Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként egyik játék sem rossz, sőt, csak aki már 1-2-t végignyomott, annak sok újat már nem nyújt a többi (kivéve persze ha valaki kifejezetten rajong 1-1 témáért, mint pl. Észak-Amerika gyarmatosítása vagy pl. napóleoni háborúk).
Na persze a botrányos tengeri harc bűne alól semmi nem menti fel a Rome-ot, de ettől még nem fogok játszani a 2. résszel.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.03.23. 08:33:40
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az 1996-ban megjelent Shadowrun Magyarország világkönyv promózásában még részt is vettem, (kifestve és maszkírozva) ork bajkeverőként 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Közben rájöttem, hogy James Cladwellként a Skandar Graun-könyveket (tehát egy félork a hős), amit említettem, az Jeffrey Stone néven futott tőle.
Fantasy+scifi világból a Spelljammer volt, amivel sokat játszottunk, az egy érdekes keverék.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.23. 08:16:51
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindenesetre nekem furcsa, hogy ez zavar valakit, én kifejezetten bírom az orkokat a WH40k-ban. Vannak egyébként nélkülük is játékok (Chaos Gate, Rites War) és könyvek (Ian Watson mindjárt) is a világban.
Maga a Shogun 2 nem forradalmár, de a korábbi részek szintézise a frankó japán környezetben (kissé homogénebb frakciókkal), de hogy Rome-mal vagy Medieval 2-vel előtte mindenet látott volna a játékos, az messze van az igazságtól. Eleve lehet már benne multiban - akár co-copban - is játszani a kampányt, és ezt nagyon oldották meg. Azt hiszem, ez a Napoleon új feature-e volt.
A Shadow of the Horned Rat viszont az egyik kedvenc stratégiai (tehát tényleg stratégiáról szól) játékom. A Dark Omen is tetszett, de néhány újítás rossz irányba vitte el a játékot.
Egyébként imádom a sci-fit is, csak orkok nélkül 😛
A Warhammer 40000-től sajnos a hányinger kerülget (ettől persze még lehetnek jók a játékok, ha valaki kedveli a világot), mivel az orkok fantasy-be valóak, nem az űrbe 😊
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Never forget!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mindenki tudja ezt. Azok biztosan, akik ebbe a toptyikba be-benézegetnek.
- Más kérdés, hogy egyúttal gyűjtők/játékosok/függők is vagyunk, akik néha rákattannak egy-egy alaptémára - mondjuk ősemberes bunkolda, vagy csuklyás lopakodós mészárolda - és nem restek megjelenés közelében rögvest belevetni magukat a kalandokba.
- S vannak a többé-kevésbé türelmesebb gyűjtők/játékosok/függők, akik akár fél-1 évet is várnak a digitális tulajdonra, amolyan Pató Pál uraságosan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Halkan súgom meg a digitális világban SEMMIFÉLE JOGOD NINCS!!!! Ezt így hidd el így nagybetűvel. Neked kéne örülnöd, hogy egyáltalán valamivel játszhatsz.
IMYke2.0.0.0 #269749 Erről beszélek. Van értelme teljes áron bármit is venni? Nem kell válaszolni tudom, hogy nincs<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.22. 20:41:21
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem, holnap rá is okézok a vásárlásra. Értelemszerűen a képen jobb aránnyal bíróra. Még úgy is, hogy fejezetenként 1 kóddal aktiválódnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy tök jó Humble-s bundle-k vannak mostanában, az utolsó 2-3-t megvettem.
Az Indiegala-s bundle viszont jóság, a King's Bounty Dark Side miatt elsősorban.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fél év múlva pont jöhet a PS4-es verzió és a Complete/Definitive Edition a 20. születésnapra!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.22. 20:08:21
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.22. 19:53:18
Amúgy itt egy titok, amit eddig sosem mondtam el, senki nem tud róla.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.22. 19:41:31
A bundle jó nagyon, de jó része már volt bundle-ben, akár többször is, és egy tier egy kulcs. Kár mert nekem az Attila kéne (ami még nem komplett, majd pár hónap múlva a következő Sega-bundliban), illetve DLC-k. Akinek sok hiányzik, és szereti a stratégiákat, annak ez nagyon finom vétel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"We apologize for this issue. It results from a miscommunication with our contact at Valve. All keys were not supposed to be revoked, just extra keys that were not previously distributed in bundles. As some of you may know, there is a big issue with 3rd party sites selling Steam keys. It is causing lots of issues and was one of the major topics of conversation at GDC this year. We were simply trying to ensure that extra keys were not going to make their way to these third party sites. We are working with Steam to correct the mistake and will ensure that folks who purchased the key via Indie Gala or DIG will have their game restored."
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.03.22. 19:14:01
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
https://www.humblebundle.com: "Humble SEGA Strategy Bundle"
Pay $1 or more to unlock!
* Company of Heroes Complete Edition
* Warhammer 40,000: Dawn of War - Master Collection
* Medieval II: Total War Collection
* Rome: Total War - Collection
* SEGA Genesis/Megadrive Strategy Pack
10% off Humble Monthly for New Subscribers
Pay more than the average of $4.61 to also unlock!
* Valkyria Chronicles
* Warhammer 40000: Dawn of War II - Grand Master Collection
* Eastside Hockey Manager
* Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai Collection
66% off Football Manager 2016
Pay $12 or more to also unlock!
* Total War: ATTILA
* Company of Heroes 2: Master Collection
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.22. 19:09:09
FC4-nél jártam így még anno Uplay-en, de Steam-en nem tudtam miként megy ez.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Senkinek sem kívánom, hogy felugorjon ilyen ablak. Természetesen magamnak sem
//*** = minden játékom a helyén.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.22. 18:45:19
"Days Under Custody
Your recent Product code activation has been revoked due to a problem processing payment for this item. The games associated with this product code can no longer be played as a result. This could be due a problem with the payment methods you used to acquire this item from a third-party seller; or a problem with how the third-party seller acquired the Product code. Please contact the seller you acquired the Product code from for assistance."
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.22. 18:25:40