Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Grat!

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Stardew Valley
Score rank: 99% Userscore: 98% Metascore: 88%
Owners: 689,626 ± 19,122
Players total: 668,306 ± 18,824 (96.91%)

lalakov
Mi a tököm a G2A-n ez a coin vásárlás? Felugrik az ablak és nem tudom lelőni. <#falbav>
MerlinW
Csak hogy helyrerakjuk az értékrendeket😊

Undertale:
Score rank: 97% Userscore: 97% Metascore: 92%
Owners: 1,336,613 ± 26,592
Players total: 1,218,307 ± 25,393 (91.15%)

Ori and the Blind Forest:
Score rank: 95% Userscore: 96% Metascore: 88%
Owners: 647,683 ± 18,532
Players total: 555,436 ± 17,165 (85.76%)

Dark Souls 2:
Score rank: 71% Userscore: 88% Metascore: 91%
Owners: 1,048,165 ± 23,560
Players total: 989,082 ± 22,888 (94.36%)

[merlinw.org]

kigyi
Tegnap is ment nálam, de ez persze nem jelent semmit.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

RatBaG
most már jó.
tegnapi kommenteket találtam csak redditen, állítólag scheduled maintenance-nél írja ezt, had parázzon a user...

Per Aspera Ad Inferi.

kigyi
Ki nem jelentkeztem, de megy minden. Van 14 online ismerős is van aki játszik.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.24. 14:16:41

RatBaG
másnál is halott a steam? egyből connection error, ahogy indítanám.
még nem is láttam eddig ilyet.

Per Aspera Ad Inferi.

kigyi
Egyszerűbb lenne sg csoportba átrakni a felajánlást 😄 Egyből lenne rá egy raklap jelentkező (apropó most pakoltam be ~1t papírt egy személyautóba lol hát ült rendesen, megirigyelnék a tuningosok az tuti)

zorrobomber
Valaki vegyen vissza az EJ csoportba, utána kilépek 😊

genndy
steamdb szerint NINCS belőle külön orosz régiós. Áraknál is ott van minden ország. Könnyen lehet, hogy (még) nem régiós, de ezt 1000% tutibiztosra senki nem fogja megmondani neked (hacsak redditen nincs olyan aki megvette és nem járt vele pórul).
Sajnos azokat a Subokat amiből a steamdb is dolgozik megvariálták és megbonyolították, régebben egyértelműen meg lehetett mondani a régiózártas cuccokat, ma már nem. Meg van valami oylasmi is, hogy a brazil, orosz, ... régiós verziókon automatikusan aktiválási zár van (ami a steamdb infóból nem derül ki). Meg a Deep Silver cumók inkább régiósak.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.03.24. 12:46:07

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Én aztán nem tudom, hogy ők melyikre értik, de ugye ott van a leírásban.
Nekem már ennyi elég lenne, hogy ne itt vegyem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Hm, és akkor azért lenne külön orosz és orosz kezelőfelület, mert a másodiknál mondjuk angol a szinkron?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Kongy
Általában az ilyen orosz nyelvű cuccok régiózárasak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Engem ez konkrétan eltántorítana, ha én állnék ezen döntés előtt:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Tudja valaki, hogy ez régiózárt-e? Google Translate-tel lefordíttattam, de nem láttam infót róla.
Homefront: The Revolution - Freedom Fighter Bundle

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Meggyőzhető vagyok 😊

Úristen! Jelentkezzen már rá valaki, mert kiugrok az ablakon. Nem tudjátok, mit hagytok ki. Most komolyan már. Ott van full ingyen felajánlva és 0 jelentkezés. Ne már. 😄
wesker24
Ez igy igaz ez alól kivétel az Undertale, 😄 mert annyira jó játék hogy ennél simán megtudom bocsátani hogy ilyen a grafika, igaz eléggé Retro-s de ennél egyáltalán nem izgat hogy néz ki.
wesker24
Nekem nincs is mit vásárolni mert az egész Resident Evil Franchise megvolt már régebben valamelyik Sale alatt, Resident Evil Operation Racoon City-t nem számolom bele mert az a rész a Resident Evil széria szégyene úgy pocsék ahogy van.
Scooter
Igen fantasztikus akciók. Alig bírok magammal, hogy ne vásároljak. <#alien>
zorrobomber
Nem tudom elégszer kinyögni, lapozgatós kalandkönyvek még mindig vannak, és nem hogy olyan jók, mint régen, de sokkal jobbak (igen, részben azért mert a szem és a fül is kapja az ingereket)! 😊

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.24. 10:48:14

Retrot? Csomó új, egyedi megvalósítás van benne, amit nem láttam még sehol. Grafikára lehet, h retro, de több egyedi megoldás van benne, mint sok AAA játékban.
IMYke2.0.0.0
Én halványan azé' emlékszem olyan beszélgetésünkre (STEAM), amikor épp grafika miatt nem voltál hajlandó adott játékkal játszani 😊))
Nem ellentmondani akartam, csak eszembe jutott.

