Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ezt a szemetet, azt a rohadt :-DDD

Felteszel valamit eladásra marketplace-re:

1. Tegnap amit mondtam, meg kell erősíteni okostelón, a Steam mobil app-ban.
2. .... melyen belül nincs MINDEGYIK ajánlat megerősítése gomb, így egyesével kell végigtapiznod az összes eladni kívánt szemetedet.
3. Hol a PC app ehhez? Akinek nincs okostelója az dögöljön meg, ha el akar valamit adni?
4. A PC-s Steam kliensben a feltett vackod, ami megerősítésre vár semmilyen tag-et nem kap, így csak akkor tudod meg, hogy "ja az megerősítésre vár", ha újra rányomsz, hogy eladnád, akkor is csak az összeg bepötyögése és az ok után közli, hogy megerősítésre vár.
5. Néha a Steam app az ajánlat megerősítése után dob egy random bocs nem sikerült a megerősítés üzit, ilyenkor újra lehet próbálkozni.

Vagy vegyék ki belőle a teljes marketplacet (ez lenne a legjobb!!!), vagy k. tegyék rendbe, mert ez így egy elsős programozó beszívott lázálmát idéző kezdetleges förtelem. Hogy hiányoznának-e a kártyák és egyéb Steam lassító szemetek? Nekem nem! De ha benne van, nyilván kihasználom és illene gatyába rázni, mert ebből a Szelepnek komoly bevétele van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Érdekes, mert én 9 óránál tartok, 11-es vagyok, minden küldit idegenekkel, csapatban, HARD-on tolok, és bitang jól érzem magam az összecsapások alatt. Este nyomtuk le hárman a napalm üzemes küldit kb 1 óra 15 perc alatt, és brutál volt.

Nem vártam többet a játéktól, mint amit a Destiny nyújt, de annál szerimtem sokkal többet kaptam, mert itt van normális item/loot rendszer, és van 'tartalom' is ... hogy ez meddig tart ki, majd kiderül, de az biztos, hogy tovább tart majd az összes küldit megcsinálni, mint ott kellett, mert a Destiny-ben az kb 15 óra volt (hardon), és fele annyi cucc nem esett ez idő alatt, mint itt az első két órában 😊

Egy idő után biztosan ez is unalmas lesz, hardon is csak azért jó, mert nem elég egy helyre letenni a segged és onnan lőni mindenkire ... de mire megunom biztosan benne lesz annyi órám, hogy nyugodt szívvel fogom letenni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

benőmenő
Ezek szerint még/már nem őrültek meg teljesen. <#eljen>
Botond
THX!
Scooter
Most látom, hogy 19:07-kor e-mail is jött róla a Relic Entertainment-től.
Moby
Hozzá dobhatnátok egy béta kuponkódot bármikor....LOL

Adversus solem ne loquitor

Jim Morrison
<#nyes><#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Moby
Jó hát a példám nem volt túl életszerű. Én is tudom, hogy vannak olyan randik/élethelyzetek, ahol a prioritások felborulnak... <#banplz>

Scooter
Nincs mit, ha már észerevettem a steamgifts fórumán. <#awink>
IMYke2.0.0.0
Hát, effajta termékpróbát egy pár fincsi néni esetében bevállalnék.
De, a személyek esetében a "lakva ismerszik meg a másik" alapelvre gondútam.

//Kieg.: alapvetően úgy kell érteni, hogy
- én bátran mondhatok véleményt az 50+ évesen is ütős Monica Belucciról, mondjuk a filmjeiben mutatott képességeiről, testéről
- de igazán csak akkor lennék hiteles, ha mondjuk a szomszéd villában laknék, és jó pár éve már parti vendégek lennénk egymásnál, és már 10 mondatnál többet váltottunk volna egymással, és hétköznapi arcát mutatta volna nekem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.10. 20:44:29

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Ezt képzeljem úgy, hogy az egészséges társadalom piszkosul egészséges polgára az első randiról felcipeli magához azt a lányt is, aki neki nem tetszik, csak hogy reggel az arcába üvölthesse, hogy "Te reggelre se lettél szebb!!!" ? <#nevetes1>

Tinman
Lassan oda jutok, hogy nem fogok külön játékokat venni, mert ezek olyan szinten és minőségben lefedik az igényeim, hogy nem is értem mi többet akarhatnék. Egyébként ezt a felhizlalt Steam könyvtáram mellett nem is annyira nehéz elképzelni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Nézem 😊

A kukában volt, mert töröltem tízmillió bundle-ös hírlevelet. Le kéne már iratkozni a mocskokról, ha spamfiókba is jönnek.
Totti5
Ezért trial. Elkezded játszani pl 10 órán át és ha lejárt akkor kifizeted, nyomod tovább.

