Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De.
7.1 órát tolta.<#wow2>#wow2> Kb mint én. Nem tudok még róla szart sem. A küldiket hardon tolom. Átlag 40perc egy küldi ha nem teljesen agyhalottakkal játsszom (egyedül nem tolom, merminek). 7 óra után " I would not recommend it."???<#wilting>#wilting>
Adversus solem ne loquitor
Parasite Eve 2, best game EVER!
STEAM-prófilján elolvastam az 5 első véleményt. S "exebes3" review-ja elég komolyan meg lett támogatva érvekkel - ő lefelé mutató hüvelykujjat adott a játéknak, és nem 10 perc után.
Az írása a többiekéhez képest is más, de az én lelkületemhez is közel állnak az elvárásai.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én csak egy kérdést tettem fel. Érdekelt volna a válasz. Mindegy.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.10. 18:58:27
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.03.10. 18:54:49
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A steam-be se tudok most belépni, hogy hazaértem...
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.10. 18:45:41
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.10. 18:34:06
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az utolsó mondatért különösen.
"IP address has been temporarily blocked.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻"
//Prohardver okosai közül az egyik szerint csak a mi országunk kapta.
//Leírtam, elküldtem, majd steamgifts.com a bannerből megnyitva: működik.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.10. 18:14:41
(saját kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem dobott egy ip temporatily blockedet.
De hogy mi baja van nem tudom
Next PC upgrade: 2022
Lássuk, mit is lehet megvenni legálisan, trükközés nélkül (saját kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.10. 14:39:51
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.10. 14:19:20
Játéktechnikailag pedig egy nagyon jó Diabló..
Hogy high beállítások mellett, egyes küldikben ahol sok a mob, úgy belenyal a negyvenfrêmekbe mint a huzat. Ultrán meg egyetlen pillanatra sincs 60.
Ilyen szép játékot még nem láttam.
Mellesleg a tavalyi év egyik legjobbjára írod, hogy nem jó, "5 perc játék után"
Az egy dolog, hogy neked nem tetszik, és ez rendben is van. De tényközlés szintjén az, hogy a Dying Light nem jó, az nem igaz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na jó nem csak ezért... de sokat hozzátesz.
"De mivel már nem igen akarok végigvinni semmit többször főleg nem ilyen nem 5-6 órás cuccot töröltem.
Nem mellesleg ha valami 5 perc után nem jó az 4567 óra múlva sem lesz az. Ez a parkőr egy adalék de nem fostam össze magam tőle
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.10. 13:03:12
Amúgy meg, igen, várjuk a Dead Island 2-t, valóban, csak hogy ontopik legyek.
Az pedig fel sem merült bennem, hogy esetleg levarezoltad a játékot, hiszen te ilyet sosem tennél, igaz?
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.10. 12:50:29