Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
Tőlem is vihető egy valkürös kupon.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.24. 19:33:56
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Ez nem természetes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Leviathan Bundle" - 2,5 euro
* Industry Giant 2
* Project Temporality
* Kill The Bad Guy
* The Last Express Gold Edition
* Leviathan: The Last Day of the Decade
* The Princess' Heart
* Zoo Empire
* Marine Park Empire
* Auditorium
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem, írj az iPonnak, ha ennyire zavar az amúgy mindenki által észrevett tévedés...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az, hogy Steam statisztika még mindig nem tudom honnan jött.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.02.24. 17:56:24
G2A
EU Steam kód: 700 Ft
RU Steam kód: 1200 Ft
Végre valami, amiben jobbak vagyunk az Oroszoknál! <#crazya>#crazya>
Final Fantasy XIII: Villámcsaj visszatér
G2A
EU Steam kód: 5800 Ft
RU Steam kód: 2200 Ft
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.24. 17:13:58
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.24. 16:56:08
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként a statisztika megfelel a valóságnak, csak a steamre hivatkozás marhaság.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.24. 16:50:45
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Currently online players (Total: 48,434)
* PC: 4,957 (24h peak: 6,388)
* XBOXONE: 12,157 (24h peak: 24,149)
* PS4: 31,320 (24h peak: 35,386)
http://bf4stats.com/
Currently online players (Total: 79,823):
PC : 21,695 (24h peak: 30,383)
XBOXONE: 9,538 (24h peak: 23,728)
PS4: 28,217 (24h peak: 35,784)
PS3: 16,068 (24h peak: 19,463)
XBOX360: 4,305 (24h peak: 8,292)
//Megformáztam, hogy gyorsan összevethetők legyenek.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.24. 16:45:27
Csak azt nem tudom, hogy az mennyire jó alap ilyen statisztikákhoz.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.02.24. 16:03:53
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.02.24. 15:44:59
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Frissült a Star Wars: Battlefront
A DICE ígéreteinek megfelelően bekerült az új Twilight on Hoth pálya a Walker Assault, a Supremacy, a Turning Point, a Blast, a Fighter Squadron, a Drop Zone, és a Heroes vs. Villains játékmódokba.
Ezen kívül a Battle of Jaku DLC tartalma most már patch-ként letöltődik mindenki számára, így azt nem szükséges többé külön letölteni. Ezen kívül persze jelentős mennyiség hibajavítás és apróbb módosítás került be a játékba.
Abba a játékba, ami egyébként a legutolsó adatok szerint most már nem kifejezetten népszerű: a Steam statisztikáit alapul véve ma már átlagosan többen játszanak a Battlefield 4-gyel, mint a Star Wars: Battlefronttal."
Két kérdésem lenne (ha valaki tudja, emlékszik e rá) a Divinity 2 Developer Cut-al kapcsolatban.
Az egyik hogy, bizonyos npc-nél használjuk a gondolatolvasást tulajdonságpontokat kapunk. Nos én nem kapok, kb. az első npc-től kaptam még Broken Valleyben, később semmit. Ez valami bug? Vagy kivették a végleges verzióból?
A másik hogy, a csata torony megszerzése után, lehet fejleszteni a társainkat (kovács, alkimista, nekromanta, kikéző) ezeket akkor tudjuk ha megcsináljuk a hozzájuk kapcsolható mellékküldetést Orobas Fjordokban. Ez mégis mire jó, mit lehet fejleszteni? Megnéztem a kovácsnál ha megoldom a küldetését, hogy visszahozom neki a Goblin követ, akkor is ugyanazokat a bűbájokat tudom betenni a felszereléseimbe mint ha nem.
Csak bátran!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.