Hogy magam véleményét is kifejtsem a témában:

Jómagam is azt az elvet vallom, hogy egy játék szórakoztasson, és a grafika tud sokadlagos is lenni, de vannak olyan történetek, amiket - szomorú vagy sem - nem lehet jól interpletálni valódi ingame grafika nélkül.
Én is szeretem, ha egy bizonyos szinten a szememet is kényezteti az ennyi-annyi pénzen vett játék.

Ellenpont: lapozós kalandkönyveket is imádtam, ahol zéró grafika, 100%-os képzelet kellett az élményhez.

wesker24
Pedig az Undertale nagyon jó játék az hogy a grafika milyen az ki nem szarja le, nem a grafika miatt játszunk hanem a játék élmény miatt, az Undertale pedig annyira jó játék hogy pont nem azt fogom nézegetni hogy milyen grafika, magasról leszarom, ennél a játéknál pont nem izgat hogy is néz ki. Ennyire ne legyünk már igényesek vazee, hogy csak azért nem játszunk vele mert otromba grafikája van, vannak ennél sokkal pocsékabb grafikájú játékok mégis sikeresek.
zorrobomber
Developers can now set their own Steam sales

"Steam will allow developers to design sales for their own games, with complete freedom to set prices and duration."

Atisz
Nem vagyok benne biztos, hogy a kiadó annyira egyoldalúan dönt az árképzésről és az adott platformnak ne lenne beleszólása. Ráadásul egy ilyen kamuakciót nem kell ennyire az ember képébe tolni.

A grafika nálam hátul foglal helyet, de van egy szint, ami alá azért nem kéne adni, azt hiszem ezt elég egyértelműen kifejtettem. Engem pl. az Undertale-nél ez az egyetlen szempont ami eltántorít a játéktól. Csepp a tengerben.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.03.24. 10:11:36

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
Dirt Showdown - $2.99
Luftrausers - $1.50

Dzsini
De ha én úgy gondolom, akkor az egyetemes igazság. Ha más valamit másképp gondol, az igénytelenség/tévedés/butaság/akármi.
Te is tudod, ez az internet törvénye 😉

A játékkészítés pedig szakma. Nem véletlenül van évente például GDC, ahol előadásokat lehet hallgatni olyanoktól, akik évek, évtizedek óta csinálják. Mindig van mit tanulni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Nem a steam megy el a fenébe hanem a Capcom. Nem mindegy.

"a vizuális megjelenítés mégiscsak fontos tényező egy játéknál."
Nem, nem "fontos", hanem egy szempont, amit személytől függően lehet ide-oda helyezni. Bármilyen szempontra azt mondani hogy ennek egyetemesen itt vagy ott van a helye, balgaság.

Botond
Vidd is végig, mert jóság! 😊 Blackflag2!
Atisz
A steam meg elmegy a fenébe, 20 éves a Resident Evil sorozat és 83%-os árleszállítást hirdetnek, miközben csak a Racoon City meg a RE Revelations 2 beetető részét érinti komolyabb kedvezmény.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Igen, én is így vagyok az Undertale-lel: hiába dicséri mindenki és hiába veszek elő akár 20 éves játékokat is, azért ennyire primitív formában nem kéne egyetlen játékot sem kiadni. Persze lehet vitatkozni, hogy egyes jrpg-k is ilyen szinten vannak, de tényleg, 20+ éves gameboy játékok jobban néztek ki.
És tudom, hogy nem minden a grafika, de azért a vizuális megjelenítés mégiscsak fontos tényező egy játéknál.

zorrobomber
Miért érdekelne engem, hogy egy játékot hány példányban adnak el? Ha adok 10 euro-t egy játékra, akkor nem pont arra (is!) adom azt a pénzt, hogy szeretnék még olyan játékokat látni, aminek jó a története/gameplaye/akármilye ami nekem tetszik benne? Mert szerintem ezt lehet így is értékelni... Ha valaki 50 eurot ad a Call of Gyuti 14-re, akkor most én legyek megsértődve, mert ilyen szar gameplay-t támogat? Nem kicsit öntelt dolog lenne magamat a Call of Gyuti rajongók felé helyezni... merthogy ők is emberek ám, és nem akarnak mást csupán szórakozni. Nem tudsz meggyőzni, hogy a szebb küllem az nekem, játékosnak, miért kellene prioritásnak lennie... Persze, lehet odaállítani, csak nem kellene azt mondani, hogy ez a "normális", és mindenkinek ezt kéne csinálnia.

