Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Endless Legend Classic Pack - $13.99
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.01. 18:54:20
Igen a Primal élményébe ( is ) nagyon sokat, ( sőt ) számít az audió-vizuális megvalósítás. Napszak, állatok, HANGOK!, őserdő. Nyilván puritán budget szinten nem lenne olyan ütős az élményfaktor, de sokszor ( nagyon szokszor ) a kinézet, hang együtt adja ki a gameplayt, mechanikát, tartalmat ( Witcher 3 ? ).
Hogy én tudok örülni annak ha jó ezen oldala is, mert növeli az élményt az nem jelenti azt hogy a graf miatt játszanák is akármivel. Csak azzal játszok amit élvezet játszani és ameddig élvezem játszani. Sem időm, sem energiám nincs csak azért játszani valami, mert kötelező ( acsi, kártyapénz akármi más ), vagy mert tecsdemónak jó. Annyi jó játék van több platformon, hogy olyanba időt ölni ami nem okoz örömet, élményt és kikapcsolódást az bűn.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.01. 18:22:28
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
+ új zenéket is kapunk, aminek nagyon örülök.
De itt van minden infó róla. Az alapjátékkal rendelkezőknek kedvezményes lesz az áttérés. Gondolom 10 euró lesz, mert 20 euró lesz alapjáték nélkül.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.01. 17:59:27
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"neked tetszik ergó jó"
Itt gyakorlatilag inkább a te bannered lebeg az ember szeme előtt. Én nem írtam a Minecraft-ról hogy jó játék alles zusamme, csak annyit hogy van forradalmi újítás a játékmenetében, és gyakorlatilag azóta boldog-boldogtalan őt másolja... egyébként persze az, szerintem. So what?
A Minecraft egy kiváló játék, de nem játszok vele (néha unokaöccsel world building coop), a Primal pedig érdekel, de csak nyomott áron, mert számomra nincs benne elég érdekes kontent. Túl van tárgyalva a téma.
Nem baszogatásképpen de amit ajánlottam nem próbálod meg? 😄
Én úgy csináltam régen hogy a win10-et egy régi vinyóra tettem nézegettem, teszteltem, mindent megnéztem kivéve a sebességét ugye, mert az SSD-vel jobb....tezsteltem és döntöttem, install.
Azóta maci a hevesben.
Nemsokára amúgy jön egy "progi" amivel a PS4-et lehet stream-elni PC-re, az új PS firmware-ben lesz a funkció.
Szóval ha veszel, nem kell kábelezni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 17:39:18
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bár most win8al tolom, aktivált meg minden... majd ha kijön, visszarakom 10et. Akkor majd más verziót rakok fel, talán nem fogja megint csinálni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
És a háttérben felsír egy
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.01. 17:35:14
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azt mondom se időm, se türelmem sincs rá. Van X, WiiU, PCn sok sok olyan játék amire nem jut időm, de azokkal játszanák, a Minecraftal meg Én nem. De megint sikerült belekeverned, mert neked tetszik ergó jó. Nekem nem ergó hülye vagyok, grafbuzi. LOL
//Vagy a száguldó vonatos leszámolásra, meg a madarakra...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.01. 16:46:03
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Morcos Izom börtönbű kigyün, és osztaggal megy egyik helyrű a másikra - sok csúnya lényt tesznek útból elfelé, és végén gyűn a Cliff Henger.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valami nem kóser a futásával a Just Cause 3-nak az biztos (lehet SSD megoldaná, habár nem nagyon hinném). A játékmenet tekintetében azonban a véleményem nemigen változott...Kevés és unalmas amit beleraktak még akkor is ha a challengek ott vannak...Kár érte.
Mentségemre legyen mondva megjelenés után vettem meg miután láttam, hogy vannak vele gondok. Azért kezdek néha odafigyelni ezekre a dolgokra :-).
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 16:38:15
Járj bokszmeccsekre! Mindenki jól járna - mi biztosan.
"Ori and the Blind Forest Definitive Edition will release on March 11 on Xbox One, Windows 10 and STEAM!"
Pont tavaly március 11-én jelent meg az alapjáték is.
Azaz már csak 10 nap! <#idiota>#idiota>
Kíváncsi leszek mennyire lesz kedvezményes az alapjátékkal rendelkezők számára...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.01. 16:35:58
De én pont azt várom el a 4. résztől amit láttam a demoban, badass harcokat, semmi szappanopera nem érdekel.
Ez nem Life is Srtange 😄
Legalábbis a magam nevemben.
QB is erre kell, hol érdekel a story meg hogy 10 vagy 7óra. Csak a fight kell adrenalin, látvány. 😄
#268707:
Most írtam le pont.
