Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Ha csinálsz egyedül egy játékot amire ezt írja a PC Gamer, akkor leborulok előtted 😄
"It may or may not be the best RPG you play this year, but it’s certainly going to be one of the most worthwhile—as memorable as anything in, say, The Witcher 3, and every bit as worthy."

zorrobomber
Engem érdekel, de nem vagyok a csoport tagja.

szerk.: hozzáteszem, gond egy szál se, így sincs időm semmire amit épp tolok, és sorban áll a többi is
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.23. 21:47:34

Fpocok
Senkit nem érdekel? Vagy már mindenkinek megvan, akit érdekelt? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Az EJ csoport ezt igazán fogja értékelni... ja hogy már meg is jöttek a fikázók <#zavart2>

darkSectorxxx
Szarabb. Nehezebb. Idegesítőbb.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Ha a DS-hoz van hasonlítva nekem ha a világ összes pénzét ajánlanák se tudnám végigvinni. Amint utánam dobják teszek majd egy próbát. Max 30 perc után otthagyom mint a DS-t.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.23. 21:39:55

Next PC upgrade: 2022

Nem olyan nehéz az Grebber.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Jogos!

Na jó... csak irigy kutya vagyok, amiért én nem csinálok ilyen játékokat 10 ojróért.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Linux a tuti játékfejlesztésre nem tudtad? 😄 És ott nem kell venni paint-et 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Annál tuti több! A "paint.exe" az op. rendszer része, szóval azt tuti meg kellett venniük :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Nem is gond kb 300ft költségvetésű game már nélküled is visszahozta ráfordított összeget<#eplus2>

Tinman
Hát engem csúnyán elvesztettek <#szomoru2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Leszarom. Megvettem. Mindjárt kettőt is.
Sok szerencsét!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hm... Kivi vagyok, h kivel, hogyan és miként. Nem lesz könnyű folytatniuk a Clem szálat, ha csak nem csinálnak vmi olcsó megoldást kreatívat.
IMYke2.0.0.0
https://www.bundlestars.com: "Ultimate Strategy Bundle
Redeem on Steam - 9 Products - Windows (9) Mac (1) Linux (1)

Tier 1 - Pay €1.00
* Patrician III
* Imperium Romanum Gold Edition
* Tank Operations: European Campaign

Tier 2 - Pay €2.99 - Including products above
* Grand Ages: Rome GOLD
* Patrician IV Gold
* Port Royale 3 Gold
* Mechs & Mercs: Black Talons

Tier 3 - Pay €5.99 - Including products above
* Rise of Venice Gold
* Omerta - City of Gangsters - GOLD EDITION

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo
Köszönöm szépen!<#worship>
kigyi
Grat nekik jó óceánjárást a szerencsésnek 😄

Scooter
rokarege és qsscanner nyertek! <#nezze>
darkSectorxxx
Jesszusom, ekkora faszságot!
Hát nem csodálom hogy abbahagytad.

Én meg valahogy nem éreztem hogy tudok kitérni vagy védekezni az ütések elől, mert nagyon furcsa a gurulás meg védekezés és bármilyen óvatos voltam elértek az ütések.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.23. 19:41:19

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kigyi
Hát levettem a kezem a billentyűzetről visszaraktam majd R helyett E-t nyomtam ezzel a questet adó katonát lekaszaboltam, majd derék társai akik 2 ütéssel kivégeznek rám támadtak. A mentési helytől így elfutni nem tudok meghalok ezzel game over, mert persze ezt elmentette egyből a szemét....

Troger911
Valakinek nem maradt havi Humble-ből egy Wasteland 2-je?
darkSectorxxx
<#eljen>

Totti5
Xboxon GOLD játékként tölthető hó végéig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Rosz gombot? Ezt hogy érted? 😄

kigyi
Én beletoltam 21 órát majd rossz gombot nyomtam és háát most nem megy tovább 😄 lol . Én újra nem kezdem az biztos.

darkSectorxxx
Én megvettem anno olcsón ps4-re, de hamar abbamaradt, nagyon fura az irányítása. 😄

grebber
Lords Of The Fallen Digital Deluxe Edition 3.99$ Indiegala

Kezd alakulni ,majd 1$-ért <#eljen> Azt a 20 percet megéri majd ameddig kb el tudok majd jutni benne.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.23. 19:07:08

MerlinW

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
http://www.wingamestore.com: - Wolfenstein: The Old Blood - 75% OFF - 5 dollár (~1400 Ft)
STEAM: Required.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Óha óceánjáró na az érdekesnek tűnik hmm.

Scooter
Még lehet jelentkezni! Van rá 4 óra!

IMYke2.0.0.0
Újra pénzt próbál csinálni a modokból a Valve

"Egy, a PC Gamer oldalán olvasható interjú tanúbizonysága szerint ugyanis úgy érzik, hogy sikeresen levonták a megfelelő következtetéseket a 2015-ös fiaskóból, és mivel változatlanul azt vallják, hogy lehetővé kell tenni a legtehetségesebbek számára, hogy pénzt láthassanak munkájuk gyümölcséből, egy új, a dolgok jelen állása szerint csak a Dota 2 rajongói által jegyzett Custom Game-eket érintő rendszerrel próbálkoznak meg."

