Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ez a fostos store miatt a pc-sek nagyrészére igaz lesz. De nem baj várjuk továbbra is a store forradalmát egyszer csak eljön.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Akinek nincs szüksége nem játszik vele.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Nincs. És engem el is vesztettek. Mondjuk W10-re sem vagyok hajlandó frissíteni még egy ideig. Túlélem én is és a cég is😊

[merlinw.org]

Fpocok
-His first play through took him 8h15 while exploring and searching for a maximum of objects (i don't know what he refers to)
-His second playthrough took him : 6h45-7h while making different choices. He spent a bit of time looking for other objects.
-Third playthrough : he rushed and it took him 6h. He made the choices so he'd have the storyline he liked the most.

Also according to him, QB is a game you have to play 2-3 times to be able to see everything. More is useless, but once is stupid. (his words)

According to him, including the live action in every playthrough

Tehát a 8 órába beletartozik a 4x22 perces videó. gg
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.25. 18:12:16

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Ezt kitárgyaltuk, ha nem látod milyen durva a QB, messze minden eddigitől akkor ezt 4k-ban sem fogod megudni, mert itt messze többről van szó mint a szokványos játékok esetében. 😊

Sok embernek azt is régen magyaráznom kellett, amíg meg nem untam, hogy mi az a kibeba..ott nagy fejlődés ami pl a Tomb Raider-ben lement. Döhát ez van. Nincs ezzel pröblém.

Doom-ról is tárgyaltunk már ugyi. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.25. 18:13:11

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.
Nem akarok igazságot tenni, szerintem nem kezdett senki vitát, de az lett belőle, vagy annak látszik....

2.
Azért mert valszeg nem mi vagyunk a célközönség, rengetegen azt hiszik magyarországon hogy a mi sávszélünkre van kitalálva ez az egész.
Nekem 10 óra alatt megvan, addig alszom egyet este. És szar netem van.

3.
Lemez az plusz költség, nem szeretik.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
A videók a játék része. Ha átugranád őket, olyan, mintha kihagynád a felét.

darkSectorxxx
Ha opcionális akkor a válasz egyértelmű. 😊

Fpocok

wesker24
Streamen láttam a teljes első epizódot a Quantum Breakb-öl , maga a Stream Cut scene-k egyszerűen durván jól néznek ki mintha valami Sci-fi akció filmet néznék játék közben, ami grafikát illeti nem voltam tőle elájulva lehet azért mert lehet nem volt fullon kiváncsi vagyok a PC-s verzió mennyivel lesz szebb ? de láttam már jobbat is, ami a gameplay-t illeti láttunk már ilyet ezer egy más játékban is már ugyanaz a játék mechanika ami az idö manipulálást illeti.
IMYke2.0.0.0
" de ez pl egy felesleges vita most. 😊"

Nem hiszem, hogy Petinek célja volt BÁRKIT is meggyőzni.
Egyszerűen - jogosan! - rácsodálkozott arra, ami amúgy minden játékosnál azért minimum (!) egy szemöldök felhúzást érdemelt volna, ill. érdemelne.

Autó szpojler mögött, növésben lévők ne klikkeljenek!
Azaz: mi a tökömnek kell letölteni, sztírmelni 1,5x annyi nyersanyagot, mint az eleve NEM KEVÉS GB-nyi játék? Mi a francnak nem lehet odavágni az 1. Blu-Ray lemez mellé egy 2.-at?!

Szpoiler mögött KÖLTŐI kirohanás volt. Válaszokat nem várok, és a flame elkerülése végett kéretik is nem firtatni ezt az egész témát.
Tudomásul vettük, hogy ez így van megoldva.
Mindenki oldalagjon tovább...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Tényleg szükség van egy VIDEÓJÁTÉKNÁL 75gb nyi élőszereplős bejátszásra?

darkSectorxxx
Mondjuk itt is az van mint sok esetben.

Értem a problémát, 75GB.
Sok.

De!
Itt jön az hogy, ha van géped, ha érdekel a játék, ha megvetted.
Tudni érdemes, hogy a stream is jó minőség, ha meg jobbat akarsz, akkor meg eleve létszükséglet letölteni a felvételt, amit értelemszerűen játék alatt a háttérben is lehetséges lesz, ez 99%-ra mondom.

