Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eléggé bejövős. legalábbis (local)multi biztos fun.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.08. 20:56:07
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Úgy kb. 1 éve nem piszkáltam bottal sem a humlibumlikat, mert borzasztó béka segge alatti a színvonal már nagyon régóta...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ráadásul egyre gyakrabban fordul elő, hogy megveszek jó áron egy adott címet, de mire eljutok oda alig 3-4 hónappal később, hogy játszanék is vele, már a Humble le is csapott benne egy ilyen erősebb bundle-ben.
Grey Goo egyébként abs. fullos, tehát IGEN tartalmazza az Emergence Campaign 8 euros DLC-t és persze a sound tracket is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.03.08. 20:30:47
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
//Egyetértek - a vásárlás már folyamatban.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.08. 20:14:00
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
* Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas - STEAM
* Shadowrun Chronicles - Boston Lockdown - STEAM
* WARMACHINE Tactics - Standard Edition Mercenaries Faction Bundle - STEAM
* 10% off Humble Monthly
Pay more than the average of $6.63 to also unlock!
* Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut - STEAM
* Dreamfall Chapters - STEAM
* Magicka 2 - STEAM
More games coming soon!
Pay $12 or more to also unlock!
* Grey Goo Definitive Edition - STEAM
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"The Division - bedőltek a szerverek az indulásnál"
"Tom Clancy's The Division - komoly problémákat okozhat az új Nvidia driver"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
játszottam vele, ez azokhoz képest fos!
@Prince23 <#eljen>#eljen>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.07. 23:49:21
[merlinw.org]
A játék fos, a kamera hányás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Van Buyer protection 1 euróért (mint a G2A-n).
"Everything that happens, happens for a reason"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Everything that happens, happens for a reason"
Adversus solem ne loquitor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.07. 18:04:39