A steam userscore mindig kicsit felépontoz (aki review-t ír az már pénzt adott a játékért, önigazolás effektus), szóval nem úgy kell nézni mint egy hagyományos pontszámot. Az AC Rogue 83%-on áll, ami jó közepes, hasonlóan pl. az általad szintén fikázott Superhot 88%-ához. Ezek az értékek nagyon mások, mint az Undertal, Stardew Valley 97-99%-a. És mellesleg igen, megvan nekem is a Rogue, sőt, el is indítottam már 😊

lostprophet
Huhúúú, holnap jön a Wolcen: Lords of Mayhem (régi nevén Umbra) végre Steamre, Steam kulcs már meg is érkezett. Aki szereti a Diablo-féle klikkelgetős-lootolós játékokat, ne hagyja ki! (igen, még csak Early Access lesz)

Tinman
A gondom a szokásos: adott egy valószínűleg kiváló történet, egyedi nézőpont és egy trágya megvalósítás. 2016 van, lassan beletérdelünk a VR mámorába, repkednek a 4k kijelzők, de még mindig egyesek ott tartanak, hogy 8 vonal, 3 pötty és egy remegő kezű paint huszár...
Van egy minimum, amit mocskosul elvárnék... tessék: "Instant Dungeon". Ez az alap legalább ennyit, könyörgöm.

Az autós hasonlatok néha nagyon passzolnak a gaming világba, így maradnék is ennél: Emlékszem a Kispolszkira mellyel a tulaja gyorsulási versenyeket nyert, persze egy BMW motor volt a gépbe és az egész inkább száni volt, sem mint dicső. Abs. nem tartom helyesnek, hogy az eddig is iszonyat mennyiségben szaporodó no-graf játékokra dobálják az emberek a 10 ojrókat. Nem azért, mert sajnálom tőlük a pénzt, hanem azért, mert ezzel is csak tovább erősítik azt a vonalat, hogy a küllem szinte teljesen lényegtelen egy játéknál, pedig egy szebb küllemtől, egy minőségi art-tól, csak szebb és jobb lesz a produktum, amit jobban el is lehet adni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
És az mit jelent? Nagykanállal lapátolják a retrot, mert elfelejtettek megszületni mikor ez aktuális lett volna, kb. a Tir Na Nog korában?

Nem mellesleg a gondolatmeneted alapján Zorrobombernek megkerülhetetlen egy Assassin's Creed Rogue is, mely 9/10-en áll ugyan itt <#vigyor3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Megjelent Steam-en egy free mod Rising Storm-hoz:
Heroes of The West

Közben a játék is akciós:
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad with Rising Storm - 4,49€

Inkább olyan játékot, ami 44000 Steames értékelés után 97%-on áll, csak hogy ne keverjük bele a "firkászokat".
zorrobomber
Garanciát nem jelent, de nem látom mitől rosszabb dolog egy újságnak hinni, mint egy random fórum tagjainak. Merthogy emlékeim szerint te itt ma mások tanácsát kérted ki mivel játssz 😊 Ha azzal jössz hogy őket ismered, akkor erre azt mondanám hogy én meg az újságokat, kialakult ízlésem van hogy melyik tanácsára adok, és ezeket is sokszor overrideolom ízlés, kedv és kritériumok alapján. Csakúgy mint te, amikor nem megy át a játék a gfx szűrődön, vagy épp fantasy RPG kedvedben vagy. Az Undertale nekem eddig kimaradt, pont ugyanazon ok miatt, amiért neked, egyszerűen ez tényleg szarul néz ki, még szerintem is. de inkább csak lejjebb csúszott az ár küszöb. A besorolása(rpg) és a megítélése(goty candidate) miatt nekem megkerülhetetlennek tűnik, vagyis egy próbát mindenképp megérdemel.

DS-nél könnyebb....Lordsot végig tudtam én is vinni, míg a DS többször lett rage uninstall áldozata.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#fejvakaras>
Tinman
<#nevetes1>

Tinman
"Már pedig, ha egy firkász azt mondta, az úgy is van."

/IX. Richard Palpatine Ford (New York 1211.)/

Witcher 3-mal fej-fej mellett GOTY nálam.
Tinman
Ne is mondd, már érzem is :-D

Nekem megvan. Meg valahogy magyar gamer körben nem olyan ismert a játék, nekem úgy tűnik. Pedig emígy mind kritikailag, mint anyagilag hatalmas siker Steamen.
zorrobomber
Második példány helyett egy Stardew Valley-t kellett volna venned 😊

Inkább te vesztesz, de nagyot.
Fpocok
Ja.... ezt az elvesztetteteket úgy értettem, hogy már megvan neked.

Parasite Eve 2, best game EVER!