Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Szerintem mindegyik, MOHAA jó még ma is. Az, hogy kinek nem jön be, nem igazán érdekel. Nálam alap mindegyik, de csakis a régi világháborúsak.
benőmenő
Mondjuk a MOHPA pont egyedi.
Lehetett benne repcsizni. A kevésbé kiaknázott csendes óceáni hadszíntéren játszódik végig. A sebzés le volt bontva testtájakra és szükség esetén neked kellett egy gombbal kötözni magad, hogy elállítsd a vérzést, majd hívni a medik csapattársat.
Ha már csapattársak akkor érdemes még megemlíteni, hogy elég korlátozottan, de lehet utasításokat adni az ai társaknak, akiknek még valami karakterszerűség is jutott. Az OST sem rossz szvsz.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.03.16. 12:01:11
sadface
Köszönjük.

I decide when I'm done.

zorrobomber
gameszar bullshit gyár
"névre keresztelt RPG" - oké haladjunk
"A Tyranny első kedvcsináló videója mellé ráadásul érkeztek gyönyörű képek is, nézzétek meg mindet." - majd én eldöntöm hogy gyönyörű -e, köszi
"erősen épít a párbeszédekre, kalandjaink során rengeteg bonyolult morális döntést kell majd meghozunk, csupán rajtunk múlik, hogy félelmet vagy éppen tiszteletet ébresztünk másokban" - mi ez, 90-es évek? Vagyishát a gameszar törzsvásárló CoD buziknak nyilván magyarázni kell hogy mi is az az Obsidian... ja hopp nem, sikerült "trógerzanzásítani" a hivatalos oldal szövegét:
"You are the judge and executioner of Kyros’ law, acting under the watchful eye of the Overlords Archon of Justice, Tunon the Adjudicator. Your words shape the lives of thousands. Will you use that power to bring justice and inspire loyalty? Or will you bring fear and cruelty to the beaten people of the Tiers?"

gamestar.hu & grebber -> <#banplz>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.16. 10:43:54

grebber
zorrobomber
Ős jó cuccok, haha. Ezek egyszer játszós eldobhatós középszarok. Terjesszétek még léci a hülyeséget, mert az pont kell ide, nincs elég. Nyilván kell a remaster, mert ránézel és elhányod magad.

grebber
Megy csak ezeket a valóban jó ős cuccokat mindenki leszarja.Pedig arra az életemet teszem fel, hogy amikről itt beszélünk lazán produkálna mindegyik 1+ milliós eladást.

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Ahogy mondod. Viszont megcsinálhatnák az összes világháborús régi MOHAA-t (Medal of Honor: Allied Assault, Spearhead, Breakthrough, Airborne) és a világháborús Call of Duty-kat (Call of Duty 1, 2, World at War). Aztán bilibe lóg a kezem és a rémálomból felriadok. <#eplus2> Persze manapság megy a nagy remake láz. Szóval semmi se lehetetlen.
grebber
Bárcsak valaki megcsinálná a Far Cry 1-et az új CryEngine-el

Jim Morrison
pay what you want CryEngine V
Ebben is lehet scriptezni c# nyelven mint unityben.

Azt hiszem ha nekivávok egy játéknak akkor inkább már ez. Bár előtte még kipróbálom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
akkor má az első részt <#vigyor2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

benőmenő
Ámen. <#worship>
grebber
Ezt kéne felújítani a legújabb frosbite-el azt jó világ lenne.

benőmenő
Egyik kedvenc világháborús fps játékom. Egyetlen hátránya, ha jól emlékszem a ratyi egérkezeléssel (valahogy soha nem úgy mozgott, ahogy azt más játékok alapján elvártam) megspékelt sz@r hitreg.
Scooter
Végre egy világháborús cucc ingyen és méghozzá Medal of Honor. Köszi az infót! <#eljen> A nap csúcspontja, csak legyen már elérhető, aztán már húzom is be.
genndy
Mert szerkesztettem az előzőt, de nem mutatta, azt hittem elveszett az éterben.
De ez AAANNYIRA jó bundle, megérdemli hogy kétszer legyen linkelve, nem? <#idiota>

