Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Próbálj egy refundot. Ha nincs benne még 2 órád. De lehet hogy a két hét miatt nem adják meg. Mindegy, nem veszíthetsz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
Pedig azt hittem sony párti marad és kitart mellette, feltételezem a családi élete végett hagyott fel vele. Ő asszem ilyen Killzone rajongó volt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Kaptam -75% Valkyria Chronicle kupont. Kell valakinek?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
A siker boritékolható!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
A Sunless Sea jóság, csak annyi bajom van vele hogy roguelike, ami nem igazán illik a főként sztori alapú játékmenethez. Az írás stílusa tesztelhető a fejlesztő korábbi browser játékában, a Fallen London-ban.

Kongy
Nem én vittem el, hanem szereztem én is, és kipróbáltam ezt a Vikinget... hát ez még ingyen sem kell, negyed óra után feladtam, nagyon gagyi 😄 Többiről meg nem is hallottam még. Előző csomagban a Condemned viszont nem rossz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Maradt egy Make War Not Love 3 steam kódom - Gunstar Heroes, Renegade Ops és Viking: Battle for Asgard játékok vannak a csomagban.
Szabadon vihető <#wink>
7LJA3-6MNN4-NBY50

Scooter
Never Alone + Foxtales DLC érdekelne, ha valakinek nem kell. Lenne bundle-kból cserém. PÜ.
Moby
PS4 launch előtt nemsokkal likvidálta magát innen. Illetve azóta talán 1x benézett.

Adversus solem ne loquitor

RatBaG
ez annyira tipikusan az én formám...
kínai steam sale végén égette a pénz a walletet, hosszas vajúdás után megvettem a never alone+dlc-t. toltam a tomb raidert, épp a végére értem, aztán másnap úgy lebetegedtem, hogy két hétig rá se bírtam nézni semmilyen játékra, örültem ha a böngésző ikonját eltaláltam.
és akkor eljött a mai nap, végre kipróbáltam ezt az eszkimós témát... erre este bedurrantják a bundleben, gyáá. FML, komolyan.
mellesleg pont a trine 3 volt, amin még agyaltam, de nagyon rövid, ilyen áron nem érte meg.

Per Aspera Ad Inferi.

darkSectorxxx
Úristen mikor volt ő utoljára sg-n? DT jobbkeze volt vagy fordítva nem emlékszem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Számít. És hiányolom a fórumról.

Ha ez számít bármit is, utolsó felbukkanásakor Goblinúr is ajánlgatta.
Moby
Hű basszus, ez a Door Kickers tényleg jó anyagnak tűnik! <#eljen>

kigyi
Egyenlőre az alapcsomagot én is behúztam, ráérek kivárni az extra játékokat. Abban még lehet olyan amivel már biztosan best buy a T3 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Moby
A never alone megvan/volt one-ra, de nem kötötte le a figyelmem.

A Never Alone és a Door Kickers is elég jónak tűnik, a legmagasabb tierről viszont már kevesebb lövésem van, azok címe mond a legkevesebbet.
MerlinW
Angol kiosztás esetén
⇧ Shift+3

Amerikai esetén:
⇧ Shift+AltGr+4
⇧ Shift+Ctrl+Alt+4

Magyar és egyéb kiosztás esetén:
Alt + numerikus 0163

Vagy innen kimásolod, ami kell:

Windows-on (is) beállíthatsz több kiosztást és Alt+Shift-el vagy Ctrl+Shift-el (beállítható) váltogathatsz köztük.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.23. 20:39:58

[merlinw.org]

Moby
Hmmm. Egész jó. Outlast-et valahogy sosem toltam végig ps4-en, lehet bele kéne állnom valamikor megint. Trine3 kívánságlistás. Kicsit drágállom, de határeset.

Totti5
Gondolom kb teljesen olyan mint az FC3-4, de azokkal nem játszottam, csak más környezetben, korban, gépfegyverek nélkül ( gyűjtögetsz, kraftolsz, nyitott terep, sok sok élőlény, bandák amik itt törzsek lesznek ). Hangulata a prológ alapján nagyon jó, szokásos kiforrott Ubi FarCray minőség, rendezés és persze gyönyörű graf. A

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.23. 20:21:22

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem is rossz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Trine 3 miatt be kéne húzni ezt is, ellenben a többi marhára nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.23. 20:16:45

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy

IMYke2.0.0.0
"Angol szövegbeviteli nyelv (Windows 1252-es kódlap: Windows Latin-1) használata esetén például az ALT lenyomása, majd a numerikus billentyűzeten a 0163 érték beírása a £ jelet szúrja be a szövegbe (ez az angol font jele, melynek kódja az OEM kódlapokon U+00A3)"

Ja, és a forrás
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.23. 20:13:57

Fpocok
Batman™: Arkham Knight Premium Edition

17 font. Melyik gomb a font jel?

Jim Morrison
kíváncsi vagyok, mi a véleményed róla 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

robotnyk
póló nincs?
darkSectorxxx
Persze az összes.
TR az nem Microsoft-os termék.

Ne tévesszük össze azokkal a játékokkal amiket a Microsoft terjeszt!
TR ezért jött steam-re is.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.23. 19:43:02

Ahh most jött egy üzenet is így már tudok neki válaszüzenetet írni.

Egy gyors kérdésem lenne, hol lehet Steam Giveaways-on megköszönni a nyereményt , még viszonylag új vagyok rajta, ( 2 hónapja kb. 600 valahány entyres-szel ) ééééés most nyertem először. Már megköszöntem a játék adatlapján amikor rányomok magára a játék nyereményre kommentben, lehet hogy az illető Steam profiljára is kellene írnom. Nem tudom hogy melyik lenne a legillendőbb. Mindkettő se árthat szerintem.

