Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Appear offline az azt jelenti, hogy offline-nak látszik, tehát láthatatlan (be van jelentkezve), viszont másokat lát. Ilyen jelenleg többek között a Steamben sincs, ahogy az se, hogy ne írja ki, hogy játékban vagy, és milyenben (és a profilodon akkor is látszik, ha a chatszolgáltatásról lekapcsolódsz).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
A megjelenő nicknevet át lehet már írni? <#banplz>

darkSectorxxx #268785: Amikor egy év nyálcsorgatás után elindult dx10-ben a DMC 4 (NSFW)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Egyetértek, ez már nem az én resszortom. 😄
A DX10 is ezzel volt eladva ha emlékszel, majdnem ugyanígy és PONT ezzel a játékkal. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ez nem az a tesztelés, a játékot tesztelik nem a beépített extra fícsöröket szerintem legalábbis erről volt szó régen.
Vagyis a Batman-ben sem azt nézik hogy az áryék hogy működik a játékban hanem ne kresseljen inditási problémák stb,
Legalábbis nekem így magyarázták régen. Nem ugyanaz a 2 dolog.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Akkor nem szóltam. 😄

MerlinW
Az a szomorú, hogy egy remaster-el akarják "eladni" a DX12 fícsört (info: ami most nem új effektekben, hanem nagyságrendű teljesítménynövekedést jelent(het) - tehát szebbek nem ettől lesznek a játékok, hanem mert végre a fejlesztők használhatnak majd olyan DX10/11 fícsöröket, amiket eddig hw limit miatt nem tehettek) ahelyett, hogy összeraktak volna egy ütős új címet, akár techdemo-t, amiben kihoznak mindent a techno-ból (csilivili 120FPS). Furcsa döntés...

[merlinw.org]

Seth
Kikapcsolható

PSN ID.: Beegabor

bon
Mint manapság szinte minden fejlesztőnél, cél a profit. Sajnos ez nagyon rossz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Azt hittem egy MS-nál azért van pénz a tesztelésekre. Ez megmutatta ,hogy itt sincs semmiféle tesztelés. Összeáll game-é a kódhalmaz azt mehet eladásra.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Ez van ha változtatnak az eredeti játékon, hogy szebb legyen.

darkSectorxxx
Van erre egy 1 gombos téma, ki online, ez a beugró kibaszott üzenetekre van, amikor felmész és akik utánad lépnek fel online, ja kurvára örülök, most hogy játszok BB-t fantasztikus amikor beugranak ezek az üzenetek, ki a faszt érdekel ki online játék közbe....nagyon boldog leszek.

Már előre látom DS3 is kiráály lesz mikor a kritikus időben kitakarja a kép egy részét ez a foshalmaz.

Így is értesit ha valaki party-ba megy éppen, most meg az online jelenléte miatt fog beugrálni a csík!
Gratula a sony-nak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 22:22:33

Fpocok
Kb 3 óra. Platforming ilyen lasszó szerűséggel. Fantasy. A történet nem túl izgalmas, de legalább érdekes.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
A Story About My Uncle-ról, kinek mi a véleménye?
FEARka
Humble Store-nál nem lehet átváltani a pénznemet dollárra? A Humble Indie Bundle 16 vásárlásnál dollárba fizettem.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Fpocok
PS4 3.50 system software update – key features detailed
-Friend Online Notification
-Appear Offline

BAZMEG. 2016 van. A konzol 2013 év végén jelent meg. Végre offline lehet menni? Eddig hogy játszottak azzal a kínos EREDETI JÁTÉKUKKAL, amit nem akartak megmutatni másoknak?

genndy
Van viszont hozzá rajongói modpack: X-Wing Alliance Upgrade

@Tinman: neked is ment egy pü.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
yuplay az a uplay, hülye Ubisoft megfertőzi az agyam <#wilting>

Passz, én nem onnan vettem, isthereanydeal meg ki sem dobja. Pedig tudom hogy volt.

Tinman
Értem, köszi az nfo-t! A 4. pontban a cracket hová kell másolni?<#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Brazil, hola... oké értem én, de bundlis megoldásokra gondoltam. Valamilyen Lego pakkot anno én is vettem Nuuvemről amúgy, de akkor abban SW még nem volt. Szerintem könnyű útnak, macera nélkül ez most egy elég jó alternatíva.

Egyébként Nuuvemről mennyi volt a Lego?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
A naccerű' 4xAF-ről nem is beszélve, amit még driverből sem lehet jobbra erőszakolni, mert winsztórdéixzwölf. <#violent>
A LEGO Star Wars miatt amúgy simán venném 10 dollárért, de múltkor azokat már berántottam (kár, hogy éppen PC-n csak lokális a kooperatív). Csak most a KotOR pörög még (újra) 😊
zorrobomber
1$-os tier nem volt rizikó a Rebellion miatt, rámentem, de vszleg a többi nekem is inkább GOG-ra kell, köszi az infót, hajszál híján múlt hogy nem vettem meg 😊

Az Alliance-ből tudtommal nincs superior DOS-os verzió 😊
genndy
Ó dehogynem, Nuuvemről is többször behúzható volt, meg legutóbb uplayről is (ZsZso hozta a hírt, aztán nekem is sikerült, de nehéz szülés volt, Hola volt a bába meg minden).

@ratgab: ment privi.

Steamen a DOS-os floppys verziók vannak fenn (X-Wing 1993, TIE Fighter 1994), illetve a későbbi windowsos felújítás (1998). A legjobbnak tartott verzió a DOS CD-s mindkettőből (X-Wing 1994, TIE Fighter 1995), ezt utólag betették a GOG-os csoamgokba.

