Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyjából 5 hónapon keresztül nyúztam. Hosszú játék, persze azért nem ennyire: meló miatt estenként ültem le elé amikor ráértem, szabadnapon kicsit többet, de mindig volt kedvem vele játszani, elővenni, kicsit bóklászni, felfedezni. Mondhatom, hogy a Witcher miatt újítottam fel a vasat is.
Pozitív:
- Soha nem látott- rpg-s - látványvilág! A játékban időnként muszáj volt megállni gyönyörködni, ráadásul a napszak és időjárásváltozások miatt mindig felfedezhetsz valami újat, ugyanaz a táj teljesen más arcát mutatja más időszakokban.
- A Witcher világa továbbra is magába szippant, a részletesen kidolgozott és jól felépített nagy területek bejárhatók a játékidő alatt.
- Továbbra is sztoriközpontú, összetett, érdekes, néha álleejtő (mellék)küldetésekkel, mindezt nyílt világú környezetbe építve.
- Rengeteg plusz, amivel mélyen belemerülhetünk a játékba: könyvek, alkímia, craftolás, fejlesztgetés, tervrajzok, kereskedelem, sok-sok tárgy.
- bónusz: Gwent - nagyon megszerettem a végére, ráadásul a dobozos kiegészítőhöz kaptam két paklit igaziban is. 😊
Negatív:
- Sok apró, bosszantó bug: lebegő emberek, többször leestem a semmibe, beragadt, vagy éppen a rossz sorrend miatt teljesíthetetlen küldetések - valami mindig van ami nem működik úgy ahogy kellene, szerencsére a visszatöltés a legtöbb esetben segít, kivéve a küldetéses bugoknál. Gyakran kell menteni, mert lehet csak órák, napok múlva derül ki, hogy elrontottad, mert rossz sorrendben csináltad. Nekem nem volt kedvem napokat visszatölteni...
- A fejlődési rendszer lebutított, egy komoly rpg-hez képest ez egy semmi. A képességek lehettek volna jobbak is és sokkal több pontot kapsz, mint amit fel tudsz használni, mert korlátozott az aktív képességek száma.
- A magyar fordítás egyrészt szuper, hogy van, másrészt néha elrontja a hangulatot, főleg az erőltetett "paraszt" beszéd.
- (enyhe spoiler) Többféle befejezés - ami akár jó is lehetne -, de számomra értelmetlenül. Könnyen megkaphatod a "rossz" véget, ha bizonyos látszólag ártalmatlan szituációban nem megfelelően válaszolsz, ugyanakkor a játék egésze alatt a látszólag lényeges időkényszeres döntések a legtöbb esetben nem is számítanak. Szóval vannak is döntések meg nem is.
- (enyhe spoiler) A Hearts of Stone kiegészítő rövid és nem tartalmaz új területet.
Az összképet nézve viszont a negatív dolgok, bugok nem számítanak, mert ez egy remek játék, ami feladta a leckét a játékosoknak és a fejlesztőknek is, nálam benne van a képzeletbeli TOP3-ban! Várjuk a második kiegészítőt!
Jó lenne újrakezdeni New Game+-ban, de ahhoz már egy másik élet kellene számomra. 😊
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.03.13. 06:59:18
Hitman:
So-so erzes nagyon, mert 15 dollarert azert tobbet vartam volna mint 3 ora gameplayt.Az ujrajatszhatosag rendben van, de ha egyszer kiismerted a palyat akkor aligha fog tul sok izgalmat nyujtani.Kihivas sok nem volt benne, legalabbis az elso reszben kb semmi.Az online funkciokat, stb nem probaltam mert nem erdekel.SP elmenynek viszont teljesen kozepes, batran skippeld es varj meg egy learazast a full game-re.
Rise of the Tomb Raider:
Na ez igen, igy kell osszerantani egy melto folytatast.Lara ujabb kalandjait vegig elveztem, es bar nem vagyok az a tipus aki 100%-ra kihajt egy jatekot de azert olyan 80% kornyeken fejezhettem be szoval unalmasnak nem mondanam.Biztosan tudnak valamit ott a Square Enix-nel mert ki nem allhatom az ugrabugra jatekokat es a QTE-t is, itt megis szerves reszet kepezi a jatekmenetnek es egyaltalan nem bantam.Lekotott par napig, es jol szorakoztam ,megeri az arat.
XCOM2:
Ez teljesen odab@sz mar elnezest a szoert.Ilyen jo folytatast talan eletemben nem lattam, es bar nem mentes nehol a grafikai ill. egyeb glitchektol es bugoktol, teljesen elvezheto.Olyannyira hogy 3x toltam eddig vegig, 200 oram lehet mar benne es meg mindig ujra es ujra jatszanom kell vele.A modolhatosag, a grafika, a harc es fejlodesrendszere, az uj gerilla taktikak mind mind csak hab a tortan, tokeletes xcom elmeny volt szamomra, es marad is sokaig.
Adja Isten hogy ne felejtsek el ezt a franchise-t mert steam tortenetem kb 3. legtobb jatekoraja van eddig benne, es meg mindig nem latom hol a vege.Abszolut musthave mindenkinek aki kicsit is szerette az elso reszt (nem a regiekre gondolok, bar azokat is imadtam).