Dzsini
ja, főleg a Lusty Argonian Maid 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Nyomtam hogy mehessek a következő területre... <#nevetes1> Skyrimben viszont én is olvasgattam a könyveket, ott valahogy illett a hangulathoz.

wesker24
Torchlight 2-nek egész jó kis story-ja volt igaz elég sablonos volt de nekem tetszett de persze story után az Endless Dungeon-t és a Grind farmolást én is hagytam a fenébe.
Dzsini
Gondolom attól függ mennyit olvasgattad az összes npc által eleresztett csacsogást, vagy nyomtad át, hogy menj a következő területre 😊 Én történetmániás vagyok, a Skyrimben is olvasgattam a könyveket 😊

Az Amalur kevésbé ragadt meg nekem - valahogy nekem az volt az ehhez hasonló jellegű móka (bár ott sokkal több történetszál volt, gondolom emiatt is lett szétszórtabb).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.23. 13:14:33

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
A sztori szórakoztató?? Tényleg semmi nem rémlik belőle, pedig nem olyan rég toltam végig őket.

zorrobomber
A nyűg inkább az volt, hogy ha ki kellett nyitni a térképet, az lassú volt, talán több menün is át kellett vergődni? Illetve a fejlődés is kicsit ködös volt... Mindegy is, a lényeg, hogy a téma kedvelőinek ettől függetlenül jó választás lehet tényleg, nem dúskálunk az ókori mitológiai témájú játékokban.

wesker24
Jah a Torchlight 1-et én is sokáig elvittem de kb a játék felénél eluntam mert csak Klikk fest volt és ugye még COOP-se volt benne, helyette inkább a Torchlight 2-re feküldtem rá de durván xD.
Abból nekem a rövidke demó is nagy életpazarlásnak tűnt. És még a co-opot is kispórolták belőle. Én inkább a minap említett DeathSpanket ajánlanám helyette, az legalább vicces, érezhető rajta Ron Gilbert keze nyoma. De nyilván ízlések és pofonok.
Dzsini
Nekem a Torchlight 1-2 világ (steam-fantasy) nagyon tetszett, a grafikai megvalósítás illik hozzá (és nem kívánkozik alá egy paks-szörny), a sztori meg - hát, elég sablonka, de szórakoztató.
A sztorin túli "járjuk a végtelen dungeont és a pályákat újra lootot keresve" rész engem nem foglalkoztatott.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.23. 13:08:06

Irtózatosan nagy cső pedig, bár azon belül tud lótifutiztatni. Az mondjuk biztos nem segít rajta, ha az ember előtte végigjátszott X darab God of Wart (nekem csak utána jöttek), ha azok nyilván annyira sem RPG-k.
Tinman
Megfogadom a tanácsot, de a Torchlight már töltődik is lefelé :-)

Hekkenszlesss, de egye fene, rápróbálok, mindenki csak dicséri...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.03.23. 13:03:09

wesker24
Jah tudom, csak hogy én kb közel 4 éve játszottam utoljára a Skyrim-mel aztán elfelejtettem bekapcsolni.

Skyrim utoljára elindítva 2012 04.16 <#hehe>
zorrobomber
"Ki lehet pörgetni". Tegnap írtam, hogy én a Diablo-kat is csak egyszer toltam végig... nekem ezekben nincs több. Max. úgy hogy egy run single-ben meg még egy coop-ban (Titan Quest esetében volt ez a felállás).

genndy
Ööö... Torchlight 1 nekem ~50 óra lett csak azzal, hogy a három kaszttal eljutottam a főbarlang végére a sztori miatt. Meg a legelsővel kicsit Crypzteztem, de hamar meguntam a tét nélküli klikkfestet (a másiknál legalább tudod hogy lesznek bossok, meg hogy "sztoriszál", tehát lesz vége. Ez meg csak egy feneketlen dungeonhalmaz).

@wesker24: Skyrim, "elvesztek a mentéseim"... Steam felhő? Ezért van és jó.

@benőmenő: frászt, lopakodó íjászt Illusionnal Legendaryn, vagy pure mage-t kísérő nélkül <#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.23. 12:55:13

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Fú, azt én anno megjelenéskor elsőre imádtam, tényleg igazi B-kat. guilty pleasure, de a minimap hiánya roppant idegesítő volt nekem, abba is hagytam valahol.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.23. 12:50:23

benőmenő
Legendary nehézségen próbáld Destruction magic orientáltsággal. <#vigyor1>
De ha már Arcania, középszarnak ott a görög mitológiás Rise of the Argonauts (10-20 óra) is, akkor már inkább az. Tudom, tudom, Gothic-rajongóként érdekel az előbbi. Én perverz módon tök jól elvoltam vele, de afféle ratgabnek való szintű akció-RPG 😊
wesker24
Skyrim nagyon jó cucc nagyon rá lehet függni, lehetsz benne félisten is ha jól tápolod a karaktered, de igencsak eltudnak gyepálni is benne, én is sokáig elvittem már közel fél isten voltam de elvesztek a mentéseim az akkori HDD megmurdelt azt nem volt kedvem újra kezdeni.

Dishonored-ot néztem de nekem nem jön be az ilyen lopakodós cucc ez alól kivétel a Wolfenstein New Order és az Old Blood ott imádtam nácikat gyilkolni lopakodva 😄 ki is maxoltam a Stealt skill ágat 😄.

Torchlight 2 brutálisan jó cucc főleg (Synergies Mod-al együtt) ami újabb class-okat adott hozzá volt is egy kimaxolt Necro karim csak az akkor HDD-n odaveszett ennek a mentése is.

Thief-et sem a régit nem próbáltam sem az újat de nem is igazán érdekel az ilyen lopakodós cucc.

Dragon Age Origins szintén jó cucc vagy 3x-szor álltam neki újra és újra de egyszer az Oprendszer omlott össze, utána corrupt lett a save file valamiért, aztán végül elszállt a mentés a HDD együtt. 😄

Darksiders I-II is nagyon jó cucc föleg a II rész az kifejezetten ilyen Fantasy Action Adventure (némi RPG-vel megspékelve). És a Darksiders II-be is elég nagy gigantikus Boss harcok vannak (pl Shadow of the Colossus)