Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Hát persze.

Most pl. 20%-os leárazás van a Rise of the Tomb Raider-re, így ha ügyes vagy, megveheted annyiért, mint amennyiért a boltban a megjelenés óta árulják, extra dlc nélkül 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

HeadHunter86
Viccesek a kommentek 😄
Pfff, ez megint parasztvakításnak tűnik nekem.

grebber
Mivel ,hogy a cég következő játéka még szarabb kell a zseton így viszonlátjuk majd valami bundle-ba. Bundlestars esélyes...

Májkroszoft DX12 powa!!!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Scalebound-ot eddig is tudtuk, Forza Horizon 3?! E3on lesz bejelentve hogy milyen Forza játék lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Úgy látom, hogy a Scalebound és a Forza Horizon 3 is jön win10 re 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.03. 22:51:43

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Ha akció van Steam-en, akkor kb. mindenhol máshol is. Szinte biztos, hogy u.a. olcsóbban megkapod máshol.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jarlaxxe
Akciósan sokat szoktam ott vásárolni, még mindig olcsóbb mint boltban, új játékot nem éri meg ott venni.

Moby
Úgyismint? Nekem volt, sok értelmét nem láttam. Szemben a 3DS-el, amit imádtam. Ha több időm lenne, mint játékom vennék egyet az újból.

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Nem vásárlunk Steam-en, pont ahogy eddig. Steam = egy hely ahová beaktiválod a máshol megvett játékaid + elköltöd a kártyapénzed.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Steames érdekesség (aki alapból rühelli, ne is olvassa tovább, mert csak felmegy az agyvize):
EU2 régió megszűnése jól látható a The Talos Principle leárazásnál, most -75%-al is 9,99€, holott eddig 4,99€ volt (19,99€alapárral). Már amelyik játék egyáltalán használta ezt a régiót, mert azért ebből nem volt olyan sok (CroTeam pont rendes volt velünk, lévén horvátok).
Emiatt persze a DLC-k (sztoris: Road To Gehenna) ára is följebb kúszott <#shakehead>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
Az alapcsomagban elég jó pályák vannak, ízelítőnek szuper.

... ha nem lenne meg már minden kiadott pálya 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ezt igen, de van más, amit nem. 😊
Moby
Dolphinon végigtolhatod most is. Remasztereli is neked ha kéred.

genndy
Humble Weekly: ZEN Studios 3
Pinball FX2 pályák, maga az alapjáték pár pályával ingyenes

(érdekes módon mintha kb. 30 perce már elindult volna, pedig elvileg este 8-kor van a váltás. Hm <#fejvakaras>)
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.03. 20:03:48

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

*irigy* IMÁDTAM az Okamit. Aszongyák, hogy az Okami olyan, mint a Zelda játékok. Szóval IMÁDNÁM szerintem a Zeldákat is. Most lesz a következő hetekben, hónapokban millió más dolgom, gondom, de idén úgy be fog csúszni egy Wii U, hogy csak na.
TBTPumpa
Trine 3 ára szépen kúszik feljebb G2A-n. Ezt sem fogjuk most beszerezni...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jarlaxxe
Én is igy voltam vele mint a cikkíró, a 7-8 pontos értékelések után csak egy tiszteséges iparos munkát vártam erre hatalmas nagy meglepetésre komolyan berántott a játék világa.
Előfordul az ilyen, mégha sajnos csak ritkán is.

darkSectorxxx
Murva nagy <#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Akkor én inkább telepítenni fogom. 😄
Stream-eni én akarok kifelé. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Ízelítő
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Launch Trailer (Wii U)

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.03. 18:04:47

zorrobomber
Maradék Make War Not Love Bundle 2 steam kulcs. Streets of Rage 2, Binary Domain és Condemned: Criminal Origins játékokkal. Tegnap kaptam a emlékeztető mailt, hogy még nem használtam fel. Elvileg még működik<#smile>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
234F9-AJ44L-PE08P

zorrobomber
Far Cry Primal - Kőkorszaki sikerek (ipon teszt)

