Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ahogy nézem sajnos a játék jó :-(
Fpocok:
Nem csak a szépség, hanem, hogy egyedül sem kell benne kínlódni, meg tengernyi dolgot belezsúfoltak. Félelmetes. Olvasom és nem hiszem el :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.21. 21:13:25
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Skippeld. Szép, de akkor is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
* Middle-earth: Shadow of Mordor
* Age of Wonders III
* Lords Of The Fallen
* Shadowrun Chronicles - Boston Lockdown
* Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
* Shadowrun: Returns
* Memoria
* Bound By Flame
* Ys Origin
* Blackguards 2
* AI War: Fleet Command
* Total War: ROME II - Emperor Edition
stb.
amikről a kliens szerint azt látni, hogy csak kártya volt...
S akkor még jön: Dark Souls III és annak playthrough videózása YT-ra 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- FF III - feléig biztos...
- FF VII. - végig
- FF Crisis Core - feléig biztos...
- FF VIII. - végig
- FF IX. - végig
- FF X. - végig
- FF X-2 - negyedéig... pedig PS2-re pro-order volt
Viszont ne feledd, hogy az egyes részek egyáltalán nem függnek össze (nyilván X és X-2, meg XIII és XIII-2 igen), tehát bátran kezdhetsz akármelyikkel, persze tényleg nem rossz dolog megjárni a ranglétrát és látni, hogy miből mi lett. A gond csak az, hogy a korai részek gameplay szempontból iszonyú grindelősek és a random encounter az egy olyan dolog, ami a legrosszabb rémálmaimban jön elő, mert a felfedezés élményét totál megakasztja, tönkreteszi, megutáltatja veled és ez nagyon nem jó :-(
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ahogy írtam, a Final Fantasy-k birtoklása - az összes ALAPOS végigjátszása egyenesen - álom marad, míg bundle nem lesz belőlük.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Imi! Nagyon igazad van! Ez olyan, mint az édesség... tudod, hogy árt, nem szabadna, de csak rájársz a bonbonos dobozra :-(
- nincs rá időm - Single cuccokkal is sokat játszol te is, én is, szóval megoldjuk, ha nagyon akarjuk :-)
- nem szeretem a szó szerint (és szinte) végtelen játékokat, mert nincs katarzis a végén - Az igényesebb MMO-knak így ennek is van története... szép kerek, egész, persze nyilván az endgame már az ostromokról, guildek harcáról szól.
- nem szeretem az only online játékokat, - Ezzel nem lehet vitatkozni. Ismerjük sajnos a negatívumokat :-(
- nem szeretek rákényszerítve lenni arra, hogy ne egyedül játsszak, ha jutni akarok valamire adott játékban - A játék jelenleg nagyon jól SOLO-zható, sokak szerint zavaróan nagyon jól! <#vigyor5>#vigyor5>
- drága - nem is kicsit!!! Ilyenkor jön a Ft/óra arány, ami tekintve, hogy milyen kivesézősek vagyunk itt páran nekünk nem 6-9 hónap lenne, hanem 1 év teljes gametime elfoglaltság. Így nézve pedig röhejesen olcsó, persze előre kell perkálni.
Final Fantasy VIII - megvan régóta
Final Fantasy XIII-2 - thx Kongynak a tradeelésért :-)
Quantum Conundrum - megvan régóta
Sleeping Dogs Definitive Edition - ez állítólag nem is a Definitive-et adja, hanem csak a simát ^^
Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut - Ez is megvan már szerintem mindenkinek, akit kicsit is érdekelt.
20% Off Just Cause 3 - meh...
20% Off Rise of the Tomb Raider... naaaa ne viccelődjünk :-)
szerk. a 2 20%-os kupon egy vicc.. Legalább akkor adták volna, amikor a Just Cause 3 akciós volt.. (mondjuk az nekik nem érné meg 😄 ) Ha jól emlékszem volt ilyen mostanában
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.21. 20:34:46
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- nincs rá időm
- nem szeretem a szó szerint (és szinte) végtelen játékokat, mert nincs katarzis a végén***
- nem szeretem az only online játékokat,
- nem szeretek rákényszerítve lenni arra, hogy ne egyedül játsszak, ha jutni akarok valamire adott játékban
- drága.
Miközben: koreaiak baromira megtanultak eye candy cuccokat gyártani, okosan adagolva a fincsiségeket, ötleteket, hogy minden 5. évben az állad a padló alatt keresd.
*** = ja, és ugye nincs is vége 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.21. 20:31:08
Elnézve a videókat, azt szeretném csak kérni, hogy valaki láncoljon le, mert nem sokáig fogok tudni ellenállni :-/
Random karakter a kari generálóból... kb. besírtam ^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A külleme talán a legszebb, amit eddig MMO-ban láthattunk... más téren is szépeket olvasni róla, de erről talán majd egy pro.
