Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Vásárlóit szopatja a fejlesztő. Helyes<#levele>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Voltan
Igen:

Vegyél konzolt, ocsóó!
Főleg, ha egy túlhájpolt, szteroidokkal felbikázott Max Payne-t akarsz látni.

(Viccet fére, lehet, hogy tényleg jó lesz, de hát könyörgöm 😄)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.02. 23:08:20

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
BRÉKING

SpinTires was just pulled from the Steam Store after the developer disabled the game. 750,000 people now own a bricked game.

WOW!

<–>teckademics/r/pcmasterrace/wiki/protips 3 points 59 minutes ago

When you start the game within 2 minutes it crashes the game. In the last update the developer put a code in that would disable the game on a certain date. This is most likely because the Publisher was not paying him the agreed upon amount. It's a time based script known as a timebomb.

<–>AlexHeartI7-4770K, 16gb, 295X2, Enthoo Pro 2 points an hour ago

Time bomb script inside the code, with 14 separate date checks.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.02. 23:03:40

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ja igen. Talán valóban az, ami legjobban megijeszt. Hányok attól, amikor egy játékból valami sorozatot akarnak csinálni. Egy videójáték egy videójáték, maradjon interaktív és ne essek ki a szerepből... de ezekkel a megszakításokkal, előző részek tartalmából (na ettől kimegy a hajam). Arról már nem is beszélek, amikor részekben adják ki.

grebber
darkSectorxxx
Igen a sorozat végett.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fantasztikus játék. Nekem simán bekerült a top nem tom mennyi örök kedvencbe.

Annyi egyedi és nagyszerű ötlet van benne. Ez mellé még jönnek a jópofa karakterek, a nagyszerű sztori, a több fajta befejezés. Imádnivaló. Kivi voltam, hogy mi ez a nagy hype, aztán a téli leárazásban berántottam és beleszerettem.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.02. 22:18:57
Fpocok
Elég sokat hallottam az Undertale-ről, de nem érdekelt eddig, mert gondoltam, hogy csak a hype már megint khhm firewatch khmm. Belenéztem. Szerintem baromi jó. Egyszer én is végigtolom.
Ebbe a videóba néztem bele

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moby
Olyan nagy kihívás elé azért nem állítottak <#vigyor>

Adversus solem ne loquitor

Moby
Azt majd én minnyá megmondom! <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.02. 21:30:00

Adversus solem ne loquitor

genndy
Nyilván, minden friss AAA játékot szeretünk <#nyes>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Éppen lenne :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
check,check,check,check,check,check csak a gém nem érdekel. 😊
IMYke2.0.0.0
Brutális kórájhét, meg gondolom 32 GB RAM is.
Elég optimista vótam? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Most olvasom, hogy online kapcsolat kell a Quantum Breakhez. lol

TEHÁT! Ami kell, hogy játszhass vele:
-dx12 kártya
-Windows Store
-windows 10
-online kapcsolat

Remek. Kihagytam valamit?

IMYke2.0.0.0
Biztos vó'na rá 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
SG-EJ topikban van igény esetleg egy körzet elajándékozásra?
gyk. The Divison giveaway
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.02. 20:11:33

Fpocok
Még csak egy éve sem vagyok itt, sok mindent be kellett szereznem, illetve megadni tartozásom tesómnak. Múlt héten fizettem ki az 1000 font utolsó részletét. Haza is küldök sokat. Egyelőre még nem spórolok, de most már a gépre nem kell költenem.

NA de ne menjünk offba, mert Imi eljön értem és kiherél. Meglátjuk.

IMYke2.0.0.0
Konzol nem ér annyit - gondolj csak bele, hogy ahhoz mennyi játékot is meg kell még venned...

Botond
Azé remélem a fizud minimum negyedét félrerakod nem élsz fel mindent ész nélkül.
Fpocok
Ebben a hónapban 5 fizu nap is lesz (a szokásos 4 helyett), mire újra lakbért kell fizetni. Figyi... bármi megtörténhet 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.02. 19:57:51

jarlaxxe
...és egy jó kis fc játék lett belöle, nekem legalábbis nagyon bejön.

