Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy ideig nem leszek gépközelben. Most egy hónap, netán kicsit több, vagy kicsit kevesebb, az még kérdés. Ha valaki esetleg járatos Androidos játék témában, akkor pár jóféle címet mondhat. Köszi. 😊
zorrobomber
RONIN - €2.60

Igen? Nekem még ment öt perccel azelőtt, hogy a hsz-t írtam. Ezek szerint pont a vége felé járhattak 😞
Jim Morrison
vége 😞 amikor néztem mobilról meg az volt, hogy az országomból nem elérhető 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Velkámtudökláb. Szomorú, de a Valve-szupport-héter-klub tagsága folyamatosan bővül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kek. Nagyon jó, hogy bevezették a tradeléssel kapcsolatos korlátozásokat Steamen azoknak, akiknek nincs bekapcsolva a mobile authenticator. Egy hónapja át akartam írni a számomat, ami megadtam anno Steamen, mert azóta új van. Nem volt és most sincs ez az authenticator bekapcsolva, de úgy voltam vele, hogy ne olyan szám legyen már megadva, ami nem létezik. Nem létezik, értsd: Nincs, megszűnt, törölték. Erre mi kell ahhoz, hogy megváltoztassam a megadott számot? Kulcsot kell kérnem a régi számomra, amit aztán beírok. Bmeg. Megpróbáltam kapcsolatba lépni a Steam inkompetens supportjával, de persze csak vmi automatikus üzit kaptam vissza. Inkább hagytam a francba az egészet. Na most akkor vagy kénytelen leszek végigszenvedni velük a ki tudja hány körös és meddig tartó support mizériát, vagy szophatok a korlátozásokkal, amik ki tudja, a jövőben még bővülhetnek is. Gyönyörű.
Nemtom volt-e már, de ingyen Dark Souls-t osztogatnak. Ha minden igaz, a Prepare to Die Edition.
Voltan
<#eplus2>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Ha értenék hozzá hidd el már rég lenne minden nagy múltú és jó játéknak min UE3-as és készülőben lenne sok UE4-es remake.
Frankón elő lenne készítve minden háttér hozzá noname helyekről wifin ismeretlen forrásból vet teloval lennék neten azt jussanak el hozzám ha tud a sok féreg ,aki ahelyett , hogy tűzzel vassal tiltogatja ezeket cselekedne végre valamit.

Next PC upgrade: 2022

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

zorrobomber
Igen, börtönbe csuknának. Amúgy nincs kedved felújítani a Metal Gear Solid-ot?

IMYke2.0.0.0
A világ nagy része - szerencsére - úgy működik, ha azt mondja neki egy jogtulajdonos, hogy "nem", akkor azt tiszteletben is tartják.
S van a másik, kisebbik része, ahol mindezt semmibe veszik.

Én az első csoportba sorolnám magam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Lehet én élek fogyatékkal sőt biztos.
De ha én elkészíteném és kitenném 87 nyilt torrentre és az egész világ letöltené csapatná nagy örömmel INGYEN , mit tennének?
Megpróbálnák lenyomozni az ip-t kiderítenék a lakcímet ide rendelnék a teket börtönbe csuknának?
Nem értem az egészet.

IMYke2.0.0.0
"Nem újíthatják fel a rajongók a Metal Gear Solidot

Pár hónapja számoltunk be arról, hogy egy rajongói felújítás készül a Metal Gear Solid első részéből, ami az Unreal Engine 4-re épült. Azonban (ahogy már akkor meg lehetett tippelni), a Konami közbeszólt, és leállította az egészet.

A fejlesztők szomorúan tudatták mindenkivel, hogy sajnos rajtuk kívülálló okok miatt nem tudják folytatni a Shadow Moses elkészítését, de azért köszönik mindenkinek a támogatást. Megemlékezésként azért betesszük az eredetileg megjelent előzetest."

zorrobomber
Na, én azért nem privátban írtam grebbernek, mert nem az ő véleménye érdekel, hanem az szomorít el, hogy ilyen hozzáállású emberrel tárgyalnak mások az Eredeti játékaink topikban. Egyszer már ki lett baszva, és visszamászik... nem én vagyok az első aki kiakad rá, mert nulla hozzáadott értéke van a topik életéhez az ótvar szar bundle fillérbaszásokon kívül.

Arra is ezerszer meg lett kérve, hogy ne linkelje a gameszart mert senkit nem érdekel és egy spammelő szartelep. Az alábbi cikknek is nulla információtartalma van (a link címe gyakorlatilag MINDENT elárul), csak arra jó hogy a gémszar tömje a zsebét a kattintások után.

Bezzeg a Stardew Valley-ről NULLA darab cikk van a teljes magyar online médiában, úgy hogy külföldi oldalakon csak erről van szó mostanság. Na de persze kit érdekel, hisz a (reklám)pénz nem az indifosokban van... szánalmas.

A Boston Lockdown egy elsősorban online cucc, teljesen más fejlesztőtől, semmi köze nincs a Shadowrun Returns/Dragonfall vonalhoz. Ha coop érdekel akkor olvass utána.

/rant, elmegyek sétálni
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.09. 11:07:12

Grafikailag viszont nagy a különbség, és C64-en csak egy slotba lehetett menteni, ami tekitnve, hogy nem lineáris játék, sok minden kipróbálható, komoly hátrány. Bár a DotT-on belül nem tudom, hogy ez miként jelent meg, én külön játszottam végig. Manapság a ScummVM tudtommal eleve csak külön viszi a két játékot, és a DotT esetében régen a magyarítás kinyírta a szinkront is.

Egyébként nyelvtől is függött, hogy melyik Maniac Mansiont kaptad a DoTT-ban, elvben lehetett a PC-st is. Most meg az új grafikával nyugodtan lehet 386-ost csinálni abból a masinából 😊
BL infót köszi, ha azt is kifejted mi nem tetszett még hálásabb leszek. 😊

másikra azért nem privát mert nem csak neked szólt hanem mindenkinek. Sok hasznos dolgot és ajánlásokat olvasok itt és egy idő után zavaró ha a másik szapulása a téma ahelyett. 😊
Voltan
A Maniac Mansion-ben pont az volt a pláne, hogy a C-64-es verzió volt benne játszható - hiszen Ned szobájában is C-64 van 😊

zorrobomber
Köszi a felvilágosítást <#eljen>

A kommentárok már önmagukban is érdekesek lehetnek egy régi rajongónak, és vélhetően ott lesz opciónak kontrolleres irányítás is, plusz eredeti, de jobb minőségű zene, szinkron. És egy aránylag normálisabb és játszhatóbb Maniac Mansion lesz benne (a fejlettebb, "nagyfejű" DOS-os verzió).
zorrobomber
Te miért nem privátban írtad mi bajod velem?

A Boston Lockdown szar.

Voltan
Én már szerintem vagy 20-30x végigvittem, kívülről tudom. De akkor is all-time favorit nálam, szóval nem vitás, hogy meg kell venni.
Aki pedig esetleg nem ismerné minden idők legjobb kalandjátékát (pár Monkey Island kicsit megközelíti), annak nem vitás, hogy kötelező!

Arról nem is beszélve, hogy a DotT-ért még nem adtam pénzt - mivel az eredeti nem jött ki steam-en, vagy GOG-on eddig, szóval csak az ősi virágbolti van meg, ezért muszáj pénzt költenem rá, hogy honoráljam azt a rengeteg örömteli órát, amit okozott 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.09. 09:50:49

A Boston lockdown-ról van vkinek elsőkézből infója? (A Dragonfall-t épp tolom szal azt bátran tudom ajánlani, de a másikról rosszakat olvastam)

btw a hisztit nem lehetne privátban? (mert én sem azt szeretném itt olvasni h kinek kivel mi a baja)
zorrobomber
Sok az egy olyan játékért amit már 10+ alkalommal végigvittem... na meg szvsz az eredeti grafikával/irányíthatósággal/kompatibilitással sincs semmi gond jelen esetben. Persze azt nem mondom hogy rossz hogy megjelent, sok olyan ember ismerheti meg végre, akit eddig elrettentett a pixelgrafika, vagy még csak nem is hallott róla.

Van egy kis defekt azzal, ahogy Te a világot látod.
Folyamatosan, minden topicban azt hangoztatod, hogy te kivárod amíg budget áron meg tudsz venni egy játékot.
Azt is tedd hozzá - és tedd a szívedre a kezed - hogy előtte " levarezolsz" mindent, végigjátszod, megunod, újra végigjátszod .....
Ismerek egy emberkét a közeli ismeretségemből, aki pont ilyen mint te. Összeesküvés elméleteket lát folyamatosan maga körül.
Szerinte minden cég, bank, hivatal rajta élősködik, ezért semmiért nem fizet. Beteg.
Van neked a piacgazdaságról némi fogalmad?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Voltan
HOHÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Na, azt nekem is!!!!

Dzsini
SG+ bővítmény, egy klikk saját részről eltüntetni bárki hozzászólásait.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
@grebber:
Ja persze azért zárnak be sorra cégek mert szarásig vannak pénzzel. Te szarba se nézed a játékipart, és a hányinger jön rám ha bejövök a topikba és meglátom a kommentjeidet. Egyáltalán miért látszanak megint a kommentjeid? Úgy érzed szükség van itt rád? <#wow3><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.09. 09:18:59

Scooter
Köszi, de hamarabb észrevettem steamgifts-en mint itt. Attól függetlenül köszi!
grebber
#269044 <#hehe>

Tinman
No comment.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
muhaha. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
És akkor itt van "mozgás közben" is 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

mooo
Kongy
Le se tagadhatnák, hogy ők csinálták 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
nem.
add vissza 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mooo
Köszönöm szépen,lecsaptam rá! <#worship> Vajon készül hozzá magyarítás?
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.03.08. 21:58:14
Jim Morrison
<#eljen>

lostprophet
Magicka 2 kód, akinek kell:
Csak vicceltem.
Megint vicceltem. LWYF0-YF53X-BWVWG

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Fpocok
Fpocok
"Papers Please 2 looks really high def!"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fpocok
We cannot get past the welcome mission. Hitting "F" to activate the laptop does not work. We assumed it was due to all the players in the safe house trying at once so we formed a line.....

még több kép a line-simulator ból
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.08. 21:26:57

grebber
Ja a játékipar csak ilyen. A bundle-k is azt mutatják kb 3 nap után töménytelen mennyiségbe szarásig vannak pénzzel aztán akár 2 ft-is is dobálhatnák a szarjaikat.
Ezért soha nem is veszek semmit teljes -fél és 1/4 áron se, minek.

Jim Morrison
pikkpakk tönkremennének, nem lenne bevétel és kihal a játékipar 😄

grebber
Nem. Egy tökéletes világban már 9.99 az alapár áthúzva sale -90% és annyiért !<#eljen>
1 hétre rá meg Humble all time bestbe 10 $-ért az összes

Fpocok
Egy tökéletes világban

Fpocok
#justubisoftgames

Scooter
Főleg a Grey Goo miatt jó a 12$-os!!!