(Az már az elején nyilvánvaló, hogy ajnározó cikk, kíváncsian várom az érveket 😊 )
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.03. 15:42:28

Smuge
Ingyen se kéne 😊

zorrobomber
Alakul az ár 😊
Far Cry Primal - $33.77

Totti5
Az oké, de kicsit kiakadni azon lehet hogy pl az Uncharted 4nek multkor bejelentik a naprapontos dátumát, tegnap meg bejelentik h eltolják 3 héttel. Persze nincs tragédia és világvége. Mass Effectről meg annyit tudtunk hogy leghamarabb 2016 valszeg, ami ha 2017 vége akkor sincs semmi gond, hisz nem ígértékek semmi konrétat még és erősen fejlesztés alatt van, ami véget ér amikor véget ér.

grebber
zorrobomber
Ha van napra pontos dátum, mondjuk holnap, akkor is jöhet 2024-ben, csak kisebb az esély rá 😊

Totti5
Most akkor van napra pontos dátuma? mert ameddig nincs és sosem volt, jöhet 2024ben, vagy amikor akarják.

Moby
Namégegyszer: nem csúszik semmi sehova 😄 Volt egy időpont, ami egy terv. Ilyenből mindig van sok. Választanak egyet, ami mindenkinek okés, de ez kb a Hofi disznója. Amikor be van jelentve a """"csúszás""""" az annyit jelent: nem fialt a disznó 14-et. Mondták neki, hogy fialjon, de nem tette* 😄
Nem nagyon tudom én ezt átadni, mert ez olyan szinten van elfertőződve már mindenkiben, hogy az időre is a játékosok totál irracionálisan tekintenek, holott itt mindig emberóráról van szó, ami egységnyi idő alatt (valós idő alatt, t...) sok pénzzel kvázi végtelenségig lehet kitolni. Ennek ellenére totál alap lett, hogy 6 hónap alatt sokkal rosszabb produktum születik, mint 6 év alatt. Nem lehet másképp.

/*meeehogy sose vót benne 14 malac, csak valaki szerette vóna

Totti5
Fel lehet telepíteni úgy hogy minden videó a HDDn legyen, de lehet sztrímelni is.

zorrobomber
Az egyik legnagyobb időigény generátor a tesztelés, ha sok új feature-t belenyomnak, az a végén a tesztelést is kitolja. Ebből lehet arra következtetni arra hogy a csúszás azért inkább jó dolog mint rossz.

Moby
Nem tudom per eset, de hasonló területen dolgozom, magát a jelenséget a gyakorlatban ismerem. Az alapján az az általános elmélet, ami ezekre mint "plusz fejlesztési idő" gondol, az esetek döntő többségében totál fals. Persze manapság az is előfordsul, hogy ennek ellenére kiadják úgy ahogy épp akkor van, de ez még belül is egy állandó harc, amiben az egyik fél folyamatosan tolná a határidőt kifele, a másik folyamatosan húzná vissza, , és a fellépő erők mentén aztán valahol kiadásra kerül. A problémát maga a piac generálja, mert túl korán akar mindenki pontos időpontot, még akkor is, ha eszébe nincs előrendelni (persze tény, hogy az is generátora ennek).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.03. 09:51:31

zorrobomber
A csúszások okát csak az tudja, aki csinálja, kívülről te honnan is tudnád? Nem azt mondtam hogy örülök a csúszásnak, csak azt, hogy jobb mint a Primal, ami tartotta a cc. 5 hónap "fejlesztési" időt 😊 Magyarán, csak utóbbiba akartam rúgni még egyet, jó troll módjára. Plusz máskor azért megy a sírás hogy bugosan jön ki valami, most meg az is rossz ha csúsztatnak. Nyilván nem azért csúszik mert most olyan marha jó állapotban van.

szerk.:
Apropó sci-fi, jöhetne már a Stellaris
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.03. 09:44:47

Moby
Nem akartam belemenni, mert vitát generál feleslegesen, de igen, pontosan erről van szó. Ami alapvetően olyan nagyon nem bántana, mert nem vagyok nagy bio függő annak ellenére, hogy mindegyik szériához kötődnek kedves emlékek, de molekuláris szinten vagyok scifista, és a ME a szívem (egyik)csücske.

