Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetett benne repcsizni. A kevésbé kiaknázott csendes óceáni hadszíntéren játszódik végig. A sebzés le volt bontva testtájakra és szükség esetén neked kellett egy gombbal kötözni magad, hogy elállítsd a vérzést, majd hívni a medik csapattársat.
Ha már csapattársak akkor érdemes még megemlíteni, hogy elég korlátozottan, de lehet utasításokat adni az ai társaknak, akiknek még valami karakterszerűség is jutott. Az OST sem rossz szvsz.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.03.16. 12:01:11
"névre keresztelt RPG" - oké haladjunk
"A Tyranny első kedvcsináló videója mellé ráadásul érkeztek gyönyörű képek is, nézzétek meg mindet." - majd én eldöntöm hogy gyönyörű -e, köszi
"erősen épít a párbeszédekre, kalandjaink során rengeteg bonyolult morális döntést kell majd meghozunk, csupán rajtunk múlik, hogy félelmet vagy éppen tiszteletet ébresztünk másokban" - mi ez, 90-es évek? Vagyishát a gameszar törzsvásárló CoD buziknak nyilván magyarázni kell hogy mi is az az Obsidian... ja hopp nem, sikerült "trógerzanzásítani" a hivatalos oldal szövegét:
"You are the judge and executioner of Kyros’ law, acting under the watchful eye of the Overlords Archon of Justice, Tunon the Adjudicator. Your words shape the lives of thousands. Will you use that power to bring justice and inspire loyalty? Or will you bring fear and cruelty to the beaten people of the Tiers?"
gamestar.hu & grebber -> <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.16. 10:43:54
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Ebben is lehet scriptezni c# nyelven mint unityben.
Azt hiszem ha nekivávok egy játéknak akkor inkább már ez. Bár előtte még kipróbálom.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De ez AAANNYIRA jó bundle, megérdemli hogy kétszer legyen linkelve, nem? <#idiota>#idiota>
Más:
A Star Wars bundle viszont tényleg aaannyira (ma már többet nem írom le) jó befektetés volt, hogy csak na! Alliance-ot most viszem végig (összességében vagy negyedszerre, a kétlemezes dobozos verziót már elkoptattam), persze a XWAUC textúracsomaggal (srácok rendesek voltak, hozzáigazították a Steames változathoz), meg beizzítottam rá külön könyvtárakba a XWU-t és TFTC-t is (bár ez utóbbi nem az igazi, majd ígérik a 2.0-t. Nem baj, ha nagyon nem megy, akkor végigviszem a sima TF-et). Pár hétre elvermelek űrszimulátorozni, de jó! (és megtaláltam a régi joyomat is, teljes a móka <#taps>#taps>)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Humble Cryengine Bundle
DE ne őrüljön meg senki, se Crysis, se Ryse, csak az enginnel készült játékok meg mindenféle szerkesztői csomagok.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.15. 21:18:24
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(egyébként még nem él az akció, de ez lesz a következő)
Közben pedig (óraállítás miatt 1 órával elcsúszva, 21:00-kor):
Humble Cryengine Bundle
DE ne őrüljön meg senki, se Crysis, se Ryse, csak az enginnel készült játékok
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.15. 21:16:42
Emlékszem, talán ez volt az egyetlen játék, amit ahogy feltelepítettem kb végig is vittem még aznap péntek délután 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
* Holy Potatoes! A Weapon Shop?!
* TransOcean: The Shipping Company
* Shadowrun Returns
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyetlen példa - Google-val megtalálható - az Eredeti játékaink topikból:
"IMYke2.0.0.0 2014. okt. 31. 09:59 | válasz | #229555
Nem akarom előre leírni a játékot
Ettől még lehet istenkirály játék. 😊
A Unity Engine a lassú, körökre osztott játékokhoz isteni. (A fordíthatósága némelykor macerás - többször az, mint nem, de ez csak engem zavar)"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.15. 12:22:01
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.03.15. 12:08:17
PSN ID.: Beegabor
@Seth: írta, #269353
Arra mondjuk kíváncsi lennék ,hogy a fejlesztőknek is ilyen szenvedés megcsinálni a fordítást a saját játékukhoz? Vagy nekik ott a hivatalos szerkesztő, amivel könnyen megoldható, hobbifordítóknak meg csak a sufniprogram-ügyeskedés jut?
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.15. 12:03:10
PSN ID.: Beegabor
Többször is belefutottam olyan ellenfelekbe, akik szintben stimmeltek, mégis hiába törtem el rajtuk mindkét kardot egy mm-t nem csökkent a hp-juk.
Voltak más apróságok is, de főleg ezek zökkentettek ki.
S hol írtam, hogy titeket érint?
//Botond: azért megengeditek ugye, hogy személy szerint ÉN fújjak a Unity 3D Engine-re?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.15. 11:47:33
@Unity Azért az elég speciális nézőpont, hogy melyiket könnyű lefordítani magyarra. 😉
[merlinw.org]
Az Overwatch-al, aki már játszott ott mennyire sikerült megoldania a blizznek a dolgokat? Mert a HS-nek kellett vagy másfél év, mire ritkaság számba mentek a durva glitchek/teljesítmény gondok. Merthát ezek is unitysek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valószínűleg a Rebellion döntött így.
Merlin: Lehet nem olyan rossz a helyzet, mint az első résznél megjelenéskor, illetve gamebreaking bugról sem nagyon hallottam, de ez így egyszerűen nem igaz.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.03.15. 07:30:05
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.