Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
-His second playthrough took him : 6h45-7h while making different choices. He spent a bit of time looking for other objects.
-Third playthrough : he rushed and it took him 6h. He made the choices so he'd have the storyline he liked the most.
Also according to him, QB is a game you have to play 2-3 times to be able to see everything. More is useless, but once is stupid. (his words)
According to him, including the live action in every playthrough
Tehát a 8 órába beletartozik a 4x22 perces videó. gg
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.25. 18:12:16
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sok embernek azt is régen magyaráznom kellett, amíg meg nem untam, hogy mi az a kibeba..ott nagy fejlődés ami pl a Tomb Raider-ben lement. Döhát ez van. Nincs ezzel pröblém.
Doom-ról is tárgyaltunk már ugyi. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.25. 18:13:11
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akarok igazságot tenni, szerintem nem kezdett senki vitát, de az lett belőle, vagy annak látszik....
2.
Azért mert valszeg nem mi vagyunk a célközönség, rengetegen azt hiszik magyarországon hogy a mi sávszélünkre van kitalálva ez az egész.
Nekem 10 óra alatt megvan, addig alszom egyet este. És szar netem van.
3.
Lemez az plusz költség, nem szeretik.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem hiszem, hogy Petinek célja volt BÁRKIT is meggyőzni.
Egyszerűen - jogosan! - rácsodálkozott arra, ami amúgy minden játékosnál azért minimum (!) egy szemöldök felhúzást érdemelt volna, ill. érdemelne.
Autó szpojler mögött, növésben lévők ne klikkeljenek!
Szpoiler mögött KÖLTŐI kirohanás volt. Válaszokat nem várok, és a flame elkerülése végett kéretik is nem firtatni ezt az egész témát.
Tudomásul vettük, hogy ez így van megoldva.
Mindenki oldalagjon tovább...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Értem a problémát, 75GB.
Sok.
De!
Itt jön az hogy, ha van géped, ha érdekel a játék, ha megvetted.
Tudni érdemes, hogy a stream is jó minőség, ha meg jobbat akarsz, akkor meg eleve létszükséglet letölteni a felvételt, amit értelemszerűen játék alatt a háttérben is lehetséges lesz, ez 99%-ra mondom.
Én nem értem a problémát most például, mármint hogy a szereplők miért vitáznak egymással, akit érint az nem aggódik, akit nem érint az igen. 😊
Isten őrizzen hogy bárkit megsértsek, mindenkit szeretek, de ez pl egy felesleges vita most. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.25. 17:57:35
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Quantum Break 50gb + Stream Cut Scenes 75gb. Ennyit kell majd letölteni online játék közben, ha mindent meg akarsz nézni. (ha jól értem).
Anyjuk p*csáját!
I have a Peasant Box One and you can download the Cut Scene pack right now.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.25. 15:57:44
Itt Bejelentkezel origin fiókoddal kiválasztod a platformot aztán go 😊 Nálam működött.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.25. 14:35:07
[merlinw.org]
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
/ps4-en toltam végig, pécére nincs meg, de lehet hogy egyszer még valamikor elővenném.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.25. 13:57:39
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.25. 12:29:23
Adversus solem ne loquitor
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Édesanyám is szereti az ilyesmit (századszor is ugyanaz a pálya, stb.), én ritkábban, de előfordul nálam is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
//kiemeltem a lényeget.

Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Amúgy <#eljen>#eljen>.
De most tényleg. Becsszó! Az egyetlen moh, ami nem tetszett és nem játszottam vele sokat.
Valóban sokan indultunk érte. 😞
Ki is próbálom.
//Volt valami törölt üzenet a felajánlásnál. Remélem, nem valami rossz szándékú.
Telepítve:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.24. 17:06:20