Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hova érdemes képet feltölteni,amit tudok ide linkelni? A könnyem kicsordul...eredeti BG2 CD-k? wtf
Parasite Eve 2, best game EVER!
( amúgy a 900p-vel semmi gond, ha azon spórol hogy még toljon rá mást vagy fixálja a frémet. Pl a Primal képminősége gyönyörű így is meg sok minden más ), DE akinek ez fájdalom lehet PCt venni, aztán annyi költ rá amekkora felbontást és amennyi frémet, AAt akar.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.18. 20:12:32
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.18. 19:59:51
Ilyen sosem volt, és sosem lesz. Fixen az amit a fejlesztő megcsinál, azt meg h mire csak is a saját döntésük vagy TUDÁSUK korlátja.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.03.18. 19:51:35
Készül a PS 4.5?
Készül a PlayStation 4.5?Egyes források szerint a Sony még idén piacra dobhatja a PlayStation 4 felturbózott változatát, amin akár 4K-ban is játszhatunk. <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.18. 19:48:55
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.18. 18:58:32
(mármint a kiírott madár mellett)
Amúgy nem is értem hogy gondolják ezt komolyan. Mármint remélem komolyan gondolják, mert viccnek nagyon durva lenne. 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Cserébe, az összes PC-s KoD - Vh és BO2-ig a modernek - benne kellene legyen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jól az ilyen 'hírek', amelyek írói még a hivatalos oldalra sem mentek fel, ahol rögtön kiderült volna, hogy PC-re is rég elérhető, nem csak One-ra 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.03.18. 15:23:29
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az Epic és a Chair által fejlesztett Shadow Complex eredetileg az Xbox Live Arcade egyik húzócíme volt, hamarosan azonban megérkezik a játék felújított változata. Annyira hamarosan, hogy Xbox One-on már le is lehet tölteni a Shadow Complex Remasteredet, de itt még nem álltak meg a készítők. Májusban ugyanis elérhetővé válik a játék a Steamen és PS4-en is."
Sajnos már belépnem napokba tellett.. ma éjjel kaptam csomó mailt tőlük... weboldalakon adatokat változtatni nem tudok, cryengine launcher meg hibát dob 😞 nem valami jó start :/
Ha tetszik lehet be is ruházok az asset bundlira. Csak ahhoz valahogy ki kéne próbálnom...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mindegy, ahogy írtam, én eleve másra gondoltam a másodiknál, és valójában éppen azt nehéz komplexen megcsinálni (ha nem nesze semmi, fogd meg jól szinten akarod), míg "komplex szappanoperát" nem nehéz. Szóval a kérdés feltételétől erősen függ, hogy milyen választ lehet rá adni.
Nem igazán, az "ütős, komplex sztori" maga az eredmény, nem azt írtam, hogy jó, vagy remek. Hogy valami komplex, az lehet pozitív vagy negatív (van aki az egyszerűbb dolgokat kedveli). A"mindenki azt gondol és azt hoz ki ebből, amit akar"-ban nincs semmi pejoratív (maximum a kicsengése tűnhet annak, de arról nem én tehetek 😊)
Mondjuk mert nem az.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egyébként én sem tekintek RPG-ként a Soulsokra, az szerintem is túlzás, és természetes, hogy sokaknak nem való. De azért nem korrekt ezt a másságukat a játékok szórványos ismerete mellett felhozni ellenük.
Remélem abban nincs vita köztünk, hogy nehezebb egy ütős, komplex sztorit összerakni, mint benyomni a "mindenki azt gondol és azt hoz ki ebből, amit akar" megoldást.
Azért az te is érzed, hogy az előbbit felmagasztalva, az utóbbit pejoratívan fogalmaztad meg. Biztos véletlen volt 😉
És nem, a többféle értelmezési lehetőség vagy a nem szájbarágás nem egyenlő azzal, amit írsz, és azon is lehet vitatkozni, hogy ki mit tart annyira ütősnek, komplexnek.