Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most pl. 20%-os leárazás van a Rise of the Tomb Raider-re, így ha ügyes vagy, megveheted annyiért, mint amennyiért a boltban a megjelenés óta árulják, extra dlc nélkül 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Májkroszoft DX12 powa!!!
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.03. 22:51:43
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
EU2 régió megszűnése jól látható a The Talos Principle leárazásnál, most -75%-al is 9,99€, holott eddig 4,99€ volt (19,99€alapárral). Már amelyik játék egyáltalán használta ezt a régiót, mert azért ebből nem volt olyan sok (CroTeam pont rendes volt velünk, lévén horvátok).
Emiatt persze a DLC-k (sztoris: Road To Gehenna) ára is följebb kúszott <#shakehead>#shakehead>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
... ha nem lenne meg már minden kiadott pálya 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pinball FX2 pályák, maga az alapjáték pár pályával ingyenes
(érdekes módon mintha kb. 30 perce már elindult volna, pedig elvileg este 8-kor van a váltás. Hm <#fejvakaras>#fejvakaras>)
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.03. 20:03:48
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Előfordul az ilyen, mégha sajnos csak ritkán is.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Stream-eni én akarok kifelé. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Launch Trailer (Wii U)

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.03. 18:04:47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Az már az elején nyilvánvaló, hogy ajnározó cikk, kíváncsian várom az érveket 😊 )
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.03. 15:42:28
Far Cry Primal - $33.77
Next PC upgrade: 2022
Nem nagyon tudom én ezt átadni, mert ez olyan szinten van elfertőződve már mindenkiben, hogy az időre is a játékosok totál irracionálisan tekintenek, holott itt mindig emberóráról van szó, ami egységnyi idő alatt (valós idő alatt, t...) sok pénzzel kvázi végtelenségig lehet kitolni. Ennek ellenére totál alap lett, hogy 6 hónap alatt sokkal rosszabb produktum születik, mint 6 év alatt. Nem lehet másképp.
/*meeehogy sose vót benne 14 malac, csak valaki szerette vóna
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.03. 09:51:31
szerk.:
Apropó sci-fi, jöhetne már a Stellaris
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.03. 09:44:47
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.03. 09:30:05
nek kéne lennie, de az is csak ritkán jön össze. A csúszások oka a legtöbb esetben a rossz/nem tartható becslések. Fura, hogy ennek örülnek a játékosok. Nincs minek örülni, volt egy időpont ami nem volt valós, most lett egy, ami valósabb. Az az időpont is bőven lehet olyan, hogy egy fost fognak kiadni, mert a kezük alól lesz kirángatva.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.03. 09:16:42
és 3.(Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard)=> XT5F8-HLY9B-FXA04 csomagjából.
Reméleg még beválthatóak Steamen.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!
Lehet utána kéne olvasni, mielőtt itt mindenki elkezdi szapulni a fejlesztőt... De, hogy a pletykarovat szintű portálok 1-1-ben átvették, az még szebb...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.03.03. 07:43:03
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Egész pontosan nem tudom ezek számát, de nem 1x kell lenyomni a játékot, és azt is sejtem hogy a karakter max fejlesztése is igényel majd NG+ -t. De ezt csak tippelem.
2. bocs tiszteletem ellenére is, nem tudod miket írsz, ez nem egy túl hype-olt MP3.
Az égvilágon semmiben nem hasonlít rá, azrt nem mert itt nem az a bullet-time van mint ott, hanem TÖMÉRDEK egyébb csak "hasonló" képesség.
3. Story-ban, minőségben, túlmutat bőven azon a fos játékon.
Ha kijön nálam megnézheted ezeket amiket itt írkálok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.03. 06:44:17
Vagyis míg a játékot 8 féle képpen viheted végig, úgy a sorozatot is 8x kell végigmzsolázni hogy MINDENT láss, ez nem normális sorozat, élőszereplős filmet így még nem csináltak!!!!
Nekem begyün.