Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Baszameg minden nap figyeltem és pont ma...fasza előrendelés nemsokára megtörténik. 😄

Magyaron is MINDÖSSZE 9840ft 😄
Muhahahahaha
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 15:58:34

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Közben csendben megjelent a MS Store of War (Gears of War) Ultimate Edition (indiában 3k)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.01. 15:44:46

Next PC upgrade: 2022

lalakov
De azt nem tudja, akitől a tanácsot kértem. 😊 Tehasut leírta a véleményét, én megnéztem a játékot és valószínűleg ki fogjuk próbálni.
IMYke2.0.0.0
Inkább szerinted. Te fogsz játszani, és nem ő.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
<#worship>

Dzsini: Melyik jó szerinted.
Tehasut
A Warface szerintem nagyon jó, évek óta toljuk cimborákkal LAN partikon. Simán el lehet boldogulni lóvé befizetése nélkül is, főleg, ha nem idegenekkel, hanem ismerősökkel tolod. Fokozatosan nehezedő pályái vannak, a végefelé már piszok nehéz, szinte lehetetlen főellenfelekkel.
darkSectorxxx
<#love11>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Nem boldogan, hanem hamarabb, mint azt a Sors által meg vagyon írva. S ez itt a baj.
Meg a szövegértelmezési hiátusoddal. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Melyik a "jó" egy-egy személy szerint, vagy melyik fog neked (és a játszótársadnak) tetszeni?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lalakov
Oké, keresni én is tudok. 😊 De azt nem tudom melyik közülük a jó. ;-) Gondoltam van tapasztalatotok, amit megosztanátok.
darkSectorxxx
Én kellek neked mindennap. És boldogan fogsz meghalni. 😄

IMYke2.0.0.0
Istibammeg <#falbav>

zorrobomber
Ha választani kellene, hogy melyik free cuccba vágnék bele egy társsal, akkor szerintem a Path of Exile-re esne a választás.

darkSectorxxx
Ja hogy folyamat Tomb Raider-ek jelennek meg.

Dzsini
Igen, mert ahogy nézem ezek a Massively Multiplayer kategóriában vannak - valóban, a coop lehetőség ott is megvan. <#eljen>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Ezek kimaradtak a keres őből:
Dungeon Defenders II
Path of Exile
Alien Swarm
A.V.A - Alliance of Valiant Arms
Spiral Knights
Forsaken World
Champions Online
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.01. 14:53:11

IMYke2.0.0.0
Jézusom...

Vesd össze a két "boltban" árusított Tombit és érteni fogod! Ha így sem megy: <#wave>

darkSectorxxx
Nem, olvastam a többit is, ja bocs elfelejtettem hogy steam-es játékok nem szorulnak peccselésre. Sorry.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 14:43:50

IMYke2.0.0.0
Látom, csak a moddolásig jutottál a hibák sorából...

Dzsini
kereső megtalálja, amit keres ő
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.01. 14:41:18

lalakov
Tudnátok ajánlani jó, ingyenes, Steames, coop-os játékot?
darkSectorxxx
Itt van, de ugye mindenki csak kényeskedik, az könnyebb. Mintha a moddoláson múlna hogy élvezze valaki a játékot.

Moby
Jó tipp! És biztosan lelünk még ilyet, de nem járunk térdig az ilyen címekben. Mitöbb, azt is elég jól megfogalmaztad, ami felé szerettem volna terelni a témát, hogy hát bizony azért ezek meg is férhetnek egymás mellett, mert az innovációból nem azért nincs olyan nagyon sok, mert a játékosok igénytelen állatok módjára vásárolnak, hanem mert az innováció az nem olyan dolog, hogyha leülünk, és erősen gondolunk rá, akkor az jön feszt. Azok az ötletek. Az még nem innováció.

Adversus solem ne loquitor

zorrobomber
Azért az sem mindegy hogy hol nézed azt az év játéka címet. Egyébként ha kicsit csalunk (2010 környéki?), akkor azt mondanám hogy Minecraft. A Totti-féle AAA "teknógrafó" fogalmának még véletlenül sem felel meg, de ha van olyan játék, ami tornádóként szaggatott át az egész játékiparon, fenekestül felforgatva azt, akkor én rá szavaznék. A folytatásoktól általában mindenki kontinuitást vár, és ez így van jól (baj akkor van, ha inkább visszafejlődés van (Primal), de mint kibeszéltük, ez is relatív).