Botond
Vagy már téged elkönyveltek konzolosnak, aztán ez meg pc kezdő csomag... 😊
Fpocok
Kirekesztés. Köcsög uborka!

Botond
Akkor lehet angoloknak nem. 😛
MerlinW
Mondom én hogy FC4 kiegészítőnek indult😊

[merlinw.org]

Fpocok
Én... semmi ilyet nem látok boltban.

IMYke2.0.0.0
"
PRODUCT DESCRIPTION

This pack contains the following games:

Assassin’s Creed® II
The highly anticipated follow-up to Assassin's Creed features a new hero, Ezio Auditore da Firenze, a young Italian noble, and a new era, the Renaissance. Assassin's Creed II is an epic story of family, vengeance and conspiracy set in the pristine, yet brutal, backdrop of a Renaissance Italy. Ezio befriends Leonardo da Vinci, takes on Florence's most powerful families and ventures throughout the canals of Venice where he learns to become a master assassin.

Anno 1404
Anno 1404 is an award winning combination of construction, economy, discovery, diplomacy & combat. The game now offers multiplayer support, more adventures, new buildings, new quests and plenty of customizable content in order to go even further in gaming entertainment.

FAR CRY 3 Blood Dragon
The year is 2007. It is the future. You are Sergeant Rex Colt: Mark IV Cyber Commando. Earth has been ravaged by a nuclear war which erupted in the 90s. The east vs. west conflict has raged for generations, and humanity continues to struggle to progress after a disastrous decade. New paths for peace must be found, and the US cyborg army may have found a solution: a powerful bioweapon on a distant island. Your mission is to gather information and figure out what the hell is going on.

TrackMania² Stadium
With over 12 million players, Stadium is the all time favorite racer on PC. A classic needs to stay true to its roots. The acclaimed gameplay of Stadium remains identical: same speed, same controls, same blocks!"

Botond
Uplayen 4 játék 10 euró pc starter pack néven, nekem bejön a link simán. Gondoltam neked, mint kezdő pc-snek jól jöhet. (AC2, anno1404, fc3blood dragon meg trackmania)
Fpocok
Mi akart lenni? nem jön be link rendesen.

Botond
Kongy
Mondom én, hogy copy paste, de mindenhol el vagyok küldve a 'csába érte... 😄 Ez a baj a gamer társadalommal.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MarkBlade
Ez baromság nem is hasonlít..
Teljes.Árú.Játék.
IMYke2.0.0.0
Nem, nem volt kérdés, de manapság mindent le kell írni, mert még valaki "véletlenül" beteszi a megfürdetett gyereket a mikróba száradni 😊

Jim Morrison
lol'd

ja tényleg... ▼#268607
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.02. 18:57:16

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok

MoRT2195
Ez egyáltalán kérdés volt? Egyértelmű hogy más bolt árait nem a Valve fogja megszabni. 😄
IMYke2.0.0.0
"It’s probably worth mentioning that this would only apply to bundles purchased directly from Steam, and not through third-parties such as HumbleBundle."

zorrobomber
Pont ez a lényeg hogy ezentúl nem fizettetik ki, miről beszélsz??

grebber
Ide is.
Ne az árakon újítsanak hanem ha egy pakkból megvan 3-4 game akkor MIVEL AZOKAT IS KIFIZETTETIK adják oda giftként az invertoryba

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
<#eljen>

ZsZso
Steam megváltoztatja a bundle -ök árazását. Ha már rendelkezel a csomagból pár játékkal, akkor olcsóbb lesz a pakk is, így konkrétan csak azokért a címekért fogsz fizetni, amik hiányoznak (ahogyan a GOG -on is megy). Remek újítás! forrás

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Igen, hibáztam, nem ugy ertettem.

IMYke2.0.0.0
Origin kliensből másoltam - saját:

"ÁLLAPOT
Láthatatlan"

Voltan
LOL, és tényleg 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
" Végre offline lehet menni?"

Tudod mit jelent az a kifejezés? barát listán offline teheted magadat, és a többiek nem látnak. Te őket igen és online lehetsz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok