Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ej ej Grey Goo jó cucc ,de nagyon drága 😞

Next PC upgrade: 2022

Jim Morrison
lehet voltám, de ha volt akkor megint. Chambara
eléggé bejövős. legalábbis (local)multi biztos fun.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.08. 20:56:07

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rapid81
És az, ha egyik sem érdekel picit sem, a Dreamfall meg már megvan? 😊 Egyedül a GreyGoo érdekelne, de nem ennyiért.
Úgy kb. 1 éve nem piszkáltam bottal sem a humlibumlikat, mert borzasztó béka segge alatti a színvonal már nagyon régóta...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Megfogadtam, hogy idén erős leszek, de csak berakták a Grey Goo-t a 12$-os csomagba... A full pakk azért most rendesen megingatott. De kivárok, hátha hulladék jön még mellé. De ha véletlenül még valami ami érdekel, akkor végem 😊
Tinman
Egyre inkább úgy látom, hogy szó szerint az egész éves MINŐSÉGI gaminget képest biztosítani a humbli. Ha csak azt nézzük, hogy csak az idén eddig miket toltak ki, már ott tartunk, hogy komoly kihívás lenne csak azokat a címeket év végégig letolni.

Ráadásul egyre gyakrabban fordul elő, hogy megveszek jó áron egy adott címet, de mire eljutok oda alig 3-4 hónappal később, hogy játszanék is vele, már a Humble le is csapott benne egy ilyen erősebb bundle-ben.

Grey Goo egyébként abs. fullos, tehát IGEN tartalmazza az Emergence Campaign 8 euros DLC-t és persze a sound tracket is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.03.08. 20:30:47

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Volt ingyenes hétvége greygoonak, engem nem győzött meg amikor kipróbáltam.
ZsZso
Igazi stratégiát a C&C óta nem nagyon toltam, az nem az én műfajom, úgyhogy marad a BTA, de köszi a további tippeket is 😉.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
YOU
SHALL
NOT
PASS
!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Gondolkodés nélkül ment a 3492 Ft, különösen, hogy a Dreamfall Chapters, és a 2 db. Shadowrun nagyon régóta rajta a wishlisten. Grey Goo-t egyik ismerős Day1 vette, azt mondta, hogy a pre-order árat nem érte meg, de amúgy kellemes cím.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Nekem is, csak én Day of the Tentacle remastert vettem ennyiért. 😊
Fpocok
Ciki, ha ezek közül csak a magickát ismerem? 😄

IMYke2.0.0.0
Én baromi jó ajánlatnak tekintem a fullos csomagot - 12 dolcsi ugrott a pénztárcámból.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Köszönöm srácok, akkor nem vadászok külön a Dreamfallra, berántom egyben a BTAt. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Shadowrun baromi jó! Ez az egész üt, mint a hilti, már megint!

IMYke2.0.0.0
Shadowrun - kötelezővé tenném minden játékos számára.

//Egyetértek - a vásárlás már folyamatban.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.08. 20:14:00

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Atyaég! Kiváló!

ZsZso
Dreamfall miatt igen kecsegtető ajánlat. Shadowrun mennyire jóságos?

IMYke2.0.0.0
Humble Bundle - Humble Jumbo Bundle 6
* Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas - STEAM
* Shadowrun Chronicles - Boston Lockdown - STEAM
* WARMACHINE Tactics - Standard Edition Mercenaries Faction Bundle - STEAM
* 10% off Humble Monthly

Pay more than the average of $6.63 to also unlock!
* Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut - STEAM
* Dreamfall Chapters - STEAM
* Magicka 2 - STEAM
More games coming soon!

Pay $12 or more to also unlock!
* Grey Goo Definitive Edition - STEAM

Fpocok
link pls

genndy
Humblin megjöttek a bónuszok a Star Warshoz, meg Elindult egy új is: Humble Jumbo Vundle 6.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
LOOOOOOOOOOOOOOL ?D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Jim Morrison
Redditen ugy olvastam, hogy ahogy megjelent a division egy csomo embert siegebol is kirakott a szero 😄DD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Totti5
Mindegyiket lehet úgy tolni. Bármelyik szimből csinálsz fél perc alatt sínautót.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
szimkád, árkádnál jobb, de sok mindent még nem szimulál.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

zorrobomber
The Next World - 10,39€

Trailer:

IMYke2.0.0.0
Hősnek érzem magam - ~2,4 percet ki is bírtam ebből... ráadásul, ezen idő alatt nem hánytam attól a kamerától, és a sixty-zéstől...

grebber
Nekem az.Ami autos gameet én tudok billel és gamepaddal csapatni az nekem árkád

Totti5
Forza Motorsport nem árkéd.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Semmi különleges csak a szokásos indulás:
"The Division - bedőltek a szerverek az indulásnál"
"Tom Clancy's The Division - komoly problémákat okozhat az új Nvidia driver"

Voltan
Kösz a tippet, meg is fogom venni, fura, hogy sose hallottam még róla.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Nem, mert a forza nem arcade játék.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
NOOOO
játszottam vele, ez azokhoz képest fos!

grebber
NFS - Ugye ugye. Emellett a pár pályás Forza "demo" az pc létező legjobb arcade autós cucca lesz

3Error
Én sem értem... Régen a "jót" fémjelezte a NFS, ma már a "fost"...

@Prince23 <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Prince23
MK X Premium 8 eu

Steamen 75 eu

Ma vettem meg. Instant key volt.

MerlinW
Mint az utóbbi fél évtizedben😊 Hozza a szokásos gagyit. Szellemvárosok, kvarcjáték fizika és irányítás, bugyuta körítés, közepes grafika. De látod, mégis veszik. Fene sem érti.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.07. 23:49:21

[merlinw.org]

Fpocok
Need for speed pc gameplay
A játék fos, a kamera hányás.

Én többször vettem már itt, nem volt semmi probléma.
Van Buyer protection 1 euróért (mint a G2A-n).

"Everything that happens, happens for a reason"

Kongy
Ez a G2Play oldal mennyire megbízható?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

"Everything that happens, happens for a reason"

Moby
Lőttem akkor ebből egy Division gold-ot 22br-ért.. Pár perce kaptam meg a kódot.<#eljen>

Adversus solem ne loquitor

Just Cause 3 kivégezve. 52 óra...Minden elvégezve, minden achi beszerezve (mai dlc-t is végigvittem teljesen és totálisan). Jó pár patch múlva meg pár hónap múlva lehet még visszanézek kicsit őrültködni. Néhány achira kifejezetten büszke vagyok, mert bizony ezeket baromira nem adta ingyen a játék. All the gears achi például vért izzadós volt keményen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Ehhez mondjuk az is kellett vszleg hogy ekkora hírverést kapjon. Csak PC Gamer idén 9(!) cikket hozott le a játékkal kapcsolatban. Részemről akkora impulzus vásárlás volt mint egy ház, ott ültem a gép előtt, azon vacilálva hogy mivel haladjak (Witcher, Bloodlines, vagy Fallout), olvasgattam, megláttam, és ahogy nézegettem megéreztem hogy nekem ez KELL. És bejött. Ma is megőrülök szinte hogy megyek focizni és nem tudok még egyszer nekifutni a bánya 20as szintjének eléréséhez.

Hát, jah. Annyi játék jelenik meg manapság, hogy nem elég jó játékot csinálni a sikerhez. Kell megfelelő reklám, na meg egy jó nagy adag szerencse. Mondjuk erről a Kalimbáról most hallok először. Nem is tudtam, hogy a Max óta csináltak új játékot. A Maxet se reklámozták agyon. Ugyanakkor a Stardew Valley sikerének örülök.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.07. 18:04:39
Tinman
Max-ért leírhatatlanul kár. Iszonyat frankó platformer, imádtam minden pillanatát. Szerintem az volt vele a gond, hogy nem lett ismert, nem kapott picit hype-ot sem.

Fpocok
Fos. Orulok, hogy kihagyom.

Troger911
Valakinek egy Pinball FX2 - Star Wars™ Pinball: Balance of the Force Pack? Priviben vihető!
IMYke2.0.0.0
"Ezen kívül szintén egy frissítéssel kerül majd be a játékosok közti cserekereskedelem lehetősége: az egy csapatban lévő játékosok odaadhatják egymásnak a közös akcióban megszerzett lootokat."