Demo egy kiherélt, lekorlátozott bemutatásra szánt verzió különállóan elkészítve.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.10. 20:16:10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MarkBlade
Hát a rajt döcögős volt. De a játék azért még jó. Aki szereti a Diabló tipusú bár nem fantasy játékot annak be fog jönni. És ráadásul nagyon szép. És végre nem az van hogy fél évet kell várni hogy vagy A,Nem fut/optimalizálatlan és fél év egy patch a la Batman, vagy B, korunk nagyja Korai hozzáférés alias 0 tartalom.
ma már ennek örülni kell 😄
Tinman
Köszönet!

Tinman
G2A

Tinman
Küldtek. Nekem: Márc 3. Subject: "Regarding your Humble Indie Bundle 16 order"

Nekem benne volt az új kulcs is és természetesen a korábbit visszavonták Steam-en keresztül.

Moby
Holmihol?Mi?😊

Fpocok
"EA Access nem fizetős demó."

Nekem annak tűnik. A kontent nincs korlátozva, helyette az idő.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Akkor pre orderelnem kellene a DS3-at, hogy megtapasztalhassam nem jó és akkor mehet a lefele jel rivjúba.

( dehogy teszek ilyet, utcahosszal kerülöm el, játszok olyat ami érdekel )

Na mindegy, én ezt sosem fogom megérteni.

EA Access nem fizetős demó.

A teljes játékot ( single, multi, minden lehetőséggel és funkcióval ) kapod meg TRIAL formájában. Nincsenek a demó korlátai közé szorítva, ahol 4 menüpontból 3 inaktív, 5 karakterből 4 nem próbálható stb...

Scooter
Esetleg valakit érdekelhet: Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II - Retribution - The Last Stand Necron Overlord. Új DLC, csak limitált ideig, mármint ingyen. Szerintem ameddig tart a SEGA Publisher Weekend, március 10-13-ig.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.10. 20:12:37
Fpocok
Elhiszem.

És már be is szereztem, gondolom <#awink>

IMYke2.0.0.0
Valószínűleg úgy van bekötve ő is, mint sok millió más júzer, aki véleményt szeretne formálni egy adott termékről, szolgáltatásról (és ad absurdum: személyről), hogy: saját maga szeretné megtapasztalni annak előnyeit, hátrányait.
Ez egy egészségesen működő társadalom egészséges polgára esetében a megvásárlást feltételezi, még egy "fizetős (EA Origins), vagy nem fizetős (alpha, béta, gamma)" demó után is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kösz, így már megvan. Egy e-mailt küldhettek volna, vagy én voltam figyelmetlen.
Totti5
Jó a játék, vagy nem jó a játék?

Ha jó akkor a béta alapján is kiderült ha nem akkor detto.

Ha nem jó, akkor nem kell megvenni.

( nyilván a milliók közt lesz akinek ez meg az nem tetszik benne ) nem is kell tökéletesnek lennie, mert semmi sem az, majd hozzá lesznek csapva dolgok a jövőben, hogy még jobb legyen, de az pár óra után elégé értelmezhetetlen hogy "nem ajánlom, mert nem jó"

Ha meg nem tolta a bétát, minek vette meg látatlanba? csilliárd videó, privjú volt belőle, ahol regényeket lehetett olvasni h milyen.

Tinman
1.98 dollár nem hangzott volna jobban? Mindegy, te tudod.

Humble Indie Bundle 16. De a Humble-ön most használatlan volt a kulcs, hozzá tudtam adni újra. Máshonnan pedig tuti nem volt meg,a február 23-as dátum miatt is egyértelmű. Nem értem. Remélem, jól bannolja a Steam az accountomat, és akkor nem kell többet játékra elcsesznek az időmet.

Ja, de ott a GOG is 😞
IMYke2.0.0.0
Lássuk csak, hol is a véleményem?

"Nem érdemel meg egyetlen idézetet sem: "Nagyot rajtolt a The Division"
Az utolsó mondatért különösen."

//Segítek -a végén. Ja, és ehhez el kell olvasni a cikket is.

Tinman
"We're sorry, but we accidentally provided you with the wrong Steam key for Sunless Sea.

To correct this error, we have added a new, replacement key to your download page. Within a few days, we will deactivate the previous key."

Moby
A kérdéseim oka ettől jóóóval prózaibb: érdekelne a véleményed, és annak háttere. Ami nem érdekel, abba manapság már nem töltök időt, pléne nem ennyit. De nem voltam követelőző a válaszokat illetően, maximum egyszerűen és röviden kérdeztem. Ami ezek szerint nálad kötekedésszámba megy, vagy ilyesmi 😊

MerlinW
Én 20-al is rárepülnék😊

[merlinw.org]

genndy
Direktben onnan van? Ha nem, akkor az a baj, hiba miatt egy csomót le lehetett kérni, sefterek nekiestek, kiszórták mindenhová, G2A-ra meg cserére, azokat most szépen visszavonogatják.
Ha onnan van, akkor pech. Nézd meg nem kaptál-e helyette másik, jót. Vagy support.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Akkor csak tévedett az a bizonyos forrás a 30-al kapcsolatban.

