nincs alternatívája az egérnek, de szerencsére egyszerű mozdulatokról van szó.
ezt bátran állíthatom, az állandó kábeles exkluzívmódos baszkura miatt.
Egyébként akkor is le kell húzgálni, ha rá van dugva? Mármint úgy értem, hogy tölteni sajnos úgyis vissza kell rá rakni, hogy merüljön le.
A 360-nak sem használhatatlan a d-padja. Oké, jobb a ds3/ds4 d-padja, de a mai játékok szinte már nem is használják/játéktípusfüggő. Mésrészt azon is van, és nekem sosem fájt a használata sem. Nincs tökéletes megoldás, én is ezt mondom, de win10 kérdéskörben szinte a ds4 a legrosszabb, ezt bátran állíthatom, az állandó kábeles exkluzívmódos baszkura miatt. Ha az nem lenne, egy jó alternatíva lehetne, mert ergonómilaiag talán a ds4 a legjobb kontroller a piacon.
/szerk: most látom nem válaszoltam a kérdésedre: nem, nem próbáltam. Ami nem megy kontrollerrel, azokat nem is bántom ilyen megoldásokkal, mert jót nem szült még egyik sem. Énnekem sajnos az egér nem helyettesíthető sem tapipaddal, sem CC-vel, sem sehogy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.23. 09:09:33
Erről a felvetésemről van tapasztalatod? Mert ha mai játékoknál nem is, retrónál fontos kérdés. Engme éppen érint, nyilván a nagy többség számára nem kardinális kérdés.
akkor leginkább máig a legjobb az x360 kontroller.
És aki használná a D-padet?
Nincs egy tökéletes megoldás, de legalább már több megoldás is van a sok elmegy helyett. És akkor most beszélgessünk a Steam-kontrollerről! <#eplus2>#eplus2>
Összességében a ds4 windowson való használatához képest mindent egybevéve jobb és olcsóbb megoldás egy x360 kontroller vevővel. És ergonómiailag sajnos a one kontrolleres megoldástól is jobb, meg minőségben/tartósságban is. Csak kevesebbet tud, de ha valakinek nem kell audioátvitel, akkor leginkább máig a legjobb az x360 kontroller.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.23. 08:48:04
Pontosan.
Vagy filmnézést kezelni.
Bár én is vettem 600ft-os fasza rádiós egeret, de abba kellene vennem aksit. 😄
Egyébként meg lehet szakni a tapit, és a kiegészítő funkciók ellátására jó. Néha lefekvés előtt még fórumot is olvasok az ágyból vele, mármint ami kedvencelve. Meg kell szokni, mint a laptop tapiját. Persze limitációi vannak, komolyak.
Így néz ki nálam a az erősorrend: egér>>>>>>>>>>>>>>>>laptop pöcökegérrel>>>>>>laptop tapipaddal>>>>>>DS4.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.23. 08:33:14
Hát akkor én tévedtem, megmertem volna esküdni hogy elég csak finoman a tapipad felületét megkocogtatni, 1x vagy gyorsan 2x (akkor nem tudom mivel keverem össze).
Hát akkor sajnos ez maradt. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.23. 08:30:37
A led bar-t akkor veszem észre, ha merül a kontroller és pirosan villog, vagy csatlakozáskor fehéren. Egyébként ki van kapcsolva. A hangszóró és a jack csati sajnos nem működnek, bár nem is érzem a hiányukat.
Nekem nem volt ez problem. Nem fontos benyomni tudtommal, elég finoman hozzáérni a tapihoz, most nem akarok baromságokat mondani, letesztelhetem neked, de 99% hogy úgy is megy mint a laptop tapija.
Régen próbáltam, ha meg fizikailag nyomod, az is megszokás kérdése, nem egy komplett egér, de szokható, a lényeg hogy müködik. 😄
Kár hogy játékokban már elvileg nem.
A Led Bar-t meg nem figyeltem, hangszórót sem.
Cserébe van tapipad. 😄
Szét kéne kapnom végre a ps4 kontrollert és kicserélni a karoka, de parázok hogy széttöröm. :S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.22. 23:40:02
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viccen kívül, ha vennék mostanában én is PS4-et vennék a currgen konzolok közül.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.22. 20:25:45
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.22. 19:48:23
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És mi van ezzel az elite gamepaddal?
SZERK: Ránéztem amazonon, inkább hagyjuk 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.22. 19:11:10
PChez Xbox kontrollert végy, az minden játékkal 1000%osan megy mindig és mindenkor. Mert az van támogatva fullosan.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.22. 19:08:06
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ami viszont gáz az akksi idő (DS 3 töredéke) és a kontroller minősége. Mert hiába olyan az ergonómia, hogy intant ejakulálsz tőle, ha 2-3 hónap után már a jobb ravasz érezhetően elpuhul és a jobb stick kicsit lötyög (nem ugrik középre, bár még játék alatt ebből probléma nem volt), plusz szintén a jobb stick tetején újabban már egy kis hasadás is látható a műanyag borításon. Sony pasztmek'!
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.02.22. 19:10:14
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.22. 18:53:12
ratgab: nem látom az összefüggést a kettő között. <#nemtudom>#nemtudom>
Next PC upgrade: 2022