Fpocok
Gears of War Ultimate Edition is windows store only lesz.

zorrobomber
Még nem. Modok eddig is voltak csak döcögősebb támogatással.

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

TBTPumpa
Magyarból nem érhető el a Gamestop... Kár, a Season Passt behúztam volna ennyiért.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

JaSoN HuNTeR
A egyik legújabb eredeti játékom:

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.23. 18:44:27

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

genndy
Még nem. Modok már enélkül is vannak szép számmal, de majd ezután indul be a dömping, mert ez a hivatalos szerkesztő.

grebber
Insurgency: Sandstorm - újraépítik a játékot, már konzolokra is

Alapjaiban ugyanaz marad, mint amit most ismerünk, viszont Unreal Engine 4-et raknak alá, kap egy sztorimódot, játszhatjuk kompetitíven és kooperatívan, illetve egyelőre nem részletezett tartalmakkal bővítik még. Megjelenés valamikor 2017-ben <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
X-COM 2 nekem a listámon van. A GeoW4: konzol. Division: MMO (ráadásul béták alatt is, hát még majd a fullban mennyi csíter lesz, a kliens oldalról) - nem izgat.

IMYke2.0.0.0
OFF-topik - az ilyen témáknak nyitottuk.

wesker24
Division skip <#levele>
Gears of War 4 skip <#levele>
X-COM 2 meg eleve instant skip <#levele>
kigyi
Használ valaki Aerocool DS rendszerhűtőt? Ha igen akkor jók? Halkak? 10.8dbA-t írnak rá, de nem tudom eldönteni, hogy csak viccelnek, vagy tényleg "hangtalanul" teszi a dolgát. Készülök a nyárra 😄 Tudom nem teljesen játék téma, de szorosan kapcsolódik hozzá nekünk gamereknek 😊
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.02.23. 15:17:10

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

benőmenő
Ez még nem jött ki? <#fejvakaras>
zorrobomber
Firaxis <#eljen>
Pre-order <#levele>

IMYke2.0.0.0
Mind érint minket:

"Minden Ubisoft-csapat számára elérhető a The Divsion motorja

A Snowdrop Engine mindent tud, amit egy modern motornak tudnia kell, erről már meggyőződhettünk a The Division bétájában. Ahogy a Ubisoft Massive már korábban beszélt róla, mindig is ez volt a cél: az alapoktól akartak elkészíteni egy olyan újgenerációs motort, ami maximálisan képes kihasználni az új konzolok és a PC képességeit.

A fejlesztőktől Martin Hultberg elmondta, a Snowdrop motort úgy alakították ki, hogy kiválóan kezelje a részletes és nagy nyitott világokat, valamint a napszakok és az időjárás változásait. Most, hogy az engine tulajdonképpen elkészült, elérhetővé is tették a Ubisoft összes stúdiójának. Először Tom Clancy-játékok érkeznek majd erre építve, de minden más belsős csapat előtt is nyitva áll az ajtó.

A motor egyik fontos része egyébként a Dark Zone-t vezérlő mechanizmus, amihez hasonló szintén bekerülhet más Ubisoft-játékokba. "A lényeg, hogy a motor úgy tud váltani a játékmódok és a játékosok száma között, hogy közben nincs töltés, sem lobbik, sem pedig menük. Szerintem ezt simán lehet használni számos más játékunkban, akár az Assassin's Creedben is"."

"Grafikai bomba lesz a Gears of War 4

Ezt maga Rod Fergusson mondja, aki egyébként az első három rész producere is volt az Epic Gamesnél. "Ahogy az eredeti Gears of War megmutatta, mire is képes az Xbox 360, úgy lesz ez a negyedik rész és az Xbox One esetében is".

De vajon a többjátékos rész 60fps-sel fut majd? Nos, ez továbbra is kérdés, de Fergusson mindenesetre utalt rá, hogy valószínűleg ez lesz a helyzet: "A Gears of War Ultimate Edition futott először 60fps-sel a sorozat történetében, amiből sokat tanult a csapat, és igazán megláttuk az előnyeit. Úgy gondolom, hogy ezt ki fogjuk használni a Gears 4 esetében is"."

"Nem tudtak a fejlesztők az XCOM 2 technikai problémáiról

Mivel az XCOM 2 csak PC-re jelent meg, sokan reménykedtek benne, hogy így egy tökéletes és hibáktól mentes játékot kapnak. Ez azonban nem következett be, és a felhasználók rendszeresen panaszkodnak olyan dolgokról, mint a fagyás, az indokolatlan akadás és a véletlenszerű bugok.

Jake Solomon, a játék vezető tervezője most egy interjúban elmondta, hogy tényleg nem tudtak ezen hibák létezéséről. "Nem tudtuk, hogy így jelent meg a játék, és hogy ezek a hibák átcsúsztak a kompatibilitási teszteken. Nagyon alaposan leteszteltük a játékot, de úgy tűnik, hogy ezek a hibák elvétve jönnek csak elő."

Solomon elmondta, hiába csak néhány konfiguráció esetében jelentkeznek a hibák, ezek összességében sok felhasználót érintenek. Ezzel együtt viszont egyértelművé tette, hogy a hibákért ők, a fejlesztők a felelősek, és nem akar hárítani. Már dolgoznak a megoldáson, de egyelőre dátumot nem tud mondani a javításra."

IMYke2.0.0.0
Rise of the Tomb Raider (Steam) ($17.99/70% off) - US Only
+ $9 for the season pass!!!

//Microsoft Windows - WW - January 28, 2016...

//Ahogy a link mögött is olvasható: Gift Card segítségével vásárolhatunk mi, Amerikán kívüliek is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.23. 12:15:00