A legutóbbi játékaik óta inkább félek az új Bioware játékoktól, mint várom őket.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.03. 09:30:05
Moby
De időponttól függetlenül inkább félek tőle, mint várom. Pedig az egyik kedvenc szériámról van szó (vagy pont ezért).

Moby
Ettől még egyik játék sem lett jobb, csak bugmentesebb
nek kéne lennie, de az is csak ritkán jön össze. A csúszások oka a legtöbb esetben a rossz/nem tartható becslések. Fura, hogy ennek örülnek a játékosok. Nincs minek örülni, volt egy időpont ami nem volt valós, most lett egy, ami valósabb. Az az időpont is bőven lehet olyan, hogy egy fost fognak kiadni, mert a kezük alól lesz kirángatva.

Scooter
Nekem az utolsó 3-as pakkból azt a kódot küldték el mégegyszer amit már belőttem.
zorrobomber
Jobb mintha holnap megjelenne Mass Effect Primal néven... <#eljen>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.03. 09:16:42

zorrobomber
Star Wars Battlefront

tegla
Kaptam a hét elején még 2kódot a Sega 2.(Streets of Rage 2, Binary Domain and Condemned: Criminal Origins)=> 5QQAN-0PVFX-CEAFV
és 3.(Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard)=> XT5F8-HLY9B-FXA04 csomagjából.
Reméleg még beválthatóak Steamen.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Fpocok
Mass Effect Andromeda-t átrakták jövőre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
BAZI NAGY KAMU A DOLOG!

Lehet utána kéne olvasni, mielőtt itt mindenki elkezdi szapulni a fejlesztőt... De, hogy a pletykarovat szintű portálok 1-1-ben átvették, az még szebb...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.03.03. 07:43:03

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Hogy tökre mások is értsék, annyiszor vették fel az élőszereplős felvételeket, ahány döntési lehetőség van a játékban, és elvileg azok is láncolatot alkotnak....
Egész pontosan nem tudom ezek számát, de nem 1x kell lenyomni a játékot, és azt is sejtem hogy a karakter max fejlesztése is igényel majd NG+ -t. De ezt csak tippelem.

darkSectorxxx
1. konzolon is kell net.
2. bocs tiszteletem ellenére is, nem tudod miket írsz, ez nem egy túl hype-olt MP3.
Az égvilágon semmiben nem hasonlít rá, azrt nem mert itt nem az a bullet-time van mint ott, hanem TÖMÉRDEK egyébb csak "hasonló" képesség.
3. Story-ban, minőségben, túlmutat bőven azon a fos játékon.

Ha kijön nálam megnézheted ezeket amiket itt írkálok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.03. 06:44:17

darkSectorxxx
Ezzel semmi baj. 😊

darkSectorxxx
Játék marad, csak az a lényege hogy a döntéseid szerint fogod látni a sorozatot is!!!!!

Vagyis míg a játékot 8 féle képpen viheted végig, úgy a sorozatot is 8x kell végigmzsolázni hogy MINDENT láss, ez nem normális sorozat, élőszereplős filmet így még nem csináltak!!!!

Nekem begyün.

Tinman
Féreg. Legalja.

RatBaG
az a 14 már 30+-nál jár...

három hónap után elővettem a játékot, volt benne vagy 2 órám, erre másnap jön ez a gebasz. annyira tipikus.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.03.02. 23:51:50

Per Aspera Ad Inferi.