IMYke2.0.0.0
"Javulni fognak a Windows Store-os játékok

A Rise of the Tomb Raider PC-s megjelenése után sokan csaptak le a játékra a Windows Store-on (főleg, hogy Ukrajnából meg lehetett venni az eredeti ár töredékéért), azonban hamarosan előkerült néhány negatív tapasztalat.

A probléma, hogy a Windows Store-os játékok teljesen lezárt fájlokkal érkeznek, így nem lehetséges a modolás, és nem lehet őket hozzáadni a Steamhez sem, ami pedig azt jelenti, hogy a Steam Controller sem használható. Ezen kívül a játékok csak borderless ablakos módban hajlandók elindulni, mindig kötelezően be van kapcsolva a V-sync, és hiányzik az SLI támogatása is.

Mivel a Microsoft nem olyan rég bejelentette, hogy a Quantum Break és a Gears of War Ultimate Edition is érkezik PC-re, azon belül is kizárólag a Windows Store-ra, jogosan vetődik fel a kérdés, hogy a fenti problémákon tervez-e javítani a cég. Nos, Phil Spencer Xbox-főnök erre röviden úgy válaszolt, hogy tudnak a problémákról, és mindenképp terveznek előrelépéseket tenni az ügy érdekében."

Moby
>Ami meg tud innovatív lenni, vagy ötletes vagy merész az a csúcsra jut.

Mint például? Én azt látom, hogy amik ilyen nagyközönség által is nagyra értékelt AAA játékok, vagy mondjuk 2015 évjátékai voltak, azok is mind sokadik részek, bevált receptekkel, nagyon magas minőségben kivitelezve. Az innovációk ha voltak is, szinte kizárólag technikai jellegűek.
Milyen innovatív, úttörő gameplayt felvonultató játék jutott csúcsra az elmúlt 5 évben? Komolyan érdekel mikre gondolsz.

Voltan
Ó, köszi!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Hát akkor nincs jobb tippem.

Anno egy ini file-t kellett átírni, de a mostani Origin verzióval nem tudom, mit kell.

A PS4-es és a vitás verzióval is készen kell lenniük, elvileg nem a PC-s miatt van csúszás.
Atisz
Invalid parameters specified.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Botond
Április kettőt olvastam legutóbb.
zorrobomber
Far Cry UnderwaterThe Aquatic Adventure of the Last Human - Trailer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Voltan
Tudja valaki, hogy a Day of the Tentacle Remastered mikorra várható?
Keresgéltem, de annál konkrétabbat, hogy 2016 március, nem írnak sehol, a legtöbb helyen még ennyit sem.

zorrobomber
Oké, de venni nem az innovatív cuccokat veszik, látod... egyes embereknek csak az a lényeg hogy grafó legyen meg teknó a többi le van tojva. Még optimalizálni sem kell mer úgyis preorderben veszik.

Igen...Sajnos én is ezt látom....Kiadják innováció nélkül a bevált receptű cuccokat, csakhogy ez nagyon kevés...És ez totálisan látszik a steames értékelésekből. Ami meg tud innovatív lenni, vagy ötletes vagy merész az a csúcsra jut.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
"Egyszóval ha véleményt kéne mondanom, akkor azt mondanám akinek Just Cause-ozni van kedve az inkább a 2. résszel tegye. Sokkal kiforrottabb, sokkal élvezetesebb, atomstabil ehhez a játékhoz képest és több ötlet van benne."

Ha ez tényleg igaz, akkor az elég nagy szégyen... Komolyan ennyit tud a játékipar 2016-ban?
Holywood szindróma jelei látszanak itt is már egy ideje. És ez nagyon szomorú.

Amúgy köszi a beszámolót!

Totti5
Primal is olyan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Voltan
Így.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.01. 11:01:11

zorrobomber
Köszi a beszámolót!