Más:
A Star Wars bundle viszont tényleg aaannyira (ma már többet nem írom le) jó befektetés volt, hogy csak na! Alliance-ot most viszem végig (összességében vagy negyedszerre, a kétlemezes dobozos verziót már elkoptattam), persze a XWAUC textúracsomaggal (srácok rendesek voltak, hozzáigazították a Steames változathoz), meg beizzítottam rá külön könyvtárakba a XWU-t és TFTC-t is (bár ez utóbbi nem az igazi, majd ígérik a 2.0-t. Nem baj, ha nagyon nem megy, akkor végigviszem a sima TF-et). Pár hétre elvermelek űrszimulátorozni, de jó! (és megtaláltam a régi joyomat is, teljes a móka <#taps>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Miért írtad be kétszer?

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Közben pedig (óraállítás miatt 1 órával elcsúszva, 21:00-kor):
Humble Cryengine Bundle
DE ne őrüljön meg senki, se Crysis, se Ryse, csak az enginnel készült játékok meg mindenféle szerkesztői csomagok.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.15. 21:18:24

Prince23
Vajon mikor lép érvénybe?

Ez nekem amúgy is kimaradt szóval ezt begyűjtjük.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
<#eljen>
(egyébként még nem él az akció, de ez lesz a következő)

Közben pedig (óraállítás miatt 1 órával elcsúszva, 21:00-kor):
Humble Cryengine Bundle
DE ne őrüljön meg senki, se Crysis, se Ryse, csak az enginnel készült játékok
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.15. 21:16:42

Jim Morrison
<#eljen>
Emlékszem, talán ez volt az egyetlen játék, amit ahogy feltelepítettem kb végig is vittem még aznap péntek délután 😄

Fpocok
MEDAL OF HONOR Pacific Assault ingyen

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.15. 20:42:22

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
https://www.indiegala.com/store#giveaway - "Street Racing Syndicate FREE

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Humble Jumbo Bundle 6" plusz címek:
* Holy Potatoes! A Weapon Shop?!
* TransOcean: The Shipping Company
* Shadowrun Returns

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Számolatlanul leírtam már mindhárom topikban - Eredeti játékaink klub, Eredeti játékaink klub OFF, Játékmagyarítások fóruma.

Egyetlen példa - Google-val megtalálható - az Eredeti játékaink topikból:

"IMYke2.0.0.0 2014. okt. 31. 09:59 | válasz | #229555
Nem akarom előre leírni a játékot , de a Unity Engine nálam -1 pontot jelent. Túlságosan "mindenesnek" akarják befogni, és nem alkalmas rá (a másik U-betűs motorhoz nem tud felnőni).

Ettől még lehet istenkirály játék. 😊

A Unity Engine a lassú, körökre osztott játékokhoz isteni. (A fordíthatósága némelykor macerás - többször az, mint nem, de ez csak engem zavar)"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.15. 12:22:01

Moby
Én sem találkoztam ilyenekkel.

Adversus solem ne loquitor

Seth
Nem írta le. Nekem fogalmam sincs, mit ért ez alatt, hogy turkáljon a UNity-s játék állományaiban és megérti. . Nem lehet magyarosítani őket vagy mi? Erre írtam, hogy túráztatja itt az embert. Nézzek utána, ahelyett, hogy gyorsba leírná kb. 5 szóban.
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.03.15. 12:08:17

PSN ID.: Beegabor

genndy
"Ez minket nem érint", haha. Ezt a hsz-edet majd beidézem a Magyarítások topikban, ha indul a sírás valamelyik Unity motoros játék miatt, hogy miért nem fordítható. <#rolleyes>

@Seth: írta, #269353
Arra mondjuk kíváncsi lennék ,hogy a fejlesztőknek is ilyen szenvedés megcsinálni a fordítást a saját játékukhoz? Vagy nekik ott a hivatalos szerkesztő, amivel könnyen megoldható, hobbifordítóknak meg csak a sufniprogram-ügyeskedés jut?
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.15. 12:03:10