//Véleményem szerint, nem életbevágóan fontos a 60 FPS, de ez már más tészta.

Fpocok
Hivatalos oldalon írják, hogy IGEN, A PCs DARK SOULS 3 60FPSen fog menni.

IMYke2.0.0.0
Tévedés - én még kerültem is a konfrontációt - 175 végű hozzászólás.
A többiben sem tépkedtem Moby nem létező (?) bajszát. Ő rángatja az enyémet (nincs), hogy már pedig válaszoljak.

IMYke2.0.0.0
"Te sem itt, sem máshol nem törölgetsz kedvedre."

Amint személyeskedni kezdesz - el kell szomorítsalak - de, igen, törlés lesz.

benőmenő
Pedig pont te estél neki először az off-ban és most itt is.
Ő értelmesen, téged nem kiemelve érvel, te pedig kikéred magadnak, hogy ő meg meri mondani te mit szeress és mit nem. Not cool man.
Már a Humble is szürke kulcsokkal seftel, vagy mi ez?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Moby
1. Egy egyszerű kérdést tettem fel (mivel az eddigiekből nekem nem derült ki, hogy a bétát toltad-e).
2. Te sem itt, sem máshol nem törölgetsz kedvedre. Amíg én betartom a fórum szabályait, kénytelen leszel te is így tenni. Akkor is, ha nem szimpatikus amit mondok, vagy a személyem nem az.

IMYke2.0.0.0
Ezt vártam.
Ezután már csak a személyeskedés kártya marad. Azt se felejtsd el kiszórni az asztalra...
Csak, pechedre, akkor utána repül a hozzászólásod a topikból.

Én marhára nem értem rá a béta idején, legfeljebb egy órára tudtam volna belenézni, annak meg nem láttam értelmét. Szóval nem győzött meg az időleges demónak beállított béta. Eleve multis cuccokból elég gyakran van széles körben elérhető béta (stratégiákban is volt alkalmam évekkel ezelőtt multizni megjelenés előtt, ez volt a normális), tehát jó dolog, de azért hadd ne essek hanyatt.
MarkBlade
szerintem reális lehet az értékelés ha egyedül játszik vele az ember. Hosszú távon unalmas és grind. De multiban isteni!
Moby
Kipróbáltad?

benőmenő
"olyan betekintést kapott bárki akit érdekelt"
Mint amit az elmúlt 3 Battlefieldnél, TES: Onlinenál, Rainbow Sixnél, meg még egy halom címnél és limitált ideig?
Kvázi új ip-nél nem is igazán volt választásuk. Ezért felesleges lenne magasztalni őket szvsz.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.03.10. 19:33:21
IMYke2.0.0.0
"Minden nap leírja valaki, hogy nincsenek demók. Ha meg éppen van, akkor meg nemkell merszar 😊"

Nem. A recept ennél sokkal prózaibb: egyszerűen egy jó játék kell csak hozzá.
Amiről csak utólag (!) tudnak véleményt mondani a kipróbálók.
Azaz: nem a demó (manapság: fizetős (EA Origins), vagy nem fizetős (alpha, béta, gamma) intézménye rossz ilyenkor, hanem MAGA a demózott játék.
Ezt kell megtanulni elfogadni.

Moby
Amúgy igen. Az ubi mindenért rúgdosva van, de emellett jótékonyan elment mindenki, hogy olyan demót, olyan betekintést kapott bárki akit érdekelt, amit ma senki nem ad meg ettől sokkal kisebb címeknél sem. NAPOKAT tolhatta bárki, és nem egy fing méretű mapot. Többet, mint a mai átlag játékhossz/méret. Nagyon nehéz komolyan venni bármi olyan véleményt, amiben bárki is rácsodálkozott arra amit kapott.
Minden nap leírja valaki, hogy nincsenek demók. Ha meg éppen van, akkor meg nemkell merszar 😊

Moby
Dehogy várja. Ennyi év alatt mindenki hozzászokott már, hogy minden nagycímnél ez van. Akik nem kedvelik az adott stílus/címet/kiadót/bármit, vagy bármilyek okból kimaradnak belőle, azok gyűlölni akarják. A másik oldal meg imádni. Ilyen a popszakma. De ezek az emóciók, ezek nem a produktumról szólnak. Emellett lehet, kell tudni beszélni a produktumról is úgy, hogy lehámozzuk róla az emóciókat. Mármint egy felnőtt közösségnek erre képesnek kell lennie.

IMYke2.0.0.0
Fpocok: egy hájpolt, "vadonatúj" cím esetén egy negatív értékelés vajon mit érdemelhet, ha nem ilyesmit.
Moby: na, erre gondoltam. Nincs értelme itt saját (tapasztalatból), vagy másokéval szimpatizáló véleményt megosztani, mert mindig jön valaki a sajátjával, és elvárja, hogy az legyen a 11. parancsolat...