Kis Just Cause 3 vélemény így 13 óra játék után: Akit idegesít a framedrop, az időleges belassulás és úgy összessségében a nem tökéletes futás az kerülje messzire, mert még mindig értékelhetetlen.

Még azt mondom robbanások közben nem nagyon esik be az fps, csak vezetés közben random helyeken (ami egyébként kevésbé terhelné látszólag a gépet, szóval érthetetlen).

Játékmenet mit sem változott a 2. rész óta. Mész, ölsz, rombolsz, robbantasz, annyi különbséggel, hogy itt 4-es szintű riasztás alatt semmi kihívás. A játék már az első percben a pofánkba vágja a használható gyilkoló és rombolóeszközök 80 %-át (2. részre úgy emlékszem, hogy ezeket azért adagolta, tehát nem kaptunk rögtön baromi jó dolgokat már a játék elején, ráadásul mintha ezek fejleszthetőek is lettek volna..na itt ez sincs). Nem értem miért nem lehet valami normális módon adagolni ezeket. Fegyverarzenál java elérhető már a játék első 10 percében, tehát a puskapor nagy részét el is lőtték.

A játéknak van egy stílusa és design-ja, de érthetetlen, hogy egy részletesebb GTA 5 hogy tud ennél jobban futni....Tény, hogy ahogy tapasztalom a Just Cause 3 kapásból betölti az egész pályát egyben, szóval játék közben nincs alapból töltőképernyő (csak valamiért challengeknél, de ezek nem hosszú töltések), de akkor is fura.

A tűzharc semmi extra, vótmá kategória, a robbanások látványosak, az összekötési lehetőség (össze tudsz kötni tárgyakat, embereket bármit és ki lehet mozdítani a helyéről) jópofa, ahogy a wingsuit is. A vezetés (na ilyet szinte még sose mondtam) kritikán aluli....Nem tudom, hogy a technikai gondok miatt van, de nem tudok értelmesen bevenni egy kanyart, ami még velem a majd 20 éves gamer pályafutásom alatt sose fordult elő. Kínszenvedés a játékban a vezetés.

A bejárható terület hatalmas, színes, szagos és lehet földön, vízen, levegőben közlekedni ami nagyon jó, de ez már megvolt az előző részben is szóval semmi extra. A sztorival is vannak gondjaim, de nem részletezném, mert spoiler volna...Legyen elég annyi, hogy a műfaji keveredéseket nem nagyon kedvelem valami vagy legyen reális a maga módján (nem arra értem, hogy a főhős Rambó módjára 1000-esével eszi kétpofára a random bakákat), vagy totálisan irreális á la Saints Row.

Fejlődés szinte nincs a játékban. Geareket lehet gyűjteni, melyekkel különböző képességeket lehet feloldani, amik nagy részét nem is fogod használni. Megvannak a szokásos több gránát, több lőszer, jobb gránát típusú cuccok, illetve a repüléshez és vezetéshez tartozó dolgok (hosszabb siklás, jobb grapple, ilyesmi....és minden egyes járműre nitró....minek mikor úgyis glide-olni fogunk). Kb. ennyiben merül ki a fejlődés lehetősége. Geareket challengek formájában lehet gyűjteni, mely teljesítményfüggő. Csináld meg gyorsan, rombolj x pontért y időre persze szorzók is vannak. Challengek területek foglalásával oldhatóak fel, melyek érdekében semmi mást nem kell csinálni csak rombolni, illetve kikapcsolni dolgokat

Vannak még gyűjthető cuccok pl. a főgonosz naplója, de ezeket is jelzi a játék egyfajta közelségi jelzővel szóval nem nagy kunszt összeszedni, továbbá vannak még elásott alkatrészek (szintén közelségjelzős), különböző oltárok, ahol gyertyát kell gyújtani (szintén zenész). Gyűjthető cuccok összeszedésével, bizonyos missziók elvégzésével, illetve katonai bázisok szétrobbantásával gyűjthető be a maradék 20 % gyilkolóeszköz (fegyver, katonai járművek zöme....fegyverből nagyjából 5-6 oldható fel, ami roppant kevés egy ekkora méretű játéknál).