Én nem értem a problémát most például, mármint hogy a szereplők miért vitáznak egymással, akit érint az nem aggódik, akit nem érint az igen. 😊

Isten őrizzen hogy bárkit megsértsek, mindenkit szeretek, de ez pl egy felesleges vita most. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.25. 17:57:35

IMYke2.0.0.0
Petinek --- (és nálam is így volna, HA I, volna boxosom, II, érdekelne a játék III, meg is venném) --- a 75 GB-nyi letöltendő/streamelendő filmanyaggal van baja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
/facepalm

Totti5
Lehet sztrímelni is a filmet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
Azé Black Flag és Rogue is elég szorosan kapcsolódik, és ez utóbbiban elég sok az utalás a 3-ra is.
Fpocok
HOLY FUCK!
Quantum Break 50gb + Stream Cut Scenes 75gb. Ennyit kell majd letölteni online játék közben, ha mindent meg akarsz nézni. (ha jól értem).
Anyjuk p*csáját!
I have a Peasant Box One and you can download the Cut Scene pack right now.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.25. 15:57:44

kigyi
A Dragon Age-hez nem voltak meg a cuccaim mert van ez a Bioware vagy mi marhaság ehhez nem értek és ez kellett volna hozzá, ha esetleg valaki még így van akkor a megoldás:

Itt Bejelentkezel origin fiókoddal kiválasztod a platformot aztán go 😊 Nálam működött.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MerlinW
AC2, Brotherhood, Revelation, AC3 kapcsolódnak szorosan egymáshoz (ezek a legjobb részek). A többi nem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.25. 14:35:07

[merlinw.org]

kigyi
A 4. rész elég független, de a többi már nem biztos 😄 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Én az első assassinnel játszottam pár órát, azóta annyi fogalmam van a szériáról, hogy végtelen rész van belőle! De ez a téma miatt érdekelne, sztori szorosan kapcsolódik a többihez?

Moby
Én néztem azt, de vagy nem jól néztem, vagy nem találtam benne semmi olyat, amiért szívesen pénzt adnék.

/ps4-en toltam végig, pécére nincs meg, de lehet hogy egyszer még valamikor elővenném.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.25. 13:57:39

Adversus solem ne loquitor

Scooter
A Deluxe-ot érdemesebb 7.49€-ért. Bár kicsit sokallom, de még gondolkodok rajta.
Moby
Ubisoft sale van hétvégin, ha valakinek még nem lenne BlackFlag, az most 5 ojróért beránthatja.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.25. 12:29:23

Adversus solem ne loquitor

Dzsini
Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során. - Konfuciusz

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Nem értek egyet 😄

Én szeretem a munkámat!

MerlinW
Amíg élvezel valamit, addig az nem munka😊

[merlinw.org]

Dzsini
A kimaxolás - főleg egy ekkora méretű (tartalomra) játéknál ezzel jár. Amíg olyan a munkája, amit szeret, belefér 😊

Édesanyám is szereti az ilyesmit (századszor is ugyanaz a pálya, stb.), én ritkábban, de előfordul nálam is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
"Nagyon szép munka."

//kiemeltem a lényeget.

Dzsini
Azokkal még elleszel egy ideig, de a nehezén túl vagy. Aztán jöhet az AB+ 😊 Nagyon szép munka.

Fpocok
10 challenge és 4 item

Dzsini
Az a másik fele... mi kell még az 1001%-hoz?

Fpocok
Nem, az hamar összejött. Keeper megasatanban szoptam sokat... pedig sacrifice roomban simán meglehet szerezni kulcsokat, de .... rng nem volt jóságos hozzám.

Dzsini
tippelhetek? Keeper Hush?

Fpocok
Ahogy dzsini mondja. Egy hete próbáltam behúzni az utolsó feladatot és most végre sikerült 😄

Dzsini
Igencsak NAGYON nehéz dolgokat csinált meg igencsak NAGYON nehéz karakterekkel.

Isaachoz nem értőként kérdezem: ez mi? 😄
Fpocok
VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE MEEEEEEEEEEGVAN!

grebber
The Descendant

Az SG szösszenete róla
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.25. 08:34:55

Next PC upgrade: 2022

Voltan
LOÁL 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Vicces vagy sem, számomra ez azt jelenti - örülök -, hogy még mindig nagyobb igény van a játékélményre, mint a csilivili techdemo kézfogós AAA szarcimekre😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Scooter
Mielőtt idejöttem, előtte léptem be Origin-be, hogy végre megnézzem megint, hogy él-e már.
Amúgy <#eljen>.
Fpocok
Ingyen Medal of Honor Pacific Assault
De most tényleg. Becsszó! Az egyetlen moh, ami nem tetszett és nem játszottam vele sokat.

darkSectorxxx
Tiszat gáz, mondjuk ez a X360 kod hibája mert már ott szar volt.

Fpocok

Fpocok
Nem emlékszem már ki volt rákattanva BDO-ra, merlin? tinman? Na mindegy, itt egy videó a témában. Ő sokat játszik mmokkal, szóval lehet adni arra, amit mond.

Remélem, h akkora örömöd leled benne, mint én. Ez a játék egy kincs. 😊
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a nyereményt 😊 <#worship>
Valóban sokan indultunk érte. 😞

Ki is próbálom.

//Volt valami törölt üzenet a felajánlásnál. Remélem, nem valami rossz szándékú.

Telepítve:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.24. 17:06:20