Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem! Majd egyszer valamikor jön hozzá patch.
Mint a többi raklap bejelentetthez amikhez egyfolytában csak jön és jön....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.04. 23:29:51

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Na ha minden igaz, a Just Cause 3 már dx12ben fut? 😊
Fpocok
Amikor meghallottam a hírt, majdnem elsírtam magam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Most is az a király. Pl most is a konzolok miatt halasztják el a Kingdom Come megjelenését. Mondjuk ez azt vetíti (számomra ) előre fosnak a pc-s wareztól = Denuvo nem lesz rajta<#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.04. 22:59:04

Be is került a kívánságlistámra. 😊
Tinman
A néger mint master race? Valami itt nagyon félrement, mert a master race megszállottak, mindig hófehér hajjal ábrázolják magukat.

Imi telepatikusan üzeni, hogy rossz topik, offba a mémet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Ez a Stardew Valley annyira jó hogy sírok.

darkSectorxxx
Nincsen olyan hogy király, csak bizonyos dolgokban ez jobb vagy az jobb. 😊
király az máshun van. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

HeadHunter86
Pár éve még csak a konzol, az a király. Én akkor is maradtam PC párti.
Most meg hirtelen a PC lett a király. Pedig mióta világ a világ, a PC a király. <#email>

darkSectorxxx
Ez annyira nem vicces hogy ilyen bunkó parasztok a pcgamerek meg a többi. 😞 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok

Amúgy g2a-n egy átlag felhasználó is tud eladni? Évekkel ezelőtt regeltem oda, és fel is tettem valamit, utána viszont nem tudtam belépni.,..
tegla
Köszi az infót!Be is zsákoltam egy Wasteland 2-t g2a-n.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Fpocok
Haverral végülis úgy döntöttünk, hogy kihagyjuk a The Division-t, így giveaway sem lesz. Legközelebb majdcsak DS3nál. sry

Tinman
Wasteland 2 kártyákért Steam-es jétékot adok! P.ü. fóliásért 2 db-ot :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Márciusi:
ARK
Wasteland 2: Director's Cut - Classic Edition
GRAV
Shantae and the Pirate's Curse
I am Bread
Sentinels of the Multiverse
Switchcars

kigyi
Úgy sincs még meg a South Park. A márciusiban mi volt? Vagy még nem elérhető? Már látom akkor ezért van wasteland mindenhol 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.04. 20:05:33

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Következő havi Humble Bundle Monthly-val/ra előfizetéssel ezt biztosan megkapjátok:

"When you subscribe, you'll immediately receive South Park: The Stick of Truth and This War of Mine with more to come and enjoy 10% off in the Humble Store! "

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Ráadásul múltkor bejelentik h Indycar autó jön a köv DLCbe... szó nélkül megvettem volna, de előtte néztem videót. A hang az valami botrány szar, semmi köze az igazihoz.

Ott az Assetto, Dirt Rally, Raceroom mind jobb és gányolni sem kell kezelést, mert alapból jó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Inner Chains kickstarter
Na lassan már megint az van mint régen ,minden második game UE4-es lesz.

Nem mellesleg ezt mindenképp beszerzem majd bundleba tetszik

benőmenő
Azért van egy határ, amin túl nem lesz természetes az ember mosolya.
Amikor kétszeri rebuild után (mert npc-k akadtak be) a Witcher 3-ban a főboss előtti legdurvább főnökharc abból állt, hogy az ellenfél megállt a default T alakban és egy felé irányzott quickattack után jött a győzelmi videó, hátizé... <#zavart2>
És gyakorlatilag az összes rivjú alig, apró mellékzöngeként számolt be a bugokról.
Atisz
Ha valakinek igazán tetszik egy játék, akkor nem tántorít(hat)ja el az illetőt holmi glitch vagy bug.
Ott van pl. a Fallout 2, aminél bugosabb játék kevés van, mégis az egyik legjobb RPG.

Egyébként tényleg sokan értékelték magas pontszámmal, annak ellenére, hogy ez egy elég negatív üzenet ("majd úgyis kijavítják valamikor a hibát"😉.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Jön a Dead Island Definitive Collection is.

(bár olyan sok újítás nem látszik a karaktermodelleken kívül)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.03.04. 16:05:06

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wesker24
Akkor nem jól fogalmaztam úgy értem az Indie játékok nagy része skip de akad néhány gyöngyszem mint Pl a Grim Dawn , ami a Shakes and Fidget-et illeti most hogy kijött steam-re 4 év után elővettem újra hogy nosztalgiázzak egy kicsit. 😄
wesker24
Jah pontosan így van, akad néhány gyöngyszem a Grim Dawn az egyik kivétel 😄
IMYke2.0.0.0
Csak most néztem meg - Angry Joe imádta az "X-COM 2"-őt.
A korai verziós hibák ellenére.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

benőmenő
Köszi, akkor ez továbbra is skip marad. <#vigyor2>
Pedig annyi fantasztikus játék jön indie fronton is, hogy hihetetlen. Sőt, sokszor onnan jönnek a nagyszerű ötletek, egyedi játékok, mert ott mernek kockáztatni.
zorrobomber
Ezért tudok én visítani aki azzal jön nekem hogy ő csak AAA játékkal játszik - az én szememben nincsenek ilyen megkülönböztetések, valami vagy jó és érdekel, vagy rossz és nem érdekel, illetve vannak még az ezek közti átmenetek. A pénz néha nyújt hozzáadott értéket egy játék élvezeti értékéhez - úgy s mint art, hang, gfx, meg minden, na de néha pont a kötetlen keretek adják meg azt a plusz, ami egy zseniális játék elkészítéséhez szükséges. Minden játék egyedi eset, szóval helyesen úgy kellett volna ezt a véleményt megfogalmazni, hogy a Violett Remastered még ingyen se kell...

