Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(az első rész nagyon kőbaltás volt, így sosem próbáltam ki, míg a második rész minden tekintetben jobban sikerült és az vált legendássá)
Bár a Unity engine nem éppen a legjobb.
Eddig egyszer fagyott csontra a Win 10, hogy a ctrl+alt+del kombo és semmi másra se raegált a gép tehát RESETelni kellett az is egy unity-s game miatt.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tipikusan az a játék, amit az eredeti ui-val és irányítással soha el nem indítottam volna, így viszont fel is írtam a noteszembe. <#email>#email>
System Shock 1 Remastered Pre-Alpha Gameplay
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Amikor véletlenül szerepelsz egy videóba, és jó a név választás 😄 xD

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Tessék, itt van: https://gleam.io/7GoGe/free-steam-key-for-planetary-annihilation
(feliratkozós, grouphoz csatlakozós)
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.14. 18:30:14
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
(remélem jut a tortából)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én már vásároltam nem egyszer onnan, eddig semmi gond nem volt.
Viszont ezen a "VAT" dolgon vívódok, mert ha jól emlékszem ez csak egy ideje van, addig senki nem forszírozta ezt a dolgot ott, és úgy is jó volt.
Viszont ilyenen nem szeretnék "elcsúszni", de ha jogkövető vagyok és behúzom hogy honnan vagyok akkor ugye +27%, ami meg már ott tart, hogy drágább mintha magán a Steamen venném meg.
Olyan írjon már ezzel kapcsolatban legyen szíves, aki eddig sokat vásárolt onnan és mindig "az eu-n kívülről" opciót jeölte, pedig hát itt lakik és semmi gond nem volt sosem, vagy akit már megkerestek ilyen miatt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Broforce játszhatatlan
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.13. 15:50:14
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
//De jó lenne újra ilyen fiatalnak lenni!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
persze, értem én, te biztos egy fél velen-t vártál, de azért ne legyünk már telhetetlenek...
Per Aspera Ad Inferi.