Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána viszont én nem az Arcaniát erőltetném, mert az nekem még közepesnek sem tűnt. A Risen pedig kifejezetten jó (de nem fog már akkorát szólni mint a G1-2, hiába jobb pár dologban), és az Arcania előtt jelent meg, és sztoriban is a G3 után játszódik (jogi okokból ez inkább utalásokból derül ki, hogy ugyanabban a világban játszódik, de később). Szoros összefüggés mondjuk szerintem ott sincs, hogy emiatt a G3 muszáj legyen, de úgysem állod meg 😊
Dishonored
Torchlight
Thief
Dragon Age.
Viszlát élet... 2016-nak ezennel számomra vége is :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.03.23. 12:18:32
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én kb. fél évet nyüstöltem a Morrowind-et annak idején, tehát az Obliviont max. a grafikája miatt venném csak elő (bár akkoriban a Morrowind grafikája nagyobbat szólt, mint manapság a Skyrim-é). A Morrowind grafikáján egyébként még ma is elgyönyörködöm (az egyik első shaderes vízfelületet produkáló játék), csak a karakterek voltak már akkor is meglehetősen bénák és csúnyák (ez egyébként sajnos a Skyrim-re is igaz).
Másik gond, hogy a sztori, bár megpróbál monumentális lenni, lélek nélküli, amolyan bíbelődős, de ennek ellenére üres.
Tehát még1x: én is egyértelműen az új Thief és a Dishonored mellé tenném le a voksom.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A Dishonored viszont még jobb, hasonló a régi Thief 1-2-höz, bár más is azoknál.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.03.23. 11:28:40
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Two Worlds 2-t toltam az elég átlagos. Dragon Age origins nagyon ajánlott cucc az szuper, a 2. rész már kevésbé jó, de szerintem még mindig. Inquisitiont meg mindenki elunta eddig akivel beszéltem, tehát gameplay szempontjából nagyon nem viszont lore szempontjából nagyon must have.
Torchlight 1-2 kötelező..2. rész brutálisan jó cucc. Titan Quest szintén.
Skyrim...Hát azért néha csúnyán seggbe tudnak ám rúgni. Nyilván az eleje és közepe felé, aztán van egy pont amikor már godlike mode bekapcsol. Skyrimet látnod kell, mert vannak jó elemei és már kb. bagó kategória lehet az ára.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.03.23. 11:05:44
Amugy Dishonored alapból skip nem kell X-com meg pláne skip.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.23. 10:47:12
Titan Quest és az Immortal Throne minden idők legjobb játéka volt régen és még most is az, és ugye már hivatalosan is kijött a Grim Dawn full release ami kenterbe vágja az összes eddigi játékot játék élményben, nagyon addiktiv egy cucc nagyon rá lehet függni, a Diablo 3 elbújhat mellette sehol sincs hozzá képest, Grim Dawn-ban csak a Main story-t 150 óra alatt vittem végig és csak egy karakterrel és még van kb 23 másik variáció.
Ott van még a Darksiders I-II az is hack and slash kategória de a jobbik fajtából, igaz a Darksiders I-ben túl sok az akció de ott van a Darksiders II ami fényévekkel jobb mint az elsö rész és 2012-ben Év játéka is volt, de ott van még a Devil May Cry franchise az is hack and slash az összes részt végigvittem, DmC 1-2-öt Ps2-ön a DMC 3-4-et PC-n az új DMC meg még várat magára. Vagy ott van a Torchlight 2 azt is nagyon élveztem ki is maxoltam az egyik karakterem (lvl 100 Necro) az is nagyon jó játék volt régen föleg moddolva.
Pár nem annyira ezeréves javaslat:
Dragon's Dogma: Dark Arisen (nem kell már magyarázni)
Risen (több mint korrekt Gothic-utánérzés a PB-től)
Wizardry 8 (egyik legjobb RPG, de nem éppen filmszerű, és rengeteg a harc - szerencsére a harcrendszer jó)
Esetleg az Age of Decadence-re, Lords of Xulimára és Might and Magic X-re is érdemes lehet ránézni, jóknak tűnnek, de ezeket még nem próbáltam. Hátha valaki így említés után tud róluk mondani többet. Plusz az NWN2 is ott van, ami azért érdekes, mert a Mask of the Betrayer kiegészítő híres arról, hogy a Planescape: Torment nagy követője. Sokak szerint színvonalban is. (Stretch goal is volt, hogy George Ziets a Torment: Tides of Numenerában is közreműködjön.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.03.23. 10:30:34
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A többi felejthető.
