Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Március 23. szerda este 8-ig. Remélem lesz rá jelentkező.

Tinman
Pedig hamar letudhatók és még élvezni is fogod. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Egyrészt igen... kapjuk el Jokert 46x kissé too much, de mondom, nem kétlem, hogy remek játék lesz. Viszont kérem a Game of Thrones köv. évadomat, a TWD-vel egyetemben, ja és ha már arra járnak, egy Wolf Among Us S2 is jöhet...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Nekem mindegy, csak infó volt 😊

Nem játszom ezekkel, csak szeretnék. Jurassic Park és Vissza a jövőbe megvan és ezek nagyon érdekelnek ( meg volt gold játék a Borderlands, Trónok harca, Walking Dead season 1 X1en ). Talán majd egyszer az életben. Talán.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Jöhetne már az az Xbox one and a half 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Nem tudom ez eddig kinek volt kérdés, hogy futna már ez a látvány konzolon 1080p-ben?
Sehogy.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Félreérted. Nem az a bajom, hogy lesz egy jó Batman játék, hanem az, hogy a többi ezek miatt megint háttérbe szorul, megint várhatunk éveket.

Dj Tommy
Nálam ez az öcsi (jó) lassan lesz majd meg. <#rolleyes>
Ultimate Fighter
Unlock ten Triad Upgrades.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Totti5
Az a szomorú hogy ez a cikk már tegnap kint volt és most jutott el ide, nagy a reakcióidő. Sőt ezek már tavaly ősszel egy Remedy prezentáción le voltak írva és kint volt a neten mindenki olvashatta akit érdekelt. Mármint h mit mennyiben renderel, mit tud a cucc. Jó hosszú PDF sok sok érdekes dologgal.

Brutálszép a cucc és túl összetett teknóban h le 720pézze valaki, persze ilyen egyszerű módon is lehet nyomni. Teljesen mindegy, impresszív amit a Remedy csinál megint.

Remélem a story, karakterek, momentumok emlékezetesek lesznek mint a Max és Alan esetében.

IMYke2.0.0.0
Pizzát rendeltél? <#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Tizenkét perc és még nincs itt. WTF?

benőmenő
Máshol az kering, hogy a 1080 a cucc és a videóban említett powerhog "nextgen" effektek vannak 720-ban renderelve és utána remedy magiccel ráhúzva a kész képkockára, utána meg agyon postprocesszelve.
Ennek eredményeképp elfut a műzlisdobozból előkotort vason és még az ESRAM-ba is belefér a framebuffer, de az említett effektek, mint a Screen Space Reflection, Ambient Occlusion és még az árnyékok is ilyen lowest alatti gányok, de ott vannak.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.03.20. 20:13:58
IMYke2.0.0.0
Basszus, a karakter sosem fordul irányba a fejével... <#miaz>

//Kifejtem: a nyakára van ragasztva az egy irányba néző búrája.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.20. 20:13:06

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Totti5
Sikeresek mint a COD sorozat.

Szerintem az éppen jó, hogy nem kötik magukat az aktuális filmekhez, képregényekhez. Ez még nem jelenti azt, hogy meg akarják erőszakolni Batmant. Tinman viszont éppen azt szeretné: unja, hogy a denevérember "pacifista" (nem öl, csak péppé ver). Kíváncsi leszek, hogy ezt illető döntéseket mernek-e behozni.
IMYke2.0.0.0
https://www.chrono.gg: "Tabletop Simulator" - 57% OFF - 8,50 dollár***
///*** = ~274,8 Ft, azaz a vége = ~2340 Ft.

Fpocok
Rosszabbak, mint a cod sorozat.

Húha! Elsején megjelent a Deponia 4. része. Eddig erről miért nem tudtam? Nem is gondoltam, hogy folytatni fogják a 3. rész után.
Kivi vagyok, hogy mik lesznek azok az innovatív megoldások, mert azok már tényleg rájuk férnek. Ugyanazt a játékmenet, grafikát, stb. másolják játékról játékra, csak a körítés változik. Élveztem a TWD-t, a TWAU-t és a TftB-t is, de azért ráférne egy kis újdonság a játékaikra. Nagyon elkényelmesedtek ezzel a kaptafával.
IMYke2.0.0.0
"- játékmenetben is lesznek innovatív megoldások"
Bocs, kiabál a magas labda...: még több QTE...

"- játékot 18-éven felülieknek kategóriához igazítják"
Ez nem túl magas labda: lesznek <sípszó> szavak is, jujj.

"- nem igazodik a filmekhez, sem az aktuális képregényes idővonalakhoz"
Na, ez nem sejtet semmi jót, bocs.

Amúgy meg, Tinmannel értek egyet.