Gears erről szólt eddig is. Mit lehet benne elbaszni? Max az irányítást. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 16:33:37
Esküszöm, hihetetlen manus vagy - és kifejezetten nem jó értelemben.
Rohadtul nem akarod megérteni azt, amit magyaráz neked az ember. Mintha egy márványlappal kommunikálna az ember.
Kifejtem, hátha átmegy:
* Bárki csinálhatja, miért is ne... a játékok, a címek mennek egyik kézről a másikra, DE
-- aki megveszi, nem biztos (és az esetek 90+ %-ában sajnos inkább nem jön össze nekik), hogy a korábbi sikert akár csak megközelítik.
(Lövök egy példát: Sacred 3.)
* Viszont, ha a megszokott és megszeretett fejlesztő brigád csinálja, akkor a végeredmény biztos LEHET: sorozat-hű lesz, és nem bukik, vagy mernek nagyot gondolni
Utóbbinál szoktuk mondani, írni, hogy: "Ha nem Xxxxxx Xxxxx lenne a címe, akkor akár még jó játék is lehetne, de így..."
Értesz már?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.01. 16:33:01
Nekem Metzen artworkjei kellenek (attól StarCraft/WarCraft az adott cím), nem más ügyes fejlesztőé, mert olyat más nem tud. Hasonlót igen, de teljesen ugyanolyat nem.
Metzen féle karakterrajz (Overwatch - Soldier 76) 1998-ból!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.01. 16:31:09
Miért fontos ez, kb láttam már mit kapok ott a gameplay. nem a levegőbe beszéltek.
Nem várom el a Uncsit se hogy a ND csinálja, bárki csinálhatja, csak jó legyen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 16:25:31
Amiért mondjuk elvárNáD, hogy a Nóti Dág csinálja a Lászt ó Ász Kettőt, vagy az Áncsíra 5-öt... mert más kezétől sugárban hánynál.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.01. 16:23:21
Ez valszeg valaki kitalálta és terjesztette, a legtöbb AAA játék vagy vegyes minőség, ami medium meg high közt mozog, a TR pl High textúrákat tartalmaz, ezt a fejlesztők nyilatkozták, de ugye a gamerek jobban tudják.
mindegy ez most offtopik.
#268701:
Nem tudom miért kell az epic, most ezt nem értem. 😊
+
Win10-em van, tökéletes.
Játszani akarsz vagy a hardver meg a környezet érdekel? 😊
#268701:
ja sorry elfelejtettem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 16:21:50
Ez olyan, mint a Halo esete. Azt is megalkotta a Bungie, majd mikor kiégett, a lánycsapat 343 Industries vitte tovább.
Windows 10-re engem a rendszer jellemzőivel csábítsanak, ne agresszív marketinggel (már 100 millió légy frissített, frissíts te is ma most még ingyen azonnal) és X1 játékokkal. Kösz!
Ahogy Baker mondaná: Létezik az az összeg! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.01. 16:21:14
Amire nagyon esküsznek és a gameplay-ek alapján is nagyot durran majd.
Ezt mondom ne általánosítsunk.....a konzol maga még mindig egy kényelmes dolog, és egyenlőre nincs egyértelmű olyan dolog, amivel az új gamereket át tudnák csábítani. sokan megelégszenek a 30fps-el, a high szintű graffal, vagy costum. És vezsnek egy gépet, berakod a cumót, amit szeretnél, megvannak az x360-as játékok!
Öröm bódottág.
Látom hányan szeretnének win10 meg store-t, nézz szét a topikban, kérdezd meg a többieket.
Ha rajtuk múlik soha nem játszanak majd ezekkel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 16:16:32
De legalább ezen játékok fordíthatóságával nem kell foglalkozni:
Rise of the Tomb Raider (van Steam-en is)
Gears of War Ultimate Edition
Forza 6
Forza Horizon 3
Cuphead
Ori and the Blind Forest Definitive Edition (talán lesz Steam-en is az alapjáték miatt)
ReCore
Quantum Break
Totti spawn 3...2...1...
Okos halacska! Teljesíted 3 kívánságom?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.01. 16:09:58
Mert jön egy olyan felületre amihez bottal sem nyúl az ember, 200k-s gép kell hozzá.
Ne járjuk ki megint a kitaposott ösvényt. 😄

Zsír!
6 pálya, 60 autó a F2P játékban (azaz demó). A teljes verzió mindent tartalmazni fog, csupán 60 euróba kóstál.
Megjelenés: 2016 tavasz
Igen Denuvo-s lesz ez is, ahogy manapság már minden. A Gears of War is az...
Gondolom ukrán és indiai forrásokból ez is lesz vagy 3000 Ft. Annál többet nem is ér. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.01. 16:03:16