Dishonored - nagyon jó, de nem RPG, a Thief-hez hasonlítanám.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Skyrim esetében van kismillió nehézségi szint, szóval sztem van ott olyan, ami már nem túl könnyű.
Dishonored pedig nagyon jóféle, de csak akkor ajánlom, ha lopakodós cuccra éhezel jelenleg.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.23. 10:11:44
Én is azt mondanám, hogy Skyrim, ha kimaradt. Okosan válogatva a modok között, a nehézséget is szépen be lehet lőni. Na és persze ha véletlen nem is lenne túl nagy a kihívás, a hangulat simán elviszi a hátán.
G2A-n van Pillars GOG kulcs ~ezerötér (persze ez nem teljes)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.23. 09:55:54
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.03.23. 09:49:53
Witcher 3 - drága
Torchlight 1-2. - hekkenszlesssss
Baldur's Gate 1-2 EE. - simákat letoltam, imádtam, EE = putri.
Blackguards 1-2 - Első részt tolnám, honosításra várok.
Etherlords 1-2 - ez azért nem egy open world RPG :-(
Heroes of Might and Magic 3-4-5-6-7 - nem akarok most TBS címet.
Dragon Age O, 2, I. - ezek nem túl jóak nem?
Fable amennyi csak van - amennyi csak van azt én mind letoltam.
Legend of Grimrock 1-2 - letoltam őket még tavaly
The Book of Unwritten Tales 1-2-CC - ez kaland game sajna
The Incredible Adventures of Van Helsing 1-2-3 - első kettő megvan, 3. még nincs, de ez is hekkenszlessss
Thief - majdnem mind letoltam, DE! Nagyon jó gondolat, hogy az új részt le kéne nyomni! Köszönöm az ötletet! :-)))
Dishonored - spoiler nélkül: Ez mennyire jó?
Titan Quest - hekken...
Two Worlds 1-2 - azt mondják ezek nagyon medicore cuccok :-(
Viking: Battle or Asgard - letoltam
Thief tippért már megérte :-)
biztos hogy mind megvan neked, direkt jórészt bundlisokat soroltam, és nem játszottál minddel.
Az lehet, hogy részleteiben tele volt kreténségekkel, de arra már nem emlékszem őszintén szólva 😊
A Shadowrunt viszont én se tudom megemészteni, valahogy nem áll nekem össze, a Jefrey Stone-féle éj ciklusban meg a tankok vs lovagok, hát bazmeg, vajon mi lenne a vége? 😄
A Káosz ciklus viszont üt 😊
Szerintem más játékszériákhoz képest egyáltlaán nincs szégyellnivaló, ami a fejlődést és a különbségeket illeti, de a korok szeretete valóban fontos nszempont lehet. Ettől függetlenül a tengeri harc; a lőporos egységek hozta paradigmaváltás; a kampány lassú, de fokozatos elcivesedése; a multilehetőségek bővülése; az AI szintlépései; a karakterek fejleszthetősége mind-mind komoly változásokat hoznak, ha az ember ki is hagy pár részt, akkor pláne.
Nekem mondjuk bejön a stílus, és érdeklnek is a különböző történelmi korok, így pláne fogékonyabb vagyok rájuk, és mindenképpen Japán az egyik kedvenc. Ezt az is megtámogatta, hogy a Shogun 1 kezdte az egészet, mégpedig igen jól,a Shogun 2 pedig az egyik legcsiszoltabb rész. A Rome-ban szerintem a kémek és az orgyilkosok eléggé bénácskák, a Shogun 2-ben viszont nagyon frankó lehetőségeink vannak, és nem csak a nindzsákkal (nindzsklánnal nyomtam a co-op kampányt, használtam őket rendesen).
Az biztos, hogy ha csak egyetlen Total Wart kéne ajánlanom, akkor nem merném ma a Rome-ot mondani, hiába a széria történetének egyik meghatározó, annak idején nagyot szóló darabja, mely persze most is jó játék a hibáival együtt. (Megjegyzem, a Shogun 2 nálam ultrán majdnem mindig 60 fps, a Rome meg összevissza ugrál, mint az összes korábbi gépemen, bár a játszhatóság határain belül. Szóval gépigényben sem feltétlen a régebbiek a nyerők.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.03.23. 09:03:44
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.23. 08:51:13
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.