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"A piaci felajánlások 15 napig várakoztatva lesznek, nem használod 7 napja a mobilhitelesítőt".
Ezzel a steam kinyírta a kártyázást nálam... Windows Phone-ra persze nem portolták a hitelesítőt.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De bazz most olvasom, hogy a HITMAN sp játékhoz állandó net kapcsolat kell? Why?
Parasite Eve 2, best game EVER!
The Room játékok.
Trials Frontier.
Monument Valley (nagyon ajánlott).
Meg rengeteg sok más. Nézz szét, rengeteg játék van, biztos találsz neked valót. 😊 Múltkor ajánlották a Modern Combat-ot, de én pl. nem tudok telón FPS játékot élvezni. Az ilyen casual-osabb cuccokat szeretem inkább telóra. Ja meg most jut eszembe, a The Banner Saga is van telóra, nagyon jó körökre osztott stratégia.
Aki nem tudná Life is Strangeröl van szó 😄 Aki nem vitte végig mind az 5 epizódot az ne nézze meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiderül mi történt pontosan Nathan-el azon a bizonyos éjszakán amikor Jefferson-al találkozott a roncstelepen, az Episode 4-ben. Vazee szegény Nathan nem ilyen sorsot érdemelt, <#szomoru1>#szomoru1> mindig is tudtam hogy Nathan-nek legbelül van jó oldala is, és ami a legdurvább az a videó végén levő néhány másodperc amikor láttam na ott le sokkolódtam vazee. Mindig is kíváncsi voltam mi történt azalatt a bizonyos telefon hívás után amikor Max az Episode 5-ben épp útban van a Diner felé.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.03.12. 00:07:27
EVERQUEST NEXT CANCELLED
Felkészül, Battleborn.
STRAIGHT UP FILMS ACQUIRES FILM RIGHTS OF THIEF
The Los Angeles-based company will produce the feature adaptation of the award-winning video game series
MONTRÉAL, CANADA –March 11, 2016 – Square Enix® and Eidos®-Montréal announced today that Los Angeles-based production company Straight Up Films has acquired the film rights for the THIEF™ videogame franchise.
With an initial launch in 1998, THIEF was rebooted in 2014 by the award-winning Eidos-Montréal, which is also home to the critically acclaimed Deux Ex® franchise. Since its inception, the THIEF series has managed to retain a very loyal following, attracting new fans with each additional entry into the franchise. THIEF is set in a dark, fantasy world ruled by a tyrant who exploits dark magic as a means of establishing control. The story is told through the eyes of a master thief who must use his skills to restore freedom and prosperity to the people.
“We have always been passionate about telling stories and bringing them to different mediums. With the intricate world of THIEF being made into a feature film, a larger audience will be able to dive into this universe” says David Anfossi, Head of Studio, Eidos-Montréal.
Straight Up Films will produce the feature adaptation with Roy Lee and Adrian Askarieh. The company’s President of Production, Sandra Condito, will serve as executive producer, along with Khalid Jones of Source Rock and Square Enix’s subsidiary, Eidos-Montréal. Feature film writing duo Adam Mason and Simon Boyes (Misconduct, Hangman, Not Safe for Work) will write the screenplay. Lee, who will produce under his Vertigo Entertainment shingle, was a producer on the How to Train Your Dragon franchise, and is currently developing sequels to 2014’s critically acclaimed box office hit The Lego Movie. Askarieh’s film credits include 2007’s Hitman™, starring Timothy Olyphant and Olga Kurylenko, and its sequel Hitman: Agent 47®. He will produce the movie under his Prime Universe production banner.
//Total Biscuit is ajánlja az oldalt. "We are partnering with http://chrono.gg/tb to sell you games, basically."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
JCRM0-ECENB-VN8YX
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Next PC upgrade: 2022
"We’re ringing in the new spring season with a brand new Square Enix Easter Surprise Box! From March 11 to March 20, you’ll get 5 digital Steam games valuing over $80 for just $9.99! The 5 awesome games will be revealed shortly after March 21 when orders will be processed. Since they’ll be delivered as individual games, you’ll be able to spread the spring cheer by gifting them to your friends!So what are you waiting for? Place your order today and get ready for some sweet surprises!
Offer Valid: 3/11/2016 12:00 am PST ~ 3/20/2016 11: 59 PM PST
Code Distribution Period: Monday 03/21/2016
*Please note that this is a surprise box and all purchases are final and non refundable.
Platform: PC Download
SKU: EASTERBOX2016 "
9,99 dollár - ~2800 Ft.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A tegnap megjelent verzió már tud ilyet is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hivatkozott allegória éppen arról is szól, hogy az emberré válás a szabad akarat, a jó és rossz közötti erkölcsi ítélet képességével valósult meg. És hogy ezt a saját konok útján járva deviálva csinálja.
Léphetünk is tovább.
"Where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise."
"A háború: Béke
A szabadság: Szolgaság
A tudatlanság: Erő"
Annyi idő alatt a jelenleg ismert Univerzum is eltűnhet a semmibe. 15 nap alatt Kínából megkapom a csomagot. Teljesen komolytalan.
Adversus solem ne loquitor