Különbségek:

DOS floppy - leggyengébb grafika, hiányzó szinkron, iMUSE (dinamikusan változik a MIDI zene az akcióhoz igazodva - főleg a TIE Fighter esetében legendásan sokat tett hozzá az immerzióhoz)
DOS CD - jobb grafika, animáltabb átvezetők, szinkron, iMUSE
Windows SE - újabb grafika, intró (erősen megosztó), szinkron, kevés dinamikával nyomja a soundtracket a játéktól függetlenül, billentyűvel és egérrel szívás, gamepaddel talán nem (joystick-onlynak szánták amikor megjelent)
Tinman
Hát erre mennyi az esély? :-)

Empire volt múltkori bundliban, pont a Lego a hab a tortán, az még nem nagyon forgott ilyen vonzó megoldásban.

Ha valakinek maradna külön lego érdekelne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Örömmel jelenthetem, hogy külön kulcsokat ad, és egy PayPal címről akár három vásárlás is történhet <#vigyor> (ez utóbbi csak azért infó, mert mostanában HB-ék is korlátoztak, egy vásárlás/fiók, egy vásárlás/fizetési mód, ilyesmi)

Tinman
Lego-ra rá is néznék...

Mesélj. De most komolyan. Mit veszítek vele, ha nem GoG-on veszem? Értem, hogy "CD-s verzió", de mit akar ez jelenteni? Nincsen zene? Vagy átvezetők?

zorrobomber
Ha valamivel ezek közül játszani fogok most, az az Alliance. Annál mi a helyzet?

szerk.: mondjuk nekem a Rebellion mindenképp kell, plusz egy sornak is
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.01. 20:18:19

És az inferior verzió ment warezban, ami a Steamen elérhető? Mert akkor OK, ha aazt veszed. Ha meg csak plusz egy sornak kell, akkor csak az ár számít úgyis.
Tinman
Hát sok minden vagyok csak nagy SW rajongó nem, de ezt megint nem bírom kihagyni, mert anno X-Wing + Tie Fighter rengeteget ment warezban, kicsit visszatörlesztek.

Jó bundle, de ami nekem Steamre opció, az nekem már megvan, az X-Wingből és a TIE Fighterből pedig csak a GOG-os tartalmazza a régi CD-s verziót, mely a legjobb. Kár érte.
grebber
IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com: "Star Wars Humble Bundle II"

Pay $1 or more to unlock!
* Star Wars Rebellion™
* Star Wars™: X-Wing Alliance
* Star Wars™: X-Wing vs TIE Fighter - Balance of Power Campaigns™
* Star Wars Galactic Battlegrounds Saga™
* 10% off Humble Monthly

Pay more than the average of $6.00 to also unlock!
* Star Wars™: X-Wing Special Edition
* Star Wars™: TIE Fighter Special Edition
* Star Wars™: Knights of the Old Republic™
* Star Wars™ Knights of the Old Republic™ II: The Sith Lords™
* 75% off up to any 3 Star Wars titles in the Humble Store coupon (excludes titles in this bundle)
More games coming soon!

Pay $9.99 or more to also unlock!
* Star Wars™ Empire At War: Gold Pack
* LEGO® Star Wars™ - The Complete Saga

Pay $34.99 or more to also unlock!
* Exclusive Star Wars™ T-shirt

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
HB-n STAR WARS Bundle!!! Ááá, kell, miiind!! <#szeret>

Meg megjöttek a bónuszok az Indie 16-hoz.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.01. 20:03:21

Atisz
Izometrikus Tibia.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Kékhalált megjavították már?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Soha nem adtam előre pénzt, de erre küldök....Had jöjjön, ha már kinyírták a guitar hero játékokat pc-n!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Engem a konzoloknál egyetlen dolog ami lényeges törhető-e vagy sem. Mert ha nem nem érdekel ha igen királyság van 😄

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Ezt, az indokot bírom.
És? Már most is az lényegében. Én csak azt mondom, hogy talán többen vennék, ha tudnák, hogy hosszútávon is jól fog menni.

Fpocok

Totti5
Az nem konzol, hanem PC.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Én már évek óta mondom ezt. Legyen a konzol egy pc lite, pc for dummies. Nem kell 35362362 millió hardver, legyen mondjuk a hdd meg a vga cserélhető. Legyen 3 féle mondjuk... egy, ami alacsonyabb felbontáson 60-fpssel viszi, egy, ami fullhd30 és egy ami fullhd60. Lehessen őket egyszerűen cserélni. Ennyi. Jah, és alapból vigye egér és billt. 😄

Nagyon offban járok? Akkor még annyit, hogy legyenek hozzá jó exkluzívok, mint mondjuk egy Quantum Break... izé, Halo... vagyis Forza. 😄

IMYke2.0.0.0
Velkámm 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi Imy.

Miért neked kettő is van?

Esetleg kell neked a kód, mert én szivesen átvenném...Megegyeznénk.

IMYke2.0.0.0
Magyar kezek faragták: "Balrum"
Popular user-defined tags for this product:
RPG Adventure Strategy Indie

Sirch
Amelyik kártyával kiszedtem a Tomb Raidert, Batmant, Syndicate SP-t, azzal nem engedte.
A másikkal igen.

IMYke2.0.0.0
OFF-ba less át! Ma, sokkal korábban linkeltem, és Tinman reagált is...

De segítek:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.01. 19:03:40