Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Out of spock stock 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Igazából volt béta, ahol kb a fullt kaptad, láttad ( graf, mechanika, optimalizálás ). Ha azután megvéve pár óta után már nem jó akkor minek vette meg? volt demó, sőt sokkal több mint demó. Análisan lehetett kivizsgálni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Őszintén szólva, valóban nem tétel. Legalábbis nem üti meg az ingerküszöbömet ami után felbasznám magam. El szoktam adogatni a kártyáimat, de csak néha-néha és nem farmolom ki őket. Csak azt ami kiesik magától.

mooo
Döntsd el magad <#hehe> Amúgy out of stock.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.03.10. 19:13:17
Moby
Elolvastam a posztját. Van amivel egyetértek. Van ami totális baromság.
De.
7.1 órát tolta.<#wow2> Kb mint én. Nem tudok még róla szart sem. A küldiket hardon tolom. Átlag 40perc egy küldi ha nem teljesen agyhalottakkal játsszom (egyedül nem tolom, merminek). 7 óra után " I would not recommend it."???<#wilting>

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
"1,381 emberből 800 (58%) találta hasznosnak ezt az értékelést "

IMYke2.0.0.0
Csak vázoltam a 100%-os biztonsággal állíthatóan kialakuló helyzetet.

STEAM-prófilján elolvastam az 5 első véleményt. S "exebes3" review-ja elég komolyan meg lett támogatva érvekkel - ő lefelé mutató hüvelykujjat adott a játéknak, és nem 10 perc után.
Az írása a többiekéhez képest is más, de az én lelkületemhez is közel állnak az elvárásai.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Nojsz<#eljen> Akkor behúzom!

Fpocok
Tegnap töltött fel a TotalBiscuit egy videót, hogy ezt az oldalt promózza. Minden nap másik játék van leárazva, rendes steam kulcs.

Moby
A környezet, a világa, a kidolgozottság, az atmoszféra miatt én is el tudnék viselni benne egy jól kidolgozott szinglikampányt. Teljesen meg tudom érteni, ha valaki ezt hiányolja belőle. Tetszik nagyon a játék egyelőre jelenlegi formájában is, de elfért volna benne egy ilyen megoldás is (ahogy a destinyben is, nagyon!).

Moby
???
Én csak egy kérdést tettem fel. Érdekelt volna a válasz. Mindegy.

Totti5
Hogy kell internet multiplaya alapú játékhoz. Bár 10 éve is kellett és15 évvel ezelőtt is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.10. 18:58:27

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Semmi kedvem barikádosat játszani, ahol te dobálózol egy fajta érvekkel, én meg egy másikkal, és köztünk ott feszül a topik, és a markába röhögő Ubisoft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Mennyire megbízható oldal ez?

Moby
Mi a bajod vele?

3Error
Egyszer kipróbálom, hogy ráragasztok egy Steam logót az öreg csettegőre és kiderítem, hogy mennyiben befolyásolja a(z eddig) "hibátlan" működését. (gy.k.: az autómról van szó) <#idiota> Szerintem a "Steam" szó (ha nem a gőzt értjük alatta) és a logója valami 4. dimenziós hullahopp-karikát generál a hipertérben, majd napkitörés formában visszacsatol egy féreglyukon az ionoszféránkba... Talán...
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.03.10. 18:54:49

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Nekem is ment a munkahelyen. Reggel kaptam egy block-ot, töröltem a steamgifts sütijeit és működött. Itthon is megcsináltam ugyanezt és egy böngésző újraindításkor ment. Viszont most megint nem megy. Mindig új ablakban nyitok meg egy olyat amire jelentkezni akarok, aztán visszamegyek a másik ablakban lévőre, de már az se megy.
A steam-be se tudok most belépni, hogy hazaértem...
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.10. 18:45:41
wantonly
Akkor a server update lehet a háttérben.

Most épp bejött az oldal és egyből a fórumba néztem be.
kigyi
Egész nap működött a cégtől, hazaértem itt is ment végigböngésztem amit akartam és most meg nem megy... (Steamgifts) Most meg megy lol
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.10. 18:34:06

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Hullámzik - összevissza döglik, majd kel.

Fpocok

Tinman
Hogy te miről beszélsz arról fogalmam sincs. Én arról a ~350 euro-ról beszélek, ami eddig kipotyogott a meglévő játékaimból. Értem, neked ez nem tétel, nekem igen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Külföldi IP-ről nézve valóban működik. Durva lenne, ha ki lennénk tiltva.
IMYke2.0.0.0
Nem érdemel meg egyetlen idézetet sem: "Nagyot rajtolt a The Division"
Az utolsó mondatért különösen.

Fpocok
Na... lehet megkapták a leveleimet? 😄DDD

jk

Nálam működik.

IMYke2.0.0.0
Na, most már:

"IP address has been temporarily blocked.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻"

//Prohardver okosai közül az egyik szerint csak a mi országunk kapta.

//Leírtam, elküldtem, majd steamgifts.com a bannerből megnyitva: működik.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.10. 18:14:41

RatBaG
szintén.