Egyszóval ha véleményt kéne mondanom, akkor azt mondanám akinek Just Cause-ozni van kedve az inkább a 2. résszel tegye. Sokkal kiforrottabb, sokkal élvezetesebb, atomstabil ehhez a játékhoz képest és több ötlet van benne.

Kicsit bánom a rá költött walletet, de magamnak kellett megtapasztalni (történet 1/3-ánál járok egyelőre, ha változás van az ítéletben jelzem nektek, illetve mindjárt mérek egy kis fps-t hogy mennyire ugrál játék közben).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Moby
Véleménye mindenkinek van. Ahhoz valóban nem kell 60 euro, sem szem, sem agy, sem semmi. Annyi van belőle mindenkinek, hogy a másiké nem is kell. Nem fér már be. Csak akkor, ha egyezik az övével, úgy nem foglal extra helyet 😄

zorrobomber
Valahol érteni lehet amit mondanak. Ha otthon ülsz, ott van előtted a lemez, benyomod, megy minden jól -> simán megértem hogy lehet élvezni kontextusból kiemelve. A baj ott van hogy ők nem értik, hogy nem lehet viszonyítási alap nélkül értékelni valamit. Önmagában nézve a Pac-Man is tök jó játék, de ma hány százalékot kapna vajon egy PC Gamer-től, vagy mondjuk Tinman-től. Ezen kellene elgondolkozni, szvsz.

IMYke2.0.0.0
Irónia ON:
Nem lehet véleményünk walkthrough videók, vélemény videók alapján semmiről. Csak akkor, ha végigjátszottuk, 60 (esetleg 90) eurós vásárlás után az adott címet - esetleg konzolon, mert amúgy szemünk, agyunk sem lehet.
Irónia OFF.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.01. 10:01:24

zorrobomber
Tegnapi kommentekből mazsoláztam, egyetértünk.

Ubi UI:
Az a baj, hogy ha láttam már valahol jó megoldást, akkor hiányolom. Ha elindítok egy játékot, akkor nem a UI-al, meg az irányítás belövésével akarok szórakozni, az Ubisoft-nak pedig már bőven van e téren sara a múltból, pl. régen az AC-k fej kéz láb kontrol sémája... agygörcs

Zongorázni lehet a különbséget (nem a két játékot, vagy a két játék kezelőfelületét akarom összehasonlítani, hanem a két képet - és nem, nem érdekelnek az acsik, meg ne legyenek folyton eredmények, küldetések és ikonok a képernyőn):
The Crew

Test Drive Unlimited

Atisz
Valaki nem tudja, hogy a Jade Empire-nél (origin) hogyan lehet visszaállítani az eredeti angol feliratot?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

HeadHunter86
Ja tudom, azért mondom, nem kell bemutatni. Láttunk már 100-at, ez is csak egy a sok közül.

Szokásos AAA Ubisoft játék.

A jó Ubi játékokat manapság 2 dimenzióban szoktam találni: Valiant Hearts, Child of Light, a 2 legújabb Rayman.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.01. 09:50:51
HeadHunter86
Amiről meg te beszélsz csak technikai dolgok, nem pedig játékmechanika. Technikai része másodlagos, ha unalmas a játék.

Hogyne lehetne véleményem. Attól függetlenül, hogy nem játszottam vele, nagyon is látom milyen ez a játék. Lehet hogy jó, de nekem egy újabb tömegproduktum csak.
Szokásos Far Cry missziók, szokásos skill tree, szokásos Far Cry openworld. Szokásos gyűjtögetős marhaságok, nekem ebből már elegem van.
Nem kell hozzá zseninek lenni, hogy pár videó alapján levágja az ember milyen is ez a játék.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.03.01. 09:50:15

Moby
A csodálatos witcher3 olyan ui-al jött ki, amitől kb mindenki agyfaszt kapott. Aztán persze reszelgetvel lett, de a default beállítása sem jó, illetve még most sem tökéletes. Ennek ellenére a játékot a játékosvilág imádja (velem az élen).
Nem ez határozza meg a játékéményt. Persze egy igenszarral el is lehet cseszni, de ez azért nem az a szint. Inkább cska idejétmúltak. Elaggodtak, joviálisak. Vannak már jobbak, lehetne implementálni őket. lehetNE.

grebber