Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint a többi raklap bejelentetthez amikhez egyfolytában csak jön és jön....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.04. 23:29:51
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.04. 22:59:04
Imi telepatikusan üzeni, hogy rossz topik, offba a mémet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
király az máshun van. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most meg hirtelen a PC lett a király. Pedig mióta világ a világ, a PC a király. <#email>#email>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ARK
Wasteland 2: Director's Cut - Classic Edition
GRAV
Shantae and the Pirate's Curse
I am Bread
Sentinels of the Multiverse
Switchcars
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.04. 20:05:33
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"When you subscribe, you'll immediately receive South Park: The Stick of Truth and This War of Mine with more to come and enjoy 10% off in the Humble Store! "
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ott az Assetto, Dirt Rally, Raceroom mind jobb és gányolni sem kell kezelést, mert alapból jó.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na lassan már megint az van mint régen ,minden második game UE4-es lesz.
Nem mellesleg ezt mindenképp beszerzem majd bundleba tetszik
Amikor kétszeri rebuild után (mert npc-k akadtak be) a Witcher 3-ban a főboss előtti legdurvább főnökharc abból állt, hogy az ellenfél megállt a default T alakban és egy felé irányzott quickattack után jött a győzelmi videó, hátizé... <#zavart2>#zavart2>
És gyakorlatilag az összes rivjú alig, apró mellékzöngeként számolt be a bugokról.
Ott van pl. a Fallout 2, aminél bugosabb játék kevés van, mégis az egyik legjobb RPG.
Egyébként tényleg sokan értékelték magas pontszámmal, annak ellenére, hogy ez egy elég negatív üzenet ("majd úgyis kijavítják valamikor a hibát"😉.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(bár olyan sok újítás nem látszik a karaktermodelleken kívül)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.03.04. 16:05:06
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ugye meg van mindenkinek, hogy ez most épp felszántja a Steam toplistát?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.04. 14:25:24
Nomeg az FFB amit hekkelni, állítani kell h élvezetes legyen autónként! szóval ez sem 100as.
+ kb minden ugyan azon a szinten van ami volt megjelenés előtt. Bugos, ugráló, dadogó hangos visszajátszás, bugok, csúnya menü(képek).
De ha valaki ezek nem izgatnak, akkor nyilván jó. Szép, van benne tartalom, csak én inkább tolok bármi mást mint ezt.
De hülyeségeket beszélek! király a cucc, már visszakaptam a komplett árát a játéknak a profitjából és még 4+ ezret így már nyereséges volt anno a befizetés, mert keresek rajta. Szóval nagyon király, ószom 10/10, lefizetve vagyis kifizetve<#banplz>#banplz>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De, ahogy már korábban említettem: Grim Dawn - Genre: Action, Adventure, Indie, RPG
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lenne egy küldi, ahol egy bizonyos eszközt kéne használni (nem szándékosan nem működik, hanem bugos ez a xar), ami persze nem működik...Enélkül meg szinte lehetetlen a küldetést elvégezni. Persze ha nem eröltetné a játék szándékosan ennek az eszköznek a használatát akkor még talán kivitelezhető is lehetne, de így nem.
Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy ne...ismétlem nEEE adjon ezért a játékért senki pénzt....Felháborító baromságok vannak benne. Ne!!!! vegyétek!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.03.04. 10:24:43
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezt imádni fogom!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na még ~ 3 év és behúzzuk
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.04. 07:59:09
szerk: most láttam a szerkesztésed 😄
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.04. 07:47:39
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Továbbá mentségemre szóljon, hogy a listában lévő játékokból még egy sincs kész, mert vagy early access, vagy "majd egyszer jön a játék/patch" státuszban vannak.
Az más kérdés, hogy a Gears sincs, csak kiadták így is.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.03.04. 07:43:14
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.