Sokat olvasgattam arról is, hogy melyiket éri meg megvenni és a magunkfajta true gamereknek, akik utálnak pénzért venni in-game is elérhető cuccokat egyértelműen a legolcsóbb (Traveller) a legtutibb választás, igaz ez is 30 ojró. Viszont olyan a játék, mint amit anno elsőként a Guild Wars kezdett el: nincs havidíj, hanem megveszed a játékot és tolod. Profik szerint nagyon erős jelenléttel (napi 6-8 óra) min. 6-9 hónap van csak a jelenlegi tartalom mellett!
Na most éppen 1 napja sincs kb., hogy bejelentették, hogy komolyabb upgrade érkezik hozzá, FREE tartalommal, hogy kényeztessék a frissen beugró játékosokat :-)
Visszatérve a traveller és exploration kezdő csomagra... az utóbbiban az egyetlen értelmes cucc a Horse Whistle és a Pet. Előbbi ugyanis lehetővé teszi, hogy relatív nagy távolságból is megidézd a hátasod (travellerhez nem jár, de lasszóval FREE fogható, nem, nem viccelek :-D). Ez pedig nagy idő spórolás, hogy nem kell walking simulatort játszani, adott esetben veszélyes mobok között, hanem fütty, ott a hátas lehet menni eladni a cumót, fejleszteni gyógyulni, etc....
Exploration pakkba még ezek vannak extraként:
- ló (free szerezhető)
- további karakter hely (alapból olcsó pakkhoz, csak 1 jár, de loyalty pontokért ez is bővíthető később, vagy ha nagyon muszáj 6 ojró)
- skill reset (alapból 3 jár, a drágább pakkhoz 5 van, de mint az előbbi loyalty pontokért mehet)
- toolset (craftolható cucc)
- festékes vackok (skip, de 3 alapból jár... ha kell lehet loyalty-ért szerezni vagy 1.5 ojró)
- hátas hívás (na ez kéne, ahogy olvasom és baz 15 ojróért megy!!! Alapból 50m távolságból füttyöghetsz a lovadnak, de ha van ilyened, akkor 300m a táv, ami állítólag rettentő sokat számít, sok idő megspórolható :-(
- ház dekorációs vackok (3 alapból jár elvileg kupon, szóval talán el is tradelhető/adható 15 ojró ilyen 3-as pakk, ha valakinek erre mered ugye.)
- Pet - na ez nehéz ügy. Jó, ha van már az elejétől, mert felszedik neked a loot-ot, és magasabb szintű petek már értékelhető buffot is adnak a játékosnak (pl. energia regeneráció, XP boost, etc). Az a gond ezzel, hogy egyrészt sok időt megspórolhatnak (a sólyom pl. elite mobokat messziről detektál), és minél inkább mélyül el az ember a játékban, annál fontosabb az a kis plusz amit adnak. Lehet őket venni is gyöngyökért vagy ezüstért az Aukciós Házból.
- páncél/fegyó skin - skip
Prune
Framed
Battlestation: Harbinger
Grim Fandango Remastered
Desktop Dungeons
Frozen Synapse Prime
Lara Croft GO
Sorcery! 3
Jó kis pakk...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.21. 20:02:06
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
//Közben már látom a szerkesztésed 😊
//Én majd egy Final Fantasy Bundle-t veszek meg.
Amilyen peches vagyok, amint megvennék akár csak egyetlen egy FF-t, a japánok következő héten Bundlestars-ra felnyomnának egy komplett FF Bundlet - mondjuk borsos végáron <~20-30 dolcsi/euro>~20-30 dolcsi/euro> 😊.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.21. 19:51:27
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.21. 19:48:10
😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
Witcher 3 - $22.29
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.21. 15:09:37
Én hallotam róla minden félét.
Multit próbáltad?
Next PC upgrade: 2022
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.21. 07:43:09
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szerintem is túl sokat vállalnak, de speciel egy jól elsült Telltale-féle Batman simán érdekel. Szerintem is túl sok mindent csinálnak egyszerre, de az mondjuk nem izgat, hogy ezt meg azt folytassák, az direkt jó, ha sokfélét csinálnak. Ezen az interaktív vonalon csak a Walking Dead S1 volt meg tőlük, és tényleg tetszett, még jobban is, mint ameddig a képregénnyel és a sorozattal jutottam előtte, de előbb indítom el a Wolf Among Ust, mint az S2-t.
Kár, hogy klasszikusabb kaland nem lesz tőlük egyhamar, de mondjuk már gyártanak azt is elegen. Steve Purcell pedig már úgyis elvitte a Sam & Maxet. A Thimbleweed Park után pedig Ron Gilbert igazán egyeztethetne a Monkey Island 3a-ért (a The Curse of nem az, amit ő akart, és szerintem is megtöri a fejlődést, csak ettől még mocskosul jó) a Disney-vel. Esetleg a Double Fine-nal, hogy megint tegyenek alá pár munkáskezet. (Érdekes, hogy a The Cave után úgy jött el, hogy úgyis csak arról az egy játékról van szó, de ehhez képest a Kickstarteren a Broken Age majdani design teamjének tagjaként szerepel máig.)