Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ja el is felejtettem te jobban tudod én mivel játszok nap mint nap , bocs igazad van<#falbav>

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Ezt csak azért mondod, mert nem játszottál a Dying Light-tal.
A Dead Island ahhoz képest lófütty.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Dead Island is teljesen jó nekem nem kell bele a párker szarság.Az úgy jó ahogy van. Szebb grafika jobb fizika több féle zombi azt had szóljon.

Hellraidről is lehetne valami info már
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.10. 12:14:18

Fpocok
Az a helyzet, hogy szerintem a Dying Light nagyon magasra rakta a lécet, mivel kb ugyanaz, mint a DI, plusz parkour. Ezek után már hiányozni fog a parkour a hasonló játékokból.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Dead Island 2 - megvan az új fejlesztőcsapat

" A tökéletes jelölt végül a Sumo Digital lett, ami az utóbbi években leginkább exkluzív játékoknál segített be (Forza Horizon 2, LittleBigPlanet 3, Xbox Fitness), kézikonzolos és mobilos portokat készített (Sonic & All-Stars Racing játékok, F1 2011), illetve jelenleg a Crackdown 3-mal foglalkozik"

Fpocok
The Division's End Game Explained

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
404 not found

Fpocok
Fpocok
El kell adni valamivel azt a szar konzolt (jó, nyilván nem system seller, de akkor is).

Fpocok
Mondjuk alapból elég fos ennek nevezni, ami nem rég jött ki... de most ez a helyzet:

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition delayed on PC

Új megjelenési dátum nincs.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.10. 11:40:30

erről mi a véleményetek?
The Premier Collection

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Scooter
Köszi! <#alien>
zorrobomber
Stardew Valley has sold 425,000 copies (12 nap alatt <#taps>)

Dystopian Cyberpunk Dungeon Crawler? Yes, Please.

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.10. 08:00:02

Voltan
Összehasonlításképpen az eredeti: 04.20-tól

Tudom, hogy vannak itt ős-játékosok, akik annak idején a Spectrumot, vagy C-64 et nyúzták. Nem kérek semmit, csak ezt a pár linket hallgassák, nézzék.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.10. 03:27:48

Voltan
Amúgy meg nem tudom, ki hallott a Last Ninja Musicology projekről.
A lényeg, hogy a régi boldog idők C-64-es Last Ninja játékainak a zenéjét szépen átrakják egy profi rock-metal környezetbe, amit megérdemel már régen.
A régi 8 bites zenék egyik csúcsáról beszélünk. De hirtelen előjött a System 3 - ami anno valóban jegyezte a Last Ninja játékokat, de itt felmerültek érdekes szerzői jogi kérdések, mivel a zenét nem. Summa-summarum most balhé van,mert nem engedik a bandának feldolgozni, kickstarterezni a zenét. Pedig az igencsak jóság lenne, lásd: kb. 1:30-tól

3Error
Boldogot ! <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok
Voltan
YumYumYum!!!

grebber
Hidd el kiváló grafikai és fizika többlettel mocskosmod oda tenne a hangulat mégjobban ,már most, hogy rágondoltam besfostam.

Folytatás nem nagyon van hírbe. Sajnos csak a legalját csinálják azóta 😞
A katasztrófális Gothic 4 meg a semmilyen Risenek után most jön az Elex ,de hát az is pff.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.09. 19:32:37

MerlinW
2 hét múlva Day of the Tentacle Remastered! Yumyumyum😊

[merlinw.org]

Inkább a folytatását, az eredeti hangulatát úgyse lehet visszahozni, Cryengine ide vagy oda.
Rapid81
Csak a harc köralapú, a többi nem. Szerintem nagyon jó kis gamma, én ennyiért behúztam és tetszik.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Követelőzhetnének ,pont hogy kérném is milyen game-et szeretnének UE4-el.
Mondjuk amíg nem értek hozzá könnyű arcoskodni,de az tuti ha értenék és vagy 30 évembe is telne de megcsinálnák a Gothic-ot legujabb Cryengine-el az tuti<#eplus2>

Scooter
Mit gondoltok mi lesz a plusz játék? Én Shadowrun Returns-ra vagy a Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition-re gondolok.
Nem néznének istennek. Ugyanúgy követelőznének, mint egyesek a hobbi fordítások miatt (nem rád értem). A jót soha nem jegyzi meg az ember csak a rosszat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Ez se rossz, ennyiért. 1C Strategy Bundle.
grebber
Mivel már többször mondtam a munka mellett az egész életem a gép előtt töltöm mert semmi más nem érdekel, igen freebe tolnám.
Nekem többet érne ,hogy istenként tekintenének rám mint pénzéhes nyomoroncként

darkSectorxxx
Mi? ez ebben a generációban jelent meg még nem? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Március 11-én Only for XBox One

PC-re később érkezik... No comment.
5 dollár/euró lesz a frissítés a Definitív változatra.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.09. 18:53:59

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
Köszi neked is! <#vigyor2>
kigyi
Isten Éltessen!

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
Köszönöm szépen! <#worship>
Totti5
Csináljanak MGSt, fiktív karakterekkel, történettel, nevekkel, helyszínekkel. Azt lehet, csináljanak egy játékot... ha akarnak. Azt ők is tudhatták volna, hogy 1:1ben nevekkel másolva ez bukta, valszeg meg is kérdezték és nemet kaptak anno, s ennek ellenére hypoltatták a projektet. Ha meg nem kérdezték akkor teljesen egyértelmű a dolog.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Beleraknál több száz munkaórát a saját szabadidődből vagy főállásban és nem kérnél érte pénzt? Nem gondolnád úgy, hogy befektetett energiáért és munkáért jár némi kompenzáció?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
80 Days - bár nyilván nem Kindle, de azért erősen olvasmányos, és közben még valós döntéseid is vannak. Néha kicsit tippelgetős, de azért van benne stratégia, én többször is "végigvittem".

Igen ez volt a tegnapi megjelenés napján. Azért kíváncsi lennék mostanra megoldódott-e.

Nem érdekes. Kb. 2 hétről lesz csak szó. Addig ott lesz a netezés, meg a Kindle.
darkSectorxxx
+1

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Ó, nekem is 😊 Vár Stardew Valley és a Pinkerton Farm... <#nevetes1>

Tinman
Utána olvasva, csak a küllem erősen arra hajazó és sokan csalódtak benne, mert lopakodós Motn-t vártak tőle ez meg nem az. Nekem ez így tuti kimarad.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Már csak azért sem mert . Amúgy van demo steam-en, lehet csekkolni.

IMYke2.0.0.0
Az oroszok már a spájzban vannak:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Azta de rohadt nagy Mark of the Ninja clone ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
benőmenő
2012-es Tegra 3 nem mai csirke már. De, ha egyszer aránylag jól futott, akkor idegesítő, hogy sikerült elcseszniük. 😞
IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot kívánok az SG.hu Scooterének!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Én a 3 éves telommal nyomom és nem akad pedig csak szaros Adreno 320-van benne. Ott akkor komoly baj lehet a géppel.

benőmenő
Real Racing 3-mal én is sokat toltam. Aztán rájöttem, hogy f2p 2 élet is kevés lenne kioldani a legtöbb autót, majd a haverok is otthagyták, mert szét lettek gyalázva általam.
Az utolsó szöget meg az ütötte be a koporsójába, hogy fokozatosan egyre szarabbul futott Nexus 7-en. Mostanra az igen cinematic 12 fps-nél tart.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.03.09. 14:58:26
Dzsini
Attól függ mekkora méretben és milyen jellegű játékok érdekelnek. Más való buszozás közben telefonra, és otthon a 10 colos táblára.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Real Racing 3, Modern Combat 5 a többi mind mind érdemtelen hulladék <#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.09. 14:54:11