Per Aspera Ad Inferi.

lalakov
Nálam jó.
IMYke2.0.0.0
Nálam per pillanat: jó

(saját kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

grebber
Steamgifts jó nektek?
Nekem dobott egy ip temporatily blockedet.
De hogy mi baja van nem tudom

Next PC upgrade: 2022

benőmenő
Rip nuuvem. 😞
IMYke2.0.0.0
Asszongya a Reddit, hogy Nuuvemen Warner Sale van...

Lássuk, mit is lehet megvenni legálisan, trükközés nélkül (saját kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Teljesen hanyagolható dolog a kártyázás, miről beszélünk? Egy online appot várnál a steam mellé amiben kártyázni lehet? Ott a Hearthstone, az állítólag jobb.

Tinman
El akarok adni egy kemény 0.04 centes kártyát, aszongya' lépjek be a mobil appba és ott erősítsem meg. El akarok adni egy másik újra ugyan ez... Ez valami vicc? A konkurencia nélküliség pontosan ezt eredményezi...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Attól még jól meg van csinálva, szép és nagyjából tartja azt az értéket folyamatosan amit látsz, nincsenek benne nagy hullámzások. Kellemes egyenletes érzést ad. (persze észre lehet venni, hogy változik a framrate, de elég korrektre sikerült szerintem).
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.10. 14:39:51

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Tudom, de sajnos van akadás, még high-on is egy igazán komoly harcihelyzetben (én hardon tolom a küldiket, ott azért nem hullanak halomra, elég sokáig megy a piffpuff). Persze a játékidő nagyrészében azért 60-on gyalogol, meg ahogy kinéz az is teljes őrület, hogy így fut, de túlzás, hogy ultrán 970-el tökéletesen fut. Egy biztos: iyen játékot én sem láttam még, ami ennyire összetett látványvilággal bírt volna, ahol az egységnyi területre jutó objektumok száma akár megközelítette volna ezt.

MarkBlade
Jájjj tudod te hogy mire gondolok<#buck>
Moby
Ha bekapcsolod a uplay fps számlálóját, azt ugyanazzal a szemeddel fogod látni 😊

zorrobomber
Takarodj már innen ezekkel a blikk szintű szarokkal. Meglepő, igen bazmeg, meglepő hogy egy fejlesztőcég fejleszteni akar... te direkt nem értesz a magyar szóból?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.10. 14:19:20

MarkBlade
Haraphatsz de én a szememnek hiszek. Látható akadást nem vettem észre. Ami lag volt az meg egyértelmű hálózati szerver bibi volt de ez is csak 8-án. Tegnap nem zökkent egyet sem pedig nem nasa gépem van.
Játéktechnikailag pedig egy nagyon jó Diabló..
grebber
Moby
Hoooogyne 😄
Hogy high beállítások mellett, egyes küldikben ahol sok a mob, úgy belenyal a negyvenfrêmekbe mint a huzat. Ultrán meg egyetlen pillanatra sincs 60.

MarkBlade
Nekem nagyon bejött a játék most vettem seasont is hozzá. Nem hittem volna de nagyon jó a hangulata, hihetetlen módon programozása is tökéletes. Ultra beállítás + nvidiás /970/ cuccok bekapcsolva és akadás nélkül fut. A netkapcsolat része nagy ritkán kicsit lagos de tényleg ritka.
Ilyen szép játékot még nem láttam.
Voltan
Nem kötekedek, és olvasom, amit írtál.
Mellesleg a tavalyi év egyik legjobbjára írod, hogy nem jó, "5 perc játék után"

Az egy dolog, hogy neked nem tetszik, és ez rendben is van. De tényközlés szintjén az, hogy a Dying Light nem jó, az nem igaz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

HeadHunter86
Én csak azért játszom a Dying Light-tal, mert parkour-os. 😊
Na jó nem csak ezért... de sokat hozzátesz.

grebber
Tudom kötekedni baszott jó érzés ,de néha olvasd is el amit leírnak

"De mivel már nem igen akarok végigvinni semmit többször főleg nem ilyen nem 5-6 órás cuccot töröltem.

Nem mellesleg ha valami 5 perc után nem jó az 4567 óra múlva sem lesz az. Ez a parkőr egy adalék de nem fostam össze magam tőle
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.10. 13:03:12

Voltan
Kurvára nem 5-6 órás, és most te magad vallottad be, hogy érdemben nem játszottál vele. Ráadásul varezoltad, tehát minden ezzel kapcsolatos érved lényegtelen, ebben a topikban legalábbis. Pont.

Amúgy meg, igen, várjuk a Dead Island 2-t, valóban, csak hogy ontopik legyek.

grebber
Még a 460-al próbáltam ki hogy fut. De mivel már nem igen akarok végigvinni semmit többször főleg nem ilyen nem 5-6 órás cuccot töröltem.

Voltan
Nos, abból kiindulva, hogy nem veszel meg semmit 5 dollár felett, kikövetkeztettem, hogy nem játszhattál még a Dying Light-tal, hiszen az még nem érte el ezt a szintet és filléres bundliban sem volt.

Az pedig fel sem merült bennem, hogy esetleg levarezoltad a játékot, hiszen te ilyet sosem tennél, igaz?
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.10. 12:50:29