Totti5
- sztori Batman/Bruce Wayne
- legfontosabb mellékszereplők (Alfred, Vicky Vale, Gordon felügyelő)
- A csapat - saját bevallása szerint - a legjobb embereit állította rá az új szériára

- motor kap egy régóta várt ráncfelvarrást
- játékmenetben is lesznek innovatív megoldások
- játékidő körülbelül fele-fele arányban fog megoszlani alapesetben a Bruce-Batman alteregók szerepeltetésével, de újításként behozzák annak a lehetőségét is, hogy magunk választhassuk ki, Bruceként avagy Batmanként szeretnénk az adott szituációt megoldani

- játékot 18-éven felülieknek kategóriához igazítják
- nem igazodik a filmekhez, sem az aktuális képregényes idővonalakhoz

IMYke2.0.0.0
Ha valaki el akarna csábulni, mert mondjuk sajt:

"SQUARE ENIX EASTER SURPRISE BOX 2016 "
Offer Valid: 3/11/2016 12:00 am PST ~ 3/20/2016 11: 59 PM PST (azaz, ma este 9-ig***)
Code Distribution Period: Monday 03/21/2016

*** http://time.is/PST

IMYke2.0.0.0
Én ezt az Esszesszínekre mondom 😊

//Nem jó, hogy azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák a történetüket.

MoRT2195
Én ezt várom eddig a legjobban tőlük, remélem nem cseszik el. 😊
3Error
Hehe, nálam is 104 óra és öcsimax. <#zavart1>
Én nekem nagyon tetszett, főleg a GTA 4 után. A bunyó is nagyon klassz volt, meg az öregasszony... azon besírtam. <#vigyor>

@Tinman, maxolni mocsok fárasztó, de összességében végigtolni megéri. A Saint's Row és a Watch_Dogs mellé/közé/tudomisén pont illik. <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Most olvasom, hogy lesz Telltale-féle Batman játék. Ezek az épületes barmok, tényleg mindenbe belekapnak? Miért nem elég a meglévő címeket folytatni?

Tinman
Jó volna időt keríteni rá :-/

grebber
Már kb semmi nem volt akkor mentem ruhákért youtube 100% acsimax alapján semmi hatás.
De mindegy már hozzászoktam ha a legegyszerűbb acsimaxolos game-et is maxolni akarom akkor nekem nem fogja megadni a legalapabb acsikat se. Szabályosan szánalmas már ,de tényleg 😞

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Akkor készülhetsz az egyik legpörgősebb és legtöbb átvezetőt tartalmazó Blizzard játékra.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Ruhák közül pár bizony csak a játék (fő sztori) végén lesz elérhető - érdemes tehát a végén, sok-sok zsetonnal egyszerűen körbe taxizni a várost, és beugrani a boltokba, illetve a piacra.
Én az óramutató járásával ellentétes irányban, a térkép aljáról, North Point, indultam és Kennedy Townban végeztem.

A zsarus alatt gondolom a "Sharpshooter"-t érted, az pedig egyszerű.

grebber
Én is ki akartam maxolni nem tudtam 😞
Minden ruhát megvettem mégse lett meg a minden ruhás acsi.
Akkor a rendőrös 10 csillagos mi a tököm se lett meg. Evvan 😞

Next PC upgrade: 2022

Botond
<#eljen>

Nekem kb ugyanez, csak a normál az x36on volt. 😊
IMYke2.0.0.0
"Sleeping Dogs" - old timer véleményezése, nem röhögni...
Tőlem kapott ~104 órát, és öcsimaxolást is.

- Normál változat <+ HD Texture Pack + Ghost Pig Pack + Community Gift Pack + Valve T-Shirt Pack>
59 óra , és a DLC-k hiánya miatt csak 44/59 (75%) öcsi.

- Definitive Edition
54 óra , és 59/59 (100%) öcsi.

Szegény emberke GéTéÁja, jó sztorival, finom humorral, jó csajokkal és verdákkal, gengszter fílinggel, jó pár kiváló zenével, ázsiai hangulattal, döbbenetesen jól megalkotott várossal, és csak itt-itt látott klónokkal, remek szinkronnal, néha viccesen sikerült animációkkal, de különben hetykén megcsinálva, Havok fizikával.
A járművek irányítása X360 kontrollerrel szokható, billentyűzettel csak mazochistáknak ajánlott. Ehhez jön még a csíter A.I. fejlettségi szintünk elején.

Összességében: Tetszett.
Szkrínsotjaim

Rapid81
Nem bírtam tovább... Megvettem a Legacy of the Void-ot. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Boldogat!😊

[merlinw.org]

Scooter
Boldog szülinapot! <#eljen> Még csak 30?! <#awink> Én is örülnék annyinak.
IMYke2.0.0.0
Szeretnék csak annyi lenni <#buck>

Köszi. 30. Jej!(?)
IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot Evoluti0Nnak!

Atisz
Valaki biztosan.
Ha nem az Overhaul Games fejlesztené (akik az Enhanced Edition-t elkövették), akkor én is várnám.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
És ha már téma volt. Baldurs Gate kieg videó.
Biztos várja valaki. Gondolom...

TBTPumpa
Pár hónapja már behúztam. Március 29-én lesz elérhető az első csomag belőle.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

benőmenő
abload.de
thx, Serényen válogatok,még japánban vett zenei cd-t is találtam o.O
Úgy érzem magam mint valami kisgyerek az édesség bolt elött.
Utoljára szerkesztette: nxs, 2016.03.18. 21:00:16
IMYke2.0.0.0
http://postimg.org/ - a legjobb ebben a témában.
Szerintem.

Totti5
Szarból tényleg nem, de nem is láttam még olyat.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
imgur