Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
darkSectorxxx #268785: Amikor egy év nyálcsorgatás után elindult dx10-ben a DMC 4 (NSFW)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A DX10 is ezzel volt eladva ha emlékszel, majdnem ugyanígy és PONT ezzel a játékkal. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Vagyis a Batman-ben sem azt nézik hogy az áryék hogy működik a játékban hanem ne kresseljen inditási problémák stb,
Legalábbis nekem így magyarázták régen. Nem ugyanaz a 2 dolog.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[merlinw.org]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Next PC upgrade: 2022
Már előre látom DS3 is kiráály lesz mikor a kritikus időben kitakarja a kép egy részét ez a foshalmaz.
Így is értesit ha valaki party-ba megy éppen, most meg az online jelenléte miatt fog beugrálni a csík!
Gratula a sony-nak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 22:22:33
Parasite Eve 2, best game EVER!
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
-Friend Online Notification
-Appear Offline
BAZMEG. 2016 van. A konzol 2013 év végén jelent meg. Végre offline lehet menni? Eddig hogy játszottak azzal a kínos EREDETI JÁTÉKUKKAL, amit nem akartak megmutatni másoknak?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Passz, én nem onnan vettem, isthereanydeal meg ki sem dobja. Pedig tudom hogy volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként Nuuvemről mennyi volt a Lego?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

@ratgab: ment privi.
Különbségek:
DOS floppy - leggyengébb grafika, hiányzó szinkron, iMUSE (dinamikusan változik a MIDI zene az akcióhoz igazodva - főleg a TIE Fighter esetében legendásan sokat tett hozzá az immerzióhoz)
DOS CD - jobb grafika, animáltabb átvezetők, szinkron, iMUSE
Windows SE - újabb grafika, intró (erősen megosztó), szinkron, kevés dinamikával nyomja a soundtracket a játéktól függetlenül, billentyűvel és egérrel szívás, gamepaddel talán nem (joystick-onlynak szánták amikor megjelent)
Empire volt múltkori bundliban, pont a Lego a hab a tortán, az még nem nagyon forgott ilyen vonzó megoldásban.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mesélj. De most komolyan. Mit veszítek vele, ha nem GoG-on veszem? Értem, hogy "CD-s verzió", de mit akar ez jelenteni? Nincsen zene? Vagy átvezetők?
szerk.: mondjuk nekem a Rebellion mindenképp kell, plusz egy sornak is
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.01. 20:18:19
Pay $1 or more to unlock!
* Star Wars Rebellion™
* Star Wars™: X-Wing Alliance
* Star Wars™: X-Wing vs TIE Fighter - Balance of Power Campaigns™
* Star Wars Galactic Battlegrounds Saga™
* 10% off Humble Monthly
Pay more than the average of $6.00 to also unlock!
* Star Wars™: X-Wing Special Edition
* Star Wars™: TIE Fighter Special Edition
* Star Wars™: Knights of the Old Republic™
* Star Wars™ Knights of the Old Republic™ II: The Sith Lords™
* 75% off up to any 3 Star Wars titles in the Humble Store coupon (excludes titles in this bundle)
More games coming soon!
Pay $9.99 or more to also unlock!
* Star Wars™ Empire At War: Gold Pack
* LEGO® Star Wars™ - The Complete Saga
Pay $34.99 or more to also unlock!
* Exclusive Star Wars™ T-shirt
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg megjöttek a bónuszok az Indie 16-hoz.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.01. 20:03:21
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És? Már most is az lényegében. Én csak azt mondom, hogy talán többen vennék, ha tudnák, hogy hosszútávon is jól fog menni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nagyon offban járok? Akkor még annyit, hogy legyenek hozzá jó exkluzívok, mint mondjuk egy Quantum Break... izé, Halo... vagyis Forza. 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Esetleg kell neked a kód, mert én szivesen átvenném...Megegyeznénk.
Popular user-defined tags for this product:
RPG Adventure Strategy Indie
A másikkal igen.
De segítek:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.01. 19:03:40