Seth
Nem írtad, de azt sem, hogy miért fújsz az engine-re.Ez volt a kérdés. Nem lenne egyszerűbb egy mondatban leírni, minthogy túráztatod itt a népet?

benőmenő
Mint írtam én sem. Viszont olyannal, hogy questline-ok és npc-k sora fagyott be és már kínomban tube-on néztem merre kéne a nyomokat követni, hátha úgy továbbugrik a quest és elkerüljem a 3., 4., sokadik rebuildet. Többek közt 2 sztoris minigame és egy komplett bossfight ment gallyra (amit már többször elsírtam) úgy, hogy az minden, csak nem "semmi jelentős".
Többször is belefutottam olyan ellenfelekbe, akik szintben stimmeltek, mégis hiába törtem el rajtuk mindkét kardot egy mm-t nem csökkent a hp-juk.
Voltak más apróságok is, de főleg ezek zökkentettek ki.
IMYke2.0.0.0
"Ez minket nem érint"

S hol írtam, hogy titeket érint?

//Botond: azért megengeditek ugye, hogy személy szerint ÉN fújjak a Unity 3D Engine-re?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.15. 11:47:33

Botond
Thx! Mondjuk logikus döntés is nem a csomagárat megerőszakolni, amikor csak egy cím hiányzik. 😊

@Unity Azért az elég speciális nézőpont, hogy melyiket könnyű lefordítani magyarra. 😉
MoRT2195
Ez minket nem érint, csak játszani akarunk. Ennyi erővel dögöljön meg a Denuvo védelem, mert mi nehéz már feltörni.
MerlinW
Lehet szerencsém volt, de én ~200 óra alatt egy "game braking" buggal sem találkoztam.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Próbálj meg turkálni egy-egy Unity-s játék állományaiban, és meg fogod érteni 😊

benőmenő
Pedig most is olyan előremutató fícsörök kerültek bele, mint a multi-threading konzolon. Mérbánccsátok? <#banplz>
Az Overwatch-al, aki már játszott ott mennyire sikerült megoldania a blizznek a dolgokat? Mert a HS-nek kellett vagy másfél év, mire ritkaság számba mentek a durva glitchek/teljesítmény gondok. Merthát ezek is unitysek.
Kár, hogy semmi nem lesz belőle....Első 3 napban összegyűlt 350 000 dollár....Azóta meg semmi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Soha nem értettem mi a bajod a Unity motorral. Tucatnyi játékkal játszottam már, amit ez a motor hajtott és soha egyikkel sem volt semmilyen gondom. Szép is, elég szépen skálázható és nem zabálja fel a gépet. Persze, mindenből vannak kivételek, de az max a játék fejlesztőinek hibája, nem a motoré.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
De, úgy volt (saját kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valószínűleg a Rebellion döntött így.

Voltan
Húúúúúúú, na EZ várós!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
" while updating the user interface and graphics to use a modern day engine (Unity)" <#wilting>

Moby
A collection? Olyat én még nem is láttam dobozosban sehol.

Adversus solem ne loquitor

MoRT2195
Nem értem, ha a 3-ból megvan 2 rész, akkor minek is akarnád megvenni a trilógiát? <#idiota> Amúgy gondolom mint majdnem mindenről, erről is a játék kiadója dönt.
Botond
Nem úgy volt, hogy már steamen is olcsóbb az a csomag amiből már megvan pár? :o
benőmenő
Februárban pergett le a stáblista, akkor még kész katasztrófa volt. Nyugodtan várj a 2. dlc-ig, vagy tovább, mert durván illúzióromboló.
Merlin: Lehet nem olyan rossz a helyzet, mint az első résznél megjelenéskor, illetve gamebreaking bugról sem nagyon hallottam, de ez így egyszerűen nem igaz.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.03.15. 07:30:05
MerlinW
Semmi jelentős, amin ne lehetne túllendülni.

[merlinw.org]

Atisz
Pff, lebuktam 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Seth
3. rész már most fejlesztés alatt áll, ráadásul nagyrészt az eredeti gárda csinálja, köztük Warren Spector