Az ugye meg van mindenkinek, hogy ez most épp felszántja a Steam toplistát?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.04. 14:25:24

Totti5
Csalódás, nekem nagy bajom velem a gyatara, igénytelen, újrafelhasznált hangok. Sajnos a szép modelleket megcsinálják, aztán ki már nem mennek a valódi autóhoz digitalizálni a hangot. Van benne egy alap v8, GT hang amit kisebb nagyobb ( inkább kisebb ) keveréssel rátolnak mindenre így totál más márka autói is kb ugyan olyan unalmasan és irreálisan szólnak.

Nomeg az FFB amit hekkelni, állítani kell h élvezetes legyen autónként! szóval ez sem 100as.

+ kb minden ugyan azon a szinten van ami volt megjelenés előtt. Bugos, ugráló, dadogó hangos visszajátszás, bugok, csúnya menü(képek).

De ha valaki ezek nem izgatnak, akkor nyilván jó. Szép, van benne tartalom, csak én inkább tolok bármi mást mint ezt.

De hülyeségeket beszélek! király a cucc, már visszakaptam a komplett árát a játéknak a profitjából és még 4+ ezret így már nyereséges volt anno a befizetés, mert keresek rajta. Szóval nagyon király, ószom 10/10, lefizetve vagyis kifizetve<#banplz>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Hát, nem akarok árulkodni, de te mostanában ezzel játszol: Shakes and Fidget - Free to Play
De, ahogy már korábban említettem: Grim Dawn - Genre: Action, Adventure, Indie, RPG

wesker24
Indie játékok alapból skip még ingyen se !
De nem jó játék azt kell hogy mondjam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber

Tinman
Majd kijavítják a hibákat, lemegy az ára magyarisztán EU Tier 4-be (saját személyes régióm banplz) és akkor majd jól megvesszük és végigjátsszuk. Mondjuk jogos is ez a hozzáállás, amikor még csak az 1. részt toltam le valamikor 1934-ben :-/

grebber
Dehogynem vesszük jó game. Majd 5$-ért best buy lesz.

Ezt most muszáj veletek megosztanom...Olyan agyfax küldetésem van most Just Cause 3-ban, hogy a falat kaparom...Mi az isten ez a baromság?

Lenne egy küldi, ahol egy bizonyos eszközt kéne használni (nem szándékosan nem működik, hanem bugos ez a xar), ami persze nem működik...Enélkül meg szinte lehetetlen a küldetést elvégezni. Persze ha nem eröltetné a játék szándékosan ennek az eszköznek a használatát akkor még talán kivitelezhető is lehetne, de így nem.

Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy ne...ismétlem nEEE adjon ezért a játékért senki pénzt....Felháborító baromságok vannak benne. Ne!!!! vegyétek!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.03.04. 10:24:43

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
<#eljen>

Voltan
KELLKELLKELL!!!
Ezt imádni fogom!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Szerintem mivel jön a GOTY már nem igen fognak hozzányúlni ,mert hegesztik ezerrel a CARS 2-t

benőmenő
A valódi kérdés, hogy a fizetős alfából kint van-e már? Totti ránéztél a Carsra mostanában?
grebber
Project CARS - jön a Game of the Year Edition De jól éreztem, hogy az alapjátékot nem éri meg 20 euróért megvenni<#eljen>
Na még ~ 3 év és behúzzuk
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.04. 07:59:09

wantonly
0:42-nél mintha lenne egy kis frame drop. 😄
Dzsini
Hát, ahogy olvasgattam a GoW-ról, az is Early Access állapotban van, csak nem írták rá 😊 Még az AMD kártyákon is, amik jelenleg érezhetően jobban dolgoznak DX12 alatt...

szerk: most láttam a szerkesztésed 😄
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.04. 07:47:39

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Szegény Caffeine game. Már elég régóta benne van a DX12 és sehol nem jegyzik<#banplz>

benőmenő
A dx12 cikkek alapján azt hittem ez csak valami benchmark. 😄
Továbbá mentségemre szóljon, hogy a listában lévő játékokból még egy sincs kész, mert vagy early access, vagy "majd egyszer jön a játék/patch" státuszban vannak.
Az más kérdés, hogy a Gears sincs, csak kiadták így is.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.03.04. 07:43:14
Dzsini
Gondoltam, ezért kérdeztem rá egy fél éves DX12-t használó programra utalva, hogy "egyelőre annyit láttunk". Sok tényleg nincs még, de azért már van pár fecske.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
Gears Ultimate-re gondoltam.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.03.04. 07:27:50
Dzsini
Ez az Ashes of the Singularity lenne? Mert az Nitroust használ, nem UE3-at. És október óta lehet vele nyúzni a DX12-t.

benőmenő
Power of the Cloud DirectX 12!
Egyelőre annyit láttunk a dx12-ből, hogy egy korai ue3 motoros játékba bele erőltetve katasztrófa.