Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én sem, de erről valahogy mindig mindenhol több információval rendelkeznek azok, akik egy nanoszekundumot nem öltek bele 😄
Mindenesetre rendeltem belőle egy sleeper agentet .
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Megint itt egy k. ígéretes cucc, csak éppen elfelejtették, hogy 2016 van... 1 dolláros bundliban jöhet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem. Bétában igen kis szelete volt játszható, a missziók meg belső terek, több szinten vannak, azokból meg csak 1-1 kóstoló volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nincs más megoldás. Nincs szabványosított. analóg elmozdulást leképző beviteli eszköz (a kormány sem az, nincs szabványosított felület hozzájuk).
Már elnézést a kifejezésért, ilyenkor agyfasz kerülget. 😄
Nem a te hibád.
De feltételezem csak vicceltél 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.25. 19:20:49
Tényleg nincs még ilyen működőben? TÉNYLEG? MIÉRT?
#justpcmasterracethings
Analóg billentyűzet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.25. 19:17:01
Biztosra veheted, hogy kivették. Elvileg az lesz a véglegesben, mint a bétában, nem? Szerintem nem tűnt nagynak. Ráadásul fele pvp terület volt.
Szerintem pont ugyanarról beszélünk...
Fejlesztés során alakulnak az elképzelések, sőt még olyan is előfordulhat, hogy valamire már nem jut kapacitás.
Azzal meg ne gyere légyszives, hogy kivágták, mert ez vagy így van vagy nincs. Ha kiadják 3 hónap múlva a többi területet, akkor kivágták, ha 1 év múlva akkor már nem biztos (habár úgyis erre is ráfogjátok). Ne találgassunk fölöslegesen már megint.
Csak lábjegyzetként megemlíteném újra, hogy 2 San Andreasnyi az a Manhatteni terület, ami hatalmas. Persze ez senkit nem érdekel amíg a DLC vörös posztó a szemek előtt van.
Mindegy engem érdekel továbbra is, DLC-t meg nem kötelező venni még mindig.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez nem igaz. Mar korabban mondták, hogy mi lesz, azt később visszavonták.
Szerk. Pár évvel ezelőtti E3 bemutatón még benne voltak új területek, csak kivették, hogy legyen dlcnek.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.25. 18:47:13
+brutál drága volt már megjelenéskor is, ami egy újabb koporsószög volt a játék életében.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.25. 18:45:04
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy bétával játszottunk? Se nem bugos, se nem félkész. Városrészek meg nem hiányoznak, hanem egyelőre nem is lesznek. Csak Manhattan közepe lett beépítve végül a játékba, aminek az alapterülete így is 2x-es a GTA Sand Andreas területének.
Hogy DLC formában mi érkezik és mi nem arról meg senkinek nem lehet egyelőre még csak lövése sem.
Ui.: Én egy darab cheaterrel sem találkoztam...Most őszintén ebben a játékban hogy lehet cheatelni? Itt a felszerelés számít, nem a lövéspontosság. Inkább RPG a Division mint lövölde (mondom ezt 5 óra bétázás után).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.25. 18:37:49
Evolve koncepciója jó volt, friss és ötletes, de nem arra épített az a mechanika amit ma a tömeg játszik. Régen egy Cs 1.5-el évekig elvoltunk pár pályán pár fegyóval pár skinnel, most egy jóval összetettebb Evolve meg van lőve, nem vonza be a potenciális nagy tömeget hosszútávon. Division befogja, mert az teljesen más mint az Evolve. Pont olyan amit szeret a nép. Mint a Destiny is. Sőt ott is az hogy még többet akarnak belőle.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(egyébként jó még a 3 is)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.02.25. 17:34:06
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- nvidiás kártyán segédprogik nélkül nem hajlandó elindulni
- nem lehet patchelni
Sosem játszottam végig, mivel egy Win újratelepítés során elszálltak a mentéseim, az új videokártyát pedig már nem komálta.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.02.25. 17:34:22
Next PC upgrade: 2022
Most már magasra tetted a lécet, hisz jobban felnőttél, és a PC-játék ipar is felrobbant. Évente 10000+ ezer játék jelenik meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
UE4 alá kéne tolni az lenne a HD Remastered <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.25. 17:25:24
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Felébredtem.
//Divízió téma: egy darabig "menő" lesz a játék, ez nem kérdés. A kérdés inkább csak az, hogy mikor fullad ki a téma, már idén, vagy csak jövőre.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.25. 17:13:18
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Blizzard féle Overwatch pedig májusban érkezik. <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.25. 17:10:26
Kenjék a hajukra az igénytelenségüket.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.25. 17:07:54
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Azt már látom Twitches videókból, hogy Far Cry kimarad, mert ugyanaz mint az előző Far Cry-ok, nekem ez már uncsi.
Viszont Division kicsit MMO, kicsit RPG, kicsit coop. Hmmm. Nehéz kérdés. Vagy várjak megjelenés után egy-két hetet és olcsóbb is lesz ez még...