Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A Dead Island ahhoz képest lófütty.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hellraidről is lehetne valami info már
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.10. 12:14:18
Parasite Eve 2, best game EVER!
" A tökéletes jelölt végül a Sumo Digital lett, ami az utóbbi években leginkább exkluzív játékoknál segített be (Forza Horizon 2, LittleBigPlanet 3, Xbox Fitness), kézikonzolos és mobilos portokat készített (Sonic & All-Stars Racing játékok, F1 2011), illetve jelenleg a Crackdown 3-mal foglalkozik"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition delayed on PC
Új megjelenési dátum nincs.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.10. 11:40:30
The Premier Collection
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Dystopian Cyberpunk Dungeon Crawler? Yes, Please.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.10. 08:00:02
Tudom, hogy vannak itt ős-játékosok, akik annak idején a Spectrumot, vagy C-64 et nyúzták. Nem kérek semmit, csak ezt a pár linket hallgassák, nézzék.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.10. 03:27:48
A lényeg, hogy a régi boldog idők C-64-es Last Ninja játékainak a zenéjét szépen átrakják egy profi rock-metal környezetbe, amit megérdemel már régen.
A régi 8 bites zenék egyik csúcsáról beszélünk. De hirtelen előjött a System 3 - ami anno valóban jegyezte a Last Ninja játékokat, de itt felmerültek érdekes szerzői jogi kérdések, mivel a zenét nem. Summa-summarum most balhé van,mert nem engedik a bandának feldolgozni, kickstarterezni a zenét. Pedig az igencsak jóság lenne, lásd: kb. 1:30-tól
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Folytatás nem nagyon van hírbe. Sajnos csak a legalját csinálják azóta 😞
A katasztrófális Gothic 4 meg a semmilyen Risenek után most jön az Elex ,de hát az is pff.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.09. 19:32:37
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mondjuk amíg nem értek hozzá könnyű arcoskodni,de az tuti ha értenék és vagy 30 évembe is telne de megcsinálnák a Gothic-ot legujabb Cryengine-el az tuti<#eplus2>#eplus2>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem többet érne ,hogy istenként tekintenének rám mint pénzéhes nyomoroncként
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PC-re később érkezik... No comment.
5 dollár/euró lesz a frissítés a Definitív változatra.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.09. 18:53:59
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az utolsó szöget meg az ütötte be a koporsójába, hogy fokozatosan egyre szarabbul futott Nexus 7-en. Mostanra az igen cinematic 12 fps-nél tart.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.03.09. 14:58:26
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
. Amúgy van